marjucha 30.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A ja chyba za chwilkę będę dryndał do Pani Magdy, bo mi nie odpisała na maila. Jadę na zakupy i nie wiem co kupić, aby w miarę wygodnie przewieźć psa oraz co on obecnie je, żebym mógł się przygotować Co do grabienia, to nie warto, bo jak przyjedziemy to i tak nabrudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Cześć rrmiś, przyszłam chłopców popodziwiać .A ja wlasnie bylam patrzec czy wybralas co mislas wybrac Obiecuje zdjecia specjanie dla Ciebie niedlugo Marjuszek Przewieziesz go spokojnie na tylnym siedzeniu .Chyba , ze planujesz w domu klatke to mozesz kupic , ale nie spiesz sie , tyle co dojechac to na kanapie czy w bagazniku dojedzie do domu . Mozesz kupic obrozke i smyczke , zeby mial juz swoja . Co do jedzenia nie przejmuj se na zapas . Obgadasz wszystko z nimi tutaj . Zdzysz , nie pzrezywaj Jak je gotowanie to mu dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.01.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czekam niecierpliwie.A jakiego psa przewozicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.01.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A Tobie co sie niby nie podoba , co? Sie znalazl ..bo ..jak se wspomnę te bany ...to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Przynajmniej nie było nudno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Czekam niecierpliwie. A jakiego psa przewozicie? Owczarka niemieckiego z hodowli nie daleko Rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ale fajnie . Będziesz mieć dużo radości, z siusianiem też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nudno nie było.....za to teraz- tu nudno idzie nowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.01.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Sam widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Przynajmniej nie było nudno . Teraz tez nie jest nudno , zyczliwi donosza co sie wypisuje o mnie w niektorych komentarzach to szok Ze ja z psami spie , bo mi chlop nie wystarcza . Przedszkole Lubie jak mnie tak nienawidza , ze az takie bzdury wypisuja . Znaczy , ze jak sie mowi to nie jest zle , ludzie pamietaja Nawet na leczenie psychiatryczne wysylaja . Ne wybieram sie jednak Generalnie jest super . Pewnie kogos boli , ale to dobrze , jak boli znaczy , ze ludzie zyja . Jak gadaja znaczy maja jezyki , jak pisza znaczy maja palce . Tak wiec na zdrowie . Moze dodam , ze uzywanie slowa chlopcy o psach moze wzbudzac agresje i politowanie . A agresja jak wiadomo bierze sie wiadomo skad . Teraz wiadomo chociaz , kto i po co wlazi tu czytac co sie za bzdety wypisuje Dzien dobry drodzy czytajacy , pogadajce sobie Zyczliwym wysylajacym mi linki do tematow dziekuje , ae wiecej nie bede korzystala z pomocy . Nie mam czasu , musze sie chlopcami zajmowac , szkolic , gotowac i byc kura domowa Marjucha Dobrze , ze przezywasz , ale spokojniej .Maly przed droga i tak nie pownien jesc , zebyscie nie mieli przygod , bo droga przed Wami dosc dluga bedzie . Pani Magda pewnie z psami cos tam robi jak zwykle i telefonu mogla nie slyszec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ze ja z psami spie . tez- kiedyś spałem hehe bo jak kota usłyszał , to blok cały na baczność stawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a teraz śpisz z kotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a teraz śpisz z kotem ? Obstawiam raczej jakas kotke Znajac Selka to moze nawet dwie sztuki Po sniegu wspomnienie , na polach bloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Przynajmniej nie było nudno . Teraz tez nie jest nudno , zyczliwi donosza co sie wypisuje o mnie w niektorych komentarzach to szok Ze ja z psami spie , bo mi chlop nie wystarcza . Przedszkole Lubie jak mnie tak nienawidza , ze az takie bzdury wypisuja . Znaczy , ze jak sie mowi to nie jest zle , ludzie pamietaja Nawet na leczenie psychiatryczne wysylaja . Ne wybieram sie jednak Generalnie jest super . Pewnie kogos boli , ale to dobrze , jak boli znaczy , ze ludzie zyja . Jak gadaja znaczy maja jezyki , jak pisza znaczy maja palce . Tak wiec na zdrowie . Moze dodam , ze uzywanie slowa chlopcy o psach moze wzbudzac agresje i politowanie . . my o Wiki mówimy córeczka, nawet mój tato mówi " Przyjdź na pierogi w sobotę z córeczka" Tak wiec jak soje nazywasz chłopaki to i tak lajcik pomyśl co by się działo gdybyś nazwywała swoje pieski -synowie A tak w ogóle to ludzie dziwni sa, szcegolnie Ci , którzy nie rozumieją miłosci do zwierzat. Trza ich olac buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Sie zaba narazasz Na jednym forum co czytam i czasem cos pisze to jest taka fajna dziewczyna co zawsze mowi o swoim dobku moj Syn ,wielka wlasnie litera. Twoja Viki bedzie miala kolege u Marjuszka teraz. Piekny mlodzieniec Im sie trafia , dlugowlosy , sie niby nie obczajam w ON kach , ale widze juz jakas roznice A wszystkim , ktorzy wlaza komus do lozek dedykuje piekna piosenke , ktora trzeba wysluchac do konca jednak , bo na koncu jest przeslanie http://pl.youtube.com/watch?v=5NKpmP-0Nvw Tak na powaznie to zycze kazdemu , zeby juz doszedl do momentu kiedy bedzie mogl realizowac swoje plany i marzenia i wydawac kase na psy i szkolenia , szelczki i smyczki , zamiast na transport cudzych beczek . Pozwole sobie zasmiac sie histerycznie I tutaj mozna wlasnie sluchac konca piosenki Jako i ja realizuje czujac sie bardzo dobrze na ciele i umysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 30.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Oj tam dziewczęta i tak jest dobrze jak się z psem śpi. Ja ze Świnią sypiałam , poważnie i od tego taki ryj mi urósł. Moja Tereska czyli Mama, bo ja z tych mało konserwatywnych ludzie jestem , to na głowę sobie kładła świnkę morska , pomagała na ból migrenowy. Mój Stary jak Jarosław kocha koty , gada z nimi, nie sypia tylko dlatego, że Świnka jest zazdrosna i kota w domu nie mamy. Ja sypiałam również z chomikiem, ale do niczego między nami nie doszła, znaczy może on i chciał, no ale , wiecie sami jak jest. Kolejny przypadek w Rodzinie, mój Dziadek sypiał w swojej stajni jak się klacze źrebiły, bo tak lubił. Czyli dekiel też był. Mój Antonio czyli Tata nazywając konserwatywnie, dla swojej młodszej o prawie 20 lat drugiej żony wybudował domek letni dla jej osobistego psa i w lecie sypiali tam w trójkącie, no patologia tragiczna. Raz przyszedł proboszcz do Antonia, wino obalili , Antonio zrobił projekt elektryki i wykonał wszystko promocyjnie i jest najlepszym parafianinem od tej pory. Na tablicy wisi jako fundator. Moje Ciotki, te stare i durne gadają ze złotą rybką, taką z zoologika. Karpia nikt u nas nie zabije, bo wiadomo reinkarnacja . Tak typowa Polska małomiasteczkowa z nas rodzina, bardzo poważnie patrzymy na sąsiadów, kto z kim śpi i na czym , no i czy w niedziele w pierwszej ławce siedzi , bo to ważne. Nie gadamy z grzesznikami, nie dajemy ludziom swobody, tłamsimy i dyscyplinujemy, Pytamy się czy są zaspokojeni, a że Teresa to ma podejście medyczne to zaleca rozciąganie pochwy i tak nasze sąsiadki mają radość z seksu przez cały rok w mega mocy. Bardzo dbamy o zadowolenie seksualne naszych sąsiadów, bo nas to bardzo interesuje. Pytamy czy gra wstępna odpowiednia, czy nie za długo, nie za krótka. To dla nas bardzo istotne. Jak już wnikamy w to , co , kto i z kim robi w swojej sypialni, to zawsze w jakimś celu, bo jak gadać tak po próżnicy to nie ma co języka sobie męczyć. Zawsze jak ktoś chce z nami , czy moimi Rodzicami pogadać , jesteśmy otwarci, to nawet tak wypada i dobrze to o nas świadczy, przecież tak właśnie wygląda nasza narodowa otwartość i serdeczność. To w dobrym tonie jest zaglądać komuś do wyra i pytać czy jest zaspokojony, takie to moralnie poprawne jest i spowiadać się z tego nie trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 30.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Na jednym forum co czytam i czasem cos pisze to jest taka fajna dziewczyna co zawsze mowi o swoim dobku moj Syn ,wielka wlasnie litera. rrmi Mój mąż też do Rogala mówi mój synek. No ale wiadomo wtajemniczonym nie od dzisiaj, że mój mąż jest taki... dziwny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No dziwny , dziwny , wiedzialam Bylam teraz z chlopcami , tfu z psami i widzialam , ze swiatlo sie u Ciebie w lazience swieci . No wiadomo , kto ma nowa taaaka lazienke to i podespi czasem w wannie W sumie jak u dziwnych Jak sie kurde wyda , to mnie fryzjerka pogoni Ulica nasz piekna , biala i czysta , smieci nie widac co to je ludzie wyrzucaja cichaczem Mokka Musze zlapac oddech po Twoim tekscie , no nie moge . Jestescie wspaniala Rodzina dbajaca jak prawdziwi , dobrzy ludzie o innych Powiedz tylko jeszcze tak szczerze , plotkujecie czasem ? he he , nie pomyslalam chyba , pewnie to o Was plotkuja Cos czuje , ze Wy jak zuberowie dziwni Dobra koniec juz tymi bzetami , bo bany znowu beda . echhh znowu by byo wesolo i Selim by sie znalazl Poza tym musze sie wysac , jutro goscie i trening z chlopcami . Sile trzeba miec , bo ciagna bardzo na szmatke i rekaw . Sie podszkola to trzeba bedzie porzadek we wsi zaprowadzic Pani Zuberowo jak chcesz to wez Filipa i dawaj z nami jutro , ta ciekawie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 30.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dzięki, ale my mamy jutro treningi piłki nożnej w podgrupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 30.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Powiedz tylko jeszcze tak szczerze , plotkujecie czasem ? Nie musimy, jesteśmy znani i lubiani to i o nas gadają . Mój Antonio zawsze gadał, że jak robisz coś pod publikę i nie powiesz o kogo chodzi to menda jesteś i nikt nie zapamięta Twojego imienia. Dlatego już w przedszkolu jak mi coś było nie tego, to szłam do konkretnej pani i jej swoje zadnie oznajmiałam. Tak wywalczyłam główne role w przedstawieniach, wydarłam z gardła koleżance Królewnę Śnieżkę. Jak była lekcja pokazowa i pani ładnie dzieci uczyła co należy powiedzieć, to mnie Antonio podpuszczał co mam gadać. Moja Teresa jak pogadankę wygłosiła jako lek. med w ogólniaku o seksie to nauczycielki płonęły jak pochodnie. Moja Prababka gdy opowiadała jak zbałamuciła Pradziadka to może dopiero teraz w kinie kręci się takie akcje . My nie musimy nic nikomu sugerować bo mamy wykupione OC, w naszej Rodzinie gada się na to odwaga cywilna. Nie mówisz, że wiadomo, kto tak gada, kto tak robi ,tylko normalnie, np. Zocha to gada to i owo ,a Janek to palant, mało tego jak spotykasz Janka to mu to walisz prosto na twarz. Nikt się nas nie pyta czy ma ładnie w domu, bo może usłyszeć , że badziewie ma , albo i inne nieciekawe. Moi rodzice zawsze mi gadali jak zadajesz pytanie to się przygotuj na odpowiedź. Prości z nas ludzie , robimy tak jak gadamy. Moja Teresa nie zwraca na ludzkie gadanie uwagi, zawsze mi powtarza, a wiesz co w Mozambiku by na to powiedzieli, jedź i sprawdź jak Cie to tak interesuje. Jak wrócisz to się do tego koniecznie ustosunkuj, bo szkoda płacić za bilet jak nic z tego nie wyniesiesz . Ja mam ciekawą Rodzinę u ludzi sensacji szukać nie muszę, wnikać w ich życie też nie. Udało mi się w życiu, sami robimy sobie show i dobrze nam z tym. Obcych aktorów w naszym cyrku nie potrzebujemy, cudzego życia też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts