marjucha 02.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Co to jest śnupa? Rrmisia, ja to bym kciała jakieś foto kominka, na PW, bo nie widziałam... Bry. Podpisuję się pod wszystkim co napisała DPS-ia Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 I ja tego slowa nie rozumiem . Nawet powtorzyc ciezko Kominek kominkiem . Czy ktos mi powie jak sie robi grzyby na zimno w smietanie i z cebula? To chyba trzeba zagotowac i posolic jakos , ale nie mam pojecia co i jak. Tak niby kura domowa jestem , a w sumie to schabowe umiem najlepiej zrobic Przypadkiem odkrylam dzisiaj pod oknem w kuchni osade maslakow i bym zrobila . Bardzo duzo tego jest . No to milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.10.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Co to jest śnupa? nie wiesz co to śnupa od śnupania mordeczka ja z grzybkami to raczej na bakier a i schabowego zdarza się przypalić dzień dobry i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Grzyby w lodowce czekaja na przepis. Ale wieje Pochodzilsmy , ale jestem przewiana jak nie wiem co . Moje dupki Beda tez nowe movies za chwilke http://img353.imageshack.us/img353/3276/aa4qf4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Rrmisia - grzyby sie robi tak samo jak na gorąco - tylko podajesz na zimno. Tak czy inaczej musisz je poddusić - najlepiej z cebulką. A potem dajesz śmietanę. I wsio - czarów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Neferko poszlo . Zapomnialam Ci w sobote powiedziec , ze jakos tak cos za bardzo schudlas . Obiad jakis bys mogla zjesc czasami Bo zmarniejesz Jak ja mogłam to przeoczyć -miód na moje serce Dzięki Kochana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Własnie jem rydze smażone na maśle - ja pierdziu ... poezja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Rrmisia - grzyby sie robi tak samo jak na gorąco - tylko podajesz na zimno. Tak czy inaczej musisz je poddusić - najlepiej z cebulką. A potem dajesz śmietanę. I wsio - czarów nie ma Kurde , moja tesciowa jakos solila czy cos One byly takie jakby marynowane , bo gotowane czy duszone to sa takie flaki jakby , a tamte byly twarde . No ale dzieki U mnie chyba tez sa te rdze tylko duzo jest podobnych to nie zbieram A dlaczego nikt nie podziwia chlopakow moich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja tam nie wiem jak sie grzyby na zimno robi ale doopki chlopakow podziwiam, takie jedrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 O!! Ania Czesc. Masz juz kapelusz na zime ? Ja mam , jeden niby z panterki a drugi z niby krolika Dziekuje za podziwianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kurde , moja tesciowa jakos solila czy cos One byly takie jakby marynowane , bo gotowane czy duszone to sa takie flaki jakby , a tamte byly twarde . No ale dzieki U mnie chyba tez sa te rdze tylko duzo jest podobnych to nie zbieram A dlaczego nikt nie podziwia chlopakow moich ? Myję, obcinam ogonki i na masło. Są takie twardsze - to trzeba lubić. Solę pod koniec smażenia. Też nie znam się na rydzach, więc tylko ze sklepu mam... w końcu one mają blaszki a ja nie ufam grzybom z blaszkami.... A chłopaki - znaczy ich zadki- wyglądają pociesznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a ja se kupilam czarny z ogrooooomnym rondem i jak w nim bede szla to sie wywale bo nic nie widze ale odkad mam grzywke to w kapeluszu zle wygladam, licze ze do zimy odrosnie a ja wyglada kapelusz z niby krolika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 W sumie to chyba nie jadlam rydza Musze sie kogos zapytac w lesie jak to wyglada . Ania No ja wlasnie ze wzgledu na widocznosc mam zwykle kapelusze z takim jakby zawinietym rondem. Jeden mam takie piekny wloski , letni z normalym , duzym , ale malo go nosze , bo wlasnie malo w nim widze Kapelusz z niby krolika wyglada tak jak z prawdziwego , no ale jest wlasnie niby krolikiem. Jak go juz wyciagne z torby to zrobie zdjecie. Tak na powaznie , ma takie rodo zawiniete , jak lubie i jest strasznie wielki , bo taki gruby , jednym slowem duzo futra. Panie w miesnym u nas w miasteczku mowily , ze mnie zawsze beda pamietac po tym kapeluszu Tak sie raz zdziwilam , ze pamietaly o co pytalam ostatnim razem /pewnie o kurze lapki dla Pablisia /i ja taka zdziwiona , ze pamietaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a czy te kurze lapki byly na pewno dla Pablisia? koniecznie cyknij fotke kapelusza krolikowego ja duze ronda to broszka podpinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No dla Pablisia , bo ja dodaje jak im gotuje Pomysl z broszka jest super , wiem , ale ja wygladam w takim podpietym jakby mi brakowalo ze 2 klepki Czesto mam na kapeluszy jakis letni szaliczek . Mam kurde slabosc do kapeluszy Kiedys mialam tez do koronkowych rekawiczek , ale ludzie sie tak dziwnie patrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 bo ludzie nawet jak ide w kopeluszu to sie gapia jakbym niewiadomo co na glowie miala, dlatego ja sie troche wstydze a koronkowe rekawiczki sa super, szczegolnie takie przed lokiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Tak patrze Aniu , ze Ty calkiem podobna dziwaczka jestes Az milo Lubie tez male czarne Mam kilka takich superowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a ja mam za duza poope zeby male czarne nosic a tam od razu dziwaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja w kapeluszu wygladam jak doopa za krzaka,niestety bez kapelusza zreszta troche tez a tak to bym lubila w kapeluszu. dzisiaj widzialam jednorazowo : jelenia , dwie łanie i szesc mlodziakow. no droga przechodzily. normalnie mi zaparlo. dech znaczy z zachwytu. Pablisie sa przeurocze. Takie ogladanie pisakow w akcji to lepsze niz telewizor jest rrmi - ja jeszcze nie doszlam. do tych listew wczoraj bylam na imprezie takiej tam zawodowej - w wielkim namiocie. Bylo oberwanie chmury i tak pieknie zacinalo, ze po pol godzinie stalismy po kostki w wodzie. Ja bylam w zamszakach(ale bez kapelusza ) i teraz siedze i siapie. Jak sie wysiapie to jutro dojde acha - mam dylemat (moralny ) z Andziusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a co z Andzka? I ja malo TV teraz ogladam , bo wole na moich pogapic sie . Wlasnie nie dawno skonczyli walke o stara smierdaca kosc , ktora wyrzucilam przed dom ,a oni dzisiaj przyniesli do srodka. Myslalam , ze nie wyrobie. Tak w ogole w domu lezy jeszcze z 5 kosci , no ale ta byla jedna jedyna. U nas jelonkow tez dostatek , az strach chodzic. Obrodzily latos widocznie. No ale gadaj co jest? ps. Ja tez nie wygladam dobrze w kapeluszu , no ale niby co z tego? W malej czarnej tez nie dobrze , no i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts