Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Ja mam juz ojca dla mojego malucha hihi

http://darksidetwm.pl/reproduktor/

Bylam na wystawie w Dreznie z nimi, normalnie to jest moj pies :lol: chociaz Pullera-e mam pod nosem i pare jeszcze innych dobrych hodowli.

Taki szczonek by mi sie calkiem, calkiem - koniecznie czarny z biala plama na klacie

http://dobromina.akcja.pl/grafika/horhe/horhe8.jpg

Chociaz ostatnio przyjechaly niebieskie do Polski i tez sa ciekawe 8)

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Heloł:)

Moja Mała to chciała sie jeszcze wrócić do Ciebie, tak jej się spodobało, piesy zwłaszcza. Nawet jeden jej pluszowy został przechrzczony na Pablisię (wiesz, u niej mogą być tylko dziewczynki :wink: )

A co tego, że niby miła byłam, to jak mi nie zdradzisz jakiej przyprawy używasz do tego karczku to płakać zacznę. Serio, rozpowiedziałam wszystkim, że takie pyszności jadłam, że szok. Każdy się ślinił 8)

Cze :D , ja błękity wypatrzyłam niestety na razie tylko na zdjęciach, ale bardzo chciałbym zobaczyć na żywo z hodowli Small Comics , zawaliste , normalnie jak z pluszu, padły mi na głowę i to bardzo szczególnie Lolek :lol: , ten rep też bardzo mi sie podoba, ostatnio Valglo dość popularne , widziałam na amstaffim forum psiaki z tej hodowli, no ciekawe i jeszcze u Staffki jest taki całkiem inny jak dla mnie w typie, a ja w stafikach dopiero sie rozglądam czerwony psiak chyba Patric się wabi i wypatrzyłam jeszcze kilka i tak sobie powoli wszystko w głowie układam. Muszę trochę w stafikach posiedzieć, bo jeśli chodziłoby o drugiego asta to byłoby mi dużo łatwiej. Stary na razie udaje nieugiętego, jednego jestem pewna będę miała Świnkę -stafinkę, tylko ja z tych nie koniecznie chętnych do wystawiania, najważniejsza będzie dla mnie psychika, bo mam już jedną taką Świnkę amstaffkę i do niej musze dobrać drugą, pies odpada, więc będę musiała trochę sie pogłowić, coby się dziewczynki nie zjadły w przyszłości. Ja wiedziałam , że u Rrmi to wszystkiego można się wywiedzieć , no i przyszły stafiki, super :D .

Brazuniu

Mysle , ze Ona sie nie broni przed spowinowaceniem , tylko raczej odradza sibie jako kuzynke :D

Mohag

Normalnie , cudo :p Blekitne to i mi sie podobaja .Dobermany tez bywaja blekitne , ale malo ich i ponoc maja zwykle problemy ze skora.

Moje pindolki mialy akcje za akcja , myslalam , ze bedzie bieda , ale jakos minelo. Zwykle przed spaniem tak sie zachowuja , a potem to juz spokoj mamy .

Wciaz nie wiem jak ich rozpracowac , zeby wiecej bylo pozytku niz czego innego.

Niby lepiej gdyby bylo ustalone kto tu rzadzi , poza mna of course , a z drugiej strony nie bardzo wiem jakbym miala patrzec na to jak sie gryza .

oznie ludzie gadaja , no ale ja samamusze wiedziec i byc pewna tego co robie .

Pablis jutro ma urodziny .

Roczniak :p :p :p

Maly pojutrze 4 miesiace.

Kaska

Daj spokoj , bo Cie kopne :lol:

Buziaki dla ksiezniczki Brazuniu :D

Tadam, mówisz Brazunia i masz. Dobra spowinowacam się , ale tylko na Twoje ryzyko, ja ostrzegałam w razie czego. Jako spowinowacona to bendem derektorem tego całego agroturystycznego przedsięwzięcia, przyjadę, nogami pomacham jak mała Mi, faję zapalę, browara łyknę, ludzie z grabiami będą pracować, wiem że już jest taka obsada , a ja tylko pogadam , podrę sie trochę, każdemu coś przywalę, że niby tak dobrze jak ja to się nie zna, opowiem jakiś nie śmieszny żarcik z puentą na początku , który tylko mnie ubawi do łez ,Brazie- klaczce cukier z daleka pokażę i sama zjem na jej oczach, Szanownego z równowagi wyprowadzę w chwilę, potem znowu poleżę, obiadu sobie zażyczę i stwierdzę, ze nie było smaczne, ale zjadłam, następnie suczy się czepię i tak mi zleci dzionek. Wieczorem wejdę do łazienki i nikogo nie wpuszczę wyśpiewując ukraińskie pieśni miłosne. Chcesz taką fajną kuzynkę, to masz :lol: .

Takiej jeszcze nie miałam, to bierę :D Jeno ostrzegam ... Szanownego ciężko z równowagi wyprowadzić ... no mi się tylko raz udało...

Nie chwal się za bardzo tymi wrzaskami na machających grabiami, bo jeszcze wezmą i nie przyjada i na kogo będziesz wrzeszczeć :roll: :D

Ivonesca

Zaraszamy na psie pogaduchy .

hi, hi...na razie to dla mnie przyszłość ;-)

cały czas było mówione że będzie pies jak będzie płot....a tego dalej nie ma :-(

ale ostatnio kręcił sie koło nas jakiś pies - chyba komuś uciekł - a dzieciaki już tęsknym wzrokiem zaglądały ;-)

pozdrawiam

dzień doberek :D

rrmisia, cieszę się, że fotki dotarły. Tak jak mówiłam, wyszła tylko część tych zdjęć (dziecko się dopiero uczy robić fotki normalnym aparatem a to jest analog więc dużo fotek na nie nie da się zrobić). Wysłałam Ci te najbardziej wyraźne. Mnie się bardzo podoba to jak Gotek biegnie z rurką :D Śliczności :D

Mohag - jesssssssssssuuuu :D tatuś Twojego przyszłego malucha niezły jest :D No normalny killer - super :D Rany ile ten pies ma muskungów :o

pozdrawiam cały czworonożny zwierzyniec tego wewontku :D

mokka - serwer sie byl przeciazyl ;) dawaj jeszcze raz :D

rrmi - Ty pewnie nie uwierzysz ale ja dzisiaj doszlam.

znaczy w sprawie listwa.

W ogole sie okazalo , ze ja codziennie kolo tego sklepu przejezdzam

tylko troche pozno na to wpadlam.

Sa rozne - i tak moze 2-5 zeta na metrze tansze niz online ze tak powiem.

No niby nie teges - ale jak tak ze stowke tych metrow no to moze teges :)

Jakbys sobie cos tam wybrala z www - to moge Ci ze tak powiem u nich wycenic :D

A jakie oni tam podlogi maja :roll: o kurcze :D

no to nara :)

Cze :lol: Nawaliłam posta standardowej długości i mi wcięło, chyba jest jakaś cenzura czy cuś :roll:

Dawaj jeszcze raz , pewnie byly dobre teksty to i moze nie przeszly cenzury :D

Zosiu

Ciesze sie , ze doszlas Mam nadzieje , ze czujesz sie usatysfakcjonowana :D

Daj mi jesli mozesz raz jeszcze te www , ale mysle , ze ak co to moze bedzie okazja sie wybrac .

Ot do 3 city po listwy jechac :D

Zdjecia nowe dziewczat poprosze , na juz.

Mohag

Fajny naprawde ten piesior.Po agility wszystkie one takie miesiste .Moj Pablis jakos nie lubil skakac :roll:

Na sile nie chcialam go ciagac .On jednak najlepiej u mamy na kolankach .

Poza tym to dzisiaj byly czarne chmury i zaswiecilo slonce i widzialam tecze.

To moze jakis dobry znak jest jednak.

Wyglada na to , ze maly juz za kazdym razem prosi na dwor , tak chyba lubi jak podziwiam te kupy i siki :lol:

Co tam w swiecie poza tym ?

I na wschodzie ? :D

Brazuniu

Zadna zlewka , zadna :D Glosno podziwiam , bo to ja podziwiam .

Bardz glosno .Tak mysle , ze weekendy to w calej wsi slychac .

W tygodniu jakos glosniej jest , to moze az tak nie niesie .

I dobrze , jak Cie maja za dziwaka to unikaja .

I o to wlasnie chodzi. 8)