Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki :D
Swieta panienko :D

Spartanko

Masz tam calkiem fajnie na gorze .

Ja bym zostawila sypialnie tam gdzie jest , lazienke tam gdzie jest 10.6 m2 a garderobe 7.5 m2 tez zostawialabym tam gdzie jest i musowie jakos zorganizowac jedno wejscie do tego wszystkiego .

Da sie , tylko trzeba pomyslec chwilke .

Mialabys swoje wlosci calkiem oddzielone od Dzieciecych .

Ale sypialnie tam " w prawym gorym rogu" ten pokoj 21.5m2 - tak?

I lazienke gdzie? Tan pokoj 10.6m2 po lewej?

Tak.

U mnie jest mniej wiecej wlasnie tak i bardzo jestem z tego zadowlona.

W moim pierwszym domu mielismy jedna lazienke na gorze i 3 sypialnie.

Teraz wiem , ze bylo to w miare ok , bo Mlody byl maly .

Musicie sie we dwoje zastanowic nad tym , ale jestem pewna , ze jesli nie zrobisz sobie wlasnej lazienki i garderoby bedziesz zalowala.

Milion %

Jesuu , Dziwczyny nie dobijacie mnie, ja projekt wybrałam sama w 8 godzin, pozmieniałam tak o jak mi się na tę chwile widziało i teraz mamy ciekawe rozwiazania architektoniczne. Rrmi bardzo dobrze mówi z oddzielną łazienką przy sypiialni, mi tego bardzo brakuje, ale zamiast drugiej łazienki zrobiłam pokój dla psów i z konieczniści upchnęłam w nim pralnę. Spatrtankaa nie zastanawiaj sie nawet rób przy sypiialni póki jeszcze czas, jak nie zrobisz będziesz żałowała jako i ja żałuję.Cze :D wszystkim tak poza tym.

No dobra , to widze , ze kawal dobrej roboty za nami , Spartanka jednym slowem przeglosowana :D

Marjucha , ja tam nie wiem , ale chyba Maxi sie nas wyrzekla.

Nie wiem tylko za jakie grzechy :roll: :wink:

Mokka chyba prasowke z rana powinnas zrobic :roll: , bo tak w ciemnocie nas trzymasz , ze wstyd normalnie.

Poza tym niech zyja skorzane spodnie i kowbojskie buty :D

Ale sypialnie tam " w prawym gorym rogu" ten pokoj 21.5m2 - tak?

I lazienke gdzie? Tan pokoj 10.6m2 po lewej?

Tak.

U mnie jest mniej wiecej wlasnie tak i bardzo jestem z tego zadowlona.

Ale tak trace jeden pokoj na gorze. Nie bardzo mi sie to widzi....wolalabym jakos polaczyc te garderoba 7.5m2 z la lazienka 4.8m2 co jest obok i jakos z tego zrobic lazienke i garderobe.

No dobra , to widze , ze kawal dobrej roboty za nami , Spartanka jednym slowem przeglosowana :D [

Zaraza, zaraz - ja chyba tez ma tu cos do powiedzenia. O TZ'cie nie wspomne :-)

Ale nie powiem, dalyscie mi do myslenia.....Zawsze mi sie to na filmach amerykanskich podobalo, ze wychodzisz z lazienki do wlasnej sypialni.....

No dobra , to widze , ze kawal dobrej roboty za nami , Spartanka jednym slowem przeglosowana :D [

Zaraza, zaraz - ja chyba tez ma tu cos do powiedzenia....

No i żyjesz w błogiej nieświadomości.... :wink: Ejjjjj, .... :D

Rób tę łązienkę .... ja co prawda doświadczenia nie mam i mi jakoś takoś nie bardzo pasuje np. k...ę robic, jak Szanowny tuż pod nosem śpi :wink: , ale radzą Ci osoby bardziej doświadczone, więc posłuchaj i przemyśl!!!

No, to się wymądrzyłam, nie ma co :-?

Rób tę łązienkę .... ja co prawda doświadczenia nie mam i mi jakoś takoś nie bardzo pasuje np. k...ę robic, jak Szanowny tuż pod nosem śpi :wink:

Cieszy mnie niezmiernie fakt, iz ten temat zostal poruszony :lol:

qupa, qupa ale moj Szanowny zazwyczaj kapie sie jak ja juz spie a ja lubie cisze jak spie. I szumu wody tez nie chce sluchac jak juz zasypiam, a co :-)

A powaznie to jakies sa korzysci, wymienicie?

A powaznie to jakies sa korzysci, wymienicie?

Ja bym i wymieniła, ale znowu wypadnę na durnia, a może i zboczeńca :lol: Rób i nie wnikaj w szczegóły, tu dobrze doświadczone kobiety radzą. Nasi znajomi tak mają i ja im zazdroszczę tego rozwiązania, Małż nie musi robić q-py w tej łazience przy sypialni, będzie druga to jakoś da rade, niech pracuje nad trawieniem, takie sprawy to załatwia sie w dzień, a nie w nocy, kąpieli może zażywać w łazience obok, wodę i tak będziesz słyszała, mój Stary to mydłem rzuca jak oszalały , że woda przy tym to pikuś, nie daje się namówić na płynne , ten typ tak ma i nic na to nie poradzę.

Jezu :o

A co u Niej słychać?

Czemu się nie odzywa?

U Maxtorki wszystko ok :D Czytuje nas od czasu do czasu, więc jest na bieżąco z tym co u nas słychać, ale nie chce pisać :cry: (zbytnie uzależnienie od forum) Chociaż powiedziała, że może kiedyś sama nam o tym wszystkim napisze :D

miłego dnia Wszystkim życzę :D

Jezu :o

A co u Niej słychać?

Czemu się nie odzywa?

U Maxtorki wszystko ok :D Czytuje nas od czasu do czasu, więc jest na bieżąco z tym co u nas słychać, ale nie chce pisać :cry: (zbytnie uzależnienie od forum) Chociaż powiedziała, że może kiedyś sama nam o tym wszystkim napisze :D

miłego dnia Wszystkim życzę :D

To jak czyta, to niech wie, że serdecznie Ją pozdrawiam :D