Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

rrmisia - tak żałuje, że nie mogłam przyjechać się z Wami spotkać :cry: :cry: :cry:

Już miałam do Ciebie dzownić, że jednak przyjadę ale wcześniej zadzwoniłam do mojego stolarza, o której zamierza być a on na to, że w ogóle nie zamierza się wczoraj pojawić i że może będzie gdzieś dopiero w piątek. I wtedy dostałam takiego wkurwa, że raczej nie byłabym miłym towarzystwem :( a mogło być tak pięknie.

pozdrawiam Was goraco :D

Uściskaj ode mnie Kasię :D

Piesy oczywiście też :D

mokka - na razie nie mam jej gdzie dac ani DT ani domku stalego tymbardziej. Porobilam jej ogloszenia w sieci, mam nadzieje, ze ktos sie zglosi. Dzis dam ja tez na allegro.

braza - ja wiem co z tym zrobic i wyglada to podobnie jak piszesz wlasnie. Ona po prostu sie cieszy, ze ja z boksu wyciagam. Mysle, ze gdyby byla w domku kilka dni to juz by nie skakala.

Szkoda mi jej okrutnie i licze, ze ktos ja adoptuje, ktos odpowiedzialny, zanim sunka zacznie gasnac za schroniskowymi kratami :cry:

hejka z wieczora :D

Poki pamietam , to w jakims watku na forum ktos chcial tego Barona zabrac do siebie , to moze zamiast Barona by ta sucz wzial ?

Chyba nawet ta dziewczyna u mnie po sasiedzku mieszkac bedzie .

Zal patrzec nate biedy ze schronow :-?

Gosciom moim raz jeszcze za mile towarzystwo dziekuje .akos tak miwzielo i zeszlo i dopiero siadlam na porzadnie do kompa.

Dzieci spia to mam chwile .

Dziewczyny widzialy jaki u nas sajgon , to sie juz pewnie nie dziwia , ze ja malo bywam w swiecie :D

Co to ja mialam ?

No jakos tydzien zlecial , dzisiaj wzielam Gocia z nami na chwilke na smyczy , malo nie oszalal z radosci

Tak to tylko za dom chodzil za sprawami kupno -sikowymi.

Poszli my we mgle pochodzic nasza wiejska droga . Fajnie ta sie idzie z dwomatakimi psami . Ludzie z daleka mijaja :D

Maly zaczepny bardzo , mysle , ze przy nim nowych znajmosci nie bede miala jak zawierac .I bardzo dobrze .

Gociu w warcaby nie zeby chcial grac , mowi , ze szachy woli .

Duzy jest bardzo .Kurde jak mloda suczka wyglada /wzrostem znaczy sie ma sie rozumiec/.

Kasia

Ta Twoja malutka to mi sie bardzo spodobala .Tak milusinska.Mam nadzieje , ze wrazenia po psach maja dobre i beda Was namawilaly na wlasnego .

Dobermana oczywiscie :D

Za pochwaly dziekuje . Mysle , ze przesadzone , no ale rozumiem , ze kazdy stara sie byc mily :D

Dobrze , ze masz juz ten net w koncu . :p

Zosiu

Jak dziewczynki ?

A co to newsow ze wschodu nie ma ? :roll:

To sie jeszcze pokrece i nyny :D

Heja :D , ja teraz jeszcze Brazunię w ten wschód wciągam, ale nic z tego nie wyjdzie, znaczy sie mogłaby mieć na wschodzie co tam zapragnie, ale kolizje rodzinne sie pojawiły. Okazuje sie , że ja i Barazy Szanowny Mąż, nie napiszę tak jak o Moim bez obaw, to jesteśmy ziomalami, że niby ze wschodu chłop czy jakoś tak :lol: . Gotek nie lubi grać w warcaby, to normalne że wolałby szachy, ja tam jestem za czytaniem, cała Polska czyta dzieciom :lol: . Też tak lubię jak mi ludzie z drogi schodzą, fajne to jest, bo myślą ,że Świnka ma te 3 tony uścisku i takie tam co podawał Fakt, jednak ludzie u nas oczytani i swoje wiedzą. Dobrze, że goście mili są nawet jak to przesłodzone, mi tam się zawsze coś wywie i zaraz jest niemiło. Dwa dobki we mgle to i w gacie można narobić, nie ma co sie ludziom dziwić, że jacyś strachliwi, sama bym się telepała. Jak Gotek sobie radzi z takim dyskomfortem jakim jest totalny brak zadym, ja tam go rozumiem i współodczuwam nawet. Blokady nie było, cieniasy na widok policji i straży miejskiej pozwiewali do domów, nie mają godności jak nic, bo podobno mandatami straszyli ,a czym niby mieli straszyć ? To na razie tyli w ty sprawie :lol: . Pa

No wlasnie , niektorzy to tak Szanowny i w ogole , a Ty to tak jako i ja Stary :roll:

Moze czas jakies zmiany wprowadzic ?

Szanowny byloby tak jakossciagniete , ale moze Ukochany ?

Jedyny ?

Przemysle to , zwlaszcza ze moj pewnie podczytuje .A noz , jako , ze kura domowa jestem na jakies waciki rzuci extra ?

Kto to zgadnie :D

Musze doczytac ile dobki maja uscisku w ryju

Przemnoze i calkiem w nocy po lesie bede chodzila.

U mnieto jeszcze bylo fajnie z tym , ze jak bylismy tak na metr od ludzi to ci zauwazali glosno , ze to ta z tymi psami idzie , jakby nie bylo widac .

Kiedys , u mnie na prowincji /wschodniej btw/ to baby ja sie kolo lawki pod blokiem przechodzilo to chociaz daly sie oddalic i dopiero wtedy wyciagaly swoje informacje o kims .Fajnie to bylo tak przechodzic , cicho jak makiem i za chwile takie szur szur :lol:

biedny Gocio - ile on jeszcze na uwiezi bedzie ?

Mam nadzieje, ze do szachow ma godnego partnera :)

a dziękuję, Dziewczynki super , tfu tfu.

Andzia siada i wszystko podaje, pięknie się pilnuje ,Jagunia jakby wyluzowala

- ale ile to mnie tlumaczenia , glaskow i przytulan kosztuje to nie wypowiem :)

Andziulek mądrutki bardzo jest - z urodzenia raczej ,no bo nie nabyła- bo i skąd:)

A..mamy nowego sąsiada z pięknym dobermanem :)

bardzo przemiły - znaczy doberman, bo sąsiada bliżej nie zapoznałam.

Bardzo był zabawowo do Jaguni usposobiony -

a ona na początku z dystansem, jak na damę przystało ;)

Ale myślę, że się zaprzyjaźnią. Uszy ma kopiowane - i od tego od razu grozniej wyglada. No to lece i usciski :)

Rrmi,no nie gadaj, ja to jakbym do Starego, Ukochany się zwracała to pewnie leczyćby mnie kazał. Mam dla Niego jeszcze inne określenia, ale to raczej na forum sie nie nadaje :lol: . Stary to mnie nie czyta, on w sieci jest nieobecny, gdzie jak gdzie, ale na forum tzw. budwlanym to na pewno. Starego budowa to interesowała jak zeszłoroczny śnieg, on do dzisiaj nie w temacie. Jak ktoś o cos pyta to do mnie odsyła. Jak mi udarem dziury pod obrazki wiercił, to ściana wyglądała jak po ostrym ostrzale, kable tez przewalił, no zdolny chłop mi sie trafił jednym słowem. Stary to jest jednak Stary, nijak inaczej sie nie da określić. Kurcze doczytałam , że to o Pablisiowego kuzyna chodziło, ale ja mam trybienie ,a już nawaliłam o niewinnych ludziach :lol: . Ide spać , bo mi sie coś miesza.

Miodzio takie potwory 8) tez bym taki respekt chciala wzbudzac w mojej wsi :lol: Tylko ze ja to bardziej w takich malych "maszynkach" sie lubuje :wink:

Taki Stafior naprzyklad bylby dla mnie calkiem, calkiem - bardziej terierrowaty niz bulowaty to juz w ogole miodzio wyglada. Maly, poreczny, z taaaka klata i taaakim lbem hihi moze kiedys... do tego mam w okolicy przyzwoite hodowle, co ulatwi poszukiwanie.

he he witanko

Mohag

Moglabys sasiadom mowic ile taki stafik ma uscisku w ryju , to by bylo dopiero .No ale jak to w fakcie pisza , to pewnie itak kazdy mieszkaniec wie.

Tak wracajac do rzeczy to nie wiem czy nie oszaleje i ja i oni.

Wzielam Gocia z nami na chwile , bo obawiam sie , ze na glowe mu padnie , a wtedy to juz bedzie powazny problem :roll:

Jak przypomnial sobie miejsce , w ktorym lezala konska kupa to az zaczal podskakiwac.

Na szczescie i ja pamietalam , wiec obeszlismy szerokim lukiem :roll: Widze , ze on sam nie chce biegac za szybko , jakby sobie ruch wydzielal.

Pewnie po mnie taki jest madrutki :D

Chlopcy sobie poki co dyskutuja przy kosci . Chyba sie juz powoli dogaduja , zaraz ich pousypiam , bo strawy musze nawarzyc i posiedziec w spokoju chwilke .

:D

No nawet cieplo jest i slonecznie .

Kleszcze jak za czerwcowych wieczorow :-? Chyba zaczynam chciec zeby byla mrozna zima.

Pablisiowi juz zdjelam obroze przeciwpchelna i zalozylam znowu .Niby tez zakroplony , no ale po co klopoty .

Maluszku czekam na zdjecia mojego guzowatego i nie tylko.

Maila mojego masz chyba :roll:

Ivonesca

Zaraszamy na psie pogaduchy .

Mokka i ja nie zatrybiona , o jakim kuzynie piszesz ? :roll:

Jak Swinka z Bialego to moze gdzies u Toli po sasiedzku , jak raz na kawe bedziesz mogla zaleciec i w ogole :roll:

Gdybys sie wybrala ze Swinka do rodzinki :D

Brazuniu

Dawaj wiecej movies :D

No nic , musze sie do dyskusji wlaczyc . Przy kosci .

Czecho :D co ja widzę o stafikach gadacie, no jak to ile stafior ma uścisku, tyle co amstaff czyli 3 tony, to bliski kuzyn, więc nie może być gorszy :lol: . Moja druga Świnka będzie właśnie staficzką, wiele osób uważa, ze amstaff przy stafiku bardzo poważnie wypada, to nie wiem co będzie się działo. Ja to bym wolała stafiora bardziej bublowatego niż terierowatego, ale to sie jeszcze okaże, będę szukała najspokojniejszej i uległej suni, oczywiście jak na stafika. Stafiory bardzo mi sie podobają, no takie posążki z żelaza normalnie i wiecznie wesołe, cudowna rasa. O tym kuzynie to pomyślałam, że ja i Szanowny Brazy jako ludzie wschodu to może kuzynostwo jesteśmy, ale na szczęście to o Pablisia albo Gocia kuzyna szło, bo ja Brazie dobrze życzę , a siebie w zestawie rodzinnym nie polecam , tak z dobrego serca.

Mokka

A Twoj Stary juz jest namowiony ? :roll: Czy wciaz pracujesz nad nim ? :wink:

Oj bedziesz miala w domu cyrk :D

Moi juz razem pod drzwiami pilnuja czy aby nikt nie podchodzi.

No ale jak ma ktos podejsc , jesli drzwi przeszklone i jak swiatlo jest wlaczone i oni tak stoja , to juz z daleka mozna w gacie narobic.

Maluszku

Zdjecia juz sa , dziekujemy.

No ale zadnego nie ma wspolnego zTwoimi , a myslalam , ze bedzie :roll:

Pablis na tym ostatnim pieknie wyglada , taki przystojniak .

I guza Gociowego dobrze widac , teraz widze , ze duzo mniejszy jest .

My co rano pocieszamy sie , ze maleje :D

Mokka

A u Was juz myslisz sie blokady nie kroja ?

Dali sie na spokoj ? Wstyd , mandatu sie przestaszyc :D

Ps Nie jestem pewna czy ktos w te dobre serce uwierzy , no alenie bede sie zakladala :D