rrmi 16.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Jestem , jestem dzien doberek. Mariuszek zalecial nawet , no milo , milo Tak sie jakos zasiedzialam na tarasie . Na chlopcow sie zapatrzylam a i maly mial zzoladeczkiem problemy jakies i tak sie pomartwilam troche . Ale juz chyba ok , posiedzial u Starego na kolankach po czym sie zerwal i polecial Pablisia zaczepiac. Dostal opierdziel porzadny i poszedl spac. Os dzisiaj jak na lekarstwo Bawil sie dzisiaj tez prezentowa pileczka Mam nadzieje , ze dobrze dojechalas do przystanku . Mlody mowil , ze fajna z Ciebie laska Buziaki i raz jeszcze dziekujemy za odwiedziny i prezenty No nic , zalece do Kaski zobaczyc co z Bratem i nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.08.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Jestem , jestem dzien doberek. Mariuszek zalecial nawet , no milo , milo Tak sie jakos zasiedzialam na tarasie . Na chlopcow sie zapatrzylam a i maly mial zzoladeczkiem problemy jakies i tak sie pomartwilam troche . Ale juz chyba ok , posiedzial u Starego na kolankach po czym sie zerwal i polecial Pablisia zaczepiac. Dostal opierdziel porzadny i poszedl spac. Os dzisiaj jak na lekarstwo Bawil sie dzisiaj tez prezentowa pileczka Mam nadzieje , ze dobrze dojechalas do przystanku . Mlody mowil , ze fajna z Ciebie laska Buziaki i raz jeszcze dziekujemy za odwiedziny i prezenty No nic , zalece do Kaski zobaczyc co z Bratem i nyny Mariuszek często zalatuje , tylko rzadko coś pisze, bo zazwyczaj głupoty mu w głowie Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Też miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Intrygujące są te głupoty w głowie Marjuszka Dzień dobry Szanownemu Towarzystwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Milej Niedzieli zagladajacym do mnie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.08.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Brzusio Gottiego juz ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Wieczór na pewno będzie miły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Brzusio Gottiego juz ok?Lepej , dziekuje . Dzisiaj wymiotowal jeszcze troche . Jutro do lekarza , bo termin drugiego szczepienia wypada. Lekarz go obejrzy. Raczej nic mu nie jest , mialam wizje parwo czy nosowki , ale dokazuje za pieciu wiec bedzie dobrze . Wieczor wyjatkowy , bo Mlody wyjezdza na urlop , w nocy wyjezdza Nie wiem jak ja to przezyje , przeciez to jeszcze maly chlopiec , a sam w swiat jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Wieczor wyjatkowy , bo Mlody wyjezdza na urlop , w nocy wyjezdza Nie wiem jak ja to przezyje , przeciez to jeszcze maly chlopiec , a sam w swiat jedzie tia ... i metoda mojej mamy sie kłania - obowiazkowo 2 x dziennie sms ze wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 zesrała się bida i płacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Wieczor wyjatkowy , bo Mlody wyjezdza na urlop , w nocy wyjezdza Nie wiem jak ja to przezyje , przeciez to jeszcze maly chlopiec , a sam w swiat jedzie Rrmisia - kto Cię lepiej niż ja zrozumie... Każ Mu koniecznie codziennie się kontaktować, jakoś będziesz musiała to przetrzymać. Ty i tak szczęściara jesteś, nie jedzie sam, bidulek, za granicę do pracy i nauki, do życia. Wróci, więc bardzo fajnie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 przeżyjesz,Ty mocna kobieta jesteś,a młody odpocznie od starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 1950 to mądry Facet jest Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 witanko wieczorne dziecko wyjechało na wakacje to rodzice szaleją tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 witanko wieczorne dziecko wyjechało na wakacje to rodzice szaleją tak synek pewnie sobie myśli ... byleby tylko starzy czego nie nabroili ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 witanko wieczorne dziecko wyjechało na wakacje to rodzice szaleją tak synek pewnie sobie myśli ... byleby tylko starzy czego nie nabroili ... wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni, gdy nie ma w domu dzieci to jesteśmy niegrzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Napisalam prawie wypracowanie i maly mi tu wcisnal nie to co trzeba . Leza obaj obok mnie . No bardzo sa kochani. Jak spia Maly wczoraj zaliczyl weta , zachowal sie jak facet . Potemsocjalizacja w miescie . Byl pan o kulach , poglaskal malego , do motou pozwolili podejsc . Generalnie ciezko sie od psiarzy "opedzic" Mile to bardzo. Pozniej zakupy .Kupilam chlopcom po parowce .Maly zjadl swoja w samochodzie . Pozniej wyrwal Pablisiowi jego sztuke. Na szczescie Stary zareagowal szybko i Pablis dostal polowe. Pablis traktuje malego jeszcze z przymrzeniem oka. Ale maly jest dominantem i to prawdziwym . Nie wiem co to bedzie Maly mozna smialo powiedziec , ze jest wcieleniem diabelka Calkiem nny niz Pablis. Bo ten spokojny , zrownowazony , taki jak w sam raz . Maly jak glodny to ma byc postawione dla niego i juz. On nie je , on lapie co mu dam. No cudny , otwiera dziob i czeka az mu wloze smakolyk jak siada . Poza tym prosze nie podgadywac my zostalismy jak nie brac z dwojka dzieci na stanie Maluszku Wybiore sie do Ciebie chetnie , na kiedy mozna sie wpraszac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts