Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No ta mala Kiwi to jest gwiazda normalnie .Przeslodka :D

A jak stosunki siostrzane pomiedzy nimi?

Ja to juz mam traume na mysl o dojrzewaniu moich chlopakow .

Poza tym mam dzisiaj zly dzien od rana .

Snilo mi sie , ze wazylam sie i waga pokazala 68 kilogramow .

:-?

Przez te cholerne wafelki co to je robie ostatnio taki scenariusz jest mozliwy :-?

Ja to juz mam traume na mysl o dojrzewaniu moich chlopakow .

Taaa bardzo się przestrasz :lol: . Zobacz dwa asty w Rodzinie u Bonnie żyją sobie zgodnie, a to nie jest zgodna rasa tak oględnie mówiąc. Ja do Świnki tez mam zamiar dołączyć małe co nieco i jestem spokojna, że będzie dobrze, a wiesz jaka Świnka jest.

Snilo mi sie , ze wazylam sie i waga pokazala 68 kilogramow .

Mi się kiedyś niewiele mniej zdarzyło w realu :lol: . Tragedii wtedy nie ma, tylko opona robi się wielka i balony bardzo rosną, ale chodzić można swobodnie :lol: . Do pływania dobra waga , taka niezatapialna i. Są więc i plusy jak widać.

Jak ta dobcia, są może jakieś nowe wieści o domku? Myślę o niej bardzo :roll: .

Ty mi nawet kochana nie gadaj o takim realu , juz wolalabym wrocic do swoje wagi z dnia slubu :D Cale 45 kg zywego towaru Stary moj sobie przysposobil .

No ale to ponad 21 lat temu bylo :roll:

Tak wiec Kasia jak widzisz to jest mozliwe , a z Gotkiem byloby wiecej duzo , bo on juz ponad 35 wazy .

Wlasciwie jakabym jadla tyle co on tez bym pewnie o takiej wadze snila .

No ale ja jesc swieczek i i jajek w skorupkach nie bede chyba.

Suchego chleba tez nie lubie i pomaranczy ze skorka tez nie .

Ne mowie o kradzionych surowych ziemniakach :roll:

Ze tez jemu to wszystko nie szkodzi jakos to ja nie wiem , ale mysle , ze jak tak dalej bedzie nasze jedzenie bedzie wynoszone do garazu .

Bo ja zwrotu "nie wolno" uzywam tak czesto i nic . Jemu chyba sie juz wydaje , ze nazywa sie "nie wolno" .

No zlodziej , ale po kim t nie wiem :roll:

Pablis to jak ten maly konczyl swieczke, na co ja wyszlam akurat z lazienki to patrzyl z takim zniecheceniem :lol:

No dobra , w sumie to zimno i wilgotno jest , jak sie zaboze to moge przesac do wiosny i tyle :D

Sonis no ale o co sie rochodzi ? :roll:

Sonis duzo :roll:

Nie zapominaj , ze ja jestem wzrostu krasnalowego raczej i kosci drobnej , to jakbym tyle wazyla to opona o ktorej mowi mokka bylaby taka jaka kiedys mialam w bmw , ponad 200 :lol: Bo mi w opone wlasnie idzie jak co.

Od dzisiaj zero wafelowo robionych , zero ptasiego mleczka , same owoce ,tak niech bedzie profilaktycznie moze , zeby pozniej nie gadac , ze w sny wierze :D

Tak naprawde to Sonis ja Ci powiem .

Nie ma co sie lamac , tak ja jak i Ty mamy Mezow , pewnie obaj posluszni :wink: , grzeczni i wpatrzeni , choc moj tak jakby dziwnie na mnie patrzy jakos dookola i oczy Mu sie szerzej tez jakby otwieraja .Poki jednak usta przy tym ma zamkniete to dajmy spokoj . :lol:

A jak Twoj ma ?

No ale deser co mam na dzisiaj to jeszcze zjem . :D

Sonia Ty sie nie łam, waga dobra jest , gadałam przecież. Wiecie ile za mną wtedy chłopaków latało, prawie całe LO. Jak biegałam na WF to specjalnie przychodzili sie pogapić, nie mówicie, że to na Was nie robi wrażenia. Jak schudłam to miałam ręce grubości nóg, to wtedy dopiero miałam słabo. Jak miałam tak z 65 kg , byłam boginią, włosy tleniona na blondzik, perła na powiekach, lekki róż na wardze i mogłam prawie wszystko jak Marilyn Monroe, oczywiście w wersji powiatowej :lol: .To były czasy, oczywiście wagowo jeszcze wszystko przede mną :lol: .

Jak tak dalej pójdzie to będzie mieć oczy jak spodki.

Mój tak ma cały czas, chyba to nie szkodzi zdrowiu, tak myślę :lol: .