Żelka 23.07.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 http://img299.imageshack.us/img299/8109/forum41ke8.jpg Kto z Was tak krzywo samochod zaparkowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Bardzo podoba mi się Wasz projekt, jest przestrzenny i funkcjonalny. Pewnie nie umiałabym tego porządnie urządzić, bo mam odchyły na klimaty przaśno-rustykalne, ale wierzę w Ciebie, rrmi. Chyba, żeby nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 .... Myslalam o jasnej podlodze ,jakis dab bielony? AnSi sie przewroci chyba No jak to Jak przyjade, niedlugo zreszta - to chyba ktos juz te palety posprzata Dab bielony pani mowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Zeljko no ja taka ofiara losu jestem DPS u nas bedzie jakos tak srednio. Nie znam sie na tych nazwach , ba w ogole nie znam sie na zadnych nazwach i niegdy ich nie pamietam ,ale jakos tak normalnie bedzie Panie uchowaj przed nowoczesnoscia. O ile podobaja misie na zdjeciach takie nowoczesne wnetrza , to nie moglabym tak miec u siebie. Widze bardziej jak napisalam juz kominek z kamienia i skorzane ciezkie kanapy niz dziurke w scianie i lekkie fotele. Ciemne sciany , sufity ecru(czy jak to sie tam pisze) Szerokie listwy przypodlogowe. Tylko kiedy ja to wszystko ogarne to juz nie wiem. A i pieniedzy mam na to mniej niz planowalam , bo dolary stanialy bardzo duzo , wiec te wieksze marzenia , znaczy drozsze musze jakos inaczej sobie wyobrazic. Byle do przodu , jakos to bedzie mmmad moj majster robi tak ,zebym sie nie czepiala. Czasem sie czepiam , zeby szybciej a potem sie pomysli ,to mi powiedzial , ze jestem niedbaluch (znaczy inaczej powiedzial , ale nie moge tu powtorzyc, tak przetlumaczylam ,zeby bylo kulturalnie). Mam teraz zagwozdke ze szczytami daszkow na wejsciami . Umeczyl mnie dekarz , bo kazalmiwyobrazic sobie to i owo , a ja wyobrazni nie mam. Mielismy wczoraj jaszczurke w domu. Weszla pod biurko mojego Dziecka. I nie wiedziala co ma zrobic I ciezko mi bylo zasnac myslac ,ze moze wejsc mi do wyra AnSi normalnie przyjezdzacie i sprzatamy No mowie , mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jak nie przepadasz za nowoczesnością to fajnie. Ja też nie lubiłabym takiego wnętrza, byłoby dla mnie zbyt bezosobowe i czyste w liniach - czysta sztuka, a nie siedlisko. Te dulary... Chyba w tym momencie nic się na to nie wymyśli, może jeszcze trochę zdrożeją. Jakoś dacie radę, nie macie wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 rrmi to parkujesz dokladnie tak jak ja. p.s. jak tam dachowka, robi siem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jakoś dacie radę, nie macie wyjścia. I tak cale zycie Te grzybki u Ciebie na slodko -kwasno to nie powiem Tez moglabym lyzka Na listopad na weekend sie chyba zapisze Zeljko Oswiadczam , ze foliowanie i latanie i podlatywanie zakonczone. Jutro mocowanie ostatnie korekty i dachowka. Przy okazji pozwalam sobie zauwazyc ,ze w projekcie Boducha wiezba byla za slaba do dachowki!!!!!! Robilismy dodatkowy podciag , bo to co bylo bylo za slabe. Kryste co u nas na podworku za jarmark to szok Nie wiem kiedy to posprzatamy Moze ktos sie nudzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Kryste co u nas na podworku za jarmark to szok Nie wiem kiedy to posprzatamy Jak kto kiedy, jak ansi przyjedzie, pisalas juz gdzies.... a nie, to ansi pisala, ze trzeba sprzatac, wiec juz masz kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No dobra, biere mietle i juz lece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Na listopad na weekend sie chyba zapisze Jakieś pustostany powinnam wtedy mieć. Ale mietły nie zabieraj, tylko jakieś koleżanki czy cóś..., np. AnSi abo Zeljka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 moja miotla slabo lata ostatnio, a pieszo mi daleko do rrmki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A co to tak nie spisz? Bo ja to Synka do filmu dzis szykuje Bedzie statystowal we filmie W gwiazdy idzie Moze sie zbierze jakas grupa sprzatajaca widze . Tyle ,ze te miotly to chyba bardziej do latania jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 O aktor rosnie. A ja dzis od 5 pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Widze , ze Stefek wie ,ze kto rano wstaje... U mnie juz panowie pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.07.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Widze , ze Stefek wie ,ze kto rano wstaje... U mnie juz panowie pracuja Jedna zadowolona kobieta wiecej na tym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Oj mmmad Dachowka zaczela sie klasc. Mamy nawet winde do wciagania Pelna mechanizacja. Chcialam sasiadke nawet powozic, ale ostatecznie rozmyslila sie Chyba mam aronie na dzialce ,ale nie jestem pewna , ma takie duze granatowe owoce. Chyba , ze to jakies trujace jest. Jakiej nalewki trzeba moze nawarzyc na zapas, ponoc zmieszana z lawenda daje niezle efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.07.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 na aronię o tej porze roku za wcześnie, pewnikiem borówka amerykańska bo ona teraz weszła w okres dojrzewania, pyyyszna spróbuj, jak przeżyjesz - znaczy nie trucizna niestety na nalewnki się nie nadaje.... a tak nawiasem - podpatruję Wasze zmagania z materią i wyjść z podziwu nie mogę, jesteście wspaniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ewusia milo mi Cie widziec u mnie Dziekuje za prawdy oczywiste , wiem wiem ,jestesmy wspaniali PS .Raz tak napisalam i ktos pomyslal , ze jestem taka zakochana w sobie naprawde Chyba zrobie zdjecie tej borowce vel aronii,bo juz teraz to nie wiem. Moze sie znajdzie jakis znawca. Kurcze wieje strasznie dzisiaj Chyba zimowa czapke Staremu wyciagne na ten dach Rozmawialam wczoraj z moim Panem kowalem , na okucia do drzwi musimy dosc dlugo czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Rrmi może to i aronia. Aronia ma owoce w takich baldachach jak np koper. Kulki czarne i cierpkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wciornastku ciesze sie ,ze zajrzalas Zrobilam zdjecia na te okolicznosc http://img261.imageshack.us/img261/1074/forum45qv0.jpg http://img261.imageshack.us/img261/4628/forum46cn0.jpg To moze jakies winko chociaz sie z tego zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts