Zochna 25.11.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 witam czesc Zeljko czemu mi nie mówiłyście , ze przeprowadzka to taka upierdliwa jest jak można tyle gratów zgromadzić - przez takie krótkie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie martw - bedzie lepiej - kartony sie kiedys skoncza.... Chyba!!!! bo u nas jeszcze khm..., sa w trzech pokojach... byly w jednym - to bylo - jakos teraz planujemy poprawke i sa w trzech.... Nas czeka kolejna przeprowadzka - reszte gratow z mieszkania trzeba zabrac... rrmi zyjesz??? Tak czy inaczej - daj znac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No co to ja kciałam Już wiem, kołaczem imieninowym Cie poczęstować, ale jak nie ma gospodyni ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No co to ja kciałam Już wiem, kołaczem imieninowym Cie poczęstować, ale jak nie ma gospodyni ............ trudno Kasia , zjemy w samotnosci Najlepsze życzenia dla Ciebie Zeljko - kartony mnożą się - jak przez pączkowanie. A my ledwie z 40 mkw sie przeprowadzamy. Ale ma to też swój urok - dzisiaj z jednej miski jedlim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.11.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No co to ja kciałam Już wiem, kołaczem imieninowym Cie poczęstować, ale jak nie ma gospodyni ............ Ja tez chce kolacza. Zwarcie sie nam zrobilo i rozewrzec nie chce. W prundzie, w prundzie, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie ma sprawy - jestem psychicznie gotowa No ladne kwiaty ,do mnie trzeba sie psychicznie nastawiac Na Kłólika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Zosia Co bylo gadac jakby dobrze postraszyc to zechcialabys w bloku siedziec dalej . I sama nie gadaj za duzo bo jeszcze sie Nefer przestraszy i w szufladce zechce zostac . mmmadziu Myslalam o Tobie ostatnio , nie bylo Cie widac tyle czasu O Aggi nic nie powiem , bo mnie szantazowala Zelko House zyje naprawde , slowo daje . AnSi I jak tam z pradem ? U nas jakos nie wylaczaja ostatnio. Odpukac Pierwsza zima na wsi byla pod tym wzgledem koszmarna . Kurcze snieg pada anie zapowiadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Zosiu u nas za trzy tygodnie roczniaca przeprowadzki, a kartony na poddaszu do dzisiaj stoja rrmi prad juz jest, snieg tez jest, a mialo nie byc. Na szczescie slonce swieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Zosiu u nas za trzy tygodnie roczniaca przeprowadzki, a kartony na poddaszu do dzisiaj stoja rrmi prad juz jest, snieg tez jest, a mialo nie byc. Na szczescie slonce swieci. anSi, no przecie wiadomo, żeś leniwa bestia, to nie dziwota, że pudła nie są rozpakowane Cze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Taka rocznica do dobra okazja do wypitki .Co pijemy wiec ? Sluchajcie , jak to u Was jest bonie wiem czy mamok .Za miesiac za prad mam rachunek 335 zeta .Zarowki same oszczedne w sumie reszta tez jak u kazdego , pralka , suszarka , zmywarka , komputery i tv. Tak mysle , ze ci co placa za grzanie pradem mowia ze im wychodzi z ogrzewaniem i reszta jak do tej pory nie mroznej ok.300 pln .To jak to robia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.11.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 mmmadziu Myslalam o Tobie ostatnio , nie bylo Cie widac tyle czasu O Aggi nic nie powiem , bo mnie szantazowala A myslalas dobrze czy zle? Z Aggi dzisiaj rozmawialem live (znaczy przez telefon), z glosu nie brzmi, jakby mogla kogokolwiek szantazowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.11.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 AnSi - a to mi od razu jakby lepiej Lece - powiem Nefer , niech się jeszcze zastanowi rrmi moze dynamem sie wspomagaja dokladnie nie pamiętam ile - ale u nas tez sporo , zwłaszcza ze do tej pory mieszkaliśmy tak raczej niewiele. No ale my na tymczasie budowlanym lecimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A myslalas dobrze czy zle? Z Aggi dzisiaj rozmawialem live (znaczy przez telefon), z glosu nie brzmi, jakby mogla kogokolwiek szantazowac... Nie moge powiedziec co myslalam , bo nie byloby tajemnicy . Powiem dla Aggi jesli Ona taka mila toniech przepaple Zosiu Mysle ze rozkminilas temat , dynamo i mi chodzilo po glowie . Zaraz po tym jak przeczytalam wewatek oogrzewajacych sie elektrycznoscia. Gdybym zniknela prosze nie poszukiwac znaczy do wiosny pospie . Kurde , jest tak obrzydliwie na outsajdzie , ze szok. Jutro Thanksgiving Amerykany pojutrze ubieraja choinki Zosiu W sumie to nie wiem czego lazisz tutaj , zamiast kartony nosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 cześć rrmi studioałam wątek http://forum.muratordom.pl/jakie-narzedzia-dla-poczatkujacego-plytkarza,t51148.htm i czytam, żeś ty geniuś w razie czego pomożesz/ myślisz, że dam radę? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 wpadlam, widze ze wszystko okejos to udaje sie w strone alkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 wpadlam, widze ze wszystko okejos to udaje sie w strone alkowy...O to teraz i ja moge isc spac Piatka Jak sie chce to mozna wszystko , u nas w Rodzinie sie mowi , ze nie ma tak zeby nie bylo mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 House zyjeee, House zyjeee!!!!! ............................. E tam.........................., nie wierze. .................... Jak moze zyc i nie czepiac sie do nikogo na FM???? Nawet Mimi widuje ostatnio tutaj....., a On nic! Cos z Nim nie tak..., albo wcale nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Taka rocznica do dobra okazja do wypitki . Co pijemy wiec ? Sluchajcie , jak to u Was jest bonie wiem czy mamok . Za miesiac za prad mam rachunek 335 zeta . Zarowki same oszczedne w sumie reszta tez jak u kazdego , pralka , suszarka , zmywarka , komputery i tv. Tak mysle , ze ci co placa za grzanie pradem mowia ze im wychodzi z ogrzewaniem i reszta jak do tej pory nie mroznej ok.300 pln . To jak to robia ? Pijmy wino. Za kolegow Stawiam i zapraszam na 15 grudnia rrmi - wlasnie dostalismy rachunek za prad za ostanie pol roku od 22 kwietnia do 02 listopada - 1374, 35 zlociszy, czyli ok 230 PLN za miesiac - w tym woda, scieki, ogrzewanie, indukcja, 2 komputery, pralka, zmywarka, lodowka, pompa w studni. Mamy dwie taryfy -jakas weekendowa Wlaczamy zmywarke, pralke, piekarnik, podgrzewanie wody i ogrzewanie w tanszej taryfie. Wstyd sie przyznac, ale zarowek energooszczednych jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.11.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Taka rocznica do dobra okazja do wypitki . Co pijemy wiec ? Sluchajcie , jak to u Was jest bonie wiem czy mamok . Za miesiac za prad mam rachunek 335 zeta . Zarowki same oszczedne w sumie reszta tez jak u kazdego , pralka , suszarka , zmywarka , komputery i tv. Tak mysle , ze ci co placa za grzanie pradem mowia ze im wychodzi z ogrzewaniem i reszta jak do tej pory nie mroznej ok.300 pln . To jak to robia ? Pijmy wino. Za kolegow Stawiam i zapraszam na 15 grudnia rrmi - wlasnie dostalismy rachunek za prad za ostanie pol roku od 22 kwietnia do 02 listopada - 1374, 35 zlociszy, czyli ok 230 PLN za miesiac - w tym woda, scieki, ogrzewanie, indukcja, 2 komputery, pralka, zmywarka, lodowka, pompa w studni. Mamy dwie taryfy -jakas weekendowa Wlaczamy zmywarke, pralke, piekarnik, podgrzewanie wody i ogrzewanie w tanszej taryfie. Wstyd sie przyznac, ale zarowek energooszczednych jeszcze nie mamy rrmi - ja co miesiąc za prąd płacę ok. 310 zł U mnie standard czyli lodówka, pralka, zmywarka, okap, kuchnia elektryczna, piec, pompa w studni, TV, komputer, żarówy tam gdzie najczęściej się świeci - energooszczędne, reszta normalna a i jeszcze wentylacja mechaniczna z reku i kominek. To chyba tyle. Ale wydaje mi się, że jakoś ostatnio była podwyżka prądu więc dla tego tyle płacę. Do lipca płaciliśmy po ok. 250 zł/miesiąc. miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 cześć rrmi, po Twoich słowach wiara we mnie wstapiła dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts