rrmi 30.09.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Maluszku I Ty na moje serce miod lejesz chwalac moch chlopcow Gociowi ucho nie zaszkodzilo , spali w samochodzie i do domu jak zajechalismy odrazu pszli spac . Byli zmeczeni , caly dzien tyle wrazen , takie fajne zabawy Krolik Czy doszedl moj mail ? Daj znac Kurcze poszlam dzisiaj na grzyby Mieszkam prawie w lesie , ale pierwszy raz weszlam do srodka grzybow szukac. Chlopcy tak pieknie biegali po lesie , miedzy drzewami.Bardzo im sie podbalo , zwyklechodzilismy na granicy lasu i laki Grzybow to ja za bardzo nie widze , coz w moim wieku to juz czas do okulisty. Najgorsze jest to , ze wiecej nie pojde , bo wrocilismy w kleszczach. Sobie z wlosow wyjelam takiego wielkiego , no prawie jak mala mucha Drugiego z szyi , Gotek mial jednego tez . To jest tak obrzydliwe scierwo i tak sie tego brzydze , ze chyba zaczne grzyby kupowac , bo nie dam rady lazic po lesie. Jeszcze wlazlam w pajeczyne i pajak po mnie lazil No brzydze sie i juz , nie wiem po co to zyje obrzydlistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Trzeba się pokropić takim odstraszaczem, to one nie będą lazły. W lesie fajnie jest, bardzo lubię, taka cisza i spokój i coś, co pozwala się odprężyć. Zdjęcia dawno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 30.09.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja też nie lubię kleszczy , miałam przygodę w tym roku..brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dobrze Ci mowic Dpsiu , zeby sie spryskac , ja zawsze wracam z tym scierwem z lasu Prosze bardzo - chlopcy Po spacerku , spali sobie i sie ruszyli kiedy wstalam po aparat http://img237.imageshack.us/img237/3674/25092008039gl2.jpg Jak ktos powie znowu , ze mam rozowe przykrycie na lozku -nie recze za siebie Zreszta sciana tez duzo ciemniejsza , nie wiem dlaczego takie kolory ten aparat robi jakos inne I jak duzy ten nasz Gotek ? http://img227.imageshack.us/img227/9585/aa13pj9.jpg Tego guza teraz najlepiej widac w takiej pozycji glowki . Zmniejszyl sie w obwodzie , wsokosc pozostala ta sama. No ale przebadalismy go na kazda okolicznosc i mowia , ze to guz i ze za jakis czas zejdzie . Lepiej by bylo , zeby rozbil glowke , no ale nie rozbil. Powinnam byla odrazu robic oklady , ale sprawial wrazenie ze nic sie nie stalo to nie zrobilam . Nauczka dla innych , zwlaszcza Magi uwazaj , jak przywali odrazu lod nakladaj . Zeby mu wychodza juz nowe powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 to teraz już nie wiem, czy ta sypialnia jest na czerwono czy na różowo, ale te kolory inspirują i pobudzają tego różu nie ma w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Przynajmniej psy sa dobrze widoczne, to czego tu się czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ALe ten guz ... jest prześmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Przynajmniej psy sa dobrze widoczne, to czego tu się czepiać Dziadek tak juz ma Poza tym to kolor ceglasty jakby Guz jest przesmieszny , ale do smiechu to mi nie bylo w trakcie badan na SGGW. Prawde mowiac Mlody mowi do Gocia Pegazusik, a ja kapucynek Pablis to zawsze na tatowym miejscu lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No bo Dziadek jak to dziadek ... z kolorami na bakier (teraz to ja już na jakiś czas znikam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 PEGAZUSIK :) Raczej JEDNOROŻEC :) NIennooooooooo doooobra już sobie nie robię jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 hihihii Dla mnie to on jest jak taka wielka mrowka Dzieki Neferka za kulinarne porady . Udusze jutro . Stary chcial niby zupe , ale powiedzialam , ze bede dusic to mowi , ze moge dusic mokka a Ty gdzie nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dobrze małż mówi - takie świeże są genialne uduszone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Stary chcial niby zupe , ale powiedzialam , ze bede dusic to mowi , ze moge dusic toż to święty człowiek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 I jeszcze w tych różowościach daje radę spać. No guż jest ogromny, nie wyobrażałąm sobie, że taki wielki! Też bym się bardzo wystraszyła na Twoim miejscu. Przemalowałaś ściany na różowo, żeby do tego przykrycia pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 01.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam porannie!U nas deszcz....br...... A ja fotek w robocie jak zwykle nie widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 toż to święty człowiek jest Nie swiety , tylko na odczepnego powiedzial. Chcial zupe przeciez. Paskudnie jest . Poszlismy na spacer i szybko do domu , zimno ,padajaco . Mam nadzieje ,ze sie nie poprzeziebiaja chlopcy. Jakies musze im kupic pelerynki czy co ? Na zime to raczej na pewno kurteczki beda potrzebne Spia , pojedli i polozyli sie. Tak poza tym kiedy rano jade do sklepu z Pablisiem po bulki to kiedy wracamy Gocio cieszy sie , ze Pablis wrocil , na mnie troche skoczy i do Pablisia biegnie . Ot bracia. Ciekawe jak dlugo jeszcze . Wczoraj tak slicznie sie w swoim lozko polozyli przytuleni , myli sie i calowali Bardzo lubie na nich patrzec .No chyba , ze jak sie zaczynaja ciagac to musze rozdzielac. http://img407.imageshack.us/img407/8518/a122ra9.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 01.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 cześć chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.10.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 O guzek Gociowi się chyba zmniejszył, tak? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 jesso to guz ja to myślałam, że on ma taki kształt czachy śliczne chłopaki czy ja już tego nie mówiłam a Gotkowa śnupa to taka do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Co to jest śnupa? Rrmisia, ja to bym kciała jakieś foto kominka, na PW, bo nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts