rrmi 07.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Brazuniu Zerknelam , masz piekny avatarek Tak sie zastanawiam czy Zosia wie co to jest rozpizdziel na podworku , moze wie moze i nie http://img170.imageshack.us/img170/729/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzog8.jpg Sonis , Kasia Mam nadzieje , ze sie usmiechnelyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja się czuję normalnie zaszczycona tym zerknięciem A pochwała mojego awatarka doprowadziła mnie do spuchnięcia ... z dumy Oni we dwóch te gałąź przytargali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cze , ale trafiłam, nie mów, że mały tak śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cze , ale trafiłam, nie mów, że mały tak śpi No a nie widac , ze spi ? Bylo lepiej , ale nie zdazylam cyknac Zajrzyj na filmiki Jutro wiecej zgram , bo mam duzo Brazuniu Drzewa chlopcy nie przyniesli , ja przytargalam , bo takie sie fajnie pali w kominku , tak pstryka , jak sie rozpala . A ze za goraco , zeby palic to lezy , a ze ropizdziel to lezy i trzeba tylko omijac i po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Mały jest nie do podrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 zguba się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ale ma fajnego fafla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 zguba się znalazła A kto sie zgubil ? Neferka ? No ja nie nadazam jednak. Buziaki Dziadek Nefer My w nim zakochani bardzo , ale naprawde kawal z niego cholery Mniam Jak mu cos daje z reki w nagrode ,to taki odglos wydaje , ze mozna pasc ze smiechu. Doszlo do tego , ze mu wciaz cos daje ,zeby sobie posluchac. Wiem , wiem , pogielo mnie . No trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Obejrzałam, no padłam normalnie . Dopiero doczytałam, że Gotek ma problemy z tym guzem , dobrze, że jest pod konkretną opieką medyczną. Trzymam kciuki i pazury za szybki powrót Gotka do zdrowia, ale on jest rozkoszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Jak mu cos daje z reki w nagrode ,to taki odglos wydaje , ze mozna pasc ze smiechu. Doszlo do tego , ze mu wciaz cos daje ,zeby sobie posluchac. ALE JAKI ODGŁOS ???????? Zaintrygowałaś mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja tez zerknęłam!!!! I próbuje jakoś nazwać ten odgłos ... ... nie bardzo mi to wychodzi Świetni są!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ALE JAKI ODGŁOS ???????? Zaintrygowałaś mnie :) Cos jak chrumkanie swinki Nie napisalalm , ze Gocio ma guza wygolonego . Jesuuu jak on wyglada Z osiagniec osobistych to bylam sama autem w miescie po mieso. Znaczy Pablis ze mna byl. Wrocilam calo . Kupilam chlopakom kosci takie wielkie wolowe. Pracuja teraz wiec na tarasie. Maly tak obgryzal , ze spadl z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ja tez zerknęłam!!!! I próbuje jakoś nazwać ten odgłos ... ... nie bardzo mi to wychodzi Świetni są!!!!! no to muszę obejrzeć te filmiki bo zaciekawiło mnie to cmokanie rrmi - mam nadzieję, że nasze spotkanko w końcu dojdzie do skutku. Bardziej pasuje Wam sobota czy niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Maly tak obgryzal , ze spadl z tarasu Rrmisia, teraz to Ty już całkiem samodzielny kierowca jezdeś, ale fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Z osiagniec osobistych to bylam sama autem w miescie po mieso. Znaczy Pablis ze mna byl. Wrocilam calo . Brawo :D Kupilam chlopakom kosci takie wielkie wolowe. Pracuja teraz wiec na tarasie. Maly tak obgryzal , ze spadl z tarasu A fotkę zrobiłaś? Przecież taka kostka to pewnie większa od Gotka jest. Ciekawe jak sobie z nią poradził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Fotki robie zawsze i wszedzie http://img257.imageshack.us/img257/873/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzpo5.jpg Maluszku Mysle , ze w sobote bedziemy w okolicy , bo ponoc za Waszym Obi jest jakis sklep z listwami przypodlogowymi , dokladnie takimi jakie bym chciala. Wiec zajedziemy . Tradycyjnie jednak nie bierz nas pod uwage i jak cos tam bedziesz miala do roboty to sobie rob. Dpsia No do miasta mam z 5 minut jazdy to faktycznie kierowca ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Fotki robie zawsze i wszedzie http://img257.imageshack.us/img257/873/zzzzzzzzzzzzzzzzzzzpo5.jpg ciekawe ile Gotkowi zajmie uproanie się z tą kosteczką? Maluszku Mysle , ze w sobote bedziemy w okolicy , bo ponoc za Waszym Obi jest jakis sklep z listwami przypodlogowymi , dokladnie takimi jakie bym chciala. Wiec zajedziemy . Tradycyjnie jednak nie bierz nas pod uwage i jak cos tam bedziesz miala do roboty to sobie rob. może być sobota - tylko powiedz w jakich godzinkach to będę starała się być w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.09.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 z niepokojem zauwazam, ze Gotti dostal wieksza kosc widzialam movies ubawilam sie najbardziej przy tym z kopaniem dziury Juz w pierwszych scenach - gdzie wystepuje sam tyl G.- gdyz przod zakrywa dziura oraz w scenach koncowych - w ktorych G nie rozumie dlaczego z nieba pada piach ps. Jagunia miala kaszel kenelowy i letkie zapalenie spojowek. Ale juz zdecydowanie lepiej - dzisiaj ostatni zastrzyk , no i wraca jej wigor i zyciowy entuzjazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 z niepokojem zauwazam, ze Gotti dostal wieksza kosc Przeciez to male jest pazerne jak nie wiem co. Pablis poki co na wiele mu pozwala , ale mysle , ze ten slodki czassie konzy. Byle guza wyleczyc szybko No to sie Jagusia doigrala . A skad to takie cos sie bierze ? Tak czy inaczej dobrze , ze juz lepiej jest. Ucaluj ja ode mnie w sam nos , Pindzie tez.Zdjecia prosze , bo musze miec pewnosc , ze Pindzia zdrowo rosnie Btw Gotek ma nowa ksywke przypadkowo . Mowie do niego Gociulo i tak przypakiem zostalo mi dzisiaj Ciulo Jemu sie chyba podoba , zwlaszcza jak mam cos w reku i go wolam Wrocilam z chlopcami w deszcze , zlapalo nas w lesie. Maly lezy teraz pod moja bluza i sapie . Maluszku Nie znam dnia ani godziny ,prosze nie traktuj nas powaznie , jak co , zadzwonie tak jak teraz , bedziesz wolna ok , nie -tez ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 u nas tez pada - bloto jak na wlosciach w Serbinowie kaszel kenelowy to wirusowy jest. kaszle bida i ma katar. no tak jak u ludzi przeziebienie . plus zapolone spojowki. moze trwac 2-3 tygodnie takie ogolne oslabienie . z tym ze Jagunia do michy zasuwa jak calkiem zdrowa antybiotyk sie serwuje plus mozna takie przeziebieniowe - jakis rutinoskorbin itd.. Dzisiaj wet mowil , ze mozna profilaktycznie szczepic. wuala - na dowod ,ze jeszcze Andzi nie zjedlim - a dosyc slodka jest : http://images49.fotosik.pl/9/14be08bbaca19d1dmed.jpg http://images31.fotosik.pl/359/b26f32d26869be6fmed.jpg rrmi - a mialam zapytac co z tym Gociowym guzem ? tak sobie nabil i dalej mu rosnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts