braza 01.11.2008 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Zaczynam się niepokoić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Zośka!!!, Ty za dużo gadasz yhy bylam wyjechana. zaleglosci mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Spartanka to doiero wiadomość, że Aza znalazła dom szacuneczek dla Ciebie d.bry i co nadal pstro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.11.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 w sen zimowy zapadli , hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.11.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzien dobry poniedzialkowo..... Moze ja troszke o sprawach budowlanych - mozna? Wiec walczymy z tym wszystkim ale same klody...Maz twierdzi, ze domek 140m2 to hoho, ze ja chca 160m2 to mam manie wielkosci, ze salon 25m2 to styka....bu........ jak ja mam sie znim dogadac:-? A wszystko przez te cholerne USA....pierdyklo im sie i u nas echo leci i co - tak warunki kredytowania zmienili, ze ten sam kredyt o ktorym we wrzesniu gadalismy teraz mozna sobie miedzy bajki wlozyc.... No to sie wyzalilam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Spartanka, a ile Was w domu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.11.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Teraz ino ja i TZ ale planujemy 2 dzieci.Ja tez mysle o tym, ze kiedys moze rodzicow trzeba bedzie wziac, moze jednego rodzica tylko jesli sam zostanie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ja myślę, że rozwojowo salon 25 m2 to mało..chyba, że obok spora jadalnia..nas na imieniny, święta jest ponad 20.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Haaaaaaaaaaaaaallloooooooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Haaaaaaaaaaaaaallloooooooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Gyd myrning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Chyba przestanę zaglądać, bo mnie Gospodyni olewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzwoniłam, ale coś z połączeniem, Rrmisia mnmie nie słyszała.... Ale znaczy się, żyje, i to jest pocieszająca wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 04.11.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Spartanka 140-160 - jak planujedzie 2 dzieci do tego macie rodziców którzy sa w wieku..... może jednak zostac przy większej opcji, jeżeli nie powiekszyć o IZB parę....... my we wrocku mamy mieszkanie prawie 90m2 wydawło sie rany jakie wielkie - tu na wiochnie jest duużo więcej a i tak rozbudowaliśmy odrobinę i jeszcze planujemy dołożyć parę izb z drugiej strony podciągnąć - do tego jak się ma psy to niestety musi być takie miejsce, gdzie szczeniory mają fuuul wypas, gdzie psy mogą spokojnie się rozwaaaaalić a w tym wszystkim my ludzie również możemy przyjąć gości któzy akurat nie lubią psów, lub nie przepadają itd.... bo tacy równiez są - z dużego się nie wypadnie a to inwestycja na całe nasze życie w obecnych warunkach - więc może jdnak warto..... mieć pokój taki gdzie ,,przybysz'' się spokojnie prześpi itp. a dzie GOSPODYNI ?!?!?!?! bo zaczynam sie martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 rrmi pisała że znika na jakis czas więc sie nie gniewamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ...bry Spartanka ja mam salon 4 x 7 m i to mnie styka ale dużo gości rzadko przyjmuję Wszystko zależy od poczeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Obecna!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 05.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Spartanka 140-160 - jak planujedzie 2 dzieci do tego macie rodziców którzy sa w wieku..... może jednak zostac przy większej opcji, jeżeli nie powiekszyć o IZB parę....... my we wrocku mamy mieszkanie prawie 90m2 wydawło sie rany jakie wielkie - tu na wiochnie jest duużo więcej a i tak rozbudowaliśmy odrobinę i jeszcze planujemy dołożyć parę izb z drugiej strony podciągnąć - do tego jak się ma psy to niestety musi być takie miejsce, gdzie szczeniory mają fuuul wypas, gdzie psy mogą spokojnie się rozwaaaaalić a w tym wszystkim my ludzie również możemy przyjąć gości któzy akurat nie lubią psów, lub nie przepadają itd.... bo tacy równiez są - z dużego się nie wypadnie a to inwestycja na całe nasze życie w obecnych warunkach - więc może jdnak warto..... mieć pokój taki gdzie ,,przybysz'' się spokojnie prześpi itp. a dzie GOSPODYNI ?!?!?!?! bo zaczynam sie martwić Otoz to....no moze poza gosposia, bo takowej jakos nie widze u nas Ale reszta dokladnie taka sama jak ja to widze. My teraz mamy prawie 70m2 i ja mam miec dom jak dwa mieszkania to...za maly i tyle Ale powiem Wam, ze ciezko mi idzie przekonywanie meza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mężczyźni nie mają wypobraźni, trzeba Im przedstawić sprawę jasno i obrazowo. Opisz właśnie sytuację gdy przyszłe dzieci zaczną zapraszać gości ... tabuny gości .... albo któreś z rodziców z Wami zamieszka i szanowny TZ nie będzie już mógł w samych gatkach po domu latać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts