Karen 22.10.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ojej Wy tu piszecie a ja na tamtej stronie się uaktualniam - ot mądra!!! zostaje cytryn i siuśka CAŁE zostają raaaaaaaany jak to bedzie - głowa mała wyżły se fudnłam wszystkie ogoniaste po Szilaku - Goszakowskie nie mają ogonów, tzn., mają i machają ale ..... ciachnięte Miłego wszystkim - spadam do moich buraków między brzozami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.10.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 zostaje cytryn i siuśka CAŁE zostają raaaaaaaany jak to bedzie - głowa mała wyżły se fudnłam Nie lyzwy tylko goncze polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 wow To bedziesz miala wesolo jesli Amani zostaje i Aisha tez . Amani domyslam sie , ze na wystawy bedzie jezdzil Moze bedziemy sie spotykac , jesli mi len odejdzie i Stary bedzie ze mna jezdzil Predzej jednak bedziemy Wam kibicowac Maluszku Dlaczego dajesz tylko biale uszy ? Moi wedzone tez lubia Zreszta Gotek to nawet chleb z maslem wcina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.10.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 rrmi - bo moje wędzonych nie lubią, więc zostają tylko białe.Misiek to jest fanem chleba - nawet masełkiem nie muszę mu smarować. Norka chlebek zje jak musi tzn. jak Misiek chce jej go zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 23.10.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam - kawa podana, czas rozpocząć pracę...... pogoda pod zdechłum azorkiem - wieje, pada, ciemno i ponuro nie kocham jesieni, chyba że..... jestem w lesie jest ciepło sucho i są grzyby http://canis-eximius.ovh.org/DZIECI2/pazdziernik/Jamil.jpg pokaże Wam Dziamila :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 MaluszkuDzieki , myslalam , ze moze wedzone maja cos nie tak .Mi sie wydaje , ze jakos na dluzej do mymlania w gebie wystarczaja . Ja daje Gotkowi jak wychodze tylko z Pablisiem .To ma zajecie i nie niszczy niczego w domu. Musze wychodzic z nimi oddzielnie , bo jak mam ich obu to zadnego do pracy nie moge zmusic Kazdy z osobna stara sie bardzo. Karen Niezla klata U nas tez deszcz i ciemno i buro . Nie cierpie jesieni. Ciekawe kiedy to snieg spadnie w tym roku .Opowiadalam i sniegu Gociowi , bo jeszcze nie widzial , ale mowi , ze klamie i wymyslam i ze zawsze jest lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 23.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 jak zobaczy to sie ucieszy :D:D zresztą mnie samą tez śnieg cieszy - taki mrozik niewielki i słonko i czysto biało, choinki wtedy taaaaaaaaakie piękne http://canis-eximius.fm.interia.pl/bajka.jpg jeszcze chwila i Święta - strach sie bać, przed chwilą był Sylwester i znowu tuż tuż - czy na starość to zawsze tak czas biegnie bez opamiętania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Wlasciwie to naprawde za 2 miechy swieta To ja tak swiatecznie kwiatka Prosto z Rzymu , echhh takblisko Polski byl , mogl wpasc d mnie na obiad http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/v/i/FIlm_Ala_Pacino_owtorzyl_2907820.jpg Moi to sie wczoraj makaronu ze szpinakiem najedli Tak mi zostalo po obiedzie i im wrzucilam , no az im sie uszy trzesly Spojrzalam na cene ryzu , bo mnie to zaciekawilo.U nas 4.80 za 1 kilo . Mi idzie niecaly kilogram tygodniowo . Obstawiamy kiedy pierwszy snieg spadnie ? Ja strzelam , ze 10 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 U nas to dla Karo trzeba ok. 1 kg tygodniowo. No i do tego mięsko z kurczaka i marchewka. On je bardzo dobrze, ale w ogóle nie tyje. Jak biega albo stoi, to wygląda jak wypuszczony z Oświęcimia, można żebra śmiało liczyć, a w pasie to chyba mniej niż osa ma. Muszę mu chyba takie zdjęcia stojące zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 23.10.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Boże - u mnie 1kg dziennie ale w ogóle nie tyje. i dobrze i mocny a nie zwał na fałdzie ja nie chce zimy - własnie słonko wyszło i jest pieknie czy ja mogę zobaczyć DOM???? masz rrmii jakieś foty??? nic nie namierzyłam w tym temacie ślepa jakaś czy cuś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Karen Mojego domu tu nie ma , nie jestes slepa Chyba na 1 czy 2 stronie komentarzy Jezier zrobil wizualizacje .I tak to wyglada wlasnie . Z tym , ze na wizualizacji jest czysto na podworku Dpsia Moze trzeba go odrobaczyc , jesli uwazasz ze za chudy a tyle je ? Moze zle proporcje gotowanego ? To nie pierwszy pies z tego co wiem u Ciebie , wiec dasz rade . Karen Na tyle geb do karmienia to dobrze , ze te kilo styka http://img519.imageshack.us/img519/2843/23102008028pu1.jpg Samolot lecial http://img519.imageshack.us/img519/1051/23102008011uj6.jpg http://img376.imageshack.us/img376/8605/23102008030wc2.jpg Maxi , Maxi over Bo pomysle , ze nie podziwiasz, o Kulce nie gadam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No z tym odrobaczeniem to koniecznie, bo przecież niemożliwe, żeby pies jadł i wszystko, a chudy był jak patyk. Zaczął nam uciekac na wieś do kolegów. Wypadnie chyba zrobic w kojcu wyższą siatkę i go internować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dpsia Ty zakasz rekawy i wez sie za szkolenie a nie za budowe plotu Ja dzisiaj z Pablisiem na aport poszlam .Za slabe wzielam nagrody i kicha . Zapomnial tez troche , nie zawsze wiec oddawal , bo przychodzic to jak najbardziej przychodzi. Pozniej aport osikal i po nauce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kochana, to tak, jakbym ja Ci doradzała, abyś własną kapustę hodowała, potem ją szatkowała i sama kisiła, albo żebyś na akord przetwory robiła. No can do. Niestety. Czego się sam nie nauczy to ja nie mam czasu go uczyć, mam wazniejsze sprawy na głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dpsia Nie podpuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Love Ya too. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Tolusia No ja mam nadzieje .Sama zawsze kiedy tylko moje mysli wokol wiadomego czasu w zyciu to i Ciebie wspomne No jakby inaczej . Moj Mlody ma panienke w Bialym . Jezdzi kiedy moze . Na Lipowej byl i w ogole . Do Sniadekiego Go podesle , zeby zobaczyl gdzie Mamusia praktyki medyczne nabywala . Rrmisia, Młody wie, co dobre A Ty się z Młodym zabierz do Białego, sama go po Śniadeckim oprowadzisz, a potem on do panny, a Ty do mnie na ploteczki. Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ojejuniu Tola sto lat , a ja taka nie wyfryzowana i bez makijazu Poczekam na Ciebie u siebie na wiosce i pozniej z rewizyta sie wybiore, moze byc ? Znasz mnie , Wiesz , ze sie poza gmine nie rusze przez najblizsze 10 lat Buziaki Kochaniutka ps. Moj Mlody dzisiaj Genesis slucha. Skad On by to znal gdyby nie ... Wczoraj byl Marillion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Lubię Marillion, nawet bardzo :D miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 24.10.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ci doradzała, abyś własną kapustę hodowała, potem ją szatkowała i sama kisiła, albo żebyś na akord przetwory robiła. eeeeee fajnie - ja robię przetwory tylko nie kiszę kapusty :D:D:D ale żeby kisić trzeba mić ziemię na której toto można uprawiać potem ziberać szatkować marchewkować beczkować i kisić :D:D ale pojadłabym takiej własnej MNIAAAAAAAAM cholera aż mi się na ,,ślinotok'' zbiera http://img519.imageshack.us/img519/2843/23102008028pu1.jpg JAKI NIuuuuNIOL :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts