braza 14.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Mojej ONki narazie nie pokazywałam szerokiemu gronu, musze nadrobić niedopatrzenie, za to klaczkę zna już cała Polska Mam własną, ukochaną, skarogniadą Brazylię Najpiękniejsza klacz świata Jest w awatarku (to ta po prawej ) ale i w dzienniku się chwaliłam, gdy nabyłam ją drogą kupna Ja na ogierze jeszcze nie jeździłam i ... chyba bym się scykała totalnie Zato córcia już ma pierwsze doświadczenia za sobą i sobie niesamowicie chwali Piękny ten Twój ogier (nie wiem, czy własny, ale śliczny), podobny do naszego (stajniowego) wałacha Talara, a ten baaaardzoooo mi się podoba, więc wcale Ci nie kadzę Kurdę, ONkę Katmę też musze wrzucić do dziennika, w końcu to był pierwszy majątek ruchomy w naszym posiadaniu... Dzień doberek wszystkim Gospodyni, podrap Dobki za uszami od cioci Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Widzialam On'ke i Brazylie! Cudne!!!! Ja do posiadania konia jeszcze nie doroslam, boje sie, ze nie bede miala czasu aby sie nim zajmowac - tzn jezdzic, bo stac musilaby i tak w jakims hotelu. Ale....moze kiedys....Przeciez dzialeczke kupilismy wlasnie tuz, tuz obok osrodka gdzie jezdze i gdzie fajny hotel dla koni jest. Wiec kto wie...moze za kilka lat w jednym z tych boksow stanie moj WLASNY kon! Moze masz recepte aby przekonac TZ'ta do jazdy konnej.....? No to jeszcze raz ja - ostatnie, obiecuje - na super miekkiej klaczce http://img218.imageshack.us/img218/2274/50620347az5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.09.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Piękny ten Twój ogier (nie wiem, czy własny, ale śliczny), podobny do naszego (stajniowego) wałacha Talara, a ten baaaardzoooo mi się podoba, więc wcale Ci nie kadzę Ogier boski, piekny, uroczy.....Przesliczny i duzy - a ja z racji wzrostu i wagi lubie duze konie Niestety nie moj i niestety ogierem bedzie tylko do wiosny. Ma byc koniem rekreacyjnym w osrodku wiec ogierem zostac nie moze...Jest tam jeszcze jeden ogier - tez niesamowity. http://img220.imageshack.us/img220/7955/22907903jk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Klaczka cudna .... niesamowita maść Ale ten kary ogier ..... boiszszszeeee .... jak ja kocham kare konie!!!!! (Rrnisia nas zabije ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No ja faktycznie taki zabijaka jestem Ciekawe czy Zosia juz te grzyby zjadla co to je nazbierac miala czy moze w lesie zbladzila i z lesniczym sie obsciskuje A moze do mnie juz te grzyby UPS jada jutro za zupe Zosiu Przypominam , zebys mi przyslala swoj adres to Ci zamowie te probki AnSi Jak tam Twojny psiak . Guz zdecydowanie mniejszy , na szczescie , na szczescie Co tam w swiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Jak tu się piesko zrobiło, hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Zajrzyjcie do mnie to się dowiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Melduje uprzejmie, ze moj Rufus vel Burek bardzo kochany jest.... http://img396.imageshack.us/img396/4554/0365051445tl8.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ze nie wspomne o kotach moich trzech http://img79.imageshack.us/img79/3976/0365024568im3.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 I Rufus sie zgadza na te trzy koty z latarkami w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Spartanko te trzy "bestie" musialy wyrazic zgode na odmienca w stadzie Na piekarniku wlasnie w tej sprawie obraduja. Dlatego takie grozne blyski w oczach maja. Kotka ( ta w srodku) jest niekwestionowana szefowa, pozostale zaleznosci ciagle jeszcze ustalaja sie. Pies - znajda- jest u nas niecale dwa miesiace - koty od 4 lat najstarszy, od 1,5roku najmlodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 14.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Tylko nie pozwol aby koty go zdominowaly - to to bylby wstyd dla psiej natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Wszystko ku pokojowemu wspolistnieniu zdaza Ale zdazylam zaobserwowac, ze pies nie ma raczej sklonnosci do dominacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 AnSi No i suoer , mowilam Ci , ze jakos sie dogadaja.Twoje koty dobrze wychowane sa przeciez Dpsiu Juz ide , bo ciekawa bardzo jestem. Kasiu jak sie masz Kochaniutka ? Jesli ktos chce sie posmiac z chrumkania to prosze sobie wejsc wiadomo gdzie Tylko trzeba naprawde dobrze siedziec ,bo ten maly jest bardzo smieszny przy tym Tylko na mnie prosze nie patrzec , bo sie jakos dzisiaj nie ogarnelam A przy Niedzieli wypadaloby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kasiu jak sie masz Kochaniutka ?kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kasia To co ja mam z Toba zrobic ? Powiedzialabym co mysle o roznych rzeczach , sprawach i tak tego , ale zbanuja jak nic a jeszcze krysia2006 nadejdze i kicha bedzie Popatrz na nowy filmik , moze sie usmichniesz chociaz leciutko Kochana moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kasiu - bardzo mi przykro z powodu Twojego smutku i bolu. to ja jeszcze wpadne pozniej. tzn mam nadzieje - bo zjadlam 3 (rzekomo) rydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień dobry. Kasiu, ja to bym Cię przytuliła, ale za daleko mam. Może rzeczywiście się uśmiechniesz patrząc na Rrmisiowe pieski, mówią, że śmieszne są... AnSi, fajne te Twoje kty - jak 3 pytie. A Rufus to taki najzwyklejszy, najukochańszy na świecie i najmądrzejszy kundelek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kasiu - trzymaj się oj psiejsko się zrobiło we wontku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 15.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Cze Widział i padłam, ten Gotek to gdzieś powinien występować , szkoda taki talent w domu ukrywać . No pięknie się wąteczek rozwija, Spartankaa pięknego miałaś psa, wiem co to znaczy powiedzieć o psie: takiego juz nie będę miała. Każdy pies czy suka jakie miałam, a miałam tych sierścichów trochę to inna opowieść. Moja Świnka to suka , której całkiem poważnie odbierać nie można, za grosz u niej powagi , dobrych manier, mimo, że się staram z nią pracować. Piękny był ten twój Spartan, ja to bym nie wytrzymała bez sierści w domu. Poprzednią sukę mieliśmy w czasie budowy domu, nie zaglądałam wtedy tutaj często z baraku czasu, może i dobrze , bo do budowy podeszliśmy bardzo beztrosko, a ja byłam bardzo nieświadoma tego co nas czeka. Na wątek Rrmi trafiłam przy psiej okazji ,a dokładnie przy adopcji bullowatego i tak już zostałam, staram się dużo nie gadać, ale zazwyczaj mi się to nie udaje, tak jak teraz chciałam jedno zdanie a nawaliłam CV. Jeszcze tylko dodam, ze w końskim temacie jestem wielka łajzą i łamagą, próbowałam swoich sił, niestety gwiazdą padoku czy jak to się mówi nie zostałam, może jeszcze kiedyś spróbuje, nawet ostatnio jak widziałam ludzi na hucułach to zapał mi powrócił. Hucuły robią takie przyjazne wrażenie i co najważniejsze są niewysokie, a ja źle się czuję na koniu wysokości drugiego piętra, bo takie miałam ostatnio odczucia . Braza ma piękna Brazę i pokazywała kiedyś taki fajny Dziki Zachód, zapadło mi to w pamięć. Na tym najbardziej budowlanym wątku, dziwie się nawet , że murator jeszcze o tym nie napisał, można poznać wszystkie budowlane terminy jak i fundamenty pracy z psem, zalewanie ław czyli pierwsze siku Twojego pupila, układanie stropu jako powtórka wiadomości z zakresu PT, pies na tarasie, a sprawa izolacji z brzozy i wiele innych. Dobra na kończę, witam i pozdrawiam nowoprzybyłą psiarę , Gospodynię i pozostałych uczestników wątkowych dyskusji. Wiem Rrmi, że wcinam się w Twoje kompetencje, ale wiesz jak ze mną jest, powinnaś opracować w tak rozległym wątku jakieś działy, bo sie pogubimy, wielowątkowość masz jak w dogomanii. Dobra kończę , bo jeszcze większych głupot nawypisuję , miłego dnia wszystkim życzę, bo" po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts