mayland 26.09.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kuruj się. Ja juz kaszle 2 tydzień i wcale ulgi nie czuję. Depesia mi czosnku kazała jeść dużo no to jak zjadłam to mnie chcieli z domu wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Mayland No racja , czosnek najlepszy , zwlaszcza jak duzo na codzien nie uzywasz . My to jemy tego bardzo duzo i wszyscy , wiec na nie smierdzi Lyknij sobie moze sete Albo psa wez na noc do wygrzania , lepsze to od soku malinowego . Cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Albo wszystko naraz: seta, czosnek i pies do wyra Postraszyć przyszłam... http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200808241538/content_12783_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 witajcie razem wszyscy Maxi super, ze zerknelas.., jeszcze Kulki nam brakuje do szczescia, no i Housa of course... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.09.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Zeljko - a jak tam sytuacja na froncie ? jak się Stefek czuje ?Trzymam za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 RRmi`sia ja to wklejam zdjęcia swojej mordy u sie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Zeljko - a jak tam sytuacja na froncie ? jak się Stefek czuje ? Trzymam za Was kciuki. Dzieki trzyma sie chlopina nie zle. Lata po calym domu i ciagle klapie sie po tym gipsie, a mi pokazuje abym mu to zdjela. W nocy juz lepiej spi. Jedynie to, ze wyjsc z nim nie mozna, siedzi bidula caly czas w domku. Wlasnie namowilam meza aby chociaz go samochodem troche przewiesc po okolicy, to troche atrakcji bedzie mial... On juz duzy jest bardzo i mamy problem aby go z domu do samochodu wniesc, wiec jak trzeba to trzeba ale raczej sie nie zabieramy za to..., ale dzis juz trzeba, bo dom zaczyna byc wiezieniem... Dzieki, ze pamietacie o nas. No to jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.09.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 udanego spacerku samochodowego pogoda taka piekna mam nadzieje, ze Stefek nie bedzie tak dlugo jak przy zlamaniu z tym gipsem sie targal.. Trzymajcie sie dzielnie. magi - Diego jest absolutnie cudny sama slodycz wyobrazam sobie ten zapach i ten brzuszek miekki ..ech. i po co ja tam polazlam zagladac i teraz bedzie mnie kusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Zelijko dużo zdrówka dla Stefka a co On znowu nawywijał, że w gipsie Zochana dziękować, dziękować zaiste słodziuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 magi - Diego jest absolutnie cudny sama slodycz wyobrazam sobie ten zapach i ten brzuszek miekki ..ech. i po co ja tam polazlam zagladac i teraz bedzie mnie kusic No ja nie moge , ja slowo . Te usta Zosiu przeciez masz Andzie , to czego jeszcze ? Z tym , ze w sumie czy 2 sztuk czy 3 to juz nie roznica . Zastanow sie Moi spali cala droge z Warszawy . Maly dojadl ucho od Ciotki Maluszka i poszczekujac zasnal. Sam na siebie szczekal jakos Chyba byl pod wielkim wrazeniem zabawy . Moi zachowali sie nawet mysle calkiem przyzwoicie no ja tak mysle U Neferki biegali wkolo domu i jedli co popadnie , znaczy Gotek , Pablis szukal chetnego do drapania i nie mial klopotu ze znalezieniem. U Neferki super fajnie wszystko wyglada Moi mysleli , ze to juz na jeden dzien wystarczy , ze do domu jedziemy , a my dalej w gosci. Bardzo pieknie sie bawili z Maluszkowym przychowkiem. Ja w Misku sie love bardzo Nora z Pablisiem dokazywala , maly co znalazl chcial jesc , wpakowal sie w kwiaty Misiek dal sie wymiziac no super chlopiec. Nikt nie byl o nikogo zazdrosny no moze Misiek troche o Nore , ze Pablis ja wyrywa , ale jakos zgodnie bylo , bez jednego warkniecia. Ja poprosze o zdjecia , ktore Mloda robila . Tak poza tym to my mieszkamy na ulicy , ktora nazywa sie tak samo jak Twoja Maluszku Maly padl juz , Pablis pojechal z Panciem po Mlodego , a ten lezy kolo mnie i chrapie. Super dzieki za goscine , zglosze sie czesciej tak u Was fajnie Teraz do nas zapraszamy Zeljko Buziaki dla Was Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Czy ja jeszcze mogę tu zaglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 podpinam się pod depsię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ja zaglądam ale nieśmiało i boję się odezwać zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No ja też tak nieśmiało ostatnio .... Dobry wieczór ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.09.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dobry wieczór, a raczej przed nocą .. pozdrawiam i nieśmiało pytam jak się miewacie? jak nastroje ? jak Wam minęła niedziela? czy udała się przejażdżka? taakiee dziś było piękne słonko.. pozdrawiamy na dobry tydzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11997_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dpsia z Dziadkiem nie robcie ze mnie malpy , bardzo prosze . Piatka odnosze wrazenie , ze chcialas wpisac sie do innych komenatarzy , ale tak czy inaczej milo , ze zaszlas. Mayland A czego Ty sie boisz ? Tak sie zastawiam skad Ty Brazuniu bierzesz takie fajne rysuneczki ? Zapowiadali deszcze , ale jest w miare ok . Maluszku podeslij mi zdjecia please . Moze na maila lepiej wysle na pw , ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Rrmisia - dja mi swojego maila to załączę "wiesz co " jak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 29.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 RRmi, sorry, ja do Ciebie poprostu wpadam, ale rzeczywiście sie pomyliłam.. nie wiem czemu myślałam, że to komentarze do Żelki ściskam do dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 RRmi, sorry, ja do Ciebie poprostu wpadam, ale rzeczywiście sie pomyliłam.. nie wiem czemu myślałam, że to komentarze do Żelki ściskam do dobry dzień To i ja scisne sobie A jesli wpadasz to czego nie gadasz nic , co ? Tez sie boisz ? Moglas sie pomylic , my z Zeljka prawie jak Rodzinka. I ja mam Ja zawsze na oku Neferko poszlo . Zapomnialam Ci w sobote powiedziec , ze jakos tak cos za bardzo schudlas . Obiad jakis bys mogla zjesc czasami Bo zmarniejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts