Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

...

Poza tym musze sie wysac , jutro goscie i trening z chlopcami .

....

To mnie zainspirowalas tem wyznaniem 8)

A nie gadam nic, bo czytam i fanka mokkowej Tereski sie staje :)

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Poza tym musze sie wysac , jutro goscie i trening z chlopcami .

Sile trzeba miec , bo ciagna bardzo na szmatke i rekaw .

Sie podszkola to trzeba bedzie porzadek we wsi zaprowadzic :D

ciekawie jest .

Witam

Rzeczywiście na treningu jest ciekawie :lol:

Przyznam sie bez bicia ze byłam dzisiaj z moimi chłopakami ( nie psami :wink: ) zeby te rrmisi chłopaki ( psy) popodgladać i zobaczyc jak mój młody syn reaguje na wiekszą grupe psów. To my-te sierotki co stały pod lasem obok samochodów.

No ja mysle że po takim szkoleniu to lepiej na te wszystki pieski uważać :lol: a i porządek we wsi wreszcie będzie.

Miałam dzisiaj miłe spotkanie z p. Magda z hodowli owczarków ( rrmi ja poleciła) i zacheciła mnie tez do podjechania na szkolenie.

Ale ja tu czytam że marjucha właśnie jednego z tej hodowli bierze.

Piękny jest-dzisiaj go widziałam, nie bedziesz żałować.

Rrmi

Sorry że nie podchodziłam do ciebie ale z chłopcami byłas zajeta, a czekac do konca tez mi sie nie chciało bo źle się ubrałam i zimno mi było. :oops:

Nastepnym razem sie poprawie.

AnSi

Wyspac mialo byc , no nie rob ze mnie podsmiechujek :lol:

Wrocil Twoj ?

Betsi

Super , ze zajrzalas , za chwile bedziesz psim milosnikiem zapewne , wiec bedziesz miala tu kacik dla siebie :D

Prawde mowiac nie wiem kogo widzialas na treningu , ale mnie dzisiaj nie bylo .Pogoda to nie dla dobermanow :roll: I zajeta troche bylam .

Ciesze sie jednak , ze wybralas sie i zobaczylas jak z psami trzeba pracowac i co je cieszy :D

Jak Twojemu Synkowi sie podobalo ?

Bardzo jestem ciekawa .

Teraz zaluje , ze nie bylam , nie widzialam tego Marjuchowego malego , ale slyszalam ,ze bardzo , bardzo jest :D

We wtorek pewnie bede , a jak nie to w sobote .

Podejrzewam , ze w tygodniu pracujesz to moze w sobote sie zobaczymy :D

Namawiam na prace z psiakiem , bedziecie zadowoleni pewnie .

Zreszta jak juz poznalas Pania Magde i Martina to sama Wiesz jacy to milosnicy zwierzat i tym zarazaja :D

Moim milym gosciom dziekuje za odwiedziny , mam nadzieje , ze calo dojechalyscie .

My jeszcze z chlopcami chodzilismy po wsi , pieknie jest bialo :p

Rrmi

No to ja Ciebie bardzo przepraszam, ze pomylilam Cie z kims innym :oops:

Ale była taka młoda dziewczyna w dwoma psami ( bardzo podobnymi do dobermanów) i myslałam ze to Ty. Ponieważ stalismy w sporej odleglości to też dobrze nie widziałam. A poza tym to widziałam Cie tylko raz i to dosyc dawno :wink:

Musimy to nadrobic. Penie jesli zostane psiarą to bedziemy mialy mozliwosc spotykać sie na szkoleniu. rzeczywiście we wtorki pracuje ale soboty zazwyczaj mam wolne ( poza pracami domowymi, które musze nadrobic w weekendy) :cry:

Ale była taka młoda dziewczyna w dwoma psami
Dziekuje Ci bardzo :D :D

Nie ma za co przepraszac , nic sie nie stalo .Poza tym na szkoleniu to nikt do siebie ze wzgledu na ubrania do siebie nie podobny. Tam sie w takich lumpach chodzi :D

Powiedz lepiej czy juz zdecydowalas jakiego kupujesz ?

Bardzo jestem ciekawa :oops:

W sobote bedziemy pewnie cala ekipa .

We wtorek to nas bedzie calkiem duzo :wink:

Wieje bardzo cos , pewnikiem to wiosna idzie :roll:

Ale była taka młoda dziewczyna w dwoma psami
Dziekuje Ci bardzo :D :D

Nie ma za co przepraszac , nic sie nie stalo .Poza tym na szkoleniu to nikt do siebie ze wzgledu na ubrania do siebie nie podobny. Tam sie w takich lumpach chodzi :D

W sobote bedziemy pewnie cala ekipa .

We wtorek to nas bedzie calkiem duzo :wink:

Wieje bardzo cos , pewnikiem to wiosna idzie :roll:

Hej.

Mówisz o moim garniturze, w którym się na tą Waszą wiochę wybieram :o :lol: :lol:

Na którą jest to szkolenie we wtorek?

Ja widzę, że już pół forum widziało mojego piesia na żywo, ino nie ja :cry: .

Pozdrawiam :D

Marjucha

Gdziez bym smiala o Twoim smokingu sie wyrazac .

Mowie o sobie :D

Ostatnio bylam w butach , w ktorych pol podeszwy mialam odklejone , bo jedyne co sie nie slizgaja jak mnie Gotek ciagnie :D

Rozmawiales z Pania Magda ?

Juz Wiesz co z jedzeniem chyba . bo widze , ze nie panikujesz :wink:

Musicie we wtorek wskoczyc do samochodu jak najwczesniej rano i jechac .

Ja bede chciala byc wcesniej , zeby wybiegac chlopakow , wiec czeka na Was i pojedziemy na plac .Plac ode mnie jest 5 minut .

No i bedziecie musieli sie przebrac na pewno przed :roll:

No chyba tyle nie bedziecie jechali :roll:

Jesli chcesz ominac Wawe to trzeba chyba gdzies za Plonskiem jakis objazd popatrzec . Popatrz na mapie .

Jesli jednak bedziesz jechal normalnie to tez jest ok , z obwodnicy zlapiesz Krakowska i jestes za chwile u mnie .

Powiem Ci , ze jak my jedzilismy po chlopcow to nic nie kupowalam , zeby nie zapeszyc .

:wink:

Szkolenie na 14 , jedni ludzie sa wczesniej , inni pozniej .

Skaczemy tam do ciemnej nocy :D

Generalnie , na ktora bedziesz na ta bedzie dobrze .

Bede czekala na Was , bo sami tam w zyciu na plac nie traficie , bo to w lesie jest :D

:

Jeszcze nie podjeta ostateczna decyzja. Jadę zaraz do Zalesia do znajomych na konsultacje. Mam strasznie duzo dylematów. Z jednej strony chcialabym a zdrugiej boje sie :lol:

Mam w domu swinke morska i zastanawiam sie czy te dwa zwierzaki

( z pieskiem) bedą sie tolerować?

Gdzie zbudować kojec?

itp, itd ............ :roll:

Marjucha

Jeszcze raz potwierdzam ze Twój piesek jest sliczny i mimo ze ma juz kilka miesięcy to jeszcze szczeniak z niego wychodzi i mąrde taka śmieszna ma. Ja prawdopodobnie bede kupowała jego brata :lol:

Razem kojcu siedza i świetnie sie bawią.

rrmi - przyjechal, zadowolony bardzo - jak po urlopie :) Piesy podobaja Mu siie i mowi, ze nasz to przy Twoich jak jamnik jakis wyglada. Nie zeby z charakteru, ale z wysokosci i objetosci w klacie :)

ZeljkoTo samo robilam co jadlas :D

AnSusia

No staralam sie jakos :roll: :wink:

Jak tam u Was snieg tez lezy ? U mnie nawet sporo .Na wiejskiej drodze slisko jak diabli .

Latalam juz po obrozke dla Gocia na szkolenie .Znowu skonczylismy na Okeciu az . Chyba tam jakos tego najwiecej .

Kolezanke ze wschodu to chyba zasypalo razem z komputerem :D

A to ok. Bardzo smaczne to i co najwazniejsze Stefek moj moze tez jesc, wiec nie musze robic dwa obiady.

p.s. Jak masz kontakt z Zielonooka, to prosze pozdrowic ode mnie, troche pusto tutaj bez Niej. Szkoda, ze tutaj juz nie zaglada. :roll:

DD! Czy przepis na babke ziemniaczana mozna tu dostac? 8) Chyba, ze chodzi o ta co ja tez jadlam u Ciebie, ta z kiebaska? Ta znam, chyba zrobie bo mi Nefcia smaku narobila i przypomniala. :D
Rób, rób, zajefajna ta babka - żadko się zdarza , żebym dokładkę brała - a tu popatrz :)

Cze, dziewczyny i chłopaki :lol: Babka ziemniaczana to super jest, w Supraślu kiedyś się najadłam prawie do zdechu. Nigdy nie robiłam sama, chyba nie potrafię, albo potrafię, ale jeszcze o tym nie wiem. Śniegu u nas dużo nie ma, mrozu tez nie najwięcej, słońce w normie, wiatr umiarkowany, pogoda na browara jednym słowem.