marjucha 30.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Marjuszek grabisz sobie Wlasnie Twoj dziennik doczytalam To Ci dopowiem, że moi dekarze mimo mrozu po dachu skakali, a na moją sugestię, że trochę bałaganu się narobiło wokół domu, to po pracy na dachu posprzątali na zewnątrz Powiem więcej, nawet pod dachem zamietli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Marjuszku Mysle , ze szanujesz ich prace , tym samym i od Nich masz szacunek . Tak to juz jest w zyciu . Widac , ze sie staraja . Moze sie obawiaja , ze ja tam na kontrole wpadne Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.12.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Marjuszku Mysle , ze szanujesz ich prace , tym samym i od Nich masz szacunek . Tak to juz jest w zyciu . Widac , ze sie staraja . Moze sie obawiaja , ze ja tam na kontrole wpadne Na zdrowie Może, może. Co do ich pracy, to rzeczywiście ją cenię. Poza tym nie traktuję ich z góry i raczej nie powinni na mnie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Klaniam sie . Od razu wiedzialam ,ze Cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 DOSIEGO ROKU !!! http://photos.nasza-klasa.pl/7308211/145/main/22209f79f2.jpeg zyczy frosia z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Na Nowy Rok życzę Ci :12 miesiecy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund milości.http://www.sylwester.dujawica.com.pl/sylwester_zakopane.jpg Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Z ostatnią kartką kalendarza zerwij złe nastroje, zapomnij wszystkie złe chwile i dni. W Nowy Rok wejdź tak jak na najwspanialszy bal, który nazywa się ŻYCIE! Wspaniałego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Dziekuje za zyczenia , zagladajacym zycze samych radosnych przezyc w Nowym Roku . Najlepszego Wszedzie nie zajrze pewnie , ale wiecie , no sami wiecie , ze ten typ tak ma . Tak sobie bylam troche u sasiadki , szamponu popilysmy i wroclam do swoich .Dwaj ze swoich spali na lozku , trzeci czekal na mnie pod drzwiami . Sobie zycze roku nie gorszego niz ten co za chwile sie skonczy . Chyba nigdy nie bylam takim luzerem co to mysli , w ktora strone laki czy lasy lasu ma isc . Kazdy powinien sie tak wylaczyc z zycia na jakis czas . Mozna navbrac dystansu . Bym byla zapomniala , tym co narzekaja , ze ich na cos nie stac bo nie sa zamozni zycze zmiany pracy na lepsza albo zaprzestania narzekania na swoja nieudolnosc Zyczenia moze nietypowe , ale typowych wszedzie pelno No to raz jeszcze Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.01.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Bym byla zapomniala , tym co narzekaja , ze ich na cos nie stac bo nie sa zamozni zycze zmiany pracy na lepsza albo zaprzestania narzekania na swoja nieudolnosc do tego trzeba dojrzeć dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 rrmi-za Uśmech http://th.interia.pl/11,oikuchnia,59fd223a28835/479d980936928_440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 DarioAS dziekuje pieknie Magi No widzisz , zqwsze niewinni biora wszystko do siebie Ew-ka Dzieki wielkie , ale jaki ja tam niby mam usmiech , taki tam sobe krzywy ryj od ironii i nie tylko Nic to , nie ma to jak wyprawa do Warszawy w celu socjalizacji naszych burkow Ten maly to jest naprawde superowy Pogonili dzisiaj psa co chcial sie na nas rzucic w lesie , matko panska zeby nie reagowali na moje komendy to bylaby niezla jatka Ale reaguja , bo to madre dzieci sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 bo to madre dzieci sa jaki pan taki kram jak to ludzie mówią Jakies nowsiejsze zdjecia som?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 jaki pan taki kram jak to ludzie mówią Jakies nowsiejsze zdjecia som?? Tak mozesz do mnie mowic . Zdjecia moze jutro , moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 jaki pan taki kram jak to ludzie mówią Jakies nowsiejsze zdjecia som?? Tak mozesz do mnie mowic . Zdjecia moze jutro , moze byc ?ostatecznie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dobra , dobra , a pozniej przyjdzie taki mmmadziu i bedzie robil sobie podsmiechujki z powaznych chlopcow Chyba czas juz oddalic sie , znaczy pod koldre wejsc . W sumie to jakis horror bym obejrzala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2009 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Średni mi makowiec wyrósł Ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 jak nie jak tak hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2009 02:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 jak nie jak tak hehe Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 ja jo wim i ty tys...wis nie? hehe Se ogladnołek arn templariusz i idem sleepować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts