braza 21.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Podziwiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2008 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 To ostatnie zdjęcie jest super! Mokka - to Twój Stary się miał, no ja Go rozumiem, też tak miewam, tylko, że bez auta, a z komunikacją miejską w Wawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dziekuje za podziwianie Wiedzialam , przeciez oni sa tak cudowni , ze nie moga sie nie podobac Mokka Domyslam sie , ze Twoj Stary do dzis w stresie po pobycie . I tak dobrze , ze teraz te GPSy to mozna szczesliwie do domu wrocic . Nie wiem zupelnie jak to onegdaj bywalo , ale pewnie sie ludzie gubili Powiem szczerze , ze i tak osiagnec Mu zazdroszcze , bo sama jeszcze nawet w okolicy metra stoliznego nie mialam radosci byc Co innego nowojorskie. Raz jak w Express wsiedlismy , zeby na Lenonowe pola dojechac tosmy na Bronxie wysiadac musieli , bo inaczej to juz calkiem nie wiem gdzie by nas wywiezli. Calkiem przyjemnie to tam nie bylo .Jakos ciemno i ludzie sami czarni , nie zebym cos , ale jakos tak stalismy jak parasole pomiedzy Zabozylam sie wtedy , ze wiecej do metra nie wsiade w NY , slowa dotrzymalam chyba bo wiem , ze pozniej co i raz Stary gadal , ze Go nogi bola jak w miescie bywalismy. Ogolnie to na tych polach truskawkowych fajnie. Siedza tam , kolo tej rozety sami peace i graja na gitarach. Ta swojsko. Prawie jak u nas na wsi .U nas co prawda na gitarach nie graja , ale na nerwach calkiem fajnie umieja Niektorzy. Co prawda moja fajna sasiadka pracowac zaczela po wakacjach , ale co i raz Jej pies do nas zagada , wiem tym samym , ze zyja , bo pies opowiada No a mi to jak juzwidac sie udziela. Z czego bardzo jestem zadowolona. I autem zaczelam jezdzic Pewnie nie jeden juz pukal sie w glowe i uzywal brzydkich slow , tak jak to maj robi , ale mi przykazal , ze mam na nic nie zwracac uwagi ino jechac i w lusterka patrzec i nie rozdziawiac sie . Ne powiem , ze do wszystiego sie stosuje , ale staram sie. Raz jak mi zgasl samochod to sie nawet nie denerwowalam .Wlaczylam trojkat i odetchnelam sobe . Przekrecilam i znowu moglam jechac. No aka jestem dumna z siebie . Z tym , ze z ta jazda to nie zeby az tak . Bylam raz w skladzie budowlanym,raz po pomidory , zeby za czesto nie jezdzic kupilam cala siatke i raz w spozywczym.Tez wzielam na zapas chleba i smietny do tych pomidorow. Nie zebym miala przykaz na paliwie oszczedzac , nie nie , ale taka jestem juz po prostu , ze w domu mi najlepiej.Moi chlopcy spa . Wtedy wlasnie jak spia sa bardzo kochani . Maly wszedl do miski z woda , chyba bylo mu goraco , no biedny taki Zgrzany . Fajny jest , nawet bardzo. Pablis to tak czasem na mnie patrzy , jakby pytajac "o co temu malemu biega ? i dlaczego drze ryja ?" Maly nie popuszcza . Usmiercil dzis chrabaszcza.Wszystko co mu rzucam lapie w locie . Fajnie tez zamazuje nosem calym w ryzu drzwi wejsciowe. U nas nie oszuka sie nikogo , ze to np. psy makaron jedza , a nie ryz . Wszystko na szybie jest i mozna sprawdzic. To ja juz sobie pojde . Moze uda mi sie przy patku pozamiatac w obejsciu . Maly jeszcze gorszy pies na grabie i szczotkeniz Pablis. Temu i nas wszedzie balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Co innego nowojorskie. Raz jak w Express wsiedlismy , zeby na Lenonowe pola dojechac tosmy na Bronxie wysiadac musieli , bo inaczej to juz calkiem nie wiem gdzie by nas wywiezli. Calkiem przyjemnie to tam nie bylo .Jakos ciemno i ludzie sami czarni , nie zebym cos , ale jakos tak stalismy jak parasole pomiedzy mój mąż kiedyś samochodem przez przypadek tam wjechał i też bardzo dziwnie się patrzyli a on czuł się bardzo nieswojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.08.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Fajne masz te psiaki rrmiś, z małego prawdziwy zadzior . Wiedzialam , przeciez oni sa tak cudowni , ze nie moga sie nie podobac No, ba.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 mój mąż kiedyś samochodem przez przypadek tam wjechał i też bardzo dziwnie się patrzyli a on czuł się bardzo nieswojo Z tym , ze mi sie Bronx z Harlemem pomylil Znakiem dawno mnie tam nie bylo Sonis No przeciez Ucalowac od Cioci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.08.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Całuj, całuj i nie żałuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.08.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 mój mąż kiedyś samochodem przez przypadek tam wjechał i też bardzo dziwnie się patrzyli a on czuł się bardzo nieswojo Z tym , ze mi sie Bronx z Harlemem pomylil Znakiem dawno mnie tam nie bylo Sonis No przeciez Ucalowac od Cioci ? sorry mi też się pomyliło ...powyżej 100 ulicy patrzyli na niego z miną- chłopie weź lepiej jedź już mąż mieszkał na sutton place south cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Wow, jak tu się światowo i nowojorsko zrobiło. Czy ktoś chociaż Pablisia i Małego pomiział ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dam znac Maluszku czekam Mały jest przesłodziutki Już się nie mogę doczekać kiedy go poznam i Pablisia też witanko wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.08.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Co tak wywialo wszystkich? halo! bo ledwo dokopalam sie komentarzy na drugiej stronie dzialu! rrmi jak synek - ? wszystko ok? jak psiaki - Gotti juz na tych ostatnich zdjeciach jest ciut inny (doroslejszy) niżjak go widzailam! szok ze taki brzdac szybko rosnie ps. caly dzien chodzi za mna ta piosenka (z soundtracku do mojego ukochanego filmu "Fight Club" ) - nuce jak glupia i mam w glowie od rana macie - moze was tez bedzie :) co sama mam tak meczyc ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 zielona - pomęczę tym mojego małża bo to też jego ulubiony film witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Przylazłam, poczytałam ... nigdy nie byłam w NY ale zgubiłam się czytając tylko o tym metrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzien doberek . Jestem, jestem , mam sie niezle Roboty tylko po pachy , bo ten maly odkurzacz wszystko z ziemi lapie , wiec chodze i zbieram co zauwaze Maly rosnie jak na drozdzach . Mlody wrocl szczesliwie z wakacji.Odetchnelam , bo nerw mialam caly czas. Tym samym Gotka pozbylismy sie od siebie z lozka , bo we 4 ciasno bylo. Poza tym zaliczylysmy z sasiadka awanture prawie sasiedzka. Jestesmy zdumione obydwie jak ciezko ludziom rozumiec czytane i sie umiec zachowac. Wszystko zaczelo sie od tego , ze kilka tygodni temu zauwazylam psa , ktorego kiedys ktos szukal przez forum. Przypomnialam sobe o tym , wtedy myslalam , ze na szczescie , bo pewnie ktos sobie wlosy z glowy rwie ze mu pies zaginal. Sasiadka psa przytrzymala a ja dzwonilam do ludzi , forumowiczow zreszta. Powiedzialam , ze pies u nas jest do odbioru. Przyjechal pan , stwierdzil , ze on tak czesto ucieka i pojechal. Za kilka dni pies pojawil sie znowu , sasiadka go w cieniu kilka godzin trzymala , bo telefonu nie odbierali. Za kilka dni znowu to samo , zadzwonlam i pani zdziwiona , ze psa nie ma w domu Tak kilka razy . Szala przelala sie w ostatni weekend , bo sasiadka zadzwonila i powiedziala , ze pies znowu jest . Ktos powiedzial , ze pomylka , bo on psa zadnego nie ma. Ustalislysmy , ze dzwoni na dobry numer ,po czym juz nikt nie odbieral telefonu. Pies chodzil od domu do domu , Pablis go szczeliwie od nas pogonil , ale poszedl do sasiadki i polozyl sie na tarsie .Ich pies szczekal , dziacial nie spal wieksza czesc nocy. Sasiadke ponioslo i postraszyla na forum policja . W kilka minut po psa ktos przyjechal , cichaczem . Z tym , ze na drugi dzien po poludniu. Wyszlo na to , ze nam wszystko przeszkadza. Czy to tak trudno zrozumiec o co na chodzilo to nie wiem. Wiem , ze jak komus normalnie ginie pies / sasiadce wlasnie kiedys zaginal/ to latala w kolo wsi i szukala , ze pewnie za dziwaczke ja tu brali. Bo w sumie pies to pies przeciez , czy nie ? Wezmie sie drugiego. A ta forumowiczka zamiast przeprosic i podziekowac to sie jeszcze awanturowala z nami. Doszla do wniosku , ze chcialam pieniedzy w nagrode za psa Dodam , ze zawsze go tak szybko odbierali metnie tlumaczac , ze on tak zawsze , zeim sie dziekuje jakos nie wymykalo. Ot po prostu ktos ma obowiazek zadzwonic i czekac az panstwo odbiora. Przyznaje ,ze mnie to szokuje. A inni sie dziwia o co sie wyklocac . No dziwne to dla mnie jakos. Pewnie , ze psy uciekaja , ale gdyby ktos zadzwonil , ze znalazl mojego psa to bym dziekowala i byla szczesliwa . A ten biedny pies to sie nawet nie cieszyl jak widzial kogos z rodziny Po prostu opadaja rece Ile razy mozna przetrzymywac czyjegos psa i wydzwaniac godzinami , ze sie odnalzl , widzac , ze nikt go nie szuka? Poradzono nam , zeby nie karmic to sampojdzie. Tylko jak w upal nie dac psu wody? A ja k#&^$*^a uslyszalam , ze nie mam na pewno dzieci ,bo nie jestem wrazliwa/tlumaczyli sie na forum , ze maja chore dziecko, a ja napisalam , ze jak takie chore to pewnie siedzac na forum diagnozuja / .Ciekawe jak sie to ma do posiadanych dzieci ta wrazliwosc i ,ze czesto to slychac jako argument. A jesli ktos naprawde nie ma dzieci , bo nie moze czy nie chce to jak takie cos uslyszy to jak sie poczuje ?A jeden sasiad napisal , ze bedzie psy usmiercal , te szczekajace duze /o moje mu chodzilo/ Z tym , ze moje nie szczekaja prawie wcale Jak slowo daje tak napisal Lepiej nie komentowac tego co napisalam , ot tak chcialam wyrzucic , bo mnie strzelilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.08.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ahojka! Pozdrawiam wszystkich jesiennie. Szkola nie dlugo, a tak bylo fajnie... Do tego nowa nauczycielke Stefek bedzie mial, wiec mam treme jak to bedzie. p.s. mam na dwoch oknach firnaki. Wazna jesem jak smok. A Ty House jak czytasz, to sie odezwij do ludzi, nooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czesc Kochaniutka Trzymam kciuki za nowa nauczycielke . Mowia , ze nowe jest lepsze . No nie wiem , zalezy pewnie co , ale mysle , ze nowa nauczycielka moze byc lepsza Dacie rade . Z firanek ciesze sie , ja mam juz w 3 oknach Musisz mnie podgonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 rrmi - przeczytalam historie i włos mi sie zjeżył na głowie faktycznie - nie bede komentowac bo nawet nie wiedziałabym co napisac ... ps. pogiglaj ode mua Gottiego i Pablisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.08.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 powiem tylko ... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Chlopcy pomiziani , wycalowani ,jak zwykle Dzien doberek http://img169.imageshack.us/img169/1153/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmm6.jpg ps.Nie zbieramy butelek po napojach , ale chlopcy lubia sie nimi bawic Zosia Over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.08.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Hejka! Czy u Was tez tak zimno? Strasliwa pogoda, czuc kazda kosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts