Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Dzień dobry :D

Gospodyni żyje jeszcze :wink:

Zyje , dojadam ciasto i mam nadzieje , ze dzisiaj zakoncze dojadac , bo wiadomo szkoda wyrzucic , a i dobre w sumie :D

Do Sylwestra jakos trzeba sie z tym jedzeniem przemeczyc , a potem to juz z gorki , znaczy z wagi . :lol:

Dalam ogloszenie o adpocji dobermanki wiecej w dziale zwierzat .

Bardzo bym chciala , zeby ta suczka znalazal dom i ominal ja schron .

U nas po sasiedzku odebrano wlascicielowi sucze , tez dobermanopodobna , byla tak wyglodzona , ze zjadla psa . Ktos w koncu zareagowal i zabrali ja .

Zdarzaja sie w zyciu rozne sytuacje , czasem trzeba sie rozstac z psem , jestem ostatnia do osadzania innych , ale cos takiego nie miesci sie w glowie :-?

Snieg zapowiadali i kicha jak zwykle z prognozy :roll:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem ile przytylam , bo nie mam wagi .Mysle ,ze dzieki temu moge byc szczesliwa .Dlatego takiego urzadzenia poki co nie planuje , pomimo naciskow z gory .

Widze , ze juz Cie odbanowali , co? :D

Trzeba bylo grzecznie i milo gadac to bys zawsze mogla na forum wejsc :lol:

Ja bym nie mogła nie mieć :o uzależniona jestem :oops: :lol:
ja miałam w bloku :) ale po przeprowadzce sie gdzieś zgubiła :roll:

Ale ja szczupła jestem, nie chcę wagi.

Bo znowu mi przyjdzie do łba sie odchudzać....( i pewnie Pan Bóg znowu by mnie posłuchał :-? )

Oj dziewczęta, jakie odchudzanie, ja pytam tak z ciekawości, ile można sie utuczyć przez te kilka dni. Nie wiem czy w normie jestem, czy może za mało zjadłam. Ja sie nie odchudzam, mam to w nosie, raz się odchudzałam tak waga walnęła 65 kg, potem dałam sobie już na luzik. Teraz mam talię osy, ale brzuch bąka i jakoś żyję. Nie ma co się odchudzać bo zmary powychodzą, taki naturalny tłuszczyk to jak botoks działa. Poza tym tłuścioszki są weselsze, ja jak chuda byłam to prawie nic nie gadałam, taka smutna się zrobiłam i przygnębiona, potem dowaliłam do normy i od razu mi się poprawiło. Nie ma co tak tej wagi brać do serca, ja tam lubię sie ważyć, jak schudnę to mam radochę, jak przytyję to też sobie nie odmawiam, kiedyś będę bardzo tłusta i wredna, jak wszystkie Baby w Rodzinie, nie oszukam przeznaczenia, więc po co się męczyć. W Święta dowaliłam 4 kg, ciężko na to pracowałam i teraz sprawdzam ten wynik :lol: .

Oj dziewczęta, jakie odchudzanie, ja pytam tak z ciekawości, ile można sie utuczyć przez te kilka dni. Nie wiem czy w normie jestem, czy może za mało zjadłam. Ja sie nie odchudzam, mam to w nosie, raz się odchudzałam tak waga walnęła 65 kg, potem dałam sobie już na luzik. Teraz mam talię osy, ale brzuch bąka i jakoś żyję. Nie ma co się odchudzać bo zmary powychodzą, taki naturalny tłuszczyk to jak botoks działa. Poza tym tłuścioszki są weselsze, ja jak chuda byłam to prawie nic nie gadałam, taka smutna się zrobiłam i przygnębiona, potem dowaliłam do normy i od razu mi się poprawiło. Nie ma co tak tej wagi brać do serca, ja tam lubię sie ważyć, jak schudnę to mam radochę, jak przytyję to też sobie nie odmawiam, kiedyś będę bardzo tłusta i wredna, jak wszystkie Baby w Rodzinie, nie oszukam przeznaczenia, więc po co się męczyć. W Święta dowaliłam 4 kg, ciężko na to pracowałam i teraz sprawdzam ten wynik :lol: .

:lol: :lol: :lol: się uśmiałam u mnie to pół na pół to co ja mam robić :roll: :lol: :wink:

ja nic chyba nie przytyłam :oops: nie lubię się przejadać :-?

ale ryb i śledzi to mam dosyć na jakiś miesiąc :)

wagę mam ale po to aby Małża kontrolować :lol:

No i wlasnie Redakcja tez sie wziela i machnela z tymi tytulami .

Doczytalam , ze to za serce i za cos jeszcze co to nawet powtorzyc nie umiem :D

To wklej moze? Ja tak z ciekawosci, bo to pierwszy stopien, ja mam juz tam miejsce gwarantowane :)

Z takim tutulem to nijak komus "prawde" wygarnac ani co , no glupio by bylo a i napis nie bardzo do mnie pasuje . Jaka tam niby pozyteczna jestem :roll:

Ani ja pomocna ani co .Ot raz jeden nieszczesliwie pomoglam to i w morde jeza slabo wyszlo .

Moze to wlasnie za mowienie prawdy w oczy jestes taka pozyteczna?

Na dodatek Pluton jest w TV , kocham ten film

A "Interstate 60" w niedziele widziała?

http://img364.imageshack.us/img364/2190/23122008008rb6.jpg

Muszkieterowie, kryć się! Żołnierze kardynała Richelieu nas ścigają!!!!

Duchu dziekuje bardzo .Wznosze wlasnie .

Prawde mowic przed Swietami myslalam o Tobie i nie bylam pewna czy masz z kim spedzic swieta .Chcialam Cie zaprosic , ale odwagi mi zabraklo :oops:

Mmmmadziu

Nie widzialam tego "interstate 60" , ale pewnie dlatego , ze mieszkalam w pobilzu RT 46 , ktora bardzo lubilam , fajne sklepy tam byly :D

Z nowym rokiem powiem Ci , ze ja Cie love i ze niebawem nawiedze , o sie za Aggi stesknilam.

Zapraszala na Sylwestra , ale nijak mi w takie wilekie towrzystwo mnie wiesniarce pojechac :D

Jaksie bedziesz z moich chlopcow podsmiewal to poszczuje jak sie nadarzy okazja , zobaczysz :D

Maly to je co popadnie , wiec uwazaj se :lol:

Magi

No co nie chwalisz ubranek dla chlopcow ?

Poza tym bardzo dziekuje za wspolnie spedzony rok .

Zwlaszcza tym , ktorzy wiadomo co . :D :roll:

Moi sie uspali pod jednym kocem we trzech , znaczy Stary i chlopaki a ja tak toastuje sobie :D

W kominku popalili my dzisiaj , rozne takie tam tez :D

No fajnie jest , fajnie , tak trzymac :p