mmmad 11.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 i opaliłam gospodarzy z fajek I tak umieraja idealy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.08.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 jaka zgrabna gra znaczen . szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Gratuluję slicznego syneczka a Pabliś to naprawdę mądry piesek może on nie wykąpany tylko ochrzczony tą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 i opaliłam gospodarzy z fajek I tak umieraja idealy... Ideały nie istnieją - każdy ma trupa w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ideały nie istnieją - no jak to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ideały nie istnieją - no jak to nie Nie, żebym się chwaliła, ale ja to ideał jestem, prawdziwy ideał. Wszyscy wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja jestem jakby kto sie pytal. Troche tylko pochlonieta Radosnie mnie wcielo na calego. Jeden doberman to jedna radosc , a dwa to juz dwie radosci. No super . Maly jest jak torpeda , idac tak rusza tylkiem , ze wyglada przesmiesznie,kwiczy przez sen , do Pablisia idzie jak do matki i Pablis poki co jest jak matka , masuje mu brzuszek , uczy go i strofuje. Maly juz siada i waruje . Spi z Mlodym , przytula sie . Zeby ma strasznie ostre , ale Pablis go uczy , ze sie ich nie uzywa za bardzo , chyba , ze do jedzenia. Wciaz prosi o wyjsciena siku i kupe. Zaczynam socjalizacje i wciaz mam za malo wiedzy w temacie . Mam nadzieje , ze podolam wyzwaniu i posiadanie dwoch dobemanow bedzie superowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 To musi być uroczy widok Chyba do was przyjadę, żeby to zobaczyć Pod paszką prosze obydówch posmyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia Wyglada na to , ze mi sie na starosc zaczynaja spelniac marzenia . To kiedy przyjezdzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Kasia Wyglada na to , ze mi sie na starosc zaczynaja spelniac marzenia . To kiedy przyjezdzasz ? Na jaką starość???? No kiedyś przyjadę, bo mój Młody mnie już tak strasznie męczy o to Muzeum, że chyba jeszcze we wrześńiu pojedziemy. Jakby co dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 To czekam Czy ktos wie moze jak to jest ? Moim zdaniem do tej pory , w kazdym razie ,dorosly pies nie rzucal sie zlosliwie na szczeniaka , na takiego malego jak Gotti . W domu Pablis przeciez nawet moglby byc zazdrosny i reagowac nerwowo , a tymczasem matkuje , ustepuje . Wyszlam ja z malym na socjalizacje pierwsza i pies sasiadow , ten zza siatki tak sie rzucal , ze malo tej siatki nie rozerwal On chyba jakis nienormalny jest . Gotti juz sie tez zapoznal z Rogalem innej sasiadki , Rogal go wachal , popatrzyl , owaszem byl zainteresowany , ale nie reagowal nerwowo .To potwierdza moja teorie , ze normalny pies nie rzuca sie na szczeniaka. Pozniej wezme ich dwoch na spacer to mu Pablis pokaze gdzie jego miejsce . To samo z psami z dalszego sasiedztwa . Pierwszy raz widze cos takiego , zeby dorosle psy tak reagowaly na szczenie. Normalnie sie wkurzylam , jeszcze bakuje tego , zeby Gotti szczekal na wszystko co sie rusza i znienawidzil owczarkopodobne . Teraz 8 tydzien , bardzo wazny , co zapamieta to mu zostanie . Kurde , dlaczego na wsi narod taki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Rrmisia, nie tylko na wsi ... niestety Muszę przyznać, że moja psuka nie przepada za szczeniakiami, ale to podobno normalne u suczy, które tych szczeniaków same nie miały. Wiem o tym i pilnuję, bo diabli wiedzą. Chociaż też wiem, że zdyscyplinować to i zdyscyplinuje, ale krzywdy małemu nie zrobi, ot i cała filozofia. Za to z psami-samcami bywa różnie... W każdym razie, powodzenia życzę bo radośc to już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Brazuniu Co innego jest zdyscyplinowac , wiem , wiem . Wiem tez , ze moj malenki najwazniejszy dla kazdego nie jest , ale przestraszylam sie , ze mi socjalizacja nie wyjdzie. Ten pies nie dyscyplinowal , jakby go wypusicic to chyba by zjadl . Kurde , nie lubie wsi Kupie ziemie w lesie chyba , albo daleko od ludzi . W miescie nie bylo tak . Ludzie bardziej jednak podziwiaja , bo taki maly cukierek przeciez slodki jest . Psy obyte . Taka dajmy na to Zielonooka bedzie specjalnie jechala sie poprzytulac , jak powiedziala wcale nie ze mna Nie zebym do miasta , nie , nie , ale ... Nie narzekam tez , ale.... Z miastowa sasiadka , ktora mam to jakos tak sie uklada normalnie , zwyczajnie . a co ja bede sobie d..zawracala , ot poirytowalam sie. Tu mam radosc , moi chlopcy leza glowkami do siebie przytuleni , malutki tak fajnie sapie Mniam Dobra ,spadam do garow i z dziecmi na dwor , bo mnie juz macie dosc z tym moim przychowkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dość to ja jeszcze Ciebie i Twojego przychówku nie mam, nie żebym tam ... Z ludźmi na wsi masz rację: są nastawieni li tylko "konsumpcyjnie" do zwierząt Szkoda, ale nadzieja tkwi w tych tak zwanych "miastowych" ... przynoszą trochę inne podejście do zwierzaków. Może niedługo coś się zmieni w tym kierunku. Dobra, gotuj sobie i pomiziaj te czorty też ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Nosz q...., tej sałatki to Ci zazdroszczę... Rrmi pyszną robi. Noooooooooo wszystko było przepyszne - jadłam z pazerności A ja tez dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzieki Brazuniu za zrozumienie , ale ja wiem , ze dziwaczka ze mnie Zielonooka Dostaniesz , powiem wiecej , naucze Cie , cala potrawa co jada Neferka to 10 minut Pod jednym warunkiem . Nie powiesz publicznie jak ja jezdze autem http://img375.imageshack.us/img375/1472/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoa6.jpg Dzisiejsze zabawy Oj , jaki ten maly cudny , a Pablis taki dobry dla niego Tu maly http://img355.imageshack.us/img355/7972/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmt2.jpg Nie pamietam czy wczoraj mowilam , ze maly siada i waruje Na smyczce no problem , siada tez w marszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.08.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No sliczne te psiaki. Ciekawe czy to koniec powiekszania rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 lapki sa cudne, a to niewinne spojrzenie i te usta czy Ty dajesz gotowane codziennie Dobra Kobieto ? A malemu to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zeljko ,gdzieTy sie podziewasz Kochana ? Chyba poki co nie bedziemy powiekszali. Moze w nowym domu , ale jesli w ogole. Rozmawiamy jednak o tym przy kolacji , nawet dzisiaj tez mowilismy , Pablis powiedzial , ze poki co odchowamy malego. O tak mowil http://img355.imageshack.us/img355/9746/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhu4.png Zosiu Gotuje codziennie jednemu i drugiemu Ma jeszcze fajne kolanka i brzuszek i sapke jak spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zeljko ,gdzieTy sie podziewasz Kochana ? Chyba poki co nie bedziemy powiekszali. Moze w nowym domu , ale jesli w ogole. Rozmawiamy jednak o tym przy kolacji , nawet dzisiaj tez mowilismy , Pablis powiedzial , ze poki co odchowamy malego. O tak mowil http://img355.imageshack.us/img355/9746/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhu4.pngcoś pokręciłaś z adresem zdjecia Mały uroczy!!! No co tu dużo mówić Ze nie wspomnę o tym dżentelmenie na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts