rrmi 22.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jeszcze troche i zajme sie doradzaniem Kto wie moze i marketingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.09.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Hm...no to mi cwieka zabilyscie... Tylko, ze ten pokoj co chcemy na sypialnie - ten 21.5m2 - to nie bardzo obok moze miec lazienke, bo gdzie niby? Chyba, ze w miejsce tej garderoby 7.5m2 tylko wtedy skad wejsc do tej lazienki malej..... Oj widze, ze czekaja nas przerobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Tego Dobka masz w schronie w Tczewie ? Tak, juz jest w tczewskim schronie. Tu tez go dalam: http://forum.muratordom.pl/kochajacych-dobermany,t134561.htm Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki Swieta panienko Spartanko Masz tam calkiem fajnie na gorze . Ja bym zostawila sypialnie tam gdzie jest , lazienke tam gdzie jest 10.6 m2 a garderobe 7.5 m2 tez zostawialabym tam gdzie jest i musowie jakos zorganizowac jedno wejscie do tego wszystkiego . Da sie , tylko trzeba pomyslec chwilke . Mialabys swoje wlosci calkiem oddzielone od Dzieciecych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ale sypialnie tam " w prawym gorym rogu" ten pokoj 21.5m2 - tak?I lazienke gdzie? Tan pokoj 10.6m2 po lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ale sypialnie tam " w prawym gorym rogu" ten pokoj 21.5m2 - tak? I lazienke gdzie? Tan pokoj 10.6m2 po lewej? Tak. U mnie jest mniej wiecej wlasnie tak i bardzo jestem z tego zadowlona. W moim pierwszym domu mielismy jedna lazienke na gorze i 3 sypialnie. Teraz wiem , ze bylo to w miare ok , bo Mlody byl maly . Musicie sie we dwoje zastanowic nad tym , ale jestem pewna , ze jesli nie zrobisz sobie wlasnej lazienki i garderoby bedziesz zalowala. Milion % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki Jezu A co u Niej słychać? Czemu się nie odzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 22.09.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Jesuu , Dziwczyny nie dobijacie mnie, ja projekt wybrałam sama w 8 godzin, pozmieniałam tak o jak mi się na tę chwile widziało i teraz mamy ciekawe rozwiazania architektoniczne. Rrmi bardzo dobrze mówi z oddzielną łazienką przy sypiialni, mi tego bardzo brakuje, ale zamiast drugiej łazienki zrobiłam pokój dla psów i z konieczniści upchnęłam w nim pralnę. Spatrtankaa nie zastanawiaj sie nawet rób przy sypiialni póki jeszcze czas, jak nie zrobisz będziesz żałowała jako i ja żałuję.Cze wszystkim tak poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 No dobra , to widze , ze kawal dobrej roboty za nami , Spartanka jednym slowem przeglosowana Marjucha , ja tam nie wiem , ale chyba Maxi sie nas wyrzekla. Nie wiem tylko za jakie grzechy Mokka chyba prasowke z rana powinnas zrobic , bo tak w ciemnocie nas trzymasz , ze wstyd normalnie. Poza tym niech zyja skorzane spodnie i kowbojskie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ale sypialnie tam " w prawym gorym rogu" ten pokoj 21.5m2 - tak? I lazienke gdzie? Tan pokoj 10.6m2 po lewej? Tak. U mnie jest mniej wiecej wlasnie tak i bardzo jestem z tego zadowlona. Ale tak trace jeden pokoj na gorze. Nie bardzo mi sie to widzi....wolalabym jakos polaczyc te garderoba 7.5m2 z la lazienka 4.8m2 co jest obok i jakos z tego zrobic lazienke i garderobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.09.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 No dobra , to widze , ze kawal dobrej roboty za nami , Spartanka jednym slowem przeglosowana [ Zaraza, zaraz - ja chyba tez ma tu cos do powiedzenia. O TZ'cie nie wspomne Ale nie powiem, dalyscie mi do myslenia.....Zawsze mi sie to na filmach amerykanskich podobalo, ze wychodzisz z lazienki do wlasnej sypialni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Zaraza, zaraz - ja chyba tez ma tu cos do powiedzenia. No nie gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Rrmisia dobrze gada, jakbym ja budowała nowy dom to na pewno z łazienką przy sypialni i z wejściem stamtąd. Maxi to już całkiem się nas wyrzekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 No dobra , to widze , ze kawal dobrej roboty za nami , Spartanka jednym slowem przeglosowana [ Zaraza, zaraz - ja chyba tez ma tu cos do powiedzenia.... No i żyjesz w błogiej nieświadomości.... Ejjjjj, .... Rób tę łązienkę .... ja co prawda doświadczenia nie mam i mi jakoś takoś nie bardzo pasuje np. k...ę robic, jak Szanowny tuż pod nosem śpi , ale radzą Ci osoby bardziej doświadczone, więc posłuchaj i przemyśl!!! No, to się wymądrzyłam, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Rób tę łązienkę .... ja co prawda doświadczenia nie mam i mi jakoś takoś nie bardzo pasuje np. k...ę robic, jak Szanowny tuż pod nosem śpi Cieszy mnie niezmiernie fakt, iz ten temat zostal poruszony qupa, qupa ale moj Szanowny zazwyczaj kapie sie jak ja juz spie a ja lubie cisze jak spie. I szumu wody tez nie chce sluchac jak juz zasypiam, a co A powaznie to jakies sa korzysci, wymienicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 22.09.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A powaznie to jakies sa korzysci, wymienicie? Ja bym i wymieniła, ale znowu wypadnę na durnia, a może i zboczeńca Rób i nie wnikaj w szczegóły, tu dobrze doświadczone kobiety radzą. Nasi znajomi tak mają i ja im zazdroszczę tego rozwiązania, Małż nie musi robić q-py w tej łazience przy sypialni, będzie druga to jakoś da rade, niech pracuje nad trawieniem, takie sprawy to załatwia sie w dzień, a nie w nocy, kąpieli może zażywać w łazience obok, wodę i tak będziesz słyszała, mój Stary to mydłem rzuca jak oszalały , że woda przy tym to pikuś, nie daje się namówić na płynne , ten typ tak ma i nic na to nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki Jezu A co u Niej słychać? Czemu się nie odzywa? U Maxtorki wszystko ok Czytuje nas od czasu do czasu, więc jest na bieżąco z tym co u nas słychać, ale nie chce pisać (zbytnie uzależnienie od forum) Chociaż powiedziała, że może kiedyś sama nam o tym wszystkim napisze miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki Jezu A co u Niej słychać? Czemu się nie odzywa? U Maxtorki wszystko ok Czytuje nas od czasu do czasu, więc jest na bieżąco z tym co u nas słychać, ale nie chce pisać (zbytnie uzależnienie od forum) Chociaż powiedziała, że może kiedyś sama nam o tym wszystkim napisze miłego dnia Wszystkim życzę To jak czyta, to niech wie, że serdecznie Ją pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ja też, ja też!!! Spartanka - Ty pomyśl, jak dobrze łazienkę mieć dla siebie przy okazji TYCH SPRAW, no wiesz, noc, sypialnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts