rrmi 09.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Zosiu No widac , ze dokazuje malutka .Gorki z piachem moi tez lubia W sumie to juz nie jest taka malutka ta Twoja malutka Jaga pewnie nie miala szczepien jako szczenie , nie moglas tego wiedziec przeciez. Teraz w szczepieniach jest tez akurat cos na ten kaszel . Wiem , ze sprawdzalam co tam sie zawiera i ten kaszel byl akurat na szczescie. Grunt , ze juz lepiej . Bedziesz ja szczepila teraz ? Dach widze piekny , dobrze choc kawalek mozna oblukac. Gotek z tym guzem to sie ma dosc bardzo Sama nie wiem co powiedziec , guz nabiy , zaczal rosnac , dlatego po lekarzach pojezdzilismy , na szczescie do SGGW mamy godzinke jazdy tylko. Mysle , ze dzisiaj jest juz jakby mniejszy , albo bardzo bym tego chciala , juz sama nie wiem. Wczoraj dzwonilam w sprawie wynikow , sa dobre , wiec jakos sie uspokoilam. Myslalam przez chwile, ze to moze co inne , a nie guz Po uderzeniu zrobil sie tam krwiak i teraz musi sie rozejsc . Dostaje leki , ktore maja to przyspieszyc . Musze czekac , nic wiecej zrobic nie mozemy , ale biednie wyglada. Chyba jednak go nie boli , bo dokazuje jakby nigdy nic. Nasza byla gwiazda sie rozkreca , widzialas ? Znowu krytykuje , nawet bledy ort , ktore sama wali Te jej chciala bym i poradnictwo Szkoda , ze czasu brak na zadymy. Wesolo by sie bylo moglo zrobic Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Proporcje mi się nie zgadzają z tymi kośćmi ... nie wiem, ale coś mi w tym ujęciu nie gra ... Gdzie jest gwiazda, gdzie ....???????? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dzien doberek Brazuniu Przewaznie to oni i tak jedna kosc razem gryza , a ze maly wszystko chce to inna sprawa Kominek zaraz bedzie mozna zobaczyc wiadomo gdzie ,nawet palacy sie. No wlasnie sie juz podymilo , przepalilo i czas zabrac mi sie za reszte wykanczania /sie/. K-G w salonie i w holu zostalo zrobic i meble kuchenne. Trzecia lazienka nie ruszana , ale juz zdecydowalam , ze bedzie marmur . Nie chce robic kolejnej w trawertynie , a te plytki modne to nie dal mnie. I tak mysle czy te szafki murowane czy normalne. Jak mi sie kuchna Aggi przypomni to wole jednak murowane. Zosiu a Ty jakie masz ?Cos czuje , ze my jakos w podobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dzien doberek Brazuniu Przewaznie to oni i tak jedna kosc razem gryza , a ze maly wszystko chce to inna sprawa Kominek zaraz bedzie mozna zobaczyc wiadomo gdzie ,nawet palacy sie. No wlasnie sie juz podymilo , przepalilo i czas zabrac mi sie za reszte wykanczania /sie/. K-G w salonie i w holu zostalo zrobic i meble kuchenne. Trzecia lazienka nie ruszana , ale juz zdecydowalam , ze bedzie marmur . Nie chce robic kolejnej w trawertynie , a te plytki modne to nie dal mnie. I tak mysle czy te szafki murowane czy normalne. Jak mi sie kuchna Aggi przypomni to wole jednak murowane. Zosiu a Ty jakie masz ?Cos czuje , ze my jakos w podobie Ja się tak nie będę bawić Znowu szyfr i nie wiem o co chodzi Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Marjucha O ja jedna taka, nijak nie wiem jak moglam Ci linka nie podac. Przejde dzis jeszcze za kare z 10 km Strasznie duzo jem , bo wlazlam ostatnio w jakies stare spodnie w rozmiarze nr 2 i tak sobie popuszczam. Przed chwilka wciagnelam czekolade. Kocham owocowe czekolady z Goplany Mozna dziennie i 3 zjesc I takie jeszcze fajne wloskie biscotti z czerowna oranzda Jestem straszna . Fajny muchomor rosnie u nas kolo kosza na smieci , az szkoda , ze tesciowa nie przyjedzie Zosiu Ta mala Pindzia to w oczach rosnie normalnie , napatrzec sie nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.09.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Cudowne są te pieski. A guz jak?? Mniejszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Rrmi dziecku na betonie pozwalasz spać, no bój się wiesz kogo Nie no śliczne są te Twoje syneczki, sierściuchy im lśnią normalnie jak gwiazdom widać, że bele co nie jedzą I jeszcze się Andzią pozachwycam no słodka taka jak nie wiem zjadłabym ślicznota Dużo zdówka pieskom życzę Ps. a czy tego linka to ja też bym mogła pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No Andzia to wiadomo , ze fajna jest Nie mniej ja mam slabosc do Jagusi jakos tak Dawaj Zosiu zdjec wiecej . Magi mam nadzieje , ze u Ciebie dziala link , bo Marjucha narzeka , ze nie tego Jakos nikt mojego kominka nie podziwia Guz u malego jakby mniejszy , ale musze miec ich wciaz na oku , bo maly zaczepia Pablisia . Wczoraj Pablis pierwszy raz sie wkurzyl na powaznie. Sama go widzialam pierwszy raz takiego zdenerwowanego. W sumie gdybym go nie znala , to jak tak warknal to narobilabym w gacie Grunt , ze ostrzega Gocia , to kochany chlopczyk jest jednak. No nic , zasneli , ide malemu oklad robic i masciami smarowac . Sie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No Andzia to wiadomo , ze fajna jest Nie mniej ja mam slabosc do Jagusi jakos tak Dawaj Zosiu zdjec wiecej . Magi mam nadzieje , ze u Ciebie dziala link , bo Marjucha narzeka , ze nie tego Jakos nikt mojego kominka nie podziwia Guz u malego jakby mniejszy , ale musze miec ich wciaz na oku , bo maly zaczepia Pablisia . Wczoraj Pablis pierwszy raz sie wkurzyl na powaznie. Sama go widzialam pierwszy raz takiego zdenerwowanego. W sumie gdybym go nie znala , to jak tak warknal to narobilabym w gacie Grunt , ze ostrzega Gocia , to kochany chlopczyk jest jednak. No nic , zasneli , ide malemu oklad robic i masciami smarowac . Sie mam Bo ten typ już tak ma, że musi ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Marjucha Ciekawe jaki bedziesz na starosc , jesli juz teraz zrzedzisz Gotek to dobre dziecko jest jednak , lezy sobie grzecznie ze scierka na glowie . Biedulek malutki. Jak ja bym chciala juz zapomniec o tym cholernym guzie Ciekawe gdzie to mmmmadziu sie zapodzial. Pewnie wykreslil mnie z listy znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 A się fajnie hajcuje!!!! A scenka z kopaniem dziury jest po prostu cudna Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No Andzia to wiadomo , ze fajna jest Nie mniej ja mam slabosc do Jagusi jakos tak Dawaj Zosiu zdjec wiecej . Magi mam nadzieje , ze u Ciebie dziala link , bo Marjucha narzeka , ze nie tego Jakos nikt mojego kominka nie podziwia Guz u malego jakby mniejszy , ale musze miec ich wciaz na oku , bo maly zaczepia Pablisia . Wczoraj Pablis pierwszy raz sie wkurzyl na powaznie. Sama go widzialam pierwszy raz takiego zdenerwowanego. W sumie gdybym go nie znala , to jak tak warknal to narobilabym w gacie Grunt , ze ostrzega Gocia , to kochany chlopczyk jest jednak. No nic , zasneli , ide malemu oklad robic i masciami smarowac . Sie mam link mi się otwiera ale nie wszystkie filmy mogę obejrzec no kominek to tak nie wyraźnie jakos widać za to ogień pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Magi Jak Brazunianapisala , sie hajcuje. Obudowy kominka jeszcze nie ma. Ja w ogole z salonem czekalam na kominek , bo chyba bym zniosla jajo , gdybym miala pomalowane. Przy pierwszych rozpaleniach sie dymi.Wizje kominka , obudowy znaczy juz mam w glowie , a u mnie to caly sukces. Stary zrobi cokolwiek bym nie wymyslila . Sie nagada , ale zrobi On to ma ze mna jednak dobrze , nic nie musi wymyslac . Kupilam lampy w sobote , to nawet nie wiedzial jakie ani nawet nie pytal. Zobaczyl jak wieszal , mowil , ze ladne No i zaplacil Farbe by tez kupila do holu , ale kurde naprawde nie mam pojecia jaki kolor. Chyba zrobie dwa kolory , to mi bedzie latwiej . Strukturalny juz tam polozony , ale sufit bym byla musiala zaszpachlowac jeszcze , jakos tak mi zeszlo z tym sufitem Teraz mam myslenie ,bo Stary chce jak najszybciej to robic i kazal palcem pokazac gdzie gniazdka ma robic i jakie lampy maja byc . Jakos ciezko mi z tym idzie. Za to wiem gdzie TV i ze kanapa jedna przy kominku ma byc. Nie wiem dlaczego sie cos nie otwiera , prosze nie reklamowac . Ja mialam tylko pokazane jak sie wstawia filmiki i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 rrmi - czekam na telefon Ogienia w kominku jeszcze nie obejrzałam - wieczorkiem to zrobię. Zochna - cieszę się, że Jagusia zdrowieje Skąd takie paskudztwo może pies załapać? Pindzia cudna jest Domowe imię też ma super Proszę od nas wycałować w nosy obie panienki i obu chłopczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Maluszku Bede dzwonila , sobota na 100% nie , wiec moze Niedziela Moje nosy wycalowane . Maly to goszy jest jednak do Pablisia. Nauczyl sie prawie komendy "noga". Jutro musimy dopracowac tylko. Lepiej sie nauczyl ze jak zapiszczy to ja biegne . Piszczy bez sensu Na surowe wolowe rzuca sie jakby tydzien nie jadl Taki kokoszek Pablis kokosi sie teraz kolo mnie , znaczy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 pacze i pacze i gówno widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.09.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 sam kominek u mnie troche slabo widac , ale w kominku sie pieknie pali - taki otwarty ogien to jest to a obudowa bedzie kamienna, jak mniemam ? dziękuje bardzo Wszystkim za serdecznosci Jagi chwilowo nie caluje , bo jej fąfle z nosa kapią . Poza tym - jak mi dzisiaj przylozyla .. rzucila sie witac tak gdzies z 200 metrow i na pelnej predkosci spotkala sie z moim - za przeproszeniem - podudziem. slowo daje - zobaczylam gwiazdy mam piekna sliwe - poki co niedojrzalą Jaga w calosci - na szczescie. kuchni to ja jeszcze nie mam jakis mglisty zarys ino. jakbym miala miejsce - a nie mam - to poszlabym w murowane . ja bede miala tylko dolna zabudowe - takze scianki zabralyby za duzo miejsca ,niestety . Ale bede miala murowana kuchnie - taka fajerkową ...znaczy kiedys .. Co tam nie wymyslisz rrmi - na pewno bedzie ladnie Murowane - fajne A'propos tego kaszlu kenelowego - okazuje sie , ze pol populacji pieskiej w sasiedztwie to zalapala. Przyszlo razem z psem , ktorego sasiedzi wzieli 2 tygodnie temu ze schroniska . Andzia sie trzyma zdrowo - bo szczepiona. To ja caluje Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 acha - zapomnialam sie pochwalic , ze osiagnelam najwyzszy stopien wtajemniczenia w malowaniu sztachet. pracuje autorska metoda siodemek Gdyby ktos byl w sztachetowej potrzebie - prosze jak w dym jeden jest slaby punkt - drewnochron wszystkie rekawice rozmiekcza - takze efektem ubocznym jest zielony , w miare trwaly manicure . No, ale to tylko kwestia doboru kolorystycznego garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Jakos nikt mojego kominka nie podziwia Bo mało kto linka ma. Na przykład ja nie mam. Cieszę się ogromnie, że z guzem u małego lepiej - troszkę się martwiłam. Oby jak najszybciej całkiem zniknął. Zróbcie jakąś fajną zadymę, coooooo???? Z gwiazdą w roli głównej. Zosiu - kuruj Jagunię, widać z tego powitania, że kaszel mocno jej nie zaszkodził, znaczy się dobrze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 pacze i pacze i gówno widzę Masz tego linka juz od dawna , wiec po prostu zajrzyj Dpsia Twoj net tego nie ruszy , nie ma szans Guz chyba sie zmniejsza , albo bardzo bym chciala , zeby tak bylo Zosiu Moze Ty powinnas zajac sie teraz zawodowo malowaniem plotow ? Pomysl , nie musialabys z paznokciami do kosmeyczki chodzic , jak raz zawsze pomalowane . Nie dosc , ze bys zarabiala to jeszcze oszczedzala Nie no jestem genialna Jagusie mozesz ode mnie ucalowac nawet z gilami , mi nie przeszkadza Co do kaszlu to juz slyszalam kilka opinii , ze ze schronow wydaje chore zwierzeta Przyznaje , ze co niektorzy wolontariusze sa tego. Co do szafek to chyba jednak murowane , tak w sumie chcialam bardzo , a jak zobaczylam u Aggi to sie zakochalam . Co do kuchni fajerkowej to jestem ciekawa jak Ci sie to bedzie sprawowalo. Zosiu Zerkne zaraz w linka od listwe , ktory podalas , ale jak bedziesz tam gdzie Raffran powiedzial , to daj znac jaki cenni. Ja tych listew potrzebuje od cholery Oj lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts