mayland 29.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No tych....no....psów sie boję Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dpsia z Dziadkiem nie robcie ze mnie malpy , bardzo prosze . Hę? Ja tak nieśmiało, bo nie wiem, czy ścierką po łbie za beczki nie dostanę... Neferka mówiła, że weźmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 a powiedz Ty mi, jak z zołzy zrobić małpę to przerasta moje możliwości intelektualne przecież wiesz że ja Ciebie love tu też se nasrałem w papiury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry wieczór Dochtór ja już za Tobą nie łażę bo jeszcze mnie się dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Neferka mówiła, że weźmie... Nie zawracaj Ty Jej glowy , bardzo prosze Dziadek Ja nie jestem pewna czy Ty mnie llove , Magi teraz lata za Toba a jest mlodsza , ladniejsza i nie taka rozwora Mayland Moi jak nie trzeba to nie sa agresywni. Dzisiaj jednego psa pogonili , bo sie do nas przyczepil na lace kolo lasu w okolicy Szczakow , tam za sadami . Jedno jablko sobie zerwalam z sadu , ale wisialo za siatka. Tak mi sie zachcialo , no i nie bylo takie piekne jak inne to sie rozgrzeszylam. Dobre bylo. Nie moge rozumie dlaczego oni chca jedna kosc , jesli kazdemu daje sztuke na wlasnosc , dlaczego jedza z jednej miski . Dlaczego spia przytuleni do siebie dlaczego sie witaja wylewnie jak ktorys wychodzi a drugi zostaje . Biegaja za soba i awanturuja sie wciaz. Zosiu A jak u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dochtór, jak tak dalej pódzie, to będziesz miał niexle przesrane w kilku wątkach Dobry wieczór przyszłam powiedzieć, ale chyba mnie już tutaj przestali zauważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Brazuniu No cos Ty , ja nawet bylam u Ciebie i zmywarke widzialam tylko cos mnie od kompa musialo odciagnac , ze nie podziwialam Znaczy to cos to wiadomo co . Poki co bieda spi .I jeden i drugi. Maly sie winogron najdal , Pan go wykarmial tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Noooo, moja samoocena z lekka wzrosła, dzięki Gospodyni Talerz z winogronami to muszę wysoko stawiać, bo mi psuka wszystkie by zezarła, taka przepadziwa na nie Bidy uściskaj, jak już się raczą obudzić Zmywarę widziałaś, taaaak???? A moje Wielkie Dziewczyny ominęłaś P.S. Bardzo lubię swoją zmywarkę, bardzo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Brazuniu Zebys Ty byla laskawa wiedzie jakie ja mam teraz warunki do siadania przy kompie to bys sie nie denerwowala na mnie . Co zajrze to jeden chce sie poprzytulac , teraz wlasnie Blinio chcial , Gotek w miedzyczasie kupe prosil i tak mi schodzi . Co do Wieliich dziewczyn to ja calkiem na psy zeszlam Nie no ladne , przeciez Wiesz , ze mi sie podobaja . Zmywarke mam juz z 15 lat to nie robi na mnie wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dziadek Ja nie jestem pewna czy Ty mnie llove , Magi teraz lata za Toba a jest mlodsza , ladniejsza i nie taka rozwora no wiesz jak możesz wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ty zeszłaś na psy, ja skoniałam ... niezły duecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 29.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam all! skoniec - fajne Ja juz nie moge sie doczekac kolejnej jazdy. Zapowiada sie, ze w koncu tam gdzie jezdze bedzie ktos na stale a nie tylko w weekendy, no zobaczymy. Weekedn byl piekny....Bylismy w Szczecinie u naszych znajomych, tez chca sie budowac ale walcza z papierami juz 2 rok Zalamka.... No i oczywicie maja dobka! Takiego wlasnie! http://img87.imageshack.us/img87/5772/36299325cs4.jpg A wracajac do tematow budowlanych bylismy dzis tak rozpoznawczo u architekta...w dupkach im sie chyba juz przewrocilo! Zgadnijcie ile zaspiewal za projekt indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Spartanko A co to za przystojniak , mlody chyba jeszcze ? Pewnie z 10 tysi zaspiewal , co?Poza tym pamietajj , wezmie zaliczke i bedziecie sie z nim przepychac raczej dlugo z indywidualnym. Daje za to glowe. Wez gotowy jakis i zrob po swojemu , za przerobki nie wemie tak duzo . Chociaz ja za male zmiany chyba ponad 2 tysiace zaplacilam. No ale nie mialam pojecia jakie ceny tu w Polsce sa. Za ciepla wode to tez zaplacilam w wynajmowanym mieszkaniu chyba z 500 za miesiac Tak to jest , sie placi jak sie cen nie zna. Z tym , ze Ty chyba Wiesz ile co i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 29.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Spartanko A co to za przystojniak , mlody chyba jeszcze ? Ma 8 lat!!! To Ever Szmaragd Nocy, cudny pies. Pewnie z 10 tysi zaspiewal , co?Poza tym pamietajj , wezmie zaliczke i bedziecie sie z nim przepychac raczej dlugo z indywidualnym. Daje za to glowe. Wiecej!!! Sama nie wiem juz co robic, jak patrze na ten projekt Amelka to wisze coraz wiecej "wad" czy tez rzeczy, ktore bym chciala zminic.... Wez gotowy jakis i zrob po swojemu , za przerobki nie wemie tak duzo . Chociaz ja za male zmiany chyba ponad 2 tysiace zaplacilam. Ale przerobki to tylko malutkie wchodza w gre, bez zmiany bryly budynku i scian nosnych. Tak to jest , sie placi jak sie cen nie zna. Z tym , ze Ty chyba Wiesz ile co i jak ? Wlasnie, musimy sie z innym umowic tez aby miec rozeznanie. Nie do konca wiem ile, co i jak....niestety. Najgorsze, ze nie mam wyobrazni przestrzennej...Ja musze zobaczy na zywo aby sie przekonac, ze fajny dom, wiec co tu mowic o tym jak sama mialabym cos wymyslec....Eh...brak zmyslu plastyczno-przestrzennego sie odezwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ma 8 lat!!! To Ever Szmaragd Nocy, cudny pies. Jakis taki mi sie z delikatna klata wydal , temu za mlodzienca go wzielam Co do wyobrazni przestrzennej to powiem Ci tylko tyle , ze u nas w czasie budowy byly rozbierane 2 sciany , bo ja wczesniej sobie nie wyobrazalam jak to bedzie Straszna przypadlosc taki brak wyobrazni , pewnie wiem co czujesz ale nijak Ci nie pomoge . Ja to do tego bylam bardzo nerwowa jak mi Stary chcial tlumaczyc jakos , jak to niby bedzie Tym bardziej zmianialabym gotowca na Twoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 29.09.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Jakis taki mi sie z delikatna klata wydal , temu za mlodzienca go wzielam Cos Ty, klate ma wielka. Ja to do tego bylam bardzo nerwowa jak mi Stary chcial tlumaczyc jakos , jak to niby bedzie No to witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 30.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 rrmi tajemnicza kobieto, gdzie się Twój dziennik ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No to witaj w klubie To Ty witaj. Pociesze Cie . Po budowie jakby u mnie problem zanikl. Kolejnej budowy juz sie nie boje /jesli chodzi o to wyobrazanie sobie jak to ma byc/. Piatka Mojego dziennika nie ma Poza tym psy sa duzo ciekwsze niz budowa Moi jeszcze nie wstali Moze to i dobrze , bo deszcz pada Nici ze spaceru . Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Cześć i czołem Przyszłam życzyć miłęgo dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Rrmisia, tak się cieszę, że w końcu udało nam się psiarsko spotkać :D :D To był naprawdę super dzień Kocham te Twoje chłopaki Nie wiem, którego bardziej Pabliś na żywca jest duuuuuuuuużo piękniejszy niż na zdjęciach. Booooosze jaki on ma dostojny wyraz twarzy - no super jest A ten jego nochal (taki czarniutki, ogromniasty) - się po prostu w nim zakochałam Cudo I jest taki miziasty (jak Misiek) :D No i Norce się spodobał Maluch też jest cudo Wyrośnie z niego piękny chłopak Bardzo mi się podobała jego postawa - tylko z nim jeździć na wystawy Ma jeszcze tak mięciutką sierść, że aż chciałoby się go zagłaskać oczywiście gdyby tylko na to pozwolił. I tak cudnie ciumka przy jedzeniu A i chciałam jeszcze powiedzieć, że z tym guzem to ma jeszcze więcej uroku Rrmisia, mam nadzieję, że Gotkowi nic nie dolegało po uchu. Strasznie mi się podobało jak się ukrywał pod drzewkami, żeby tyko nikt mu tego ucha nie zabrał Mądrala z niego jest :D Co do zdjęć - to oczywiście, że przyślę, ale dopiero jak wywołam negatyw. Moje dziecko ostatnio dorwało analogowy aparat i się uczy. Jeśli tylko coś z tych zdjęć wyszło to Ci je albo podeślę (jak tylko zeskanuję) albo przywiozę odbitki Ucałuj chłopców ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts