Zochna 23.11.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 o, ja bym tez prosiła moj 1% sprawdzic . u nas zima jak i u Spartanki pięknie wygląda - ino ciężko się jeździ. zdjęc parę ładnych cyknęłam - ale znowu kabla zapomniałam - tedy pokaże Wam jutro Czy u Was też burza dzisiaj w nocy była ? z piorunami zresztą. trochę podzwigalim dzisiaj i wpadłam też na genialny pomysł coby Rodzinę zatrudnić, bo tak siedzą, tylko kawę piją , to i pewnie się nudzą Także zadania porozdzielałam na najbliższy tydzień - to myślę, że już teraz szybko pójdzie czyli - grunt to dobry plan psiaki to radochę mają - aż im zazdroszczę. rrmi - to Was też ciągnie do następnego budowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Zosiu Dobre zarzadzanie to polowa sukcesu .Czekam na zdjecia zimy , bardzo lubie ogladac takie , jak pod koldra siedze . Burzy u nas chyba nie bylo albo nie slyszalam ,bo Pablis mi ucho zatkal swoim ryjkiem Ja bym mogla juz budowac kolejny , czego nie . A co znaczy "tez " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Aby sprawdzic konkretny 1% musze miec - jaki urzad skarbowy i jaka kwota. Albo tylko urzad jaki a ja podam jakby bylo wiecej kwot wszystkie to sobie mozna siebie odnalezc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 To ja Ci na pw napisze wszystko co wiem o Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Rrmisiu - odsłuchałam i wyładował mi sie telefon (nie dobiegłam) - wszystkiego się wywiem. Buziaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 To my polataly jedna za druga Krolika to chyba u nas podejmiemy , bedziesz miala okazje zaleciec i popierdzielic ze mna Makaron pogotujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 OOOoo wławławła, Królik się coś anonsował. Przyjeżdża ? Daj znać :) Ale o makaronie zapominij - może spróbujemy teraz ryż rozgotować -to nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 On pewnie bedzie chcial u Ciebie zobaczyc , ale posiaduchy to chyba u nas zrobimy ,tak mysleZobaczymy jak wyjdzie . Mi sie wydaje ,ze bedzie u nas spal z 30.11/1.12 ,ale nie zrozumialam do konca.Dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.11.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 A co znaczy "tez " ? znaczy, że Zeljka ostatnio wspominała, że ją jakby do budowania ciągnie Moj US to chyba Iszy w Gdyni . Kwoty nie pamiętam. Wydaje mi się, że oni z kasą to się dosyć ociągają. Może bym poszła jakąś awanturę zrobić Dziewczyny - gryczana dosyć dobrze się rozgotowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 zochna dalam jeszcze raz we watku wszystkie wplaty jakie mamy na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 dziękuję Zeljko - znalazłam Gdynię , to się cieszę. Chociaż awanturę też fajnie byłoby zrobić Na zdrowie Stefkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2008 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 On pewnie bedzie chcial u Ciebie zobaczyc , ale posiaduchy to chyba u nas zrobimy ,tak mysle Zobaczymy jak wyjdzie . Mi sie wydaje ,ze bedzie u nas spal z 30.11/1.12 ,ale nie zrozumialam do konca. Dam znac Nie ma sprawy - jestem psychicznie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nie ma sprawy - jestem psychicznie gotowa No ladne kwiaty ,do mnie trzeba sie psychicznie nastawiac Zosiu Trzymam kciuki za Twoje prawidlowe rozlozenie sil w czasie przeprowadzki. Szkoda , ze nie bedzie zadymy w US, lubilam takie akcje . Za komuny byly najfajniejsze Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 24.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ale się cieszę, że tu zajrzałam - już wiem, gdzie pójdzie mój jeden procent za 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 24.11.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Tak ladnie jak u Spartanki to u nas byc nie moze, bo u nas same pola, nie ma takich pieknych drzew. Bajkowo tam u Ciebie Spartanko. Musze sobie koniecznie posadzic duzo choinek dookola. Tak, pieknie tam jest, przyznaje. A jeszcze jakby slonko zaswiecilo to juz bajka...Moze za tydzien bedzie swiecilo, tez sie na koniki wybiore to popstrykam foty. My na dzialce mamy juz takie 2 metorwe choinki-samosiejki. Mam nadzieje, ze uda nam sie jakos je zachowac jak juz w koncu sie zaczniemy budowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam Widzę tu marnych i leniwych Jak dla mnie doborowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 czesc Kasia przez lenistwo nie zajrzałam wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.11.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A ja przez lenistwo zajrzalam dopiero teraz. Lakome marnosci swiata tego tez nie sa mi obce . Salutes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.11.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 To ja Ci na pw napisze wszystko co wiem o Aggi CC do mnie Czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ahaaa, akurat Ci cos powie. Ja do dzis nie wiem czy House jest prawdziwy czy To jakas psota internetowa. A o Aggi wiem tyle co wiedzialam. rrmisia to taki rodzaj kobiety co - nic nie powie, no chyba, ze o sobie samej - ale i to bardzo oszczednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts