Mohag 28.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 nie mow zegnaj, mow do widzenia ... czy jakos to tam lecialo Slonce, niech Wam sie na tych nowych smieciach wiedze !!! Mam nadzieje ze jak sie gdzies do neta dorwiesz, to wklepiesz pare wyrazow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Dziekuje Mohag Jak tylko sie dorwe to dam znac , jak co to Brat i Aggi bede wiedzieli czy zyjemy I Stary tez Sama tez jestem ciekawa jak bedzie z netem . Problem w tym , ze nie mozemy miec tego z komorki , bo wtedy Dziecko nie moze gadac sobie na necie ani grac W sumie to ciezko i uwierzyc , ze to juz Duzo niedociagniec jest , ale wszystko szybko bylo . Pomalujemy do konca juz mieszkajac . Albo i nie Wazne to kupic grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 28.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 ..Jak tylko sie dorwe to dam znac , jak co to Brat i Aggi bede wiedzieli czy zyjemy I Stary tez A ja to niby skąd mam coś wiedzieć?? Gdybym sie u was kimnął czasami to może i coś bym podejrzał... Wazne to kupic grill ten by sie przydał...... tyle to jeszcze wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Stary no masz pomysly , nie ma co Mam nadzieje , ze w tych oknach nie mam jakiejs kamerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 rrmi bardzo sie ciesze , ze juz na swoim. Zycze szczescia i odzywaj sie jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 noooooooooo.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 noooooooooo.................................. Trzymcie się na tej wsi Waszej sielskiej anielskiej Cieszcie się ciszą , spokojem , sobą i tym co sami stworzyliście . Z internetem to bida , panie Ale coś na pewno wymyślicie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.02.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Mohag Kochaniutka , no co tu duzo pisac %%$&$%^ jest Mieszkamy sami prawie na dlugiej ulicy , cicho jest i fajnie . Nie pomalowane , nie pofugowane czesciowo , wszystko na kupie lezy , ale jest %^&$%$ Z zakupionych sprzetow jestesmy zadowoleni , zwlaszcza z suszarki , nie musze rozwieszac prania Gary zmywaja sie w koncu same Wczesniej trzeba bylo szukac frajera co pozmywa i tym frajerem bylam przewaznie ja. Zlozylismy nasze lozko , bardzo mi sie podoba , bo od czasu zakupu nie widzialam go , stalo w kartonach. Dach trzyma sie super , okna sie otwieraja I zamykaja No nie wiem co jeszcze napisac ? , Moze tylko , ze ostatnie dwa tygodnie , znaczy te od przeprowadzki sa naprawde super I od tej pory zaczyna sie nowy etap w naszym zyciu. ps.Mohag jedzisez na Genesis? A Ty Sis? bez komentarza Musialam sie zebrac w sobie , ale Wiesz , ze ja Ciebie love , co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.02.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 To jestem przeogromnie ... ze tak Wam tam dobrze A jaka suszare kupilas ? tez chyba sobie takie cacko sprawie, bo za cholere nie wiem gdzie pranie wieszac w tym nowym-starym Mohag jedzisez na Genesis? no ba juz od przeszlo miesiaca mam bilety do Monachium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Tak rozowo to nie bylo caly czas w sumie , bo gosci mielismy Mrowki byly w gosciach , zreszta nie wiem czy one u nas czy raczej my u nich zesmy sie zagoscili Operacja musiala byc przeprowadzaona bo zaczely z nami spac Nie jest to przyjemne . Teraz przejrze caly teren pod domem przed zalaniem podlog i wlasciwie to przed nawiezieniem piachu i w razie czego przeniesiemy je w lepsze moze miejsce Z nowosci to mamy oswietlenie na zewnatrz, takie na czujniki znaczy , bo my ludzie oszczedne som Suszarka, Mohag dobra rzecz , nie musze gaci wieszac na sznurku. Tak sie jakos na tej emigracji przyzwyczailam , ze musialam kupic . Tyle , ze w Polsce sa tylko elektryczne , a tamte sa tez na gz i chyba lepsze , bo mi cos dlugo suszy , no moze nie umiem jakos dobrze ustawic , ale dojde z czasem , mam nadzieje To chyba tyle na dzisiaj . Czekam na zdjecia z koncertu , a Wiesz moze czy Gabriel tez bedzie? I czy bedzie Biko? Pewnie nie , bo to tylko Gabrielowe jest , a nie Genesis. Zrobisz mi Phila z bliska? Tak pieknie o Nim zawsze Pan Piotr K mowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dzieki, a jeszcze jedno masz suszarke z rura wylotowa czy kondensacyjna ? Podobno te z wydmuchem przez rure sa szybsze i sprawniejsze ale kurna trzeba gdzies ta rure wywalic.... Ogolnie to sie nigdy w ten temat nie zaglebialam, bo zawsze mialam suszarnie. Mrowki to nieprzyjemni mieszkancy ja mialam dwa lata temu nalot, ale Mam zakupila mi gdzies takie rozowe kuleczki i wysypalam w ogrodku.. od tej pory mrowek niet Genesis bedzie bez Gabrysia, ale moze Gabrys sam sie tez kiedys zbierze... teraz jest zbieranie sie na topie Phila moge Ci nawet jutro wstawic z bliska, bo bylam w zeszlym roku na Jego pozegnalnym koncercie... tylko musze pozmniejszac photosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Wlasnie bez tej rury mam , w ogole nie zastanawialam sie nad tym . Taka polecil nam sprzedawca (zakup calego sprzetu zajal mi z 15 minut do pol godziny z zaplaceniem ) , mowiac , ze mozna ja wszedzie postawic , co bylo dla nas wazne akurat teraz . Malo miejsca .Chwilowo stoi na pralce , a obok zmywarka i na niej piekarnik.Taki kacik ten tego Byc moze faktycznie to nie kwestia gazu tylko tej rury Tak czy inaczej role swoja spelnia Daj tego Phila , kochalam Go kiedys bardzo Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja naprawde juz mam z gorki koncert byl juz trzy lata temu, a mi sie wydaje ze to w zeszlym roku bylo dobijcie mnie mydlem http://img253.imageshack.us/img253/4305/04philcollins08bx4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 mam tylko w plynie mydlo , to nie da rady . Dzieki Kochaniutka , cudny On jednak jest Zwierzeta dzikie nam chodza pod oknami Chyba sie dzis zaczaje i zobacze co to za jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Najlepiej mi sie podobalo na koncercie, jak przyjechali takimi czarnymi malymi busikami... siedzielismy strasznie daleko ale mielismy lornetke i widzielismy jak wychodza z aut. Phill razem ze swoja zona i odbylo sie to tak jakby facet wychodzil do pracy Ona poprawiala Mu marynarke i strzepywala paprochy z kolnierza a On pocalowal ja w czulko i poszedl grac wymachujac paleczkami.... Z tymi zwierzakami to kurna nie boisz sie .... ja jestem calkiem miejskie zwierze i chyba bym sie obs.. ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 rrmi zdradz jakiego macie Neta tam na wsi..,bo mi tez grozi, ze go nie bedzie, a moze bedzie jak czegos dobrego sie dowiem... Ale to spokojnie, moze i na priv, jak juz sobie pogadacie o koncertach i takich tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Zeljko mam net z TPsy Nie chcielismy z komorki , bo nasze Dziecko chcialo miec przynajmniej 1024 , wiec akurat nam TPsa pasowala , a byla mozliwosc podlaczenia to sie nie zastanawialismy Mohag ja widze , ze Ty w nocy masz czarne mysli o jesionkach . Lepiej ...albo juz nic nie powiem Co do zwierzat i w ogole to powiem Ci , ze jakos sie nie boje , choc w sumie to na wsi nawet jako dziecko malo bywalam , bo nie mialam rodzinki poza miejskimi blokowiskami. Moze dlatego tak bardzo mi sie chcialo i podoba mi sie? Pewnie tak . Moim chlopakom tez sie podoba . Kupuje juz jajka kurzece prawdziwe i mleko raz kupilam , ale Dzieciak nie pil , skrzywil sie tylko Jajka 1 klasa . I z tyczasowo kuchennego kata widze duze swierki i kiedy okryte sa sniegiem to tak pieknie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Z TPsy? To co to za wies???? U nas o TPsy nawet nie slyszeli. To jest wies. Ale fajnie, ze jest...I jak tam odpoczywacie, czy robota dalej idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts