Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Zgrabni, zgrabni :lol:

Moj przy nich to jak wypierdek :lol: Ale syn na niego mówimy :lol: I też to jest mój pies. Mnie słucha innych nie :lol: A córkę to olewa totalnie. Za to lubi z nią spać bo bierze go pod kołdrę :wink: :lol:

Najlepszy jednak jest jak wracam do domu i miałam kontakt z innym psem no i siłą rzeczy czuć ode mnie innego psa. Wtedy fuka na mnie, skacze i odpycha mnie :lol: :lol:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No Mayland nie gadaj tak o nim , jaki tam wypierdek , no wstyd o wlasnym Synku tak nadawac :D przeciez to ladne dziecko .

Wklej zdjecie , tu i tak same psie tematy to bedzie mi milo :D

Kasia

To musze wiecej wklejac widze :wink:

koniecznie, koniecznie

bezbłędnie rozpoznają który jest który :)

Myslisz Rrmisia, że narciarska kurtka może się nadać wiesz ..

To moze jak juz wrocisz z tych nart :D

Na powaznie ma byc cienka i bez puchu .

Jesli nie masz jak wyslac to przekaz i ja polece na poczte w sobote .I jakis polarek doloze przy okazji.

Marjuszek

Dla Ciebie tez sie jakas przekaseczka znajdzie :D

Jesli nie masz jak wyslac to przekaz i ja polece na poczte w sobote .I jakis polarek doloze przy okazji.

Marjuszek

Kurtka Campusa - już mnie wkurza, bo od razu rozpadły się jej kieszenie w środku. Jest chyba nieprzemakalna, ale na pewno nie puchowa. Cienka (stosunkowo - no taka standardowa narciarka). Muszę kupić coś zastępczego , więc najwyżej zostawię w niedzielę :(

Marjuszek

Niech zgadnę :roll:

Nóżki w galarecie :wink:

Fajne te psiaki, ale ja już się nie mogę doczekać, aż będę mógł sobie sprawić owczarka niemieckiego :D .

No, ale to dopiero jak wybuduję, żeby mieć ciut więcej czasu dla niego :roll: .

Jak sobie zyczysz :D Jestem w kazdym razie chetna do wyslania , no ale akurat teraz to nie wie czy dasz rade cos kupic ,bo to sezon w najlepsze :roll:

Ja na nartach nie jeżdżę , więc może co znajdę - w końcu są wyprzedaże :):)

Nefcia

My naprawde nie naciskamy , po prostu jesli mozesz .

Jesli ktokolwiek moze

Potrzebne sa tez takie rzeczy ;

najpotrzebniejsze rzeczy:

koce

koldry

poduszki

polary

oratlion nieprzemakalny

Marjuszek

Galretke z nozek to ja nawet umiem zrobic naprawde :D Fajnie miec szczeniaczka , tylko za szybko one rosna :roll:

Cz :D .Oczywiście bez nacisków, jak jest cos co zbywa to super, ja nie ma, to szukamy dalej. Kto ma wyjazd na narty, to niech spokojnie w kurtce jedzie , no bez takich poświęceń :lol: . Powiem Wam w tajemnicy, że rottki nam pomagają. Jeszcze jedna ciekawostka, Rrmisia świadkiem. Maiłam kiedyś kundlowatą rottkę nazywała sie Bossa , zdrobniale Boska, czyli te rottki w dobrym kierunki do mnie idą :lol: . Ostatnio chciałam policzyć wszystkie moje psy, te domowe nasze własne i te którym szukaliśmy nowych domów. Po 20 sztuce już się pogubiłam. No ludzie czy je nie wychowałam sie w patologii? Jak ma mam teraz normalnie żyć :lol: ? Kasia ja energię wysyłam jak Kaszpirowski, adin, dwa, tri, czetyrie i już jesteś doładowana :lol: .

Popatrz mokate boska jak Cie na tym rottkowym forum slusznie ocenili :D

Sluchajcie znowu jest do adopcji dobermanka, ma ponad 4 lata , jest w Wawie , mozna sie spotkac i zapoznac .Nie byla w schronie , ktos po prostu nie moze jej miec dluzej .

Nie wnikam co i jak .Sucz szuka domu .

Zdjecia wkleje pozniej .

Amtla czy to nie Ty mialas ochote ? :roll:

Wiecej w dziale zwierze tez czlowiek :)

Cze :lol: Pewnie, że dobrze, ja to mam bardzo dobry charakter, tak o mnie na mnieście gadają :lol: . Poznali, czy się nie poznali, wiadomo i tak jak to jest ze mną. Dawaj foto tej małej, nawet nie pisz słowa schron. To dla takiego psa jak dobek prawie jak śmierć. Ta mała to normalny domowy pies, ja myślę, że będzie dobrze.

No wlasnie mam zdjecie .

Jesli ktos ma ochote a obawia sie , bo dobermany maja jakas tam opinie , prosze pytac tych , ktorzy byli moimi goscmi , w moim domu i mieli okazje poznac moje psy , ktore pewnie wiele sie nie roznia od tej mlode panny.

Panna powinna byc jeszcze bardzej mila i przytulasna , chociaz nie wiem czy ktos moze byc bardzej niz Pablis :p :p :p

Ostatnio przyciskam ich noski i mowie bi bip i oni sie smieja wyraznie . :lol:

No dobra wiem , wiem :roll:

To jest nasza panna

http://lh4.ggpht.com/_qgK6CAf3gAE/SWnfrk7sClI/AAAAAAAAB0I/-nYvnc3F8RU/s512/HESTIA%20NA%20KANAPE.JPG

Wiesz, ze ja sie nie nadaje na to aby miec psa, ale poswiadczam, ze Pablis (bo drugiego pana nie poznalam) mnie nie zjadl i nawet wygladalo, ze wcale nie mial zamiaru. :D Za to chcial sie bawic, porywal Stefka recznik i uciekal z nim do ogrodu. :lol: Dal sie glaskac i wciaz bylo mu malo. :p

Bo Dobermany to takie wieczne dzieci sa :p

Faktycznie , ze Ty Kotka nie widzialas .Ten to jest artysta .Ma sodki usmiech bardzo i jest przytulanka .No sama slodycz .

Stefka to by chyba we dwoch zalizali :lol: Byli u nas znajomi zmalym dzieciem , kilku kiesiecznym , to pojechal do domu caly polizany, ale jaki szczesliwy za to . Az sie od smiechu zaniosil tak mu sie podobalo .

Oni celowo byli z takim malym , zeby oswajac z psami ,no ale do tego psy musza byc pod kontrola. Moje buraki niby sa :wink: :D

Śliczna jest. Rrmisi Kotek to potwierdzam model doskonały :lol: . Wstawiaj jeszcze foty tej biedulki, ładna bardzo, zadbana, w super wieku, no ja nie wiem nad czym się zastanawiać. Co do opinii, ja mam amstaffkę, to juz chyba gorszej opinii nie ma żadna rasa, a jaka jest moja Świnka? Wspaniała psina, cierpliwa tak, że niejeden pies nie wytrzymałby tego wszystkiego co ona ze mną przechodzi na co dzień.