Wciornastek 25.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Aronia jak byk. A winko z samych to trochę przycierpkawe ale........ Gdy tylko u nas zaczęła się budowa zrobiłam winko z śliwek (glupek vel mirabelek vel ałyczy) i właśnie z aronii. Rocznik jest jak najbardziej dobry Winko pyszota będzie na parapetówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/10325_348.ts1114698917684.jpg znalazlam w zbiorach. Nie wiem czy taki kamien za malo szlachetny, ale pomysl jest. p.s. co slychac, jak idzie dachowcom? U nas robia drzwi. A ja dzis przez pol dnia szukalam aparatu Stefka. W koncu z bezsilnosci poszlam wypic kawe, napisalam zyczenie aby znalezc apart,wlozylam go do mojego kufekra cudow..., kawe dokonczylam, wstalam i poszlam znowu szukac - dokladnie tam gdzie poszlam - aparat byl!!! Ten kuferek dziala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.07.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zeljka ile chcesz za ten kuferek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Oj Edittko, to taki do zabawy jest tylko. Sama sobie tez mozesz zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Aronia jak byk. A winko z samych to trochę przycierpkawe ale........ Gdy tylko u nas zaczęła się budowa zrobiłam winko z śliwek (glupek vel mirabelek vel ałyczy) i właśnie z aronii. Rocznik jest jak najbardziej dobry Winko pyszota będzie na parapetówkę. Dziekuje Moze jakis przepis na to wino ktos ma , bo nie mam pojecia jak sie zabrac do tego Zeljko dzieki za kominek ,u mnie bedzie tak wlasnie pod skos podchodzil do kalenicy I kuferek poprosze , mozemy z Edytka jakos co kilka dni sie ewentualnie wymieniac AnSi czy parapety dojechaly? Nasza pozyczona winda do wciagania dachowki jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 kiedy beda zdjecia windy i dachu ? kuferek nie pozyczam macie swoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.07.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ale sie dzieje no no no musze isc i dwie strony do tylu czytac szczesliwym to sie nawet aronia na dzialce darzy jak wszystko poczytam , to sie doglebnie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 To moze jakies winko chociaz sie z tego zrobi? żebyś Ty czasem po tym winku nie wykitowała Moja Droga Cześć Zochna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 to sie doglebnie wypowiem To moze jednak lepiej dowcipnie Dobrze , ze juz wrocilas ze szlajania po swiecie Aggi najgorsze , ze jak te winko na omowiny bedziemy pic. Mozem obedwie wykitowac Juz jestes? Zeljko zrobie zdjecie windy specjalnie dla Ciebie. Dobrze , ze mi sie dzis jakis fotoreporter nie trafil przygodny , bo wzielam i sie zmoglam i na dach wczolgalam. Pozniej musial mnie Stary prawie znosc. Co sie usmial ze mnie jak z tylkiem w gorze usilowalam zejsc to Jego I tak jestem z siebie dumna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A jak tam dziecku poszlo w filmie? Spodobalo sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Aggi najgorsze , ze jak te winko na omowiny bedziemy pic. Mozem obedwie wykitowac Juz jestes? możemy i obedwie byle nie w boleściach nie jestem, na jedną noc zajechałam inwentarza dopilnować, bo innych chetnych nie było , jutro bladym świtem back to Poznań. Ale auteczko fruwa - 1,5 h do Poznania z palcem w łatwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A jak tam dziecku poszlo w filmie? Spodobalo sie?Liczylam na to , ze sie ktos ulituje i zapyta ,zebym mogla sie pochwalic. No wiec tak Sluchaj Aggi!!!! ,bo to o Zieciu jak nie brac Widzial Pana Linde i Pania Foremniak. PaniMalgosia pogadala z Nim chwilke . Pan Linda powiedzial , ze "a ciebie tu jeszcze nie widzialaem" Bedzie w 3 ujeciach . Powiem kiedy , chyba w pazdzierniku Autografy jak co zalatwie Nie jedz tak szybko . Zachowujesz sie zupelnie jakbys nie miala wczesniej takiego fajnego auta. Dlaczego nie wklejasz wiecej zdjec z domu? Zeljka Cie nawet prosila , i co? Mozesz u mnie wkleic , w sumie i tak w posagu to jakby moje jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 To sie pisze na ten autograf. A takich pieknych inaczej, jak ja nie szukaja do tego filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zeljko cos sie pomysli dla Ciebie Jak bedzie rola dla ladnej i chudej jak patyk I ze Stefkiem of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 tylko, żeby mi się tam chłopak nie zmarnował, bo wiesz... bym Ci napisała ile jechałam, ale jeszcze mnie kto zlinczuje zdjęć nie wklejam bo mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Czesc - parapety beda w srode na liste autografowa tez mnie prosze wciagnac szkoda ze tego zdjecia z kuprem ku gorze nikt Ci jednak nie zrobil na winko aroniowe sie juz pisze choc przepisu stosownego zadnego nie znam :) Uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 anSi nawalona jesteś ździebko jakby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 anSi nawalona jesteś ździebko jakby? Jaka Ty spostrzegawcza jestes , no nie moge AnSusia widzialas ? Zosia objawila sie. Mam nadzieje , ze sie wesele nie przeciagnie Cos sie dzieje? Kurcze nie mam pojecia jak sie do tego wina przybrac ,moze u Chefa poszukam .. Tak poza tym elektyk robi , mamy szanse na odbior tego i przejscie na normalny prad . Po wylewkach zaczniemy zalatwiac odbior domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Jak bedzie rola dla ladnej i chudej jak patyk Nie kopie sie lezacego Ty dziumdzio jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Aggi jeszcze nie , narazie na podwojnym gazie rrmi - jak to tak juz odbierac chcecie? Czesciowo? poza tym cos mi sie obilo o uszy, ze Zochna z jakims koscielnym na wojazach byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts