rrmi 20.01.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No coz Kochana , starosc nie radosc Mokka W ktorym etapie choroby jestes to ja wiem , ale moze dzieki temu uda sie Tobie Starego podejsc , jesli juz wybralas hodowle Zosia No juz , juz koniec zartow , dawaj zdjecia dziewczyn i to raz . AnSi Jak Rufus sie miewa ? Moja dzieciarnia spi , zaraz po spacerze przyjechal pan do pieca to pilnowali . To milego wieczoru zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://img60.imageshack.us/img60/1382/8012009004lc3.jpg super chłopaki!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 20.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Chora głowę to ja mam, potwierdzam, ale nie jest chyba tak źle, pocieszam się tym : z domowej jędzy przeistaczasz się w słodką gejszę Do tej pory jestem raczej zawsze wredna i krzykliwa, a o Starym gadam Stary, a nie jakiś tam Misiu Kotku itp, czyli jeszcze się chyba trzymam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 O Zaba wszelki duch , a gdzie Ty tu zbladzilas u mnie Dzieki za komplementy , no ale jesli chlopcy do mnie podobni to niby jacy maja byc ? Pozdrow Miarasa ode mnie i ucaluj Wike w nos Mokka Dla sprawy to mozna i gejsza zostac . Na tymczas oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 O Zaba wszelki duch , a gdzie Ty tu zbladzilas u mnie Dzieki za komplementy , no ale jesli chlopcy do mnie podobni to niby jacy maja byc ? Pozdrow Miarasa ode mnie i ucaluj Wike w nos rrmi zaglądam do Ciebie nierzadko, zwłaszcza po to zeby zobaczyć Twoje pieski. Rzeczywiście tak wygladasz jak one? Miras dziękuje za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.01.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 O Zaba wszelki duch , a gdzie Ty tu zbladzilas u mnie Dzieki za komplementy , no ale jesli chlopcy do mnie podobni to niby jacy maja byc ? Pozdrow Miarasa ode mnie i ucaluj Wike w nos rrmi zaglądam do Ciebie nierzadko, zwłaszcza po to zeby zobaczyć Twoje pieski. Rzeczywiście tak wygladasz jak one? Miras dziękuje za pozdrowienia A ja zaglądam do Ciebie, ale Wiki długo nie widziałem Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Zaba Wlascwie mialo byc Mirasa za uchem a Wike w nos No ale jesli juz pozdrowiony to nich i tak bedzie Jak na czarno sie wyfarbuje to bedzie prawie , prawie Marjucha To tak nie zagladaj tylko do roboty , zdaje sie mailes odpoczywac troche krocej No taka chlapa , ze szok Nie narzekam jednak , chociaz mrozu po -20 nie ma. Na wsi to jednak niezle jest , jak sie tak wczoraj z sasiadka zgadalysmy i jak opowiedziala co ludzie gadaja to nam obu sie wlosy na glowie zjezyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 co ludzie gadają ? ja tam lubię takie opowieści , na zdrowie W/g wsi naszej nasz najbliższy sąsiad jest jakimś ważnym komisarzem. Nie wiadomo skąd się wzięło - ale dzięki temu na nas też trochę splendoru spływa i jakby większy szacunek we wsi posiadamy tfu . tfu oczywiście. Jakie piękne psiaki się tu pokazują Zdjęć nie mogę wkleić - bo na tym blue connect czy jak mu tam - to nie mogę nic załadować. Sama się ładuję - jak czekam 15 min na połączenie. Rrmi - a bardziej jak Pablis czy Gotuś wyglądasz ? Ja to do Jaguni nie podobna - ona taka zgrabniutka bardziej Zeljko - łączę się w bólu pleców znaczy i czegoś mi w kolanie strzyka - pewnie na zmianę pogody idzie Marjuchy nie poganiaj - tyle co sobie w pracy odpocznie No to do pieca czas dołożyć Acha- dzisaj bym prawie z konia spadła. Tzn spadłabym - gdybym wsiadła. Ale i tak duży postęp poczyniłam - bo tak na pół kroku podeszłam Jaki on wielki z bliska - mówię Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Zosiu To czas tego komisarza pogonic do TPSy , zeby net miec ludzki . U nas oficjali nie ma za bardzo , a jak sa to cicho siedza .Znaczy sa , ale nawet nie bede gadala , bo nie tego No ciekawa jestem jak Jagusia , jak Andzia sie miewaja i jak wygladaja . Wiem , ze Jagusia jest bardzo zgrabna , bo zawsze taka byla . U nas to z tym podobienstwem to jest roznie , bo np.Pablis z nosa to jest Starego , a Gociu we mnie poszedl. Zfigury to oni jednak tez zgarbniejsi sa ode mnie , bo ja jem za duzo wafelkow . W talii tez nie mam jak oni , no ale takie zycie . Chcialam powiedziec jeszcze , ze konie to wlasnie sa duze , wiec uwazj , ale jak co to sie sfotografuj na tym rumaku W sumie to by sie bylo okazjonalnie jak posmiac , no sama powiedz A to moi przy kolacji Dostali dobra , bo pieknie chrkiem spiewali jak czekali na reszte Rodziny . Tak poza tym , to jak Maly dzisiaj gdzies sie poszwedal sam na dworzu , znaczy w lesie to Pablis wiedzial , ze ja sie denerwuje , wiec jak go przyprowadzil to szok .On jednak czyta w myslach http://images38.fotosik.pl/51/f2caf00fe23a595bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Marjucha To tak nie zagladaj tylko do roboty , zdaje sie mailes odpoczywac troche krocej Kapo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.01.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Marjuchy nie poganiaj - tyle co sobie w pracy odpocznie Słusznie prawisz Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Tam zaraz kapo , no!!! MarjuszekMam cos dla Ciebie dzieciaku Dzisiaj bylam z chlopcami na spotkaniu z pozorantem .Ten Pan ma hodowle ONkow , do tego tez szkoli psy , jest licencjonowanym pozorantem , mistrzem Polski IPO .Startowal ze swoim psem . Ma w tej chwili szczenieta po znakomitych rodziciach i jednego psuaka 6,5 miesiaca , bardzo tanio nawet , bo nie zeszly mu jajaeczka. Tak wiec okazja zeby gotowego psa kupic niedrogo . A i kastrowac nie trzeba Bardzo fajne maja te kluski . Jesli bedziesz zainteresowany daj znac .Choc obawia sie , ze dla Ciebie ciut za wczesnie. Jak co jestem na nasluchu Poza tym Pan fachowo przyjrzal sie moim chlopakom . Gotka ocenil jako rewelacja do IPO , Pablisia jako bardzo zwiazanego ze mna. Teraz mam dylemat jak to zorganizowac , zeby kazdy mial po trochu szkolenia na poczatek . Ciezko mi chyba samej bedzie z nimi dwoma jezdzic . Znaczy jechac to juz nie problem , ale jak Maly probowal to Pablis grzecznie siedzial w aucie . Jak wzielam Pablisia to Maly szczesciem sam nie odjechal No a Pablis patrzyl wciaz co tam sie dzieje w samochodzie . Gocio ma dobry chwyt ryjkowy Pan zauwazyl , ze bardzo sa zzyci ze soba . Co mnie , nie powiem , cieszy Moze jutro pojade na pierwsze zajecia , pomysle jak sie zorganizowac . Fajne to jest bardzo . Wazne tez , ze pozorant polecony przez innych hodowcow dobermanow .No a pozatym jeszcze to bylam na takim zadupiu i jechalam przez takie bloto , ze sie cudem nie zakopalam No co tam w swiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Nijak nie moge posta wyslac, cztery razy mi odrzucilo. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.01.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Kurcze, kusi jak diabli, ale to chyba jednak za wcześnie , bo jak teraz zaniedbam jego wychowanie( a pewnie tak będzie z racji totalnego braku czasu) to później raczej tego nie naprawię Wielkie dzięki za to, że trzymasz rękę na pulsie Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Marjuszku Maluchy maja w tej chwili 6 tygodni . Czas jeszcze jest , a Hodowla naprawde bardzo dobra . No jakby inaczej , jesli wlasciciele bedzie Gocia szkolil na obrone , czyli IPO tak ladniej mowiac . . AnSi Pewnikiem naklamac chcialas i samo sie kasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 I dlaczego mi to zrobiłaś Piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 No specjalnie , zebys mial tez jakies przyjemnosci I do mnie bys zalecial przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 No specjalnie , zebys mial tez jakies przyjemnosci I do mnie bys zalecial przy okazji Teraz to ja mam rozterkę A w zasadzie dylemat Na pewno byśmy Was odwiedzili, bo przy okazji pogadałbym z Twoim mężem o podłogówce. No, ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Masz pw , ja bylam z dzieciakami na spacerku O podlogowce mowisz , no nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Marjuszek mam lepsze wiesci , niz mozna sobie wyobrazic . Dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts