Zochna 31.08.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 dziendobry dziękuję depsiu ja tez jestem wielbicielka urody i osobowosci Jagusi jako i Pablisiow fajnie macie z tymi Chlopakami - podroznikami depsia - jakos mam wewnetrzne przekonanie, ze Synek poradzi z gleboka woda spokojnie . Takze nie martw za duzo tylko sobie dumna badz Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 dziendobry dziękuję depsiu ja tez jestem wielbicielka urody i osobowosci Jagusi jako i Pablisiow Przyznaje , ze bardzo inteligentnie Ci sie to udalo I ja za Jagusia jestem bardzo , jako i za Andzia teraz tez Dpsia Da rade na tej wodzie , pewnikiem. Dostosuj sie do Zosinych porad i tyle. Kurde , musze jechac a mi sie nie chce , no ale musze , tak bym chciala juz w kominku napalic. A bo nie mowilam , jednej rury nam zbraklo i trzeba dokupic , zeby to do komina wsadzic i sie wtedy juz powinno palic. Takze o kciuki prosze. Nie myslalam , ze taki kominek to az tak wielka praca i konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Mojny już ponad miesiąc zmienia stary kominek na nowy. W lipcu stary rozebrał, a teraz stoi dopiero wkład na postumencie i dolna część obudowy. Dobrze, że westfalkę mamy i grzyby trzeba robić, to i tak w niej palę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzień dobry! A dlaczego ja nie wiem, jak ten kominek wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.08.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzień dobry! A dlaczego ja nie wiem, jak ten kominek wygląda No właśnie. Nawet ja nie wiem Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja byłam, to coś widziałam, ale mało. Byłam bardziej zainteresowana innymi sprawami, na przykład gospodarzami i ich pieskiem. I łazienką trawertynową piękną z bardzo ładną muszlą i umywalką. Że nie wspomnę o prysznicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.08.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzień dobry! A dlaczego ja nie wiem, jak ten kominek wygląda No właśnie. Nawet ja nie wiem Miłego dnia bo kobieta (a zwłaszcza żona) może wszystko zjeść, ale nie musi wszystkiego wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Coby nie gadac , jak nie brac , to Wam powiem , ze sie kurna jego mac pali w kominku Normalnie nie mozemy uwierzyc Boshe co ten maly Gotek wyprawia to szok. No jest taki rozrabiaka , ze niemoge , znaczy moge , ale w zasadzie Bardzo przezywam to co sie u Kaski stalo http://img365.imageshack.us/img365/4681/yyyyyyyyyyyyyyyyyyytq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ty chociaz na PW jakieś foto tego palącego się kominka daj. Pocieszę się, bo mój kominek jeszcze daleko w polu z robotą. To co u Kasi - bardzo też przeżywam, tragiczne wydarzenie... Gotti piękny, ale esesman mu z oczu patrzy... Pabliś całkiem inny i to widać nawet na zdjęciach. I love Pabliś. Gottiego też proszę pogłaskać, zaraz po Pablisiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja tam się nie obrażam Sami instalowaliście kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja tam się nie obrażam Sami instalowaliście kominek A dlaczego mialabys sie obrazic ? Chyba nie nadazam My nie instalowalismy kominka. Kominek jest otwarty , murowany Wlasnie pale od poludnia Dpsia Jak ja Ci dam esesmana to zobaczysz No ale maly jest niezly , faktycznie , musze duzo pracy w niego wlozyc , bo inaczej nikt przy mnie glosu nie podniesie , nie mowiac o rekach/gestykulacje mam na mysli/. Jak Pablis skacze z radosci to on sie na Pablisia rzuca i go gryzie Lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Pozdrowko Wam! rrmi jak juz wychowasz malego to napisz pare wskazowek jak zmiekczac twardzieli - przydasie nie tylko wlascicielom psow. p.s. kominek sie przyda jak nic - u nas wieczory zimne. Moj facet nadal w krotkich gaciach lata po domu, ale ja zaczynam szukac cieplych skarpet. A na kadrze mam juz koc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dpsia Jak ja Ci dam esesmana to zobaczysz No ale maly jest niezly , faktycznie , musze duzo pracy w niego wlozyc , bo inaczej nikt przy mnie glosu nie podniesie , nie mowiac o rekach/gestykulacje mam na mysli/. Jak Pablis skacze z radosci to on sie na Pablisia rzuca i go gryzie Lece No i proszę - na moje wychodzi! A kiedy do mnie przyjedziesz, żeby mi dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Rrmi za kotkę Magi, która została Andzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Znaczy mamy Andzie sztuk dwie Jejuniu , sie najadlam strachu. Rano Gotek obudzil sie z takim guzem na glowie ze szok. Wlasnie niedawno wrocilam z SGGW , zrobili RTG i sie okazalo , ze nabil sobie takiego guza po prostu. No ale nerwow zjadlam .Oklady mam robic zimne . Kurcze , zeby lekarze dla ludzi byli tacy jak ci tam w SGGW byloby super To tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 03.09.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Hejka.No to on jest bratem świnki bez wątpienia, ona tez cała poobijana chodziła, guzy jak rogi . Zęby mleczne tez sobie powybijała, blizn na pysku miała tyle co walczący pies i jeszcze masę innych kontuzji. Będziesz miała ciekawie to chyba jakieś takie podobne typy jeśli chodzi o wariactwo i świrowanie na moje oko . W niedzielę moja Mama zupełnie nieświadomie pozbawiłaby świnkę życia, czyli otruła trutką na szczury. Były emocje wet, toksykolog i takie tam, ale świnka żyje i świruje dalej. Nie wiedzieliśmy kogo ratować czy moją Mamę czy świnkę czy obie równocześnie. Strasznie było. U nas , wszyscy mają chyba dzisiaj " trudne dni" normalnie brak słów, a do końca dnia jeszcze daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Mokka No to biedna swianka byla ,co? Dobrze , ze historia z happy endem No i najwazniejsze , ze Mama nie zeszla. Ja to lekarzowi powiedzialam odrazu , ze jak cos nie halo to niech reanimacyjny szykuja Tak mysle , ze ona z Gotkiem to pasowaliby do siebie. Wczoraj jadlam banana a maly sie przygladal. Dalalam mu kawalek to jak dziob wyciagnal No jak piskle. I taki odglos wtedy wydaje , postaram sie to zlapac i umiescic tam gdzie zwykle. Jest jeden nowy , zajrzyj. A jak maly jakiegos starego gnata zakopanego przez Pablisia na gorsze czasy zlapie to szok Oj TV to my teraz nie potrzebujemy. Do Mlodego z uczelni przyszlo. W kopercie . To postawilam przy Jego miejscu na stole . Calkiem jak na amerykanskim filmie Stosunki u nas sa w miare ok , rano chlopcy sie liza , myja nawzajem . Najgorsze jest po sniadaniu. Pablis wtedy miewa ataki Ja stoje i pilnuje , zeby do krwistych akcji nie dochodzilo . Malego ucze przywolania , poki co. Mysle , ze jak sa we dwoch to latwiej jest , bo wtedy jeden przez drugiego biegna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No to na nudę obie nie narzekacie. Dobrze, że wszystko się dobrze kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dzień dobry! A dlaczego ja nie wiem, jak ten kominek wygląda No właśnie. Nawet ja nie wiem Miłego dnia bo kobieta (a zwłaszcza żona) może wszystko zjeść, ale nie musi wszystkiego wiedzieć No bardzo śmieszne, naprawdę bardzo śmieszne...i jakże pouczające Witanko wieczorne!!! Pokaż trochę tego ognia - kominkowego, bo ten ogień na czterech łapach to już znany i oblukany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 brazylko wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts