magi 17.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 http://img205.imageshack.us/img205/2449/8012009015we3.jpg super fota następne zresztą też no nic tylko całować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 17.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 rrmi zajrzałam karnie jak kazałaś , szkoda psa okrutnie. Już raz rozsyłałam wieści w sprawie innego psa po wszystkich znajomych i nic to nie dało, ale będę czujna jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 http://forum.muratordom.pl/u-w-a-g-a-p-o-z-a-r,t149229.htm Na wszelki wypadek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 http://forum.muratordom.pl/u-w-a-g-a-p-o-z-a-r,t149229.htm Na wszelki wypadek.... Dzieki Kochaniutka , bede czytala , poki co rzucilam okiem i przestraszylam sie . Zuber Wiem , wiem , ale szuka to puszczam wici gdzie sie da .Czasem przypadkiem cos w ucho wpadnie . Myslalam , ze moze Wam sie dziewcze spodoba , na spacery znowu bysmy mogly razem chodzic Magi Caluje go , caluje , caly czas . Dostal dzisiaj nowy kajdan na szyjke , bardzo dumny siedzial i podoba mu sie . Mokka Te opinie to sa Wiesz , amstaff , doberman to amstaff i doberman .A tych podobnych , w typie to pewnie wiecej niz tych prawdziwych. Mam nadzieje wielka , ze to sie kiedys zmieni . Zdjecie dziewczecia zaraz jakies wstawie . Malgos 2 To jest watek o budowie przeciez No wlasnie o tym jak sie buduje wiezi , jak sie opiekuje i jak sie kocha to za co sie jest odpowiedzialnym . O tym jakie sa radosci i jak zal jak trzeba sie pozegnac na 2 godziny , bo sie jedzie po zakupy , albo o tym jaka jest radosc kiedy wraca sie po 2 minutach , bo smieci trzeba bylo wyniesc . Tak wiec jednak o budowaniu .Cudnych wiezi z tymi , ktorz kochaja nas bezwarunkowo .I na smierc i zycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Malgos 2 To jest watek o budowie przeciez No wlasnie o tym jak sie buduje wiezi , jak sie opiekuje i jak sie kocha to za co sie jest odpowiedzialnym . O tym jakie sa radosci i jak zal jak trzeba sie pozegnac na 2 godziny , bo sie jedzie po zakupy , albo o tym jaka jest radosc kiedy wraca sie po 2 minutach , bo smieci trzeba bylo wyniesc . Tak wiec jednak o budowaniu .Cudnych wiezi z tymi , ktorz kochaja nas bezwarunkowo .I na smierc i zycie . Bardzo pieknie powiedziane. Jedno mi tylko przeszkadza - jak mozna wyrzucac smieci bez psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Malgos Moj kosz na smieci stoi tak , ze widac mnie kiedy do niego ide i zabiera mi cala akcja 1 minute . Drzwi mam calusienkie przeszkolne , wiec chlopcy maja mnie na oku , a ciesza sie jednak jakbym wrocila po miesiacu lazegi echh gdyby sie tak moj Stary cieszyl z moich powrotow Kotus jest taki dumny z nowego lancuszka , ma taki podwojny , inny niz Pablisiowy , zeby ich z daleka mozna bylo rozroznic i wiadomo , na ktorego drzec ryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jesli ktos ma ochote a obawia sie , bo dobermany maja jakas tam opinie , prosze pytac tych , ktorzy byli moimi goscmi , w moim domu i mieli okazje poznac moje psy , ktore pewnie wiele sie nie roznia od tej mlode panny. Panna powinna byc jeszcze bardzej mila i przytulasna , chociaz nie wiem czy ktos moze byc bardzej niz Pablis Potwierdzam to co mówi Rrmi. Tez mi się wydawało, ze dobermany to raczej agresywne psy. Nic bardziej mylnego!!! Tak grzecznych psów nie widzialam MOje dzieci sie z nimi bawiły. Pablo to prawdziwy dzentelmen, dał się tarmosić Córce, Gotti jest urozczym szczeniakiem Są bardzo dobrze ułożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.01.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 No dobra , swiadkowie przesluchani . Teraz mozemy dalej szukac domu dla suczki Kasia Tak calkiem na powaznie to powiem Ci , ze predzej jakis jorczek dzieciaka ugryzie niz doberman. I niech ktos gada , ze to male ugryzienie w razie czego , pogadac dobra rzecz , trauma dziciakowi i tak zostaje. Nie slyszalam od nikogo , zeby doberman pogryzl dziecko , ani wlasne ani u sasiadow . Inna sprawa jest ,ze dreczenia psa np. przez ogrodzenie , szturanie kijem czy innne fajne zabawy . Dobermany akurat pamietliwe sa . Mysle jednak , ze w tym akurat temacie nie sa wyjatkowe W sumie to ja sama jestem gorzej pamietliwa niz taki doberman . Pewnie jeszcze gorsza Temu mam dobre ubezpieczenie na moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.01.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Kasia Tak calkiem na powaznie to powiem Ci , ze predzej jakis jorczek dzieciaka ugryzie niz dobermanja w to wierzę, nie widać, a słychać, ujada jak opętane, ni to pies ni kot. Jakoś się tymi psami nie zachwycam, ale ja podobno wredna suka jestem to tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.01.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 A jaka Ty tam zaraz wredna , no nie gadaj mi tak przed snem U nas na szkoleniu to sie wszyscy z tego podsmiewali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 18.01.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Zuber Wiem , wiem , ale szuka to puszczam wici gdzie sie da .Czasem przypadkiem cos w ucho wpadnie . Myslalam , ze moze Wam sie dziewcze spodoba , na spacery znowu bysmy mogly razem chodzic Rogal i trzy dobermany na spacerze Czarno to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ... poki co rzucilam okiem i przestraszylam sie ... O widzisz, reakcja już jakaś jest. I o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Rogal i trzy dobermany na spacerze Czarno to widzę. No ale mialby siostre , ktora by mogla go obronic przed Pablisiem . Mowil Ci Filip co bylo wczoraj rano? Rogal do nas Mu uciekl , Pablo sie z nim wital a Gotek wykorzystal okazje i Munka zagonil za dom. Dwa razy szczeknal i tyle bylo psa do obrony posesji A Ty co tak seidzisz od rana przy kompie ? My juz po spacerku , w lesie sosnowym bylismy za droga , ide patrze a ze 20 metrow przede mna z prawej biegnie jedna , druga i trzecia sarna a za nimi Gotek Na szczescie sie przywolal koluch maly On jak nie wraca na wolanie to go Pablis pozniej sam szkoli , wiec woli wracac . Sarny teraz jak chcesz isc z Filipem sa przewaznie za tym domem co stoi kolo torow z taka laciata dachowka. Tam w lasku stoja Mayland Pomyslalam , pomyslalam , ale przyznam szczerze , ze wciaz wlasnie obawiam sie o takie sprawy . Nie wyobrazam sobie prawde mowiac jak mozna taki piec zostwic na chodzi i isc do pracy . Przyznam , ze jak wychodze z chlopcami na dwor to jakos tak mysle , zeby nic sie nie stalo . No lece poki co Milego dnia Ne wiem dlaczego , moze dlatego , ze to moj pierwszy piec takiego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.01.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 r, nasze prawo jest takie, że leśniczy lub ktoś z koła łowieckiego ma prawo zastrzelić psa który biega wolno po lesie,i nie ważne, że właściciel jest razem z nim, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Niech ten lesniczy zamiast strzelac do psa , ktory jest z wlascicielem zajmie sie klusownikami ze wsi obok , ktorzy to ze stodoly strzelaja do saren , o malo nie zabiajac wlasciela psa na polu , razem z psem Nie widzialabym sensu wtym , zeby lesniczy czy mysliwy zabil mi psa , tylko dlatego , ze chodze z nim po lesie i po lace . Nie dyskuuje wiecej w tym temacie , bo poza tym co napisalam uwazam , ze mysliwi to zlo konieczne walesajace sie po lasach i mordujace biedne zwierzeta . Lepiej zeby wzieli sie za ich dokarmianie , bo patrzac jak wiesniaki poluja to niebawemnic juz nie zostanie z tej zwierzyny , a na sarne to sobie bedzie mozna popatrzec w telewizji. Uwazam , ze polowania to debilizm .Jedzenie zajecy czy saren czy dziczyzny jest obrzydliwe . Taie zdanie mam od ponad 30 lat , kiedy to widzialam jak moj sasiad mysliwy oprawial zajaca , jelenie i wieszal rogi na sciane w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 sorry, ja chciałem tylko Ci przekazać, że takie prawo u nas funkcjonuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Znam to prawo , ale nie uwazam , ze jest za specjalnie madre , jak wiele innych zreszta w tym cudnym kraju .Nie musisz przepraszac , bo nie ma za co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Czesc rrmi Ale Twoi chlopcy urosli, dawno do Ciebie nie zagladalam i nie moge odroznic ktory to Pablo a ktory Gotek Pieknie o nich piszesz i aby takich ludzi kochajacych zwierzeta bylo coraz wiecej.U nas w tym roku tez bylo bardzo duzo polowan na sarny. Sama widze , ze co roku roku zima przychodzilo okolo 20 -u saren teraz jest tylko polowa. Ja moje caly czas zima dokarmiam , ale juz mnie serce boli co bedzie za rok jak mnie nie bedzie a zimy tu sa coraz gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Rrmi to moja Kiwi i moj 14-latek. http://i42.tinypic.com/2cgk3t5.jpg http://i40.tinypic.com/r711de.jpg http://i43.tinypic.com/1498lmp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Bonnie Nie masz pojecia jak ciesze sie , ze Cie widze . Jak sie masz Kochana ? Wnioskuje , ze Florida czekac ma na Ciebie niebawem Zycze Ci z calego serca , zeby jak najlepiej sie wszystko ulozylo . Daj znac na pw jak tam Kiwi jest cudna w tym plaszczyku Adlaczego tylko jeden amstaff ? Jak ogon ? Pozdrawiam Cie najserdeczniej jak to mozliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts