Ola i Krzysiek 21.12.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń,przychylności wszechświata,siły w ramionach i czystego ognia w sercu,co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością.Niech wszystko czego się dotkniesz,stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,a każda najdrobniejszą nawet czynnośćprzybliża Ciebie do bycianajszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobąspośród wszystkich ludzi. http://mimijade.free.fr/DecoMails/Noel/MeliMelo2/14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Ciotka, od kiedy masz tytuła??????????????? Królik też Matko, ale ja mam znajomości Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,że może z niej uczynić BetlejemKażdy z nas ma na tyle ciepłe serce,że może przyjąć nowo narodzoną miłość...do tego wystarczy tylko wiara, nadziejaa miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!http://muzyka.interia.pl/teledyski/#teledysk/last-christmas,13504 http://www.e-kartki.net/kartki/big/116689856711.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.12.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/360.JPG wszystkiego naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Dzień dobry Ja wiem, że u wszystkich teraz to gorączkowe przygotowania do Świąt, ale ja mam czaaaaas I tak siedzę w robocie Wesołych Świąt i dużo radości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.12.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 ja to jak raz zawsze na Marjuchowy dyżur trafiam Latam jak z pęcherzem w tej przeprowadzce, co przy moim wrodzonym lenistwie nie lada wyczyn jest Poza tym nie mam kablowego internetu - a na kartowym łączu to pożal się - tak się wlecze . Wpadam tedy szybko - złozyc najserdeczniejsze zyczenia Wesołych Świąt, wszelkich dobroci i uciech ducha, radości, miłości i bliskości Nowy Rok niech dobry będzie i szczęśliwy - a my zdrowi , mlodzi i piękni Dla tych co jeszcze w trudach budowlanych - wytrwałości i optymizmu, bo radość jak juz się zamieszka - rekompensuje wszystkie trudy (no , prawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.12.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Życze, zeby 1/10 życzen była szczera i 1/20 sie spelnila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Życze, zeby 1/10 życzen była szczera i 1/20 sie spelnila...na wieki wiekow Ty to szczerze zyczysz , ja wiem , ja wiem , zebym do piekla w koncu poszla , ja wiem , ja wiem Pojde , pojde i po Ciebie zadzwonie , ale jakos nie teraz jeszcze . Tak poza tym to dziekuje za zyczenia te szczere , nieszczerych jakos nie widac , w moich komentarzach takich nie ma . Niektorzy sie chyba pomylili , jacys nieznajomi , ale bardzo mi milo . No i wlasnie Redakcja tez sie wziela i machnela z tymi tytulami . Doczytalam , ze to za serce i za cos jeszcze co to nawet powtorzyc nie umiem Dobra , nie pogniewam sie jak to zniknie . Z takim tutulem to nijak komus "prawde" wygarnac ani co , no glupio by bylo a i napis nie bardzo do mnie pasuje . Jaka tam niby pozyteczna jestem Ani ja pomocna ani co .Ot raz jeden nieszczesliwie pomoglam to i w morde jeza slabo wyszlo . Musze za sprawa jedna spadac , ale wroce , pochwale sie co chlopcom Mikolaj przyniosl Na Zyczenia jeszczem nie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Jajcaro Ty jedna! A pstrykniesz choinke, bo ja takiej jeszcze nie widzialam. Moze byc jeszcze nie ubrana w stroj Swiateczny, wazne, ze 3 metrowa. No w lesie widzialam tylko w domu na Swieta to niet. Ciasteczek dopieklam troszku jakby Cie naszlo mnie odwiedziec to sie podziele. A tak w ogole, to u mnie malo Swiatecznie jest..., jakos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 No ale co tam Ci malo Swiatecznie ,powiedz ? Choinka nie ubrana , z lekka poobgryzana , Gociu chwali , ze galazki dobre . Lampki poki co wisza . Zdjec nie robilam , bo sie jakosprzybrac nie moge , ale sie przybiore ,bo chlopcom musze zdjecia zrobic. Dostaliod Mikolaja plaszczyki jak ten co ma Swinka Mokki i bardzo im sie podobaja i nosza . Pewnie im cieplo . No ale niespodzianki nie bedzie w swieta Poza tym dzika dzisiaj widzialam z bardzo bliska i chlopaki go pogonili . Posmialas sie juz Kochaniutka moja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.12.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 A tak w ogole, to u mnie malo Swiatecznie jest..., jakos... u mnie też Zeljka, u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 KasiaMusisz dac rade , bo nikt za Ciebie tych Swiat nie spedzi .Poki dzieciakow spac nie polozysz musisz fason trzymac i koniec .Potem sobie porozmyslaj .Nie masz wyboru , no co bede gadala , ze bedzie inaczej .Obiecuje myslec cieplo o Tobie i jak bedziesz miala chwile zwatpienia to dzwon , na pewno nie bedziesz przeszkadza , a wiadomo , ze jak ja glupot nagadam czasem to sie kazdy posmieje , no nie ? Z drugiej strony starlabym sie z dziecmi powspominac , ale nie wiem czy w te Swieta to by byl dobry pomysl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Kasia Musisz dac rade , bo nikt za Ciebie tych Swiat nie spedzi .Poki dzieiakow spac nie polozysz musisz fason trzymac i koniec . Potem sobie porozmyslaj . Nie masz wyboru , no co bede gadala , ze bedzie inaczej . Obiecuje myslec cieplo o Tobie i jak bedziesz miala chwile zwatpienia to dzwon , na pewno nie bedziesz przeszkadza , a wiadomo , ze jak ja glupot nagadam czasem to sie kazdy posmieje , no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 A tak w ogole, to u mnie malo Swiatecznie jest..., jakos... u mnie też Zeljka, u mnie też Kasiu ja nic nie wiem nie jestem w toku. ale przykro slyszec co by to nie bylo... rrmisia a czemu u mnie do dupy (procz tego, ze net wywala co chwile)- szkoda gadac - jedny marudza ze pracy nie maja inny, ze maja za duzo - jedno i drugie nie dobre.., a tak poza tym, to tesciowa moja dzis do szpitala trafila, moze czeka ja operacja, to znaczy na pewno ja czeka, tylko moze bedzie trzeba na cito... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3994.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.12.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img381.imageshack.us/img381/5342/bozenarodzenieozdobnakuyf1.gifWszystkiego dobrego, szczescia spokoju i miłości w te święta oraz cały rok 2009ty życzy ..ghość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2008 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Spokojnych Świąt, pełnych odpoczynku, serdeczności i ciepła rodzinnego,oraz dobrego zdrowia i spełnienia marzeń w Nowym Roku http://www.bosko.pl/kartki/kartki/537.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Zeljko Bardzo przykro , ze na Swieta akurat tak sie stalo , bedziecie pewnie jechali do B odwiedzic i z lekarzami pozalatwiac . Twoj Stary ma tam chyba Siostre z tego co pamietam to moze Ona sie zajmie wszystkim , no ale pewnie i tak bedzie chcial jechac . Oj to wszystko czasem sie tak w zyciu kreci nie tak jak trzeba Dziekuje za zyczenia W nagrode i dla poprawienia humoru pokaze chlopcow w ubraniach http://img185.imageshack.us/img185/5224/23122008002ug5.jpg http://img364.imageshack.us/img364/2190/23122008008rb6.jpg Oni lubia w tym chodzic i czekaja az ich ubiore , slowo . Swinka ma tak samo , moze to jakies specjalne plaszczyki sa To jak fajni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.12.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 OŻESZTY!!!!!!!!!!!!! Poprawiłas mi humor!!!!!!!!!!!! Świetnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts