marjucha 26.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Sorki, ale dziś już nie dam rady. Jutro się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No jaja sobie robisz , ja tu zerkam wciaz czy juz cos jest , a Ty co? Uwazaj , uwazaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Czy ja dobrze czuję? Jakaś nowa sierść do podziwiania się szykuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No a jak Mi dane bedzie pomacac nawet Gadaj co tam w wielkim swiecie ludzie czytac cos przeciez musza . Chodza w te i nazad i nic , tylko takie tam bleee W moim swiecie niewiele , zrobilam niedobry obiad dzisiaj , a fuj , Stary jednak dzielnie jadl i udawal , ze nawet moze byc . Mlodemu roslo w srodku Za to chlopcy mieli wielka radosc Nie narzekali , mlaskali jak nie wiem co Z nowosci to byla u nas sasiadka na kawie Popierdziellili my sobie i rozejszli sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mi dane bedzie pomacac nawet zboczona baba zrobilam niedobry obiad dzisiaj , a fuj , Stary jednak dzielnie jadl i udawal , ze nawet moze byc . Mlodemu roslo w srodku gadaj, co robiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 W moim swiecie niewiele , zrobilam niedobry obiad dzisiaj Co Ty wygadujesz Dziewczyno , reputację chcesz sobie zepsuć? Ja tam zrobiłam dzisiaj wykwintny obiad, doskonałe danie uzyskałam, mój Stary był zachwycony i bardzo mnie pochwalił. Potem porozmawialiśmy o sztuce, między innymi o literaturze pięknej i filatelistyce. Trzeba pisać tylko pozytywnie, bo jak się wiele razy powtarza to ludzie w to wierzą. Ja tam się nie chwaląc jestem w sumie chodzącą doskonałością ,gadam tak Staremu i powoli daje temu wiarę. Chłop jak mu się tak gada, to się wiele wmówi. Pewnie miałaś na myśli , że zrobiłaś wyśmienite danie, ale się pomyliłaś w opisie tej sytuacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Znaczy bo to bylo w sumie zgola inaczej . Zaczelabym od poczatku , ale gdybym naprawde zaczela opowiadac od poczatku to ktos moglby oka nie zmruzyc . Nic to jakos odkrece , mam nadzieje , ze Stary nie doczyta .Jednak dobrze , ze na forum sa tak doskonale dobre dusze i podpowiedza jak sie zachowac , zeby dobrze wypasc . Dziekuje Co mokka , jak to dobrze , ze jestes Kasia Nie pytaj o takie przepisy , no nie wyglupiaj sie Podam go jako najlepszy na swiecie , tez zrobisz i zlapiesz minusa , a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 pewnie zacierki na mleku. też by mi urosło Oj, to szkoda, że Cię Twój dowiózł - bo chciałam Ci poradzić, żeby tę 5 m ciachnąć na pół AnSiu - bardzo ładne zdjęcie. fiu fiu Marjucha - no to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Zosiu No popatrz jaka Ty sprytna Gdzie Ty wczoraj bylas , jak ja porad potrzebowalam ? Przeciac to pol biedy , ale raczka potrzebna . Na okretke sie tego nie zaszyje , bo sily ogrom Ciagna na pozoranta ja cholera Zajrzyj na pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 27.01.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 WITAM szczerze - to z zacierki na mleku uśmiałam sie do łez..... :D:D:D super że rozpoczeliście to szkolenie, bardzo bardzo, aż Wam zazdroszczę że już i pewnie macie dość blisko - my wiesniaki musimy dojezdzać i to kaaaawał drogi aby sobie potrenować :D ale.... podobno dziewczyny mają pstro w głowie i nie przepuszczą okazji...... jak to mówią - do tańca trzeba dwojga http://www.psyimy.pl/data/Galeria/1040.jpg ale na powąznie z wiosną trza się za psie towarzystwo brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No to pokażę po co się wybieramy do Rrmi Jeszcze nie wiem jak się wabi, ale wygląda tak http://images27.fotosik.pl/317/599944c3d2b63162med.jpg po ojcu Nando z hodowli niemieckiej http://images33.fotosik.pl/450/13156b56ce57db3d.jpg W sumie to się zakochaliśmy w tym psiaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Karen Uwielbiam to zdjecie .Gina to taka laska ze szok . A czy to ten pozorant od M ? Tadek chyba , tak? Marjuszek Widze , ze wyboru juz dokonaliscie , super , gratuluje Wiem chyba , ktory to szczesliwiec zamieszka niedaleko morza i bedzie plywal do woli w Baltyku Oj teraz sie zacznie Daj znac kiedy bedziecie ? W ten weekend czy nastepny ? W nastepny to mokka tez u nas bedzie popatrzec na moich chlopakow na treningu Byloby wesolo Tak mi wychodzi , ze dzisiaj mamy swieto .Sa urodziny AnSi Kochana nasza sto lat Ci zycze i spelneinia marzen . Tort to chyba wieczorem zjemy , bo tak od rana na slodko to za dobrze chyba by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Hej Wam! Widze, ze Wam dobrze. To dobrze. anSi wszystkiego dobrego z okazji urodzin!!! Marjucha piekny psiak. Niech Wam sie dobrze wiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 27.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cze Karen ale ta Twoja sucz to lufa jest, normalnie szok. Rrmi , ale będziesz miała weekend, ja jak najadę to zgroza będzie, może lepiej ludzie nie straszyć . Fajniacki ten oneczek, na mądrego wygląda, chyba juz nauczanie początkowe ma za sobą. Taki mały kujonek widzę, tak patrzy jakby wiedziała, o co chodzi. Pewnie same 5 i 6 będzie miał w szkole, tak mi wygląda. Odbiór piecha to dla mnie wielkie emocje są, jak się leci i pierwszy raz widzi, uczucie niezapomniane. Ja jak po Świnkę jechaliśmy to nie spałam całą noc jak małolata jakaś. Potem odwaliłam cyrk w hodowli, ale jakoś zdałam egzamin na nowa rodzinę dla Świnki. Stary pianę z ust toczył jak się na to patrzył, bo to nadzwyczaj spokojny człowiek jest i poważny cały czas. Wszystkim Urodzinowcom życzę tego czego jeszcze nie przeżyli obojętnie w jakiej sferze życia czy tam pożycia. Pewnie myślicie, że juz wszystko było, nigdy tak nie ma, zawsze znajdzie się to nowe "coś", do tego jeszcze wiatru w życiowe żagle i dużo szaleństw obojętnie w jakiej dziedzinie, bo to jest smarem w życiu i dużo jajcarskim przypadków, aby można było się zdrowo pośmiać, no jednym słowem dużo zadym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 U Karen to one wszystkie laski , a ta jedna ruda jest Ginka . Podobno tak samo sie cieszy jak kupe zrobi jak moj Kotek Wiem co gadam . Jak juz o kupach to Marjuszkowi sie pieluchy zaczna . Nie no zartuje , ten maly nauczony juz pewnie jak niejeden duzy . Mokka Zanim Pablisia kupilismy to nie spalam tydzien , tak przezywalam Kotka tez , ale jedna noc . U nas snieg padal teraz jak bylismy na spacerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... Tak mi wychodzi , ze dzisiaj mamy swieto .Sa urodziny AnSi Kochana nasza sto lat Ci zycze i spelneinia marzen . Tort to chyba wieczorem zjemy , bo tak od rana na slodko to za dobrze chyba by bylo Wiedzialam, ze mi wypomnisz, ten moj wiek kleski... Ladnie to tak z cudzego balstu sie cieszyc?? Tortu od rana nie bedzie. Sie Panie i Panowie tem czestuja - zdrowie !! http://www.yeoldecoachandhorses.co.uk/photos/Whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Tam zaraz wypominam , staram sie grzeczna byc , to wszystko Poza tym ile masz to wiem ja ,Ty i Zosia . Ja nie wygadam , z Zosia moze byc problem , no ale jak co to bedziem kneblowali Nie ma urodzin bez tortu , nie da rady http://www.aagiftsandbaskets.com/Images/LB-HB-Cake.jpg No to zdrowie jubilatki po raz pierwszy . A mialam okna dzisaj myc i jakos mi zeszlo . W szkole fajnie bardzo .Kurcze jak ja lubie ludzi , ktorzy robia cos z pasja MarjuszekWidzialam rodzenstwo Twojego malucha .Juz pracuja , znaczy sie ucza jak sie to robi . Twoj Maly tez sie uczy i umie chyba wiecej niz przedszkolak . Tak gadalismy o Twoim przyjezdzie , Oni bardzo chetni pogadac , ciesza sie , ze Cie zachwalalam , ze jestes bardzo tego /duzo nie chce , flaszka styknie / . Tak wiec mam Was na plac przywiezc , zreszta sami nie traficie i tak .Bedziesz z Malym od razu na placu pracowal Nic tak nie wiaze pana z psem jak wspolne treningi , tak mi Karen zawsze gada , a Ona ma przewaznie racje Super , porobie Wam zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jak ja mam wygadać - jak ja do dwóch zliczyć nie potrafię i co ja tu mogę dodać - to piękny wiek jest - bo człowiek - a nawet kobieta - już wie czego chce - a na pewno wie czego nie chce tego czasu nie marnuje na różne rozterki i przemyśliwania - na które przedtem to i owszem - a już zwłaszcza jak jest rybą, no ostatecznie wodnikiem znaczy zodiakalnym. Pięknych zmierzchów i poranków, dużo miłości - w tym własnej , fajnych kolorowych kapeluszy , opiekuńczych aniołów i udanych zdjęć Tadycyjnie : wolności i niepodległości ! A teraz idę się napić - przy okazji chlapnę za Marjuchowego młodzieńca rrmi - na tym moim łączu to ja filmików nie pociągnę. Jutro będę podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Zosia Niby liczyc nie potrafisz , ale miedzy wierszami wiek przemycilas , no pogadamy se inna raza Poza tym to jeszcze dopowiem w takim wieku to sie juz i meza ma i w ogole wiec mozna jesc do woli , jesli jest oczywiscie wpatrzony i wciaz zakochany Nie wiem dlaczego mi sie zawsze z jedzeniem kojarzy , bo innym to normalnie wiadomo z czym No nic dzieci musze ulozyc , Maly po szkole jakis pobudzony jest i usmiechniety od ucha do ucha . No szczescie ma dzieciak w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 27.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 w ogole wiec mozna jesc do woli Dziewczęta to ja jestem tez w Waszym wieku Rrmi to dla mnie smarkata jest, okna Jej się chce jeszcze myć, ja już z tego dawno wyrosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts