rrmi 28.12.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dzień dobry Gospodyni żyje jeszcze Zyje , dojadam ciasto i mam nadzieje , ze dzisiaj zakoncze dojadac , bo wiadomo szkoda wyrzucic , a i dobre w sumie Do Sylwestra jakos trzeba sie z tym jedzeniem przemeczyc , a potem to juz z gorki , znaczy z wagi . Dalam ogloszenie o adpocji dobermanki wiecej w dziale zwierzat . Bardzo bym chciala , zeby ta suczka znalazal dom i ominal ja schron . U nas po sasiedzku odebrano wlascicielowi sucze , tez dobermanopodobna , byla tak wyglodzona , ze zjadla psa . Ktos w koncu zareagowal i zabrali ja . Zdarzaja sie w zyciu rozne sytuacje , czasem trzeba sie rozstac z psem , jestem ostatnia do osadzania innych , ale cos takiego nie miesci sie w glowie Snieg zapowiadali i kicha jak zwykle z prognozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Cze. Odblokowało mi się forum, mogę wejść i pisać hurrra. Wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji minionych Świąt. Napiszcie ile przytyłyście , proszę to dla mnie dzisiaj bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Nie wiem ile przytylam , bo nie mam wagi .Mysle ,ze dzieki temu moge byc szczesliwa .Dlatego takiego urzadzenia poki co nie planuje , pomimo naciskow z gory . Widze , ze juz Cie odbanowali , co? Trzeba bylo grzecznie i milo gadac to bys zawsze mogla na forum wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.12.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 hej a ja stanęłam na wagę i wiem... 2 więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dlatego nie posiadam wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dlatego nie posiadam wagi ja też nei i jaka jestem z tego tytułu szczęśliwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ja bym nie mogła nie mieć uzależniona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ja bym nie mogła nie mieć uzależniona jestem ja miałam w bloku ale po przeprowadzce sie gdzieś zgubiła Ale ja szczupła jestem, nie chcę wagi. Bo znowu mi przyjdzie do łba sie odchudzać....( i pewnie Pan Bóg znowu by mnie posłuchał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 29.12.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Oj dziewczęta, jakie odchudzanie, ja pytam tak z ciekawości, ile można sie utuczyć przez te kilka dni. Nie wiem czy w normie jestem, czy może za mało zjadłam. Ja sie nie odchudzam, mam to w nosie, raz się odchudzałam tak waga walnęła 65 kg, potem dałam sobie już na luzik. Teraz mam talię osy, ale brzuch bąka i jakoś żyję. Nie ma co się odchudzać bo zmary powychodzą, taki naturalny tłuszczyk to jak botoks działa. Poza tym tłuścioszki są weselsze, ja jak chuda byłam to prawie nic nie gadałam, taka smutna się zrobiłam i przygnębiona, potem dowaliłam do normy i od razu mi się poprawiło. Nie ma co tak tej wagi brać do serca, ja tam lubię sie ważyć, jak schudnę to mam radochę, jak przytyję to też sobie nie odmawiam, kiedyś będę bardzo tłusta i wredna, jak wszystkie Baby w Rodzinie, nie oszukam przeznaczenia, więc po co się męczyć. W Święta dowaliłam 4 kg, ciężko na to pracowałam i teraz sprawdzam ten wynik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.12.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Oj dziewczęta, jakie odchudzanie, ja pytam tak z ciekawości, ile można sie utuczyć przez te kilka dni. Nie wiem czy w normie jestem, czy może za mało zjadłam. Ja sie nie odchudzam, mam to w nosie, raz się odchudzałam tak waga walnęła 65 kg, potem dałam sobie już na luzik. Teraz mam talię osy, ale brzuch bąka i jakoś żyję. Nie ma co się odchudzać bo zmary powychodzą, taki naturalny tłuszczyk to jak botoks działa. Poza tym tłuścioszki są weselsze, ja jak chuda byłam to prawie nic nie gadałam, taka smutna się zrobiłam i przygnębiona, potem dowaliłam do normy i od razu mi się poprawiło. Nie ma co tak tej wagi brać do serca, ja tam lubię sie ważyć, jak schudnę to mam radochę, jak przytyję to też sobie nie odmawiam, kiedyś będę bardzo tłusta i wredna, jak wszystkie Baby w Rodzinie, nie oszukam przeznaczenia, więc po co się męczyć. W Święta dowaliłam 4 kg, ciężko na to pracowałam i teraz sprawdzam ten wynik . się uśmiałam u mnie to pół na pół to co ja mam robić ja nic chyba nie przytyłam nie lubię się przejadać ale ryb i śledzi to mam dosyć na jakiś miesiąc wagę mam ale po to aby Małża kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A ja tam nie bede gadala ktore gacie dam rade dopiac a ktorych nie . I tyle .Na szczescie chlopcy jak zostali sami w domu zjedli resztke makowca , zostal mi tylko kawalek czegos z kremem to jaos dzisiaj wykoncze i bedzie po klopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ty to się nie ciesz tak za bardzo za dwa dni Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.12.2008 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 30.12.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam i uciekam - nie bedzie mnie cały rok http://www.psyimy.pl/data/Galeria/1386.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 No i wlasnie Redakcja tez sie wziela i machnela z tymi tytulami . Doczytalam , ze to za serce i za cos jeszcze co to nawet powtorzyc nie umiem To wklej moze? Ja tak z ciekawosci, bo to pierwszy stopien, ja mam juz tam miejsce gwarantowane Z takim tutulem to nijak komus "prawde" wygarnac ani co , no glupio by bylo a i napis nie bardzo do mnie pasuje . Jaka tam niby pozyteczna jestem Ani ja pomocna ani co .Ot raz jeden nieszczesliwie pomoglam to i w morde jeza slabo wyszlo . Moze to wlasnie za mowienie prawdy w oczy jestes taka pozyteczna? Na dodatek Pluton jest w TV , kocham ten film A "Interstate 60" w niedziele widziała? http://img364.imageshack.us/img364/2190/23122008008rb6.jpg Muszkieterowie, kryć się! Żołnierze kardynała Richelieu nas ścigają!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.12.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 No, no, no wszyscy teraz utytułowani som Gratulki Rrmi'sia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=ghost34Duchu dziekuje bardzo .Wznosze wlasnie . Prawde mowic przed Swietami myslalam o Tobie i nie bylam pewna czy masz z kim spedzic swieta .Chcialam Cie zaprosic , ale odwagi mi zabraklo Mmmmadziu Nie widzialam tego "interstate 60" , ale pewnie dlatego , ze mieszkalam w pobilzu RT 46 , ktora bardzo lubilam , fajne sklepy tam byly Z nowym rokiem powiem Ci , ze ja Cie love i ze niebawem nawiedze , o sie za Aggi stesknilam. Zapraszala na Sylwestra , ale nijak mi w takie wilekie towrzystwo mnie wiesniarce pojechac Jaksie bedziesz z moich chlopcow podsmiewal to poszczuje jak sie nadarzy okazja , zobaczysz Maly to je co popadnie , wiec uwazaj se Magi No co nie chwalisz ubranek dla chlopcow ? Poza tym bardzo dziekuje za wspolnie spedzony rok . Zwlaszcza tym , ktorzy wiadomo co . Moi sie uspali pod jednym kocem we trzech , znaczy Stary i chlopaki a ja tak toastuje sobie W kominku popalili my dzisiaj , rozne takie tam tez No fajnie jest , fajnie , tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Bry Komentarz do pelerynek mi spodobał Wszystkiego co dobre i spełnienia marzeń w 2009 roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Marjuszek grabisz sobie Wlasnie Twoj dziennik doczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 A ja Wam w Nowym Roku zdrowia życzę, bo resztę mozna albo kupić, albo upozorować Wszystkiego naj...naj...!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts