Żelka 01.12.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 usunelam fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Aha, Kjuika nie bylo wczoraj. Juz mi lzej. Nie wiedzialam , ze Ty tez az taka wilebicielka Zdjecie super . Marjuszek Bywam tu czasem bywam , ale taka jakas nieczasowa jestem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.12.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 kcesz tez to przesle fotke mojej nowej szafki w laziece ja chce znaczy poprosze na wsi super stop. cieplo jak w uchu stop. cisza az glupio stop.jagi i andzie szczesliwe.stop obrazki prawie wiszą stop.pozdrawiam serdecznie.stop. wyslijcie konie na stacje stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.12.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 acha. zastanawiam się nad kozą. ale nie tak egzystencjalnie - tylko mieć czy nie mieć a Wy co myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Koze koniecznie miec! Ja bardzo chcialam u gory miec na poddaszu. ale nie wiem, bo maz mowi po co - a ja to bym dla samej ozdoby kupila. Jak obrazki juz zawisna to pstrykni jaks fotke, niech ludziska zazdroszcza... rrmi Kjuika to cala wies forumowa lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Zosiu Znakiem tego wyczuwam ze juz jestes po Co sie snilo ? Pokaz fotki zwlaszcza dziewczynek Masz az tyle trawy , ze o kozie myslisz ? Nie wiem co Jagusia z Andzka zrobia jak im taka zabawke sprawisz U mnie tez bylo dzisiaj cieplo .Do ciemnej nocy po lesie chodzilam nikt mnie nawet nie napadl Zeljko No jaki jest Krolik kazda z nas wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.12.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Zosiu - garuluję przeprowadzki i życzę samych miłych i przyjemnych dni w nowym domku Fotki dziewczynek prosimy miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 02.12.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Zocha a przypomnij mi gdzie sie przeprowadzilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.12.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 acha. zastanawiam się nad kozą. ale nie tak egzystencjalnie - tylko mieć czy nie mieć a Wy co myslicie ? Miec, a nawet dwie - domowa i podworkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Zocha a przypomnij mi gdzie sie przeprowadzilas? Spartanko po mojemu to na koniec swiata, bo nijak do mnie wybrac sie nie moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 02.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Spartanko po mojemu to na koniec swiata, bo nijak do mnie wybrac sie nie moze... A bardziej precyzyjnie mozna Chyba, ze to tajemnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Moze Zosia chce zajac sie produkcja koziego sera jednak Spartanko Na wies poszla , nie calkiem zabita dechami , bo maja sklep maja rozne atrakcje tam . Zgaduj moze Dzisiaj znowu po ciemku zeszlam ze spaceru , az mialam wizje Juz drugi dzien nie widzialam sarenek .Mam nadzieje ze nie wyrowadzily sie od nas . Mnie to do TOZ powinno sie pod osad oddac . Maly Gotti dzisiaj ukradl bochenek suchego chleba i zjadl . Biedne dziecko Tak poza tym ze spraw organizacyjnych to Swieta juz w sumie sa niedlugo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 rrmi w okolicahc 3city sporo wsi i kazda prawie ze sklepem wiec sie poddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 rrmi w okolicahc 3city sporo wsi i kazda prawie ze sklepem wiec sie poddaje T ja Ci podpowiem - na literke KO i w kierunku na Gdynie i w lesie mieszka gajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 04.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Koleczkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 czesc bingo Spartankaa nie zebym się jakoś ukrywała, powiedziałabym bez bicia - tylko w zasięgu nie byłam. a Dziewczynki jak ładnie podpowiadały - z tym sklepem i na Ko Pewnie ten gajowy Cię naprowadził Chyba wejdę w tę kozę Podoba mi się - taka emaliowana jest i duża. Trochę odpustowa. Czyli pasuje do mnie jak ulał jak pieski ? nie mam jak zdjęć robić - bo jak zjeżdżam na wioskę na ciemno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 to ja Wam jeszcze przedstawię kozę - co to się nią zauroczyłam i spadam pakować garderobę http://www.jotul.com/FileArchive/Photos/Wood%20Stoves/J%C3%B8tul%20F%20600/Int/F600_BBE_Int_01.jpg występuje ta koza też w różnych kolorach Słodka nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 piekna a jakze pakujta, pakujta rrmi drzwijuzotwarte........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Zeljko -mam jakos zle skonfigurowany email i nie wysyła mi poczty Ale widziałam szafkę - bardzo ładnie wygląda , a szczególnie te wiklinowe koszyczki W ogóle widać , że masz już na tip-top i tylko "zodóbki" można kombinować . Zazdraszczam Ci tego etapu Tez jestem wiklinolubna. Jako i Jagunia - która skonsumowała większość , zaraz jak się do nas wprowadziła ps. mam przerwę na herbatę wiecie moze gdzie mozna takie wieszaki - stojaki kupic ? no - taki metalowy pałak na dwóch nogach. tymczasowo bym potrzebowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Zosiu Ja mam na byciu takie wieszaki jak co Zeljko Nie czekaj specjalnie nie mam pewnosci Koza ladna bardzo szkoda tylko ze mleka nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts