Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzien dobry poniedzialkowo.....

Moze ja troszke o sprawach budowlanych - mozna? :wink:

Wiec walczymy z tym wszystkim ale same klody...Maz twierdzi, ze domek 140m2 to hoho, ze ja chca 160m2 to mam manie wielkosci, ze salon 25m2 to styka....bu........ jak ja mam sie znim dogadac:-?

A wszystko przez te cholerne USA....pierdyklo im sie i u nas echo leci i co - tak warunki kredytowania zmienili, ze ten sam kredyt o ktorym we wrzesniu gadalismy teraz mozna sobie miedzy bajki wlozyc....

No to sie wyzalilam

pa

Spartanka

140-160 - jak planujedzie 2 dzieci do tego macie rodziców którzy sa w wieku..... może jednak zostac przy większej opcji, jeżeli nie powiekszyć o IZB parę.......

my we wrocku mamy mieszkanie prawie 90m2 wydawło sie rany jakie wielkie - tu na wiochnie jest duużo więcej a i tak rozbudowaliśmy odrobinę i jeszcze planujemy dołożyć parę izb z drugiej strony podciągnąć - do tego jak się ma psy to niestety musi być takie miejsce, gdzie szczeniory mają fuuul wypas, gdzie psy mogą spokojnie się rozwaaaaalić a w tym wszystkim my ludzie również możemy przyjąć gości któzy akurat nie lubią psów, lub nie przepadają itd.... bo tacy równiez są - z dużego się nie wypadnie :) a to inwestycja na całe nasze życie w obecnych warunkach - więc może jdnak warto..... mieć pokój taki gdzie ,,przybysz'' się spokojnie prześpi itp. :)

a dzie GOSPODYNI ?!?!?!?! bo zaczynam sie martwić :(

Spartanka

140-160 - jak planujedzie 2 dzieci do tego macie rodziców którzy sa w wieku..... może jednak zostac przy większej opcji, jeżeli nie powiekszyć o IZB parę.......

my we wrocku mamy mieszkanie prawie 90m2 wydawło sie rany jakie wielkie - tu na wiochnie jest duużo więcej a i tak rozbudowaliśmy odrobinę i jeszcze planujemy dołożyć parę izb z drugiej strony podciągnąć - do tego jak się ma psy to niestety musi być takie miejsce, gdzie szczeniory mają fuuul wypas, gdzie psy mogą spokojnie się rozwaaaaalić a w tym wszystkim my ludzie również możemy przyjąć gości któzy akurat nie lubią psów, lub nie przepadają itd.... bo tacy równiez są - z dużego się nie wypadnie :) a to inwestycja na całe nasze życie w obecnych warunkach - więc może jdnak warto..... mieć pokój taki gdzie ,,przybysz'' się spokojnie prześpi itp. :)

a dzie GOSPODYNI ?!?!?!?! bo zaczynam sie martwić :(

Otoz to....no moze poza gosposia, bo takowej jakos nie widze u nas :-) Ale reszta dokladnie taka sama jak ja to widze. My teraz mamy prawie 70m2 i ja mam miec dom jak dwa mieszkania to...za maly i tyle :-( Ale powiem Wam, ze ciezko mi idzie przekonywanie meza....

Mężczyźni nie mają wypobraźni, trzeba Im przedstawić sprawę jasno i obrazowo. Opisz właśnie sytuację gdy przyszłe dzieci zaczną zapraszać gości ... tabuny gości .... albo któreś z rodziców z Wami zamieszka i szanowny TZ nie będzie już mógł w samych gatkach po domu latać ....