anSi 27.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Zosia , rrmi, Zeljka, mokka - no zruszylam sie bardzo, ze niby w tem moim wieku, to wszystko mi juz wolno, I kapelusze i zadymy i jesc bez hamulcow...i w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Zosia , rrmi, Zeljka, mokka - no zruszylam sie bardzo, ze niby w tem moim wieku, to juz wszystko mi juz wolno, I kapelusze i zadymy i jesc bez hamulcow...i w ogole.Ja się dorzucam do życzeń Samych szczęśliwych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasiu - Ty tez w naszym pieknym wieku??? Eeee, nie..Ty to mloda jeszcze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 AnSi Nie daj sie nabrac mokka i Kaska to siusiumajtki A ja musze umyc okna , bo gosci duzo bede miala teraz to nie wypada zeby widzieli jakie sa polizane i w ogole w roznosciach Z tym , ze umyje tylko tarasowe i wejsciowe , bo na inne to juz jestem wlasnie za leniwa . To co- Twoje zdrowie Jubilatko wypije herbatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kasiu - Ty tez w naszym pieknym wieku??? Eeee, nie..Ty to mloda jeszcze jestes no jak nie jak tak W naszym wieku, XXI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 27.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Eeee, nie..Ty to mloda jeszcze jestes Jak wszystkie tutaj, jak wszystkie . Piękne, młode, dowcipne, inteligentne, wyjątkowe, wyzwolone, bez stereotypów. Taka prawda, taki watek, takie kobiety . O wieku można gadać jak się sztucznej szczęki rano w szklance nie widzi, tak mówiła moja Prababcia, a ona mądra bardzo była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Eeee, nie..Ty to mloda jeszcze jestes Jak wszystkie tutaj, jak wszystkie . Piękne, młode, dowcipne, inteligentne, wyjątkowe, wyzwolone, bez stereotypów. Taka prawda, taki watek, takie kobiety . O wieku można gadać jak się sztucznej szczęki rano w szklance nie widzi, tak mówiła moja Prababcia, a ona mądra bardzo była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... To co- Twoje zdrowie Jubilatko wypije herbatka Herbatke zostaw na po....teraz tylko kieliszek se swoj przynies, bo moje gdzies wyszly. http://african-tradition.com/wine/images/kwv_brandy_10yr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.01.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 MarjuszekWidzialam rodzenstwo Twojego malucha .Juz pracuja , znaczy sie ucza jak sie to robi . Twoj Maly tez sie uczy i umie chyba wiecej niz przedszkolak . Tak gadalismy o Twoim przyjezdzie , Oni bardzo chetni pogadac , ciesza sie , ze Cie zachwalalam , ze jestes bardzo tego /duzo nie chce , flaszka styknie / . Tak wiec mam Was na plac przywiezc , zreszta sami nie traficie i tak .Bedziesz z Malym od razu na placu pracowal Nic tak nie wiaze pana z psem jak wspolne treningi , tak mi Karen zawsze gada , a Ona ma przewaznie racje Super , porobie Wam zdjecia A co pijesz? Ty to masz fajnie. Już go widziałaś, a my jeszcze nie Co do zdjęć to ja niefotogeniczny od jakiegoś czasu jestem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 rrmi - masz taki wewnetrzny przymus na te okna. ja to rozumiem. czasem tez tak mam. całe szczęście, że rzadko. Mój znajomy - mniej wiecej w moim wieku - no ok - 7 lat starszy jest już dziadkiem Wczoraj byl w przedszkolu - z okazji obchodów Dnia Dziadka. I dostał laurke - wykonaną przy pomocy pani przedszkolanki - z życzeniami .... pogodnej starości Wzruszył się do łez Zwłaszcza, że jego młodsze dziecko ma coś w okolicach 7 lat. no to pogodnej , Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 O panno laskawa , ale dostal Prawde mowiac nie wyobrazam sobie byc Babcia , a moglabym zasadniczo , patrzac jakie Mlody ma wziecie Stary u mnie to gada ze jak cos to bedzie bawil Z tymi oknami to powiem prawde .Sie tak odgrazam bardziej bo okna wciaz brudne , a goscie juz pozapowiadani Moze sie jednak pojde i wezme Marjucha Przelicz sobie na dni , potem na godziny , na minuty i sekundy to szybciej zleci Pamietaj , zeby sie jakos na galowo nie wyrychtowac , bo na trening masz isc od razu Zreszta my tu na wsi to raczej we filcach chadzamy No ide , bo w sumie to co tu gadac . Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 rrmi NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A Tobie co sie niby nie podoba , co? Sie znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Marjucha Przelicz sobie na dni , potem na godziny , na minuty i sekundy to szybciej zleci Pamietaj , zeby sie jakos na galowo nie wyrychtowac , bo na trening masz isc od razu Zreszta my tu na wsi to raczej we filcach chadzamy No ide , bo w sumie to co tu gadac . Fajnie jest A już chciałem założyć wyjściowe filcaki. Dobrze, że mnie ostrzegłaś. Powiem Ani, to weźmie robocze puenty To mówisz, że zdolny jest ten nasz piesio To pewnie po Ani Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 To mówisz, że zdolny jest ten nasz piesio Przecież gadałam, że na kujona i prymuska wygląda, ale mnie nikt nie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A co tu taka cisza??? Dziennik na koncu drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A co tu taka cisza??? Dziennik na koncu drugiej strony Nic nie gadasz to i cisza Gosc pojechal do domu Wymeczony glaskaniem No zima normalnie wraca Jak tak bedzie padalo to do wieczora po kolana powinno byc sniegu . Chociaz zimno nie jest , 0 st . mokka Ciebie to widze z netu chyba calkiem wyrzucili , no ale co tam sie dziwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A co tu taka cisza??? Dziennik na koncu drugiej strony Nic nie gadasz to i cisza Gosc pojechal do domu Wymeczony glaskaniem No zima normalnie wraca Jak tak bedzie padalo to do wieczora po kolana powinno byc sniegu . Chociaz zimno nie jest , 0 st . mokka Ciebie to widze z netu chyba calkiem wyrzucili , no ale co tam sie dziwic Ona już go całego przeczytała, to co mam robić Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 O Marjuszek No jak tam ? Ja juz grabie przynioslam z podworka , zeby przed goscmi zagrbaic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Cześć rrmiś, przyszłam chłopców popodziwiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts