rrmi 23.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nie zawracasz , naprawde nie . Nie wyglupiaj sie .Ciezko tylko cos sensownie powiedziec , bo takie gadanie , ze bedzie dobrze to mnie tylko wkurza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Kasia Nie wiem co gadac ,naprawde Na dodatek Pluton jest w TV , kocham ten film A gdzie ten Pluton ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Na Cine Max , ale juz koncowka . Elias juz nie zyje , juz po scenie jak Burns kazal sie zabic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Na Cine Max , ale juz koncowka . Elias juz nie zyje , juz po scenie jak Burns kazal sie zabic . No to chyba z rozpaczy wrzucę na DVD Ten film zmienił moje życie Zaczęłam używać mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mam podobnie , jeszcze pol godzinki mozesz popatrzec .Calkiem tak jak Czas Apokalipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mam podobnie , jeszcze pol godzinki mozesz popatrzec . Calkiem tak jak Czas Apokalipsy Całkiem I tu sie zgadzamy - i jak "Między niebem a ziemią" (Heaven and Earth) z T.Lee Jones'em ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.12.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Amen , piekna scena teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 łoo jessusicku ale jezdeście whraszliffe i filmy warowe łogladacie masakra ..dzien dobry i narka do jutra zaraz spadam na swieta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Zaraz wrazliwe , po prostu lubimy dobre filmy Wszystkiego dobrego Duchu Mam tu jeszcze zyczenia dla wszystkich , ktorzy kochaja swoje zwierzeta . Sa naprawe wzruszajace . Święta to czas, gdy zwierzęta mówią ludzkim głosem. A gdybyśmy my mieli im powiedzieć coś w ich języku? Co byśmy powiedzieli? Gdybym ja mógł powiedzieć do moich psów coś, co jest szczególnie ważne, chciałbym aby zrozumiały, że są dla mnie jak rodzina. Staram się o nie troszczyć najlepiej jak potrafię. Nigdy ich nie zostawię i nie porzucę. Będą ze mną gdy jest dobrze i gdy jest źle. Zawsze będziemy się cieszyć swoim towarzystwem. Będę cieszył się z ich powitania gdy wchodzę do domu i z ich ciepłego jęzora liżącego moją twarz. Nawet gdy się zestarzeją i nie będą mogły chodzić na długie spacery przykryję je kocykiem, żeby było im ciepło i będę im szeptać do ucha, że je kocham. I mam nadzieję, że zawsze będą dla mnie przynajmniej tak ważne, jak ja jestem ważny dla nich. Czasami myślę, że Stwórca pozwolił aniołom zamieszkać w psich sercach, żeby nauczyć nas czym jest bezinteresowna miłość. Życzę Wam z całego serca abyśmy umieli chociaż trochę być takimi jak nasze psy. Bezpośrednimi, spontanicznymi, cieszącymi się chwilą, która jest i która nigdy się nie powtórzy. Niech te Święta będą dla Was takim właśnie czasem odkrywania prostoty i radości w codziennych chwilach. Dziękuję za to, że jesteście, że kochacie swoje zwierzaki i staracie się je jak najlepiej poznać i zrozumieć. Życzę Wam samych wspaniałych chwil w Nowym Roku 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.12.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://ca.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Moze i kiedys moi choinke ubiora . Poki co Gotek galazki ogryzal , ale chyba juz go oduczylam . Na szczescie poszli spac po kolacji , Maly najadl sie klusek z makiem , znaczy troche co po mnie zostalo , tak dla zartu mu dalam i zjadl . On je nawet cebule to o mowic o takich smakolykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.12.2008 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 No nie mów, że kluchy zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Nie zrobilam , bo doszlam do wniosku ,ze nie dam rady . Malo nie zmarnowalam pierogow , a mialam tylko ugotowac o co mowic kluski . Tak w ogole przyszlam sie pozegnac , bo istanieje prawdopodobienstwo dosc duze , ze pekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 nie pękaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 zwiaz sie sznurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Nie mam takiego dlugiego sznurka Neferka przyjedz na spacer bym poszli , na sarenki i zrzuciloby sie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 nie przesadzaj i tak nikt nie uwierzy u mnie zrobilo sie zimno i wieje nieprzyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Czlowiek raz w swieta powie prawde to nikt nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dzień dobry Gospodyni żyje jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Tak w ogole przyszlam sie pozegnac , bo istanieje prawdopodobienstwo dosc duze , ze pekne jeszcze ten weekend po tych świętach to już było przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts