Spartankaa 05.11.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mężczyźni nie mają wypobraźni, trzeba Im przedstawić sprawę jasno i obrazowo. Opisz właśnie sytuację gdy przyszłe dzieci zaczną zapraszać gości ... tabuny gości .... albo któreś z rodziców z Wami zamieszka i szanowny TZ nie będzie już mógł w samych gatkach po domu latać .... Ale ja tak mowie caly czas!!! Cos mam slaba sile przebicia chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.11.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Spartanka ja Ciebie rozumiem bo swego czasu gniotłam małża o garaż dwustanowiskowy. W końcu się zgodził ale nawet do niego nie przemawiło, że to jego samochód będzie stał na dworze zimą i będzie go skrobał. Teraz mówi, że dobrze, że mnie posłuchał ale zarzuca mi, że nie pomyślałam o kanale Faceci tak chyba mają Może mu przedstaw jakieś obliczenia, w końcu to tylko 15 % więcej domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Spartanka, zrób tak jak z nami zrobił nasz architekt My chcieliśmy 120 maaaaaxxxxxxxxx140 maaaaaaaaaaxxxxx Oczywiście nasz arch stwierdził, ze dla nas to stanowczo za mało ( ja małż i 2 dzieci) no ale stwierdził, że nasz klient nasz pan. Wytrzymał nas pół roku z projektem i po wielkich awanturach w końcu przyniósł. Na dowidzenia dodał: aha, jest troszkę większy niż planowaliście ma 160zł i uciekł Mieliśmy myśli mordercze, ale ani nie było czasu na zmiany, ani chęci, żeby go znowu prosić, zeby coś zrobił. Tym sposobem mamy wygodny dom, wcale nie za duży!!! W sumie to mogłoby być jeszcze takie pomieszczenia, a la pralnia 160m to absolutne minimum dla 4osobowej rodziny, która ewentualnie planuje wziąć do siebie rodziców. Mu też przewidzieliśmy taką ewentualność i mamy na dole coś co tera jest gabinetem, a potem moze być pokojem rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 RRmiczka - zadzwonię wieczorem - muszę wyjść z tej karuzeli w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no co tam ? w razie co, chcialam info dla Selimma zostawic - ze nocnym na Slask dzisiaj jade Strzala polnoc-poludnie : 11 godz w najlepszym przypadku Moglby dworzec jakos przystroic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 pozdrowienia przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no co tam ? w razie co, chcialam info dla Selimma zostawic - ze nocnym na Slask dzisiaj jade Strzala polnoc-poludnie : 11 godz w najlepszym przypadku Moglby dworzec jakos przystroic jak Cię Selimm nie wpuści to możesz do mnie uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 06.11.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Spartanka ja Ciebie rozumiem bo swego czasu gniotłam małża o garaż dwustanowiskowy. To u nas bankowo, zawsze mamy dwa auta wiec garaz na dwa bedzie na 100% bez sprzeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 06.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kaśka maciej - niezle fajnego architekta mieliscie Wlasnie 160m2 i garaz na dwa auta to taki w sam raz mi sie wydaje. A gdzie mieszkasz, bo nie moge doczytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 06.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 braza - wiem, ze mam refleks ale dopiero teraz na Twoim dzienniku doczytalam, ze......co sie stalo? Jak to sie wycofal....co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A teraz to ja szukam czegoś innego Spartanko Było ... minęło ... przeżyłam i to se ne wrati Pane Havranek Cześć Ślad po sobie zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kaśka maciej - niezle fajnego architekta mieliscie Wlasnie 160m2 i garaz na dwa auta to taki w sam raz mi sie wydaje. A gdzie mieszkasz, bo nie moge doczytac?Kawał dorgi od Ciebie, w Zawierciu, ale zapraszam, zapraszam A architekt to nasz kumpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 06.11.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Spartanka :D:D podszepnij mezowi że będą 2 dobermany!!!! i przyjdzie czas że przyjadą do nich panny :D:D każdy facet wie że chwila intymności powinna przebiegać w spokoju a nie zawsze udaje się to na dworze :D:D:D sory tak mnie naszło :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 06.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Karen - takiego argumentu nie bede uzywala bo skutek bedzie odwrotny jeszcze Ale tez sie usmialam!!! Dobek czy tez dobki beda i tak, bez wzgledu na to czy dom bedzie mial 120m2 czy 220m2.....i bez dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 się przyszłam przywitać rrmi - odzezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 07.11.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Tez witam piatkowo i radosnie!Dzis startujemy juz do Poznania. W niedziele bede ogldac dobeczki - prawie 70 sztuk! OJ....juz rece zacieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 07.11.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 rrmi - kalendarz z dobkami http://stylingart.nazwa.pl/doberman/viewtopic.php?p=28442&sid=33eda9687dc10bf8e281b282c70a53e3#28442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 hejka, wszystkim (zjebkę dostałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.11.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 i co dalej pstro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Spartanko jesli mogę cos dopowiedzieć...... Nas jest troje+pies. W przyszlości staruszka przygarniemy któregoś. Działke mielismy dużą więc te koszty nam odpadły. Ogrzewanie najtańsze-ekogroszek. Chcielismy duży dom. Baliśmy się, czy podołamy. Nie tylko z budową ale i z utrzymaniem. Ostatecznie mamy duży dom (200m2+60garaż+30strych użytkowy). ALe jest nam wygodnie. Wybralismy prostą bryłę i technologie by koszty budowy nas nie przerosły. Jesli chodzi o utrzymanie to narazie porównywalne z tymi kosztami jakie mieliśmy w mieście za 60m2. Niepotrzebnie sie obawialiśmy. No ale wszyscy nam tylko dogadywali, że porywamy sie z motyką na słońce. Teraz nic nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts