rrmi 19.10.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jest kurde sucho i cieplo .Gdyby padalo mialby wieksze szanse , bo ci kierowcy z Ferrari to krolowie prostej suchej.Na szczescie sa zakrety.Na pelnym jedzie .Stoja juz.O ruszyli .Robus na twardych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dzień dobry my też oglądamy dzieciaki śpią ósmy jest zobaczymy muszę stwierdzić po tych zdjęciech, że mnie się bardziej podobają uszy nie kopiowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Az`mnie zmrozilo , myslalam , ze to Kubica wypadl . Matko panska . Jakos wierze , ze podgoni tym gownianym bolidem Magi Kopiowane maja wieksze szanse na wystawach. Ja co prawda kupialm swietne exterierowo psy i moge wystawiac , ale jako nie kopiowane to... Zreszta po co wystawiac najpiekniejsze psy na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Az`mnie zmrozilo , myslalam , ze to Kubica wypadl . Matko panska . Jakos wierze , ze podgoni tym gownianym bolidem Magi Kopiowane maja wieksze szanse na wystawach. Ja co prawda kupialm swietne exterierowo psy i moge wystawiac , ale jako nie kopiowane to... Zreszta po co wystawiac najpiekniejsze psy na swiecie Kubica i tak jest największym wygranym tego sezonu, bo to co osiągnął przy takim bolidzie i zespole ustawiającym jakąś chorą taktykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Na wyścigach się nie znam, Kubicę bardzo lubie i podziwiam, a najpiękniejsze to sa Owczarki Niemiecki Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja to nie rozumiem wystawiania psów więc nie będę nic gadać Mylicie się oczywiście bo najpiękniejsze to są boksie pokażę Wam fajną mordę :) http://lh5.ggpht.com/magibudowa/SProY3UvTII/AAAAAAAABkc/sHiYC4i35QU/s400/tyson33zv.jpg to zdjęcie nie moje tylko jakiejś pani z jakiegoś szkolena czy cuś nie pamiętam nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Magi Cudowny , ja bardzo wielka mam slabosc do bokserow .Bardzo wielka Wystawianie jest ponoc bardzo wciagajace , ale ja chyba jednak za leniwa , bo to trzeba rano wstac , jechac , albo spac w hotelu czego bym nie zniosla . No ale zobacze jak z Gotkiem bedzie Kovalainen nam pomogl ta opona Kurde , Marjucha mnie to juz BMW do pasji doprowadza , mialam nadzieje , ze przejdzie do Ferrari . Najgorej , ze bedzie jeszcze tankowal , myslalam, ze na jednym bedzie jechal , ale mowia , ze to dobrze , ze na dwa jedzie . Bym byla powinna leciec z rana na msze dac w intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Magi Cudowny , ja bardzo wielka mam slabosc do bokserow .Bardzo wielka Wystawianie jest ponoc bardzo wciagajace , ale ja chyba jednak za leniwa , bo to trzeba rano wstac , jechac , albo spac w hotelu czego bym nie zniosla . No ale zobacze jak z Gotkiem bedzie Kovalainen nam pomogl ta opona Kurde , Marjucha mnie to juz BMW do pasji doprowadza , mialam nadzieje , ze przejdzie do Ferrari . Najgorej , ze bedzie jeszcze tankowal , myslalam, ze na jednym bedzie jechal , ale mowia , ze to dobrze , ze na dwa jedzie . Bym byla powinna leciec z rana na msze dac w intencji Mnie też wkurza, bo jedna babeczka zajechała mi rano drogę. I czym jechałą? BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Na temat BMW to wiem tylko, jak można sałatkę buraczaną zrobić... Miłęgo dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Co Wy chcecie od BMW przeca oni dopiero trzeci sezon z Sauberem jezdza i tak szybko rozwijajacego sie zespolu jeszcze nie bylo. A Ferrari - Ferrari jezdzilo zawsze... BMW mialo przerwe latami i nic nie robilo technicznie w tym kierunku - gdyby szef sie nie zmienil to do tej pory nie jezdzili by w Formule 1-szej. Ferrari ma wszystko dotarte, BMW dopiero staje na nogi i to jak staje... z Williamsem im nie wyszlo, trudno - moze cos z Sauber-em dokonaja. Kubica nigdzie nie przejdzie, juz podpisal nastepny kontrakt z BMW... podpisano, Mohag - kierowca "doswiadczalny" firmy BMW i zagorzaly fanatyk tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 w sprawie BMW się zgadzam ze wszystkimi Przedmówcami no to jadę , za pozwoleniem Gospodyni w tych pięknych okolicznościach przyrody cyknęłam kilka zdjec - jak za dużo to proszę śmiało - to wywalę. buzi buzi i do domu http://images39.fotosik.pl/21/0bb455211282f572med.jpg http://images37.fotosik.pl/21/b7587e1b0e110a38med.jpg http://images38.fotosik.pl/21/889d0fb41d235bcemed.jpg to na wuefie - z tym ze Andzi nie udało się do piłki dopchać, pomimo, że ładnie prosiła http://images30.fotosik.pl/286/530bc08be4c95b6fmed.jpg http://images38.fotosik.pl/21/4025c2da8a371f38med.jpg smutek pokonanego hlip http://images26.fotosik.pl/286/c5cd6f6d16da28bfmed.jpg pies ogrodnika http://images27.fotosik.pl/285/e17eda7bc7f84617med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Piekne dziewczynki , piekne . Dawaj wiecej ,jakos z bliska bardzej Piekne widac masz sasiedztwo .I plot wspanialy , widac zreczna reka malowany Moglas tylko troche do zdjec na podworku posprzatac Mala to juz widac ,ze duza juz . Prawie rowne sa . No i Pindzia dobrze wyglada . U nas maly to chudy jak pajak A jak sasiad z dobermanem ? Wiadoma osoba zaczyna sie rozkrecac Mam pytanko , zwlaszcza do AnSi. Czy jesli pytam kogos "Czy mam zawrocic ?" to jest ok , czy powinno byc " czy mam sie zawrocic?" Maxi Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jeszcze bardziej z bliska ja w fotografowaniu obiektow ruchawych malo dobra jestem - bardziej tak martwe mi wychodza Pindzia rosnie jak na drozdzach , a Jagunia taki chudziaczek Wszystko spala. No po mnie tego nie ma A Gocio przecież pięknie rozwinięty jest. No chyba, że na L4 tak zbiedniał maluniek To podwórko to ja dopiero na zdjęciach widze Przywykłam, bo co ogarne - to mi się Stary z bałaganem rozkłada i nie każe dotykać Sąsiad z dobermanem jeszcze nie mieszka - ostatnio to w tamten łikend był - jak się pojawi to zagadne z tym zawracaniem to ja bym za bez "się" była" . Chyba , że Ty chcesz się nawracać Dziadek jak po godzinach siedział w knajpie i Babcia go do domu wołała - to mówił, że już dawno szedł - ale doszedł do kościoła i go nawrócili. Ale nie wiem czy to jest akurat dobry przykład. Maxi - też buziaki. I w ogóle dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Maxi, buziaki Ciągle z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 rrmi witajNie odzywalam sie , bo mam dosyc powazne problemy ze zdrowiem. Troche po tym wszystkim rozchorowalam sie.Bylam w szpitalu i mam jeszcze wrocic w grudniu.Nie mam do niczego glowy.U nas wszystko po staremu, nic sie nie dzieje. Fajne te Twoje psiaczki.Maly jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Bonnie, to ja życzę, oby te problemy jak najszybciej minęły!!! Witam z rana Czy ktoś widział lub słyszał o takim fajnym indywiduum o wdzięcznej nazwieMokka Jakoś tak cicho .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 bonnie - trzymam kciuki, żeby problemy zdrowotne minęły. Trzymaj się braza - mokka tak wcześnie nie przychodzi zochna - dziewczynki są super Musisz dokupić jeszcze jedną piłeczkę to obie będą się mogły bawić miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Psice super.. jednak co dwa to nie jeden Zdjecia wyszly cakiem, calkiem jak na "ruchowe". Ja mam straszny problem z takimi ruszanymi zdjeciami Biore aparat np na koncert zeby rrmi zrobic foty, coby mogla sobie ogladnac "nasza milosc" i co i g...o Musze zapozyczac zeby chociaz klimat oddac, bo moje sa o dupe rozbic. Ale za to do martwej natury jest nie do przebicia... no tak ma http://img529.imageshack.us/img529/348/img535611rm7.th.jpghttp://img529.imageshack.us/images/thpix.gif ps dla mnie tez bez "sie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Co tam słychac u niedopasowanych do otoczenia??? Bonnie, ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za powrót do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jak coś to ja też nie chciałabym "się" nawracać Śliczne dzeciaki Zochna no śliczne Bonnie powrotu do zdrowia Gospodyni zapodaj jakieś nowe zdjęcia bo nowa strona i nie ma na co okiem rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts