anSi 21.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 rrmi - no odslon troche jeszcze te jasne kafle, jestem pewna, ze bardzo mi sie podobaja, tylko troche slabo widze Co tu duzo gadac - wyglada juz u Was po domowemu. Pozdrowienia dla budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Malmuc Bylam w Cincinatti , pieknie sie tam wjezdza .. Takie mam skojarzenie i to mi sie podobalo. Piekne sa tamte okolice . Ciezko bedzie Jej wracac z 3 dzieci . I pewnie latwiej tam zyc. Domyslam sie , ze jest juz troche po tamtej stronie. Kominek z cegly jak dla mnie nie bardzo, ale dziekuje i prosze o jakis kamienny jak wpadnie w rece . Zaraz po dachu moze podmurujemy to co z cegly szamotowej sie muruje. Chyba , ze zaczniemy robic podlogowke i wylewki . W sumie to nie wiem co zdecydujemy jesli o kolejnosc chodzi. AnSi Co ja tam mam sie motac i przekadac deski , zeby sie dokopac do plytek ? Bedziesz wracala nasza trasa to i tak przeciez zajedziesz i zobaczysz Fajnie na dworzu sie zrobilo. Ognisko mielismy Chyba mam tez juz ostateczna wersje kuchenna . podoba mi się ojej a co sie Tobie tak podoba? Ale tak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 podoba mi się Mi tez A najbardziej to Kumin i pan stojacy kolo niego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 podoba mi się ojej a co sie Tobie tak podoba? Ale tak najbardziej podoba mi sie to, za co miałam dostać w papę, gdyby mi się ewentualnie nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 AnSusia Przekaze Panu dowody podziwu . A Ty pamietasz , ze Go widzialas u nas na jesieni? Jak dojazd do Was , w sensie droga do domu? Mam nadzieje , ze przysechl Aggi Zejde na zawal przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 AnSusia Przekaze Panu dowody podziwu . A Ty pamietasz , ze Go widzialas u nas na jesieni? Jak dojazd do Was , w sensie droga do domu? Mam nadzieje , ze przysechl No to przeciez dlatego Go pozdrawiam nieustannie - tak mi sie onej jesieni spodobal :) Dojazd jest i nawet tluczniem wysypany, no prawie autostrada - za to dla odmiany dwa okna do reklamacji - jedno slabo sie otwiera, a na ramie drugiego jakis pryszcz sie pojawil Na budowie od poniedzialku przerwa technologoczna - MAJSTR sie zeni. A tak poza tym to dzisiaj kupilam parapety zewnetrzne. No to tyle na jednym wydechu zdolalam wydusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Jakie parapety , mozna jakies zdjecie? To sie na weselu wybawicie Tortu bys przywiozla kawalek W sam raz dietetycznie by bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Jakie parapety , mozna jakies zdjecie? To sie na weselu wybawicie Tortu bys przywiozla kawalek W sam raz dietetycznie by bylo. My nie, ale majster i ekipa pewnie tak, oby na czas wrocili Granit - labrador niebieski (matowiony) - parapety beda za 1,5 tygodnia ( niedaleko Gdanska, w Przodkowie jest ogromna hurtownia kamienia MURKAM - mysle , ze i Ty bys cos tam wybrala - nie tylko maja duzy wybor, ale i tna na dowolny wymiar, ksztalty im tez niestraszne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Aggi Zejde na zawal przez Ciebie wolałabym jednak żebyś się raczej spaskudziła w uniesieniu nad moim dowcipem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 wolałabym jednak żebyś się raczej spaskudziła w uniesieniu nad moim dowcipem Nie ukryje tego jednak. No masz. Zaimponowalas mi dowcipem. Jak zwykle Dopiero wstalas ? Ty Wiesz Ansi Ja to najbardziej lubie te nazwy plytek , parapetow i w ogole takie z wloska Z jezyka wloskiego znaczy Tylko jakos glowy do nich nie mam. Po wlosku umiem tylko Casa della Dolce vita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 O tak, spaskudzic sie w uniesieniu to nie lada wyzwanie Jednak wierze rrmi w Ciebie. Ja bym w uniesieniu nie zdolala, bo nie ta kategoria wagowa a taki to kamien moj ci jest... http://www.murkam.com.pl/polski/asort/granit/granityd/lablador-lucidod.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Jak mowia wiara czyni cuda , dziekuje , nie polece Ladny ten Twoj lab ..cos tam To i na blat w kuchni moze byc. Tobie pewnie kolor nawet pasuje . Lubie takie blyszczace blaty. No nic nie poradze. Pewnie bylam sroka kiedys , w poprzednim zyciu Jaki planujesz blat do kuchn? Bo juz pewnie masz obcykany temat, opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Dopiero wstalas ? nieee, lewituję tak już od kilku godzin, ale słabo teraz to mi dopiero trochę rozum wraca. no. balt w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 No ladnie To ja jeszcze kilka zdjec Widok od drzwi wejsciowych , a raczej od otworu poki co. http://img367.imageshack.us/img367/2291/forum14jp9.jpg Salon z tarasem . Tylko gosposia nawalila wiec brudno jest http://img340.imageshack.us/img340/2419/forum18xz7.jpg Widok z kuchni,taki pozostanie . Moze tylko ktos palety sprzatnie http://img181.imageshack.us/img181/9151/forum21jn8.jpg Tak bede widziala z sypialni http://img227.imageshack.us/img227/6111/forum20dk1.jpg Tak z lazienki http://img227.imageshack.us/img227/3488/forum22ai6.jpg Piszcie prosze jakie mielibyscie pomysly , gdyby Wam przyszlo to urzadzac Tyle ludzikow patrzy ,a tak malo wpisuje sie . Moze cos sie nie podoba Wam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 22.07.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Tylko pozazdroscic tych widokow z okien i tej zieleni.A pomysly na zagospodarowanie dzialki przyjda same jak juz uporzadkujesz teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.07.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 A co tam jest do uporzadkowania, trawink tylko sobie zrobic i juz masz ogrod. Tak jak Whisper. A jak Ci sie zechce kwiatkow to sobie poradzisz i z tym. Na razie to Ty chalupe wykanczaj bo widze, ze duzo masz tego do zagospodarowania. Taka powierzchnia, to chce roboty i czasu. Jeden wielki plus juz masz. Tobie majster nie zniknie bez slowa na 3 tygodnie, albo i na zawsze. A zrobi tak aby bylo jak najlepiej i nie bedzie isc na skroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 22.07.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Nie wiem jak to możliwe ale nie znalazłem wcześniej twojego dziennika jakiś gapa ze mnie (wstyd) . Masz dużo zielonego otoczenia . Najbardziej podoba mi się widok z kuchni super - ja mam trochę podobny widok z kuchni - las. Z awsze marzy mi się poranne wiadro kawy z takim widokiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.07.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 No nareszcie z kazamatów muratorowych na powierznię dziennik wyciągłąś Pięknie ....pięknie rzec można a nawet trzeba Widoki przecudne i jakby znajome , więc czuję się jak u siebie ......prawie Mam nadzieję oglądać więcej i częściej Tak jak pisała Mika , ogród już masz Od samej Matki Natury więc tym cenniejszy . PS. Nie widzę miejsca na lawendy łan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.07.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 a ja? No Ty to wiadomo Czekam na slowa uznania ps.Zaczynam nerwowo tupac noga słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts