rrmi 21.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 hehe Myslalam , ze patrzysz na projekt domu, znaczy tego co to jest w budowie Pracuj , pracuj na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Krolik Wiem , ale nam to i tak dobrze i tak , jak bedzie tak bedzie . Buziaki Zlociutki chyba w Kolumnowej 1.12.08.r będę to się do Cię wproszę...dzień wcześniej, na gościnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Krolik Czy mam rozumiec , ze zostaniesz na noc ? U nas snieg pada .Moi wracali z Janek to mowili , ze tam po kolana prawie. Gotuniowi bardzo sie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 U nas sniegu nie ma.., jeszcze... A Ty w kuchni zrob sobie ecru, nie taki mrozny bialy. Do tego stolu bardziej bedzie ecru pasowal, do tego wez ciemny blat taki jak ten stol i krzesla..., daj tez gdzies na meblach kuchennych takie cos co ma ten stol, takie "zakrecone drewno".., wiesz o co mi chodzi..., mozna takie cos spotkac w meblach kuchennych - w czesci - jakby witrynowej czy jak mu tam... Uchwyty do mebli tez mozesz dac ciemne.., wtedy wszystko zgra sie w calosc... Takie jestmoje skromne zdanie... A kolor ciany jaki dasz??? Ja bym dala jakis kolorek co wystepujewtym gresie, ewentualnie moze byc inny odcien, nie musi byc dokladnie taki sam jak na gresie... Co Ty na to?? Ide sie przyjzec tej podlodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Daj zblizenie, slabo widze.., a cos trzeba wybrac jak jutro masz isc kupowac farbe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Wlasnie myslalam o ecru , temu pisalam niby biale , krecone te takie tez beda oczywiscie . Widze , ze Ty jedna Wiesz o co mi sie rozchodzi Sciany w kuchni beda na pewno ciemne , znaczy nie jakies kremowe , mocny kolor , jak wszedzie u nas . Jutro bede kupowala farbe do holu , ale na probe , jako czlowiek bez wyobrazni kupie na jedna sciane , na ta naprzeciwko misek chlopcow w raze co zostanie taka inna jak mi sie odwidzi . Musze pomalowac i strawic . Zdjecia teraz nie zrobie , bo synowa przyjechala , siedza w kuchni to nie bede latala z aparatem U mnie wciaz pada snieg , jak chcesz powiem mu zeby do Ciebie sobie poszedl. Stefek pewnie lubi jak pada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 O widzis, gust to my obie mamy, no nieee ??? A u nas, nie wiem czy pada bo na dworzu ciemno jak w..., nie napisze tego slowa, ale to to co wczoraj juz napisalam, wiec wyrobilam na ten tydzien limit (Y i I nie patrz, bo na pewno zle) Ale zimno i jakby pachnie sniegiem, wiec kto wie co jutro ujrze jak wstane... No to dobranoc Wam! Spac trzeba i powinno siem - od czasu do czasu - jak to by mawial jakby mogl, moj Stefek Pokaz jutro koniecznie jaki kolor kupilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Nie kupilam farby , nie mialam czasu , . Pojechalam po zakupy ogolne i chlopcy sami w domu zostali .Prawde mowiac zastanawialismy sie czy bedzie do czego wracac . Kilka godzin nas nie bylo ,bo musialam sporo rzeczy kupic ,przeciez mi wciaz czegos brakuje , nie mielismy nic w Polsce No ale szok. Podjezdzamy a oni jak te 2 sierotki stoja pod drzwiami i czekaja . Drzwi wylizane na maxa . Zero strat Pilnowali tylko domu Za to w nagrode dostali po kawalku mostka wolowego Zimno. Farbe kupie jutro Zosiu Jak tam na froncie ? Juz po ? Spisz na nowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 dzielne chlopaki wlasnie myslalam- czy juz przecwiczylas zostawienie ich samopas. ja tez cwiczylam - straty minimalne , Andzia wciągnęła kawałek jakiegoś gumowego klapka. No, ale to na krótko było. a guzik tam kreciłam się od rana i tak jakoś zeszło ale powoli do przodu. kominki dzisiaj ogladalismy. znaczy wklady . taki z szyba podnoszoną do góry - zeby mozna bylo sobie otwarty tez zrobic Moj juz wlasciwie mieszka w nowym - i mowi, ze super jest zwlaszcza , ze sasiad ma duzy galon sliwowicy ide kuchnie dopychac do kartonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 To Twoj ma dobrze z tym sasiadem jak widze Wiesz co ,ja to chyba bym nie wytrzymala i tez bym zostawala w domu . Mysle ,ze wtedy szybciej by poszlo. Widzialam ostatnio w jakims sklepie z ta szybka podnoszona kominki .Mysle ,ze to dobry pomysl . Moich zostawialm na chwilke tylko samopas. Dzisiaj to byla proba dosc duza . Pablis jak wczesniej sam zostawial to szkody byly , lubil aparat poogladac ,fotograficzny . Moze mysli o fotografowaniu , nie wiem No ale odpukac . Chyba tez nie spali ,bo teraz to robia .Staremu nogi grzeja. Twoje dziewczyny tez sa w nowym juz ? Pewnie tak ,moga biegac po dworzu pewnikiem lepiej sie czuja na wsi . My wiosne zaczynamy od ogrodzenia ,czy ta gmina sie zgodzi czy nie . Beda mogli byc caly dzien na dworzu . U nas wciaz przed tym asfaltem nie wiadomo ile komu ziemi zabiora Gocia wpierwszym sniegu dzisiaj popstrykalam . http://img50.imageshack.us/img50/1245/17112008044eh6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Fajny Gotek widac ze jeszcze dzieciak z niego, mniamniusi taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Czesc Kochaniutka Jak sie masz ? Jak Floyd w sniegach sie miewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 A dobrze dziekuje. Floyd oczyiscie wniebowziety jak kazdy psies sniezny. Gania, tarza sie, ryje ryjem w sniegu, biega za kulkami jak goopi ... jedynie przyjscie do domu mu nie za bardzo pasuje, bo odrazu do wanny musi zeby sniezne kule z lap i brody odmoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Faktycznie , ze jemu sie to klei do siersci . My nie mamy tego problemu . No ale lubie te brody u sznaucerow Zauwazylas , ze nie ma Soniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Gdyby Floyd byl "niemcem", to problemu by takiego nie bylo. One sa bardzo szorstkie i pielegnacyjnie duzo przyjemniejsze w uzyciu Ale ja koniecznie chcialam hamerykanca, tz bardziej owlosionego i nieszczekajacego - czego w niemieckich liniach nie uswiatczysz tylko jest jedno do kitu ze przez to ze jest bardziej owlosiony ma miekka puchowa siersc.. no i jest z tym troche roboty No nie ma Soniki i jeszcze pare dziewczyn "zaginelo", ale mysle ze to normalny tok rzeczy. Dom sie wybudowalo, to priorytety i zainteresowania sie zmieniaja na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 dopiero komputer wlaczylam dzien dobry czy farbe juz masz czy tez dzis ledwo zyjesz i masz sciany w nosie mnie dopadlo takie zmeczenie, ze ledwo tu klikam musze sie zregenerowac jakos trzymanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 23.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 A dzis dojazd na nasza dzialke wygladal tak.... http://img219.imageshack.us/img219/1541/d1vf0.jpg http://img219.imageshack.us/img219/8417/28809113ft1.jpg A tuz kolo naszej dzialeczki jest osrodek jezdziecki, do ktorego uczeszczam sobie. Dzis jezdzilam na Reganie: http://img152.imageshack.us/img152/9559/reganqt2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Piekny konik jak widac . Sniegu tez nie malo i u nas , no ale ladnie jest , bialutko Zeljko Tak po prawdzie to ja nie mam weny ,zeby o domu pisac Ile tam u Was na wiosce sniegu / Zosiu Jak leci ? Lub jak sie nosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 U nas troche sniegu. To taki co spod niego ziemia jeszcze sie odzywa. Tak ladnie jak u Spartanki to u nas byc nie moze, bo u nas same pola, nie ma takich pieknych drzew. Bajkowo tam u Ciebie Spartanko. Musze sobie koniecznie posadzic duzo choinek dookola. U nas wiatr wieje. Nie wiem czy w kazdym domu tak ale u nas slychac jak ta folia na dachu porusza, az ciarki przechodza... rrmi rozumiem, ze sie nie chce o budowie gadac. pozdrowienia dla chlopcow p.s. czy ktos wie czemu House sie juz nie odzywa? No i Zielonookiej dawno nie bylo slychac. Aby nie wspomniec o Kulce..., ciekawe czy sprzedala swoj dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Chlopacy pozdrowieni i niektorzy ucalowani Ty naprawde powinnas posadzic sosenki , na wiosne mozesz u nas ukopac ile dusza zapragnie Tak bym chciala sie juz do Ciebie wybrac , ale wciaz cos jest na rzeczy Kulka nie sprzedala domu ,teraz zly na to czas , jak ktos nie ma noza na na gardle to czeka . My czekamy , bo kredytow nie daja za bardzo , moze na wiosne cos sie ruszy . Nas na szczescie nic nie cisnie , to tak sobie z dnia na dzien radosnie Grunt to miec dobry plan Aggi prosila zeby przekaz na 1% od Niej sprawdzic w fundacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts