rrmi 11.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Krolik Ja Ciebie love Musimy sie spotkac Bym jak ludzie pogadali i poza tym. over I gdzie ten Housik ? Cos mial byc w wakacje , ale nie byl. Pewnie dolary za slabe teraz . Ale juz sie odkuwaja. Ja to i tak w dulary wierze No nic , lece po wapno , bo malemu daje . Takie jak dla dzieci , o smaku bananowym Nie lubi tego jednak jak mnie z lyzka widzi to ucieka , to go biore jak jest rozespany Zamowilam dla chlopakow jakies probki karm , takich ..no nie wiem jakich , ale na jednym forum bardzo chwalili. Zosiu Jak chcesz namiar to moge dac . Kontakt na gg , Pan bardzo mily , za 10 kg probek 30 zeta Moi to jedza chrupki tak jak widac na movies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Krolik Dopiero sobie uswiadomilam ,ze nie pogratulowalam Ci . Super .Tak trzymac.Nasi gora Zycze dalszych sukcesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Tak sobie czytałam opowieśc Mokki o śwince, chorym dziecku i rodzicach i ... mam mieszane uczucia. Czy ja dobrze zrozumiałam, że tym rodzicom to chodzi o aparat leczniczy dla dziecka, a nie żywe stworzenie. które ludzi kocha samo z siebie, bo takie jest... czy coś pokręciłam Królik, a ja nie rozumiem, czego Rrmisia gratuluje... ... ale też gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Króliczku, ode mnie także serdeczne gratulacje!!!! A do Housika to odezwać się trza, bo stracił wszystkie kontakty z przyczyn technicznych i teraz nie ma namiarów. Parę dni temu gadałam z Nim. Pozdrawiać Was kazał. No to pozdrawiam. Zosiu, czy Jagunia już zdrowa? Proszę razem z Pindzią wycałować od cioci DPS. Rrmisia, ja mam nadzieję, że guz będzie teraz szybko się zmniejszał i Gotti wyzdrowieje bardzo szybko. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ... czy coś pokręciłam Nie pokrecilas , ale az dziw bierze . O ile rozumiem trosje o dziecko , tym bardziej ta chore to reszty juz nijak nie. Przeciez nawet pies po szkoleniu w dogoterapii tez jest przywiazany do tego kto go szkoli. Mysle , ze kazdy sam powinien szkolic swojego psa pod nadzorem kogos kto sie na tym zna. Guz jakby mniejszy . Na dworzu mokro i zimno jak jasna cholera. Chyba to juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Guz jakby mniejszy . to dobrze Ucałuj ode mnie te Twoje dwa wariatuncie Lubię czytać jak o nich piszesz Na dworzu mokro i zimno jak jasna cholera. czyli kominek teraz przyda się jak znalzał Właśnie wczoraj się zastanawiałam, że jak taka pogoda dalej się utrzyma to trzeba będzie niedługo kominek rozpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 no ja też serdecznie gratuluje królikowi - chociaz jako i braza, nie bardzo teges Spartankaa - milo Cie poznac krajanko rrmi - ja chetnie tego Pana od karmy - tylko, ze ja mam zle zainstalowane gadu-gadu i nie mogę dojść coby dobrze zainstalować . ale może mnie zmobilizuje No dobrze , ze ten guz Gociowy się wchlania. Depsiu - caluje również Pada u nas i żółte liście się pokazały .. jakby jesien idzie i nie ma na to rady .. Jaga tez idzie ku lepszemu - ale dalej antybiotyk - takze dygamy codziennie do weta. Mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie koniec. Jedziemy dzisiaj wieczorem w Bory Tucholskie - nalicze Wam ile prawdziwków - jak mi palców wystarczy. Do poniedziałku będę odcięta. Milego łikendu i kalosze wyciągajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Maluszku Tak mysle , ze czas palic . My musimy kupic strazaka , bo czasem zawiewa.Jutro polecimy do Leroya i nabedziemy droga kupna i Stary przyczepi to do komina. W sumie mysle , ze moglo zadymic na dom , bo komin mokry , chcialam spalic drzewo do budowie , a to sosna. Generalnie na szczescie kominek sie udal ,bo pali sie super , ale wole tego strazaka uczepic , bo szkoda pozniej bedzie pomalowanych scian. Chlopcy spia smacznie , maly po okladzie i z mascia. Placze jak mu sciere na glowke klade , biedny ma juz dosc . Dzsiaj bedzie akcja sprzatanie. Chlopcy jak nic beda przywiazani nasmyczkach do czegos , bo naczej podlog nie pozmywam Bardzo lubie akcje z zamiataniem tarasow. Zostawiam ich wtedy w domu i sama zamiatam. Bosheee jak oni wtedy stoja i patrza i litosci prosza , zeby im ta szczotke dac choc na minutke Maly to sprytny . Zaskoczyl , ze jak siada kolo mnie to dostaje cos . Na spacerze wciaz siada i patrzy w oczy , zeby dostac Pablis to mysli , ze on jest lizusem Jesuu jak to male stara sie nadazyc za tym duzym , wpada w dolki rozne , w krzaki i otrzasnie sie i lec dalej . No cudak Krolik Over SpartankaPytalam sie o tabele przyrostu wagi ,bo chcialam tak kontrolnie popatrzec. Jak rozmwialam z Aga po naszym drugim szczepieniu to maly wazyl 8.70 a inne dzieci 11.450 . Aga sie przerazila a ja jeszcze bardziej. Teraz w ostatnia niedziele w Sggw wazylismy go to mial 13.100 . I tak sie zastanawiam czy jest ok . Wyglada wzorcowo . Zeberek nie widac ,tak na zdrowy rozum akurat. No dla mnie to wiadomo , by wolala klucha jeszcze troche miec. Za tydzien 3 miesiace bedzie mial. Zosiu Jak co to ja Ci zamowie u tego Pana i wysla do Ciebie , tylko adres mi daj na pw. Mam nadzieje poczuc zapach duszonych prawdziwkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 12.09.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cze Tak sobie czytałam opowieśc Mokki o śwince, chorym dziecku i rodzicach i ... mam mieszane uczucia. Czy ja dobrze zrozumiałam, że tym rodzicom to chodzi o aparat leczniczy dla dziecka, a nie żywe stworzenie. które ludzi kocha samo z siebie, bo takie jest... czy coś pokręciłam Tak Brazuniu dobrze zrozumiałaś, pewnie Twoją Brazę też by chcieli, jakie piękne mi życzenia na przyszłość złożyli w sprawie chorych dzieci już pominę. Mi najbardziej szkoda Małej, fajne dziecko i widać, że do sierściuchów się garnie. Nie chodzi do przedszkola, do dzieci, bo rodzice uważają, że u same kmioty mieszkają i Mała jest przez nich wyśmiewana. Na moje oko to oni mają większy problem ze sobą niż z Małą. Porażenie nie jest jakieś ciężkie, normalnie można żyć i dziecku nie zabierać dzieciństwa, no ale ja się nie znam , to może tylko tak mi sie wydaje, ale ja nie o tych chciałam. Widzę, że wątek został wzmocniony o kolejna psiarę , dobki w przewadze, ale jeszcze są koty, inne sierściuchy, koń czyli klacz czy jak to się Brazuniu mówi i moja świnka , czyli budowanie folwarku zwierzęcego trwa. Komentarze Rrmi to dla mnie najbardziej budujący wątek na forum . Wczoraj u nas na ulicy doszło do pokaranie pseudohodowli , byłam arbitrem w tej sprawie, moja pozycja na dzielnicy już tak silna, że chyba na radną mnie wezmą jak nic . Nie ma co sie dziwić, zawsze ci z astami rządzą na dzielnicy Suka dostała zastrzyk u weta, ma być wysterylizowana, gość zrozumiał, że w sądzie nie może domagać sie kasy za utracony miot , bo nie ma suki hodowlanej, drugi którego pies wszedł do suki po siatce też spękał, bo dowiedział sie , że gdyby suka miała papier, opłaconego repa i jego kundel by ja dokrył to do sądu by trafił. Czyli ogólnie jest dobrze. Jeden robi sterylkę, drugi psa pilnuje jak oka w głowie, doradzałam kastrację, bo jak znowu nie upilnuje to drogo będzie go to kosztowało. Najważniejsze, że dotarło. Ten od suki łzy prawie wylewał , a ten od psa zbladł, czyli mieli terapię szokową. Jak juz żadne argumenty nie docierają , to kwestia zapłacenia komuś kasy zawsze rozum rozjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A ludzie gadajo , ze piniondze to nie fszystko mokka Jakbys juz tak na tego radnego byla poszla to ja sie moze przeprowadze i bedziem rzadzili , co ? W sumie dobermany tez niczego , byloby cool Bym chodzili wieczorami i zadym szukali Ja dla moich juz mam upatrzone zlote lancuszki ,bo mi nijak inaczej nie przystoi ,wszak jeden to Pablo /Escobar/ , drugi Gotti /jak nie przymierzajac John / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Do wielce budowlanego wątku dołączam jeszcze sunię ONka Jakby tak we trójkę zaczęły my rządzić jako te radne ... jasssoooooo ... ale byłoby fajniście Mokka, no dałąś Kobieto czadu ... szacunek dla Cię P.S. Pewne ludzkie zachowania nie mieszczą mi się w głowie ... ale może to ja taka ograniczona jestem ... Aaaaa...i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 . ale byłoby fajniście Aaaaa...i dzień dobry No dobry , dobry Fajniscie by bylo ,masz racje . Normalnie ludzie musieliby kanalami chodzic jakbysmy spacerowali , nikt by nie darl w dalekim lesie ryja , zeby zabrac tego psa. Zadna stara baba by nie straszyla moic niunkow machajac lapami i krzyczac , ze sie boi , podczas gdy ja trzymam psy na smyczy kilometr dalej. Echh marzenia sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dołączę to tej ekipy i 2 moje (Onkę i berneńczyka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dołączę to tej ekipy i 2 moje (Onkę i berneńczyka) To zadymimy mokka Szykuj okolice, goscie jada Apropos ON , u naszego sasiada suczka , 4 letnia ma nowotwor. Lekarz powiedzial , ze nie mozna nic zrobic Bardzo madra sucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 12.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Szykuj okolice, goscie jada Okolica u nas doskonała, dziki wschód w całej krasie . Rrmi już tak nie trenuj z chłopakami całymi dniami, dobra będziesz szefową. Pójdziesz na pierwszy ogień ze wsparciem dobków, za Toba pojedzie Brazunia na klaczce jako patrol konny, ja ze świnką za nimi coby sąsiedzi mnie widzieli, że czynnie działam w tej zadymie za nami onki i na końcu dla złagodzenie tego widowiska berneńczyk Maluszka. Opanujemy wschód , wrócimy do korzeni historii, moja wieś była przez jeden dzień stolicą Polski, czyli to dobry znaki. Potem to juz pójdzie jak z płatka ,przez Lublin udamy się na Stolycę, stołki w sejmie będą nasze, zajmiemy Wilanów jako koszary dla pojmanych, Pałac Kultury będzie głównym centrum dowodzenia, będą nas popierać tłumy, będą wiece wyborcze i festyny, zamówimy sobie Boysów ,no pięknie będzie już to widzę. Biżuterię Wam załatwię taką jak trzeba, sygnety też będą, dziary narysuje się flamastrem. W sumie każdy prezydent zaczynał tak samo, widzę przed nami świetlaną przyszłość jednym słowem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Swiety duch Dawno nie dane mi bylo tak sie usmiac Powiem chlopcom , zeby sie na zadyme na wschodzie rychtowali Pablis to nawet wyglada na takiego , ktory by cos zebami scisnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ...Zosiu Jak chcesz namiar to moge dac . Kontakt na gg , Pan bardzo mily , za 10 kg probek 30 zeta Moi to jedza chrupki tak jak widac na movies Ja tez chcem, ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Juz Ci dam namiar na gg moja Ty duszko Echhh slucham sobie PF Final Cut i tak jakos fajnie jest Nie ma to jak dwa slonca o zachodzie I to http://pl.youtube.com/watch?v=LnnA_HJ_i30&feature=related Moj maly sie rzucil na te chrupki jakby nie widzial niczego takiego wczesniej Kocham go normalnie Pablis takie sprawy jak jedzienie to ma gleboko gdzies. Tak poza tym to maly juz czasami podnosi noge jak sika I szczeka jak Pablis warczy pod drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Pozadymiałabym z Wami, ale mój Karo jeszcze za słaby. Ze schroniska jest, jak go zabierali od poprzedniego właściciela to był tak zagłodzony, że nie miał siły samodzielnie się poruszać. Przemiły kundelek, który już nauczył się bez żadnego trudu wyskakiwać z kojca. I już obszczekuje przechodzących. Trwa intensywny tucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Depsia, no ja Cię chyba pobiję .... teraz dopiero się chwalisz, że masz sierściowate cudo w domu Zaczęłam intensywny trening z suczą w zakresie zadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts