Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cześć rrmiś, przyszłam chłopców popodziwiać :D .
A ja wlasnie bylam patrzec czy wybralas co mislas wybrac :D

Obiecuje zdjecia specjanie dla Ciebie niedlugo :p

Marjuszek Przewieziesz go spokojnie na tylnym siedzeniu .Chyba , ze planujesz w domu klatke to mozesz kupic , ale nie spiesz sie , tyle co dojechac to na kanapie czy w bagazniku dojedzie do domu .

Mozesz kupic obrozke i smyczke , zeby mial juz swoja .

Co do jedzenia nie przejmuj se na zapas .

Obgadasz wszystko z nimi tutaj . Zdzysz , nie pzrezywaj :D

Jak je gotowanie to mu dam :D

Przynajmniej nie było nudno :wink: .

Teraz tez nie jest nudno , zyczliwi donosza co sie wypisuje o mnie w niektorych komentarzach to szok :o

Ze ja z psami spie , bo mi chlop nie wystarcza . Przedszkole :D

Lubie jak mnie tak nienawidza , ze az takie bzdury wypisuja .

Znaczy , ze jak sie mowi to nie jest zle , ludzie pamietaja :D

Nawet na leczenie psychiatryczne wysylaja .

Ne wybieram sie jednak :D

Generalnie jest super .

Pewnie kogos boli , ale to dobrze , jak boli znaczy , ze ludzie zyja .

Jak gadaja znaczy maja jezyki , jak pisza znaczy maja palce .

Tak wiec na zdrowie .

Moze dodam , ze uzywanie slowa chlopcy o psach moze wzbudzac agresje i politowanie .

A agresja jak wiadomo bierze sie wiadomo skad .

Teraz wiadomo chociaz , kto i po co wlazi tu czytac co sie za bzdety wypisuje :lol:

Dzien dobry drodzy czytajacy , pogadajce sobie :D

Zyczliwym wysylajacym mi linki do tematow dziekuje , ae wiecej nie bede korzystala z pomocy .

Nie mam czasu , musze sie chlopcami zajmowac , szkolic , gotowac i byc kura domowa :D

Marjucha

Dobrze , ze przezywasz , ale spokojniej .Maly przed droga i tak nie pownien jesc , zebyscie nie mieli przygod , bo droga przed Wami dosc dluga bedzie .

Pani Magda pewnie z psami cos tam robi jak zwykle i telefonu mogla nie slyszec .

Przynajmniej nie było nudno :wink: .

Teraz tez nie jest nudno , zyczliwi donosza co sie wypisuje o mnie w niektorych komentarzach to szok :o

Ze ja z psami spie , bo mi chlop nie wystarcza . Przedszkole :D

Lubie jak mnie tak nienawidza , ze az takie bzdury wypisuja .

Znaczy , ze jak sie mowi to nie jest zle , ludzie pamietaja :D

Nawet na leczenie psychiatryczne wysylaja .

Ne wybieram sie jednak :D

Generalnie jest super .

Pewnie kogos boli , ale to dobrze , jak boli znaczy , ze ludzie zyja .

Jak gadaja znaczy maja jezyki , jak pisza znaczy maja palce .

Tak wiec na zdrowie .

Moze dodam , ze uzywanie slowa chlopcy o psach moze wzbudzac agresje i politowanie .

.

my o Wiki mówimy córeczka, nawet mój tato mówi

" Przyjdź na pierogi w sobotę z córeczka" 8) 8) :lol:

Tak wiec jak soje nazywasz chłopaki to i tak lajcik

pomyśl co by się działo gdybyś nazwywała swoje pieski -synowie 8) 8) :wink:

A tak w ogóle to ludzie dziwni sa, szcegolnie Ci , którzy nie rozumieją miłosci do zwierzat. Trza ich olac

buziak :p

Sie zaba narazasz :D

Na jednym forum co czytam i czasem cos pisze to jest taka fajna dziewczyna co zawsze mowi o swoim dobku moj Syn ,wielka wlasnie litera.

Twoja Viki bedzie miala kolege u Marjuszka teraz.

Piekny mlodzieniec Im sie trafia , dlugowlosy , sie niby nie obczajam w ON kach , ale widze juz jakas roznice :D

A wszystkim , ktorzy wlaza komus do lozek dedykuje piekna piosenke , ktora trzeba wysluchac do konca jednak , bo na koncu jest przeslanie :D

http://pl.youtube.com/watch?v=5NKpmP-0Nvw

Tak na powaznie to zycze kazdemu , zeby juz doszedl do momentu kiedy bedzie mogl realizowac swoje plany i marzenia i wydawac kase na psy i szkolenia , szelczki i smyczki , zamiast na transport cudzych beczek .

Pozwole sobie zasmiac sie histerycznie :lol: :lol: :lol:

I tutaj mozna wlasnie sluchac konca piosenki :D

Jako i ja realizuje czujac sie bardzo dobrze na ciele i umysle :D

Oj tam dziewczęta i tak jest dobrze jak się z psem śpi. Ja ze Świnią sypiałam , poważnie i od tego taki ryj mi urósł. Moja Tereska czyli Mama, bo ja z tych mało konserwatywnych ludzie jestem , to na głowę sobie kładła świnkę morska , pomagała na ból migrenowy. Mój Stary jak Jarosław kocha koty , gada z nimi, nie sypia tylko dlatego, że Świnka jest zazdrosna i kota w domu nie mamy. Ja sypiałam również z chomikiem, ale do niczego między nami nie doszła, znaczy może on i chciał, no ale , wiecie sami jak jest. Kolejny przypadek w Rodzinie, mój Dziadek sypiał w swojej stajni jak się klacze źrebiły, bo tak lubił. Czyli dekiel też był. Mój Antonio czyli Tata nazywając konserwatywnie, dla swojej młodszej o prawie 20 lat drugiej żony wybudował domek letni dla jej osobistego psa i w lecie sypiali tam w trójkącie, no patologia tragiczna. Raz przyszedł proboszcz do Antonia, wino obalili , Antonio zrobił projekt elektryki i wykonał wszystko promocyjnie i jest najlepszym parafianinem od tej pory. Na tablicy wisi jako fundator. Moje Ciotki, te stare i durne gadają ze złotą rybką, taką z zoologika. Karpia nikt u nas nie zabije, bo wiadomo reinkarnacja . Tak typowa Polska małomiasteczkowa z nas rodzina, bardzo poważnie patrzymy na sąsiadów, kto z kim śpi i na czym , no i czy w niedziele w pierwszej ławce siedzi , bo to ważne. Nie gadamy z grzesznikami, nie dajemy ludziom swobody, tłamsimy i dyscyplinujemy, Pytamy się czy są zaspokojeni, a że Teresa to ma podejście medyczne to zaleca rozciąganie pochwy i tak nasze sąsiadki mają radość z seksu przez cały rok w mega mocy. Bardzo dbamy o zadowolenie seksualne naszych sąsiadów, bo nas to bardzo interesuje. Pytamy czy gra wstępna odpowiednia, czy nie za długo, nie za krótka. To dla nas bardzo istotne. Jak już wnikamy w to , co , kto i z kim robi w swojej sypialni, to zawsze w jakimś celu, bo jak gadać tak po próżnicy to nie ma co języka sobie męczyć. Zawsze jak ktoś chce z nami , czy moimi Rodzicami pogadać , jesteśmy otwarci, to nawet tak wypada i dobrze to o nas świadczy, przecież tak właśnie wygląda nasza narodowa otwartość i serdeczność. To w dobrym tonie jest zaglądać komuś do wyra i pytać czy jest zaspokojony, takie to moralnie poprawne jest i spowiadać się z tego nie trzeba :lol: :lol: :lol: .

No dziwny , dziwny , wiedzialam :wink:

Bylam teraz z chlopcami , tfu z psami i widzialam , ze swiatlo sie u Ciebie w lazience swieci .

No wiadomo , kto ma nowa taaaka lazienke to i podespi czasem w wannie :D

W sumie jak u dziwnych :D

Jak sie kurde wyda , to mnie fryzjerka pogoni :lol:

Ulica nasz piekna , biala i czysta , smieci nie widac co to je ludzie wyrzucaja cichaczem

:D

Mokka

Musze zlapac oddech po Twoim tekscie , no nie moge .

Jestescie wspaniala Rodzina dbajaca jak prawdziwi , dobrzy ludzie o innych :D

Powiedz tylko jeszcze tak szczerze , plotkujecie czasem ?

he he , nie pomyslalam chyba , pewnie to o Was plotkuja :D

Cos czuje , ze Wy jak zuberowie dziwni :D

Dobra koniec juz tymi bzetami , bo bany znowu beda .

echhh znowu by byo wesolo i Selim by sie znalazl :D

Poza tym musze sie wysac , jutro goscie i trening z chlopcami .

Sile trzeba miec , bo ciagna bardzo na szmatke i rekaw .

Sie podszkola to trzeba bedzie porzadek we wsi zaprowadzic :D

Pani Zuberowo jak chcesz to wez Filipa i dawaj z nami jutro , ta ciekawie jest .

Powiedz tylko jeszcze tak szczerze , plotkujecie czasem ?

Nie musimy, jesteśmy znani i lubiani to i o nas gadają :lol: . Mój Antonio zawsze gadał, że jak robisz coś pod publikę i nie powiesz o kogo chodzi to menda jesteś i nikt nie zapamięta Twojego imienia. Dlatego już w przedszkolu jak mi coś było nie tego, to szłam do konkretnej pani i jej swoje zadnie oznajmiałam. Tak wywalczyłam główne role w przedstawieniach, wydarłam z gardła koleżance Królewnę Śnieżkę. Jak była lekcja pokazowa i pani ładnie dzieci uczyła co należy powiedzieć, to mnie Antonio podpuszczał co mam gadać. Moja Teresa jak pogadankę wygłosiła jako lek. med w ogólniaku o seksie to nauczycielki płonęły jak pochodnie. Moja Prababka gdy opowiadała jak zbałamuciła Pradziadka to może dopiero teraz w kinie kręci się takie akcje :lol: . My nie musimy nic nikomu sugerować bo mamy wykupione OC, w naszej Rodzinie gada się na to odwaga cywilna. Nie mówisz, że wiadomo, kto tak gada, kto tak robi ,tylko normalnie, np. Zocha to gada to i owo ,a Janek to palant, mało tego jak spotykasz Janka to mu to walisz prosto na twarz. Nikt się nas nie pyta czy ma ładnie w domu, bo może usłyszeć , że badziewie ma , albo i inne nieciekawe. Moi rodzice zawsze mi gadali jak zadajesz pytanie to się przygotuj na odpowiedź. Prości z nas ludzie , robimy tak jak gadamy. Moja Teresa nie zwraca na ludzkie gadanie uwagi, zawsze mi powtarza, a wiesz co w Mozambiku by na to powiedzieli, jedź i sprawdź jak Cie to tak interesuje. Jak wrócisz to się do tego koniecznie ustosunkuj, bo szkoda płacić za bilet jak nic z tego nie wyniesiesz :lol: . Ja mam ciekawą Rodzinę u ludzi sensacji szukać nie muszę, wnikać w ich życie też nie. Udało mi się w życiu, sami robimy sobie show i dobrze nam z tym. Obcych aktorów w naszym cyrku nie potrzebujemy, cudzego życia też nie.