Żelka 21.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ta paczka to podstep! A moze bedzie na urodzinki mojego Stefano. Ma 27. w koncu to dla niego preznet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Pewnie szybciej dojdzie To juz niedlugo macie swieto , za 6 dni. To 14 urodziny? A parkiet juz skonczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Nie 13. A parkiet dalej czeka. Mialy byc drzwi przed lakierowaniem i co by tu duzo gadac, spuzniaja sie..., wiec byc moze, ze bedzie lakierowanie w przyszlym tygodniu, a dzrwi kiedys tam... Jakos slabo nam to idzie. Ale za to podjazd do garzu robia i podejscie do domu. Trawa na dzialce mi juz do pasa. Wczoraj ledwo przeszlam do tarasu z tylu domu. Same atrakcje. Ale przynajmniej nie jest nudno. ide do kuchni bo ja w srodku sprzatania.., latam tu i tam...,papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Trzymam wiec kciuki za Wasza przeprowadzke I za Stefka na 27 cos sie toatow powznosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Piekne te pierwsze plytki, te drugie slabo widac.., ale jak takie duze, to masz pewnie juz jakas koncepcje co do tego jak ukladac? To tez sami bedziecie robic, to znaczy kafelkowanie? A w salonie co bedzie i w pokojach? Ale ciekawska jestem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 moj nieustajacy podziw nie traci na sile bije poklony i czcze ziemie po ktorej stapacie jak tak dalej pojdzie to bede musiala zaczac sie pakowac bo na parapetowke nie zdarze a myslalam ze jeszcze moge polezec na kanapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Zeljko Po to sie tutaj cos wkleja zeby po pierwsze ludzie podziwiali , a po drugie , zeby pytali Na pewno wiekszosc prac bedziemy robili sami. W salonie i korytarzu tzw.dlugim beda panele. Wszedzie planuje jednak podlogowke , a plytki mi nijak nie pasuja do salonu , nie mam wizji znaczy sie Poza tym bedziemy to robili bardzo szybko , wiec szkoda , zeby sie parkiet porozsychal i zepsul. Panele nie sa takie drogie jak parkiet , to znaczy ja nie bede az takich drogich kupowala , wiec jak cos sie stanie to spokojnie , bez bolu serca zmienie na cos innego. Mam ochote bardzo na plytki , bo wygodnie , ale naprawde jakos nie widze kanapy na plytkach U kazdego gdzie patrze mi sie podoba , ale nie u mnie W sypialniach tez panele oczywiscie . Te drugie pltyki sa w calosci takie same , jakby jednokoloroe , maja tylko takie drobne zylki w sobie , wiec to nie slabo widac , a raczej takie sa. Mam koncepcje jak to ulozyc , rysowalam sobie i malowalam i mierzylam i juz wiem. Gorzej z kominkiem , bo wciaz nie wiem jaki kamien. Z tym , ze do jakiegos lupka sie sklaniam , naturalnego of course Mohag Pozwolisz , ze autograf i odcisnieta dlon przesle paczka polecona. Dziekuje za pochwaly , naprawde milo to slyszec.No i szykuj sie na parapetowe , z tym , ze moze jakos inaczej to nazwac , poniewaz parapetow nie bedzie Normalnie , jak w Ameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 rrmi a ogladalas plytki firmy yeti. Oni maja piekny kamien naturalny, tylko nie wiem jak dla Was, dla nas cena byla za wysoka wiec tylko z tesknota ogladalam... Moze takie cos w salonie. Ja u nas tez chcialam panele ale moj sie uparl i teraz mamy. :lol p.s. patrz u nas tez nie ma parapetow.., nie wiedzialam, ze mialam w domu Ameryke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.07.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 To czekam na polecony a uscisniecie dloni i "miska" zrobimy na "stolowce" od stolu oczywiscie u mnie sie tak to bedzie nazywac, bo parapetow u mnie tez niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 hmm Jakas grupa bezparapetowa sie tutaj tworzy. ZeljkoNie wiem jakie plytki widzialam a jakich nie . Nawet nie wiem jak nazywaja sie te co kupilam. Patrze na plytke , nawet na cene ja nie patrze , tylko ten Pan co obok przewaznie stoi I to ten sam co mnie na ziemie sprowadza jak cena jest dla Carringtonow Niemniej widzialam ich juz na tyle duzo i wiem ,ze nie poloze w salone jakie by nie byly. Nawet ten trawertyn co to byl po 400 zeta by mi w salonie nie podchodzil. Widocznie tak mam U mnie wiec tez moze byc stolowka , bo przy stole z wysiedzianymi krzeslami Dzwonilam do rzecznika i jeszcze nie ma odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.07.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dziekuje za pochwaly , naprawde milo to slyszec.No i szykuj sie na parapetowe , z tym , ze moze jakos inaczej to nazwac , poniewaz parapetow nie bedzie Normalnie , jak w Ameryce a ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 a ja? No Ty to wiadomo Czekam na slowa uznania ps.Zaczynam nerwowo tupac noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.07.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 jestem!!!! ach ta zieleń wokół domu. marzenie. wklejaj więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 A kominek ma byc otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 O!!! Edytka Znalazlas mnie Zdjecia bede wklejala ,przynajmniej teraz tak mi sie wydaje ,po to odkurzylam wewatek Otoczenie mam rzeczywiscie piekne. Czasem czuje sie jak w srodku lasu, ech .. na stare lata nalezy mi sie Zeljko Kominek of course otwarty Taki mi sie marzyl , co bedzie to bedzie Nic to , od poniedzialku lecimy z dachowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 O to jak ja przyjade to juz i dach bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Bedzie , bedzie , Ty tak sie wybierasz jak sojka za morze Wiem teraz bedzie mus Musze kupic jeszcze plytki do kuchni i do 2 lazienek. Ostatnio widzialam fajne na Jerozolimskich . Okna wstawiamy okolo 8 sierpnia i drzwi tez. Moze uda mi sie Starego w czerwonych porcietach pstryknac Ja zamiast jechac plytki ogladac siedze na tym krzesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 O!!! Zeljko Kominek of course otwarty Taki mi sie marzyl , co bedzie to bedzie Hej rrmi masz koncepcje tego kominka? możesz nam coś pokazać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Czesc malmuc. Milo mi , ze zajrzalas. Kominek bedzie jakis taki. Nie zdecydowalam ostatecznie jaki kolor kamienia , chcialabym kakaowy , ale nie widzialam jeszcze . Troche bronie sie przed zoltym , bo nie lubie takiego piaskowcowego. Istnieje wersja taka , ze jak znajde cos co mi sie bardzo spodoba ,to bedzie za drogie . Wciaz mysle i szukam . Pozyjemy zobaczymy http://www.jumpcut.com/media/dyn/33/40e2/70dfd7748acb6eaa43df6956f7/view.jpg Gdzie Twoja siostra jest ? Jesli moge tu zapytac , nie chce Edytce wewatka zasmiecac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.07.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 bo ja mam takie troszkę dupowate zdjęcie kominka otwartego, ale widziałam go żywcem i zrobił na mnie wrażenie http://images29.fotosik.pl/33/8019c477317f0350.jpg a wracając do sprawy recepty jest w KY, najblizsze wieksze miasto to Cincinnati teskni okrutnie, wie ze to nie minie ale nie potrafi podjac twardej decyzji ma trójkę małych dzieci, a więc rodzinka już spora a powrót to takie zaczynanie wszystkiego od nowa i obawia się, że przez swoje "marzenie o powrocie do rodziny" unieszczęśliwi dzieci i męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts