rrmi 21.10.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dziadek Nie mam slow , zeby powiedziec jak bardzo mi przykro. Niestety to wlasnie zwierzeta ucza nas przemijania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 1950, to smutne. Najgorsza w tej naszej psiej przyjaźni jest świadomość, że nasz czworonóg będzie żył krócej."To tylko pies, tak mówisz, tylko pies...A ja ci powiem, że pies to czasem więcej jest niż człowiek.On nie ma duszy, mówisz...Popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa.My mamy dusze kieszonkowe...Maleńka dusza, wielki człowiek.Psia dusza się nie mieści w psie.A kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie.A kiedy się pożegnać trzeba i psu czas iść do psiego nieba,To niedaleko pies wyrusza, przecież przy tobie jest psie niebo,Z tobą zostaje jego dusza" Ku pocieszeniu serc.(autorka: Barbara Borzymowska) Rrmisia, wybacz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 21.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Rrmi w to , że oni sie świeca to wierzę, nie musisz już poświaty dodawać i gwiazdorzyć . http://img98.imageshack.us/img98/1771/20102008006nk1.jpg Ten błysk to juz przegięcie . Może na wykładzie opowiadał studenciakom, że jak nie zaliczą jakiegoś kolosa , to ma znajomą co ma dwa dobki . W książkach o Tobie piszą, to coś musi być na rzeczy. Ja nieskromnie powiem, że wystąpiłam kiedyś w telewizji co prawda lubelskiej i w sądzie ulicznej , ale zawsze. Nawet nie wiedziałam o co pytają, byłam bardzo zmęczona, całym tygodniem intensywnej nauki . Dobre jest to zdjęcie Gocia z jego Ukochaną, ładna z nich para http://img151.imageshack.us/img151/5536/20102008001lb4.jpg Ci co przyjdą umawiać krycie, to powiedz, że Pablis ma chorobę weneryczną, lepiej to niż, że jest impotentem jak radzi Karen, wyśmieją chłopaka , szacun na dzielnicy straci i tyle z tego będzie. Oj ,Magi , jak ma Świnka pocieszać przodem jak ona mi pada do stóp i nieba chce przychylić, co wyraźnie widać na zdjęciu , na fotografa to fakt patrzy niechętnie, ale jak może patrzeć jak lampą po oczach całą serię dostała i była zła . Już zmieniłam, nie chciłam siać perwersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Brazuniu Nie mam co wybaczac , no nie gadaj tak. Mokka Czy mowiac ukochana mialas na mysli kosc ? Musze dodac ,ze teraz spi na tej kosci , trzyma na niej glowke. Maly ma takie fajne usta. A Swinka to ma brazowe oczy ? Kurcze moi to tak na kolankach nie moga posiedziec Mysle , ze moj sasiad opowiadal o wariatce co to wola do psow chlopcy do mamy , ale to biegiem marsz ps .Chorobe weneryczna mowisz ? Ze niby taki z niego bzykacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 21.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kurcze, nie mogę tego posta edytować, a dopiero doczytałam, to bardzo przykre jak nasz Zwierzak odchodzi, ja wierze w to, że zwierzeta uczą nas że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM......." Gdzieś jest Tęczowy most ...... Dokładnie ta strona Nieba jest zwana Tęczowym Mostem. Kiedy zwierzę umiera, udaje się w to specjalne miejsce, które dla nas pozostających tutaj jest niedostępne. Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół, więc mogą razem bawić się i biegać. Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca- nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku. Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor; ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie, jakie pozostały w naszych wspomnieniach i w snach z dni minionych. Są tam szczęśliwe i zadowolone, z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym, za kimś kto pozostał. Razem bawią się i biegają, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego błyszczące oczy patrzą uważnie; jego ciało zaczyna drżeć. Raptem oddziela się od innych, leci przez zieloną trawę, szybciej i szybciej... Poznał Cię! I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia- nigdy nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce tulą ukochaną głowę, znów patrzysz w te ufne oczy, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale na zawsze pozostały w sercu... Razem przechodzicie przez Tęczowy Most... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Nie wiem, co się dziej, że nie mogę edytować swoich postów .Jestes na FM Przeprosze Pablisia jutro , bo juz spi . Nie cce go budzc , zmeczony jest dzisiaj , byl z kolega na dlugim spacerze , a Gocia w domu zostawil i martwil sie co tam sie dzieje za demolka , czy jakas kosc zostanie dla niego , samo zycie . Nie powiem , ze to Ty tak powiedzialas Czytalam gdzies kiedys to co napisalas wyzej , piekne to i ja zaraz rycze jak czytam takie tam Karen tez ostatnio pozegnala sie z Karusia .Smutne to tematy , ale gdzies trzeba sie wyplakac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dochtór - bardzo mi przykro, też w tym roku zegnaliśmy naszą nieodżałowana Abrunię. Pięknie dziewczyny wyżej napisały, też sobie ryknęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tak przykro mi 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzisiaj sasiad mi powiedzial , ze na wykladzie inauguracyjnym na jednej z uczelni opowiadal o naszych spacerach i glownie o mnie Bardzo mnie zaskoczyl tym ,ale dodal , ze powinnam czuc sie wyrozniona Nie chcial powiedziec co tam naopowiadal , ale prawie przysiegal , ze nie o tym , ze ja niby mam nie tego wow a Twoj Stary to o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 22.10.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam z rańca - http://canis-eximius.fm.interia.pl/kawa.gif podana...... MOKKA Na hasło nerki u psa niedobrze mi się robi ,podobnie jak na hasło narkoza czy chociażby na hasło sterylka ,a to wszystko za sprawą wetów niestety. dokładnie to samo myślę szczególnie hasło STERYLKA doprowadza mnie do rozpaczy....... Karen przez to właśnie odeszła... zdrowa, piekna, na swój wiek młoda bez jednego siwego włoska na pycholu - straszne to jak Przyjaciel odchodzi.... a ty nic nie możesz już zrobić..... 1950 szczerze współczuję ........ Kaśka MaciejMój Boże, nie dość, ze niedopasowana architektonicznie, z pretensjonalnym i nijakim domem, to jeszcze bez psa jestem PIEKNE zdanie - to może koooooota???? jakby co to nijaki dom mam ja..... :D:D:D DompodsosnamiKaro zachowuje się jak każdy wiejski burek - na widok wszystkiego, co się porusza, pędzi do płotu i obszczekuje bez pamięci i ile sił :D:D a jak ma się zachowywać ??? chwale sobie takie zachowanie!!! (dzwonka nie potrzeba) jak dziewczyny przeginają to wołam ,,laski do domu'' albo ,,dziewczyny koniec burkowania - wy wiejskie kundle'' i słuchają :D:D ale tak prawdziwie - jak odwołasz.... kiedyś tam to daj cokolwiek, pochwal, wsadz kawałek kiełbasy do ryjoka i dooooobry pies...... po 100 latach nauczysz że burkowanie jest dobre na krótką metę i trzeba biec co sił jak Pani woła :D:D:D Magi oj tam - juz po Tobie :D:D my też suchy dajemy - takie czasy i basta, ale jakoś tak wyszło że gotujemy - a czy lepiej..... nie przejmuj się ważne aby pies był zdrowy i szcześliwy kiedyś ludzie prądu nie mieli, wc w domu i czy było lepiej KIEDYŚ??? kochaana ja prądu nie miałam prawie całe LATO!!!! zalało piwnicę, poszły jakieś styki kable, spaliłam przewody i licznik - musielismy czekać aż woda opadnie (nie opadała bo dolewaliśmy :D ) a potem heja z wymianą z fachmanami tralalalala - a na marginesie dodam że w domu gromada szczeniąt.... a z drugiej strony.... czy było lepiej??? jak nie mieli TV to mieli czas na to na co my teraz nie mamy :D:D:D rozbawił mnie temat wspomnieniowo..... jak dobrze że tzw., WC mam w chałupie :D:D:D i nawet woda się spuszcza :D:D:D RRMI to świetliste foto to faktycznie przegięcie :D:D Maaaamo jaki ten maluch już wielki chyba Cię w tej hodowli oszukali co do wieku :D:D Mówiący Pabliś zajefajny !!! z tą impotencją może przesadziłam, faktycznie mogą go wyśmiać..... a weneryczna to taka no - normalna :D:D:D:D chyba mnie głupawka wzięła - dobry dzień będzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Karen Gocio wielki , ale Twoje Buraki tez nie mniejsze , dawaj jakies foty malych , oko trzeba pocieszyc Ciekawa jestem ile Pudzian juz wazy ? Gotek juz dzisiaj bez Rimadylu , ciekawe jak bedzie po wyjsciu , na dlugo go nie bede brala na dwor , ale troche musi , bo mu sie biednemu na glowe rzuci w koncu . Plakal dzisiaj w nocy , nie wiem czy go tam cos bolalo czy co Kasia To kiedy psa kupujecie ? No musisz przeciez tu przychodzic , wiec tak z sama smycza bez psa nijak No lece do chlopakow sie poprzytulac i na spacerek Poki nie pada , bo ponoc po poludniu ma byc deszcz. Kiedy czas sie zmienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Karen - dzięki, kochana, za rady, tak też się staram go chwalić i podziwiać jak przyjdzie, ale może faktycznie trzeba by zacząć nosić kawałki kiełbaski albo cóś na nagrodę, może da się przekupić. I pewnie pomogłoby to mu przestać się bać - jak się go woła po takim "występie" to zawsze z podwiniętym ogonem i skulony przychodzi i się boi bardzo - musiał wcześniej być w takich sytuacjach bity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 22.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 nowych fotów brak - wczoraj jak wróciłam dzieciaki były ozarte i wygniwały - chciałam Jamila na smyczkę na spacerniak, ale był taki miętki że nie dało rady..... nawet na smakołyki go nie ruszało.... a szkoda bo pogoda była zdjęciowo/spacerowa Pudzian był wybitnie grzeczny wczoraj - myślę że z 13kg już ma - goni chłopak ile sił, przerósł już siuśkę (siuśka=Aisha) pudzian http://canis-eximius.fm.interia.pl/DZIECI3/wrzesien/pudzian04.jpg siuśka http://canis-eximius.fm.interia.pl/DZIECI3/wrzesien/ajsza03.jpg RRMI - sie mi zdaje że z tym czasem to w ten łikend Dompodsosnami bity mówisz??? to kiełbasa wskazana, zresztą cokolwiek serek, jakieś psie czipsy, nie wiem coś co lubi byle z ręki i wiesz co??? GŁOS - zawsze jak wołasz to ajajaj jakim wesołym głosem, taki Anioł nie kobieta :D:D:D Intonacja jest bardzo ważna choćbyś mówiła - chodz tu ty buraku !!mów to miłym głosem z uśmiechem na twarzy :D:D wyprowadzisz na prostą jak nic - jak mi się udało Tobie tez sie uda, a miałam problemy dośc poważne. Chwilami zaciskałam zęby żeby nie wybuchnąć, albo z nerwów albo z bólu..... Plakal dzisiaj w nocy , nie wiem czy go tam cos bolalo czy co a może po prostu miał zły sen, że np.: Pani mu kość zjadła i nima aha jakbyco Dziś Moja Goszka Kończy 4 LATA!!! niech sie Jej szczęści !!! http://www.psiafota.pl/dogs/388/1000_big.jpg kocham to foto - fakt że oczy nie wyszły jak trzeba, ale..... taka dumna i prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 rrmi - ależ ostatnio Gotek urósł Jest już prawie tak wysoki jak Pabliś Karen - witaj Pudzianek słodycz piękna jest i w ogóle piękne masz psy 1950 - bardzo mi przykro Ja nasze karmię przeważnie suchą (Hills dla dużych ras) bo nie mam kiedy gotować. Raz dziennie dostają coś mokrego. Tak ze dwa razy dostają cielęce kości. Jako przekąski uszy - tylko takie białe. miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 22.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Braza oglądam Twoje kuchnie - Twoje projekty jak się nie mylę - cudo to jest..... zastanawiamy się jak przerobic naszą kuchnię, łącząc ją z tzw., salonem - w sumie psim, ale salonem (dumnie brzmi) kuchnia ma ok 20 metrów, pokój 28 nie jest to dokładność do pół sekundy - i tu jest problem mamy dwrzi , które mnie bardzo bardzo denerwują, ale... w chwili otwarcia musze mieć zabezpieczenie (psy) i pojawił sie problem - drzwi przesuwane?? barek jako łącznik ?? - taki ala' knajpowy, niskie ,,bonanzowe'' z zabezpieczeniem - w sumie nie mam zielonego pojęcia...... masz jakiś pomysł na coś w stylu??? może gdzieś w necie??? ma być jedno lecz w każdej chwili musi być podział - tu wolno tu nie wolno - niekiedy tak bywa, pies nie powinien wchodzić a w chwili pełnego otwarcia nie utrzymam dorosłych razem na ,,siad zostań'' niby toto mądre ale głupie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 To ja tez witam! Karen - ile pudzian ma ma tej fotce? Boski jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 22.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 To ja tez witam! Karen - ile pudzian ma ma tej fotce? Boski jest..... :D:D wszystkie są boskie to AMANI czyli Cytryn - braciszek http://canis-eximius.fm.interia.pl/amani.jpg - to przepiękny miot lecz bardzo bardzo rózniący się charakterem - maluchy urodziły się 10 lipca więc już są duuuuuźie - o Pudzianie móię bo to taki gnojek co to wagę urodzeniową miał bardzo niską ale goni chłopak oj gooooooooooni..... a to foty z września luknij na stronę w Miot A - tam ciut jest na temat i fotów odrobinę powstawiałam..... musze uaktualnić, tylko czasu wciąż brak to jakieś 2 tygodnie temu - nieudolne stój :D:D ale dla tego któ wie na co patrzeć to wsystko jest jasne http://canis-eximius.fm.interia.pl/pudzian.jpg Pudzian sliczny jest tyle że rozrabiak nie z TEJ ziemi - taki facecik co to wywalisz drzwiami a wejdzie oknem i uśmiech od ucha do ucha :D:D szukam sobie tych kuchni - ale wszystko jakieś takie nijakie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 oj no pewnie, ze boskie sa wszystkie!lece na stronke zatem. na fotce z wrzesnia tez pudzian??? ogoniasty??? zostawiasz go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Goszka 100 lat !!!!! Niech Pani bedzie dla Ciebie zawsze laskawa Spartanka Superowy Pudzian jest , nie ? Taki Burak Karen A kto u Was zostaje ostatecznie , jakies chlopaczek czy dziewczynka jak planowalas ? Moi obszczekali Pana z karma . Zamawialam w necie oczywiscie , bo duzo taniej , polecam sklep Szybka Karma , naprawde rewlacja . Wlasciwie to na podanym gg mozna zamawiac , nie trzeba byc pewnie zarejestrowanym na Allegro . Gdyby nie to ,ze niektorzy dzialaja naprawde sprawnie chyba kupowalabym w sklepie , bo mnie straszny nerw zlapal ostatnio na te Allegro Czasem wysiadam z moimi chlopakami Ide do lazienki to drzwi zamykam , wychodze a oni obaj siedza pod drzwiami i sie ciesza , ze wyszlam Cudne jest to , ze jak cos jest na rzeczy to patrza w jedna strone , stoja identycznie , uszy maja tak samo i ilosc najezonej siersci na grzbiecie jest taka sama .No po rostu nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts