Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No a jak :D

Mi dane bedzie pomacac nawet :D

Gadaj co tam w wielkim swiecie ludzie czytac cos przeciez musza .

Chodza w te i nazad i nic , tylko takie tam bleee

W moim swiecie niewiele , zrobilam niedobry obiad dzisiaj , a fuj , Stary jednak dzielnie jadl i udawal , ze nawet moze byc .

Mlodemu roslo w srodku :roll:

Za to chlopcy mieli wielka radosc :lol:

Nie narzekali , mlaskali jak nie wiem co

Z nowosci to byla u nas sasiadka na kawie :D

Popierdziellili my sobie i rozejszli sie :lol:

W moim swiecie niewiele , zrobilam niedobry obiad dzisiaj

Co Ty wygadujesz Dziewczyno :lol: , reputację chcesz sobie zepsuć? Ja tam zrobiłam dzisiaj wykwintny obiad, doskonałe danie uzyskałam, mój Stary był zachwycony i bardzo mnie pochwalił. Potem porozmawialiśmy o sztuce, między innymi o literaturze pięknej i filatelistyce. Trzeba pisać tylko pozytywnie, bo jak się wiele razy powtarza to ludzie w to wierzą. Ja tam się nie chwaląc jestem w sumie chodzącą doskonałością ,gadam tak Staremu i powoli daje temu wiarę. Chłop jak mu się tak gada, to się wiele wmówi. Pewnie miałaś na myśli , że zrobiłaś wyśmienite danie, ale się pomyliłaś w opisie tej sytuacji :lol: .

Znaczy bo to bylo w sumie zgola inaczej .

Zaczelabym od poczatku , ale gdybym naprawde zaczela opowiadac od poczatku to ktos moglby oka nie zmruzyc .

Nic to jakos odkrece , mam nadzieje , ze Stary nie doczyta .Jednak dobrze , ze na forum sa tak doskonale dobre dusze i podpowiedza jak sie zachowac , zeby dobrze wypasc .

Dziekuje Co mokka , jak to dobrze , ze jestes :lol:

Kasia

Nie pytaj o takie przepisy , no nie wyglupiaj sie :D Podam go jako najlepszy na swiecie , tez zrobisz i zlapiesz minusa , a co :D

WITAM

szczerze - to z zacierki na mleku uśmiałam sie do łez..... :D:D:D:D

super że rozpoczeliście to szkolenie, bardzo bardzo, aż Wam zazdroszczę że już i pewnie macie dość blisko - my wiesniaki musimy dojezdzać i to kaaaawał drogi aby sobie potrenować :D:D ale.... podobno dziewczyny mają pstro w głowie i nie przepuszczą okazji......

jak to mówią - do tańca trzeba dwojga

http://www.psyimy.pl/data/Galeria/1040.jpg

ale na powąznie z wiosną trza się za psie towarzystwo brać :)

Karen

Uwielbiam to zdjecie .Gina to taka laska ze szok .

A czy to ten pozorant od M ?

Tadek chyba , tak?

Marjuszek

Widze , ze wyboru juz dokonaliscie , super , gratuluje :D

Wiem chyba , ktory to szczesliwiec zamieszka niedaleko morza i bedzie plywal do woli w Baltyku :D

Oj teraz sie zacznie :D

Daj znac kiedy bedziecie ?

W ten weekend czy nastepny ?

W nastepny to mokka tez u nas bedzie popatrzec na moich chlopakow na treningu :D

Byloby wesolo :lol:

Tak mi wychodzi , ze dzisiaj mamy swieto .Sa urodziny AnSi :p :p :p

Kochana nasza sto lat Ci zycze i spelneinia marzen .

Tort to chyba wieczorem zjemy , bo tak od rana na slodko to za dobrze chyba by bylo :D

Cze :lol: Karen ale ta Twoja sucz to lufa jest, normalnie szok.

Rrmi , ale będziesz miała weekend, ja jak najadę to zgroza będzie, może lepiej ludzie nie straszyć :lol: . Fajniacki ten oneczek, na mądrego wygląda, chyba juz nauczanie początkowe ma za sobą. Taki mały kujonek widzę, tak patrzy jakby wiedziała, o co chodzi. Pewnie same 5 i 6 będzie miał w szkole, tak mi wygląda. Odbiór piecha to dla mnie wielkie emocje są, jak się leci i pierwszy raz widzi, uczucie niezapomniane. Ja jak po Świnkę jechaliśmy to nie spałam całą noc jak małolata jakaś. Potem odwaliłam cyrk w hodowli, ale jakoś zdałam egzamin na nowa rodzinę dla Świnki. Stary pianę z ust toczył jak się na to patrzył, bo to nadzwyczaj spokojny człowiek jest i poważny cały czas.

Wszystkim Urodzinowcom życzę tego czego jeszcze nie przeżyli obojętnie w jakiej sferze życia czy tam pożycia. Pewnie myślicie, że juz wszystko było, nigdy tak nie ma, zawsze znajdzie się to nowe "coś", do tego jeszcze wiatru w życiowe żagle i dużo szaleństw obojętnie w jakiej dziedzinie, bo to jest smarem w życiu i dużo jajcarskim przypadków, aby można było się zdrowo pośmiać, no jednym słowem dużo zadym :lol: .

U Karen to one wszystkie laski , a ta jedna ruda jest Ginka .

Podobno tak samo sie cieszy jak kupe zrobi jak moj Kotek :lol:

Wiem co gadam .

Jak juz o kupach to Marjuszkowi sie pieluchy zaczna .

Nie no zartuje , ten maly nauczony juz pewnie jak niejeden duzy . :D

Mokka

Zanim Pablisia kupilismy to nie spalam tydzien , tak przezywalam :oops:

Kotka tez , ale jedna noc .

:D

U nas snieg padal teraz jak bylismy na spacerku :roll:

...

Tak mi wychodzi , ze dzisiaj mamy swieto .Sa urodziny AnSi :p :p :p

Kochana nasza sto lat Ci zycze i spelneinia marzen .

Tort to chyba wieczorem zjemy , bo tak od rana na slodko to za dobrze chyba by bylo :D

Wiedzialam, ze mi wypomnisz, ten moj wiek kleski... Ladnie to tak z cudzego balstu sie cieszyc?? Tortu od rana nie bedzie. Sie Panie i Panowie tem czestuja - zdrowie !! :)

http://www.yeoldecoachandhorses.co.uk/photos/Whisky.jpg

Tam zaraz wypominam , staram sie grzeczna byc , to wszystko :D

Poza tym ile masz to wiem ja ,Ty i Zosia .

Ja nie wygadam , z Zosia moze byc problem , no ale jak co to bedziem kneblowali :D

Nie ma urodzin bez tortu , nie da rady :D

http://www.aagiftsandbaskets.com/Images/LB-HB-Cake.jpg

No to zdrowie jubilatki po raz pierwszy .

A mialam okna dzisaj myc i jakos mi zeszlo .

W szkole fajnie bardzo .Kurcze jak ja lubie ludzi , ktorzy robia cos z pasja :D

MarjuszekWidzialam rodzenstwo Twojego malucha .Juz pracuja , znaczy sie ucza jak sie to robi .

Twoj Maly tez sie uczy i umie chyba wiecej niz przedszkolak .

Tak gadalismy o Twoim przyjezdzie , Oni bardzo chetni pogadac , ciesza sie , ze Cie zachwalalam , ze jestes bardzo tego /duzo nie chce , flaszka styknie :wink: :roll: / .

Tak wiec mam Was na plac przywiezc , zreszta sami nie traficie i tak .Bedziesz z Malym od razu na placu pracowal :p :p

Nic tak nie wiaze pana z psem jak wspolne treningi , tak mi Karen zawsze gada , a Ona ma przewaznie racje

:D

Super , porobie Wam zdjecia :D :D :D

jak ja mam wygadać - jak ja do dwóch zliczyć nie potrafię :D

i co ja tu mogę dodać -

to piękny wiek jest - bo człowiek - a nawet kobieta - już wie czego chce - a na pewno wie czego nie chce :)

tego czasu nie marnuje na różne rozterki i przemyśliwania - na które przedtem to i owszem - a już zwłaszcza jak jest rybą, no ostatecznie

wodnikiem ;) znaczy zodiakalnym.

Pięknych zmierzchów i poranków, dużo miłości - w tym własnej , fajnych kolorowych kapeluszy , opiekuńczych aniołów i udanych zdjęć :)

Tadycyjnie : wolności i niepodległości !

A teraz idę się napić - przy okazji chlapnę za Marjuchowego młodzieńca :)

rrmi - na tym moim łączu to ja filmików nie pociągnę. Jutro będę podziwiać :)

Zosia

Niby liczyc nie potrafisz , ale miedzy wierszami wiek przemycilas , no pogadamy se inna raza :lol:

Poza tym to jeszcze dopowiem w takim wieku to sie juz i meza ma i w ogole wiec mozna jesc do woli , jesli jest oczywiscie wpatrzony i wciaz zakochany :D

Nie wiem dlaczego mi sie zawsze z jedzeniem kojarzy , bo innym to normalnie wiadomo z czym :roll:

No nic dzieci musze ulozyc , Maly po szkole jakis pobudzony jest i usmiechniety od ucha do ucha .

No szczescie ma dzieciak w oczach :p