kaśka maciej 18.11.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Kasia Obgadac kogos pod jego nieobecnosc to samo najlepsze , no nie gadaj ,ze nie wiedzialas nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz To znaczy ,ze czekasz na taka biala,mala szczote od Nelki ? Ja bym z takim malym chyba nie mogla ,przeciez to przewaznie takie szczekajace i lapie za nogawki Fajnie ,Zuzia bedzie czesala i wizala mu kokardki Moi wygladaja jak dalmatynczyki dawaj zdjecia!! O ide po te co u Ciebie robiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 tak, np. chop suey.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 tak, np. chop suey.. mniam Zreszta ja lubie wszystko SOAD . Czekam na zdjecia Kasia ,majla mojego zdaje sie masz Brazuniu Szpachlowalam Juz prawie doczyszcilam chlopcow . Ale zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Ahoj! Poszukuje Zochny, ale widze, ze tu tez nie byla. Zochnaaa, jak zerkniesz tu, to szukam Cie, bo Ci poczte przeslalam juz przedwczoraj pryorytetem i nic nie wiem czy doszlo??? Szkoda by mi bylo jakby sie zagubilo, lub zaginelo... Moglam napisac Ci moj numer kom. telefonu co bys mogla sms-a wyslac jak dotrze list, ale tak sie spieszylam wyslac, ze nie napisalam... No to trzymam kciuki abys dostala... rrmi po namysle, stwierdzam, ze pistacjowy tez moze byc. A moze nawet lepiej do tego gresu.... No i pistacjowy mniej spotykany jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.11.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://img407.imageshack.us/img407/6614/a1222ud4.png a mialy byc usta stawiam ze to Pabilis "ę fas" jest - ale glowy nie dam Zeljko kochana - ja tu jestem wyjezdzalam w poniedzialek - i jakies dwie godziny temu wrocilam. Mam awizo na list polecony czy to moze byc to ?? dzisiaj juz nie zdaze - ale jutro z rana polece i zaraz dam Ci znac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wlaze za Zochna po watkach... No to juz wszedzie bylam i dalam znac, ze TO TO. rrmisia smutno tu bez Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 21.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam - na foto piekna dupina )) a mi dzis żle - to chyba starość i kichy odmówiły posłuszeństwa..... pewnie zwine sie wczesniej - jakbym sie nie odezwąła więcej, znak że umarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Krolik Wszelki duch Chyba mamy zastoj , co? Zeljko Raczej niby biale .Jutro moze kupie farbe do kuchni i tak jakos po kolei uda mi sie przypasowac jedno do drugiego.No inaczej nie potrafie Bo do holu tego duzego tez musze kupic . Zosiu No przeciez usta sa wyzej , jak chcesz mozesz cmoknac Dupcia fajna Pablisiowa Gociu to ma taka malutka jeszcze . Wstalam ja dzisiaj rano z krzesla , a ten Maly sobie na moje miejsce wskoczyl i przy kawie siedzial Karen Nie odchodz jeszcze , masz dzieci do odchowania. Jakies zdjecie bys wkleila , choc jednego malego smroda Pachna te Twoje jeszcze szczeniaczkami ? Moj Gotula to juz nie. Tak poza tym jest zimno .Mysle , ze moj Stary dobrze ombinuje , zeby w cieple kraje jechac ,bo tu sie zyc nie da. Poza tym zaproponowal wycieczke do Lhassy No pieknie tam , ale do Moskwy trzeba samolotem leciec , bo pociagiem troche dlugo . Wiec ja sie nie wybieram . No to nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam piatkowo - huraaaaaaaaa!!! Dzis Gdynia cala biala ponoc - tam mi ludzie z pracy doniesli. U nas w Tczewie jeszcze sucho i dosc cieplo. Matko rrmi - zeby tak moj TZ chcial w cieple kraje....ale gdzie tam, on nie lubi ciepla, woli chlod....Mial jechac do robory do Abu Dhabi ale gorac go odstarszyl. Choc miedzy nami to ja sie i tak nie zgadzalam na to - do tych Arabek wywijajacych brzuchami - jeszcze czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Spartanko Mi jest najlepiej przy ponad 30na plusie, ale juz zPL nie wyjezdzam. U nas snieg popadywal przez chwilke . Gotunio musi sie oszczedzac ,wiec zalozylam mu kamizeleczke http://img530.imageshack.us/img530/1275/17112008038ef6.jpg To jest poki co love http://img153.imageshack.us/img153/8029/17112008037cr7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Spartanko Mi jest najlepiej przy ponad 30na plusie, ale juz zPL nie wyjezdzam. http://img153.imageshack.us/img153/8029/17112008037cr7.jpg Ja tez kocham takie temperaturki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Krolik Wszelki duch Chyba mamy zastoj , co? Banki śrubę przykręciły Dlatego nie wrzucam Teraz dobre czasy dla gotówkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Krolik Wszelki duch Chyba mamy zastoj , co? Banki śrubę przykręciły Dlatego nie wrzucam Teraz dobre czasy dla gotówkowców Cześć Królik . Ja na szczęście(tylko czy aby na pewno ) zdążyłem przed szaleństwem z marżami i zwiększeniem wkładu własnego. Miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 21.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Zło powraca, El Reskate jak mówiła Super Krowa , zjadło mi post tak poza tym. Cze chłopaki i dziewczyny . Ładny ten zielony piesek od Kaśki i Rrmisiowe maluchy też słodkie jak mniód zwłaszcza te usteczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.11.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 o cze mokka a którego Ci zjadło ? tego czy innego ? Gucio ma bardzo gustowną wyjściówkę, lubię szarości poza tym śnieg się ciapta po obejściu i w cholewy wlewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Gucio ma bardzo gustowną wyjściówkę, lubię szarości Dziekuje , to moja kamizelka polarowa .Kolor nie szary , ciemna zielen , ale to nic Czy mozna Jagusie i Pindzie poprosic do zdjecia ? Mokka Zasadniczo to dla Ciebie byla Pablisiowa okazalosc , zebys na miesiste udka popatrzyla Krolik Wiem , ale nam to i tak dobrze i tak , jak bedzie tak bedzie . Buziaki Zlociutki Witanko Marjuszek Ty jakkolwiek dasz rade , jestem pewna po tym co widze . Szacuneczek. U nas padalo kilka razy Tunio sie rozdziawil jak zobaczyl snieg . Jaki on jest slodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Jak się chce to się musi Znowu siedzę nad projektem, ale to dobrze. Może jak będzie lepsza pogoda to będę miał czas na budowę Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a co tam patrzysz w tym projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 a co tam patrzysz w tym projekcie ? Ja go robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts