marjucha 06.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Już namierzyłem polecaną szkołę w Trójmieście. Nawet dojazd jest dobry, bo blisko obwodnicy. Ruszają w marcu, więc czas zadzwonić i dowiedzieć się jak z wolnymi miejscami i terminami zajęć. Parys dzisiaj rano już sam wszedł do miejsca swego zamieszkania, a jeszcze wczoraj trzeba go było wnosić Na razie na dłuższy spacer, żeby mógł sobie pobiegać bez smyczy to się nie odważę. Poczekam aż zacznie przychodzić, gdy go zawołam. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Marjucha Do nauki przywolanie jest bardzo dluga linka . Mozesz kupic specjalna , albo kawal jakiejs tasmy czy linki , najlepiej z 15 metr , zebys mial go zawsze pod noga i puszczac luzem niby i wolac i kielbaska I tak wciaz trzeba cwiczyc , ale tak nauczysz najszybciej . Poza tym na pociesenie powiem ,ze on raczej nie odejzie nigdzie sam , bo bedzie sie bal , to jeszcze nowe wszystko dla niego. Samowolki zaczna sie za jais czas Marzec to dobry czas na poczatek nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 06.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jaki fajny kudłacz, ale ma futro okazałe. Bardzo duży się tak na fotach wydaje. Na twardziela wygląda, to sobie da radę spokojnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Marjucha sliczego piesa sobie kupilscie Ale, ale...czy Wy na pewno kupiliscie psa? Na drugim zdjeciu wyglada jak maly niedzwiadek. Fantastyczny. No i ta polecana szkola w 3City to gdzie? jak blisko obwodnicy to moze i ja bym S. namowila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Marjucha sliczego piesa sobie kupilscie Ale, ale...czy Wy na pewno kupiliscie psa? Na drugim zdjeciu wyglada jak maly niedzwiadek. Fantastyczny. No i ta polecana szkola w 3City to gdzie? jak blisko obwodnicy to moze i ja bym S. namowila Pole treningowe jest zaraz za Castoramą na Osowie(Chwaszczynie). Pies jest super, tylko mi go żal jak wyje Na szczęście jest tendencja spadkowa Najgorsze jest to,że woli Anię a nie mnie Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 jak blisko obwodnicy to moze i ja bym S. namowila A moze tak sama ? Prawde mowiac , dobrze jesli kazdy z domownikow troche pochodzi po kole A i powietrza sie mozna nalykac swiezego Marjucha Ania byla z nim w czwartek , wiec tak jakby zna Ja lepiej .Zaczniecie szkolenie i to sie moe zmienic . Pies uwaza przewaznie tego kto poswieca mu czas Plakac przestanie za chwile , zobaczysz , trzeba go przed spaniem wymeczyc , zeby ledwo zyl i zobaczysz . Tak jak u mnie teraz juz nocka jest po treningu Gociu dostal dzisiaj rekaw i tak byl podniecony , ze szok . A pogoda wiosenna calkiem Z tym , ze na srode juz snieg widzialam To milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.02.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej. Wczoraj odważyłem się pościć bez smyczy Parysa podczas spaceru. Bardzo Nas pilnował i nie odchodził dalej niż max. 20m. Nareszcie mógł sobie powęszyć i połazić bez krępacji. A że się cały uwalił? No cóż Tak wyglądał http://images24.fotosik.pl/324/61dade11bc54de14med.jpg A tutaj się z Anią wypozował http://images30.fotosik.pl/324/d9a2a058832b4a08med.jpg Wczoraj też Snajper nauczył go grac w piłkę, więc wieczorem Parys padł jak nieżywy i nie w głowie było mu wycie Psi raport zdałem więc zabieram się do pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Maluszku my niezmiennie zapraszamy na spacerek Z tym pod Piasecznem troche przesadzilam , no ale Baszkowke widzialam rrmisia - na pewno będziemy Tylko może jak zrobi się troszkę cieplej, dobrze? Teraz przy takiej zimnej, deszczowo-pluchatej pogodzie to nie chcemy Miśka spacerami za bardzo obciążać - robimy tylko króciutkie spacerki na załatwienie potrzeb i do domciu. Dla jego to najgorsza pogoda znaczy się dla jego stawów. Będziesz u Rasi w tę sobotę? Przyjedź Marjucha - Parys cudeńko Jeszcze ma taki fajny dziecinny pyszczek A po za tym straszliwie puchaty jest co do brudzenia się - moja sucz tak samo ma to chyba cecha długowołosych ONków bo berneńczyk przy niej jest okazem czystości A włosów ma zdecydowanie wiecej niż ona. Ciekawe dlaczego tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Parys wyglada naprawde jak maly niedzwiadek , ale do Ani podobny , nie ma co Fajnie , ze ma kolege , sam widzisz umeczyl sie to i od razu zasnal i nie plakal . Widzialam w sobote Picasso i Pasja tez byla . No ale Parys ladniejszy jest Maluszku Biedny ten Misiek jest naprawde , ale na wiosne bedzie lepiej , bo niech tylko slonko zaswieci to bedzie wylegiwal sie calymi dniami na slonku , na pewno lubi . Chyba nie dam rady do Rasi , mamy prawie na 100% trening , zdaje sie nie ma wystaw w ten weekend . Zaluje bardzo . Nawet ladnie dzisiaj bylo na dworzu , moi tak pieknie biegaja razem Milo popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jakieś zdjęcia byś zapodała chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Tak jakos mi schodzi ze zdjeciami . Na spacer nie czesto biore aparat , bo kije rzucam to cos i nie mam jak tego nosic . Gotka nie poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jaki piękniasty ten Parys kurde noooooooooo i pańcię ma niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gotka nie poznasz No własnie, nie ściemniaj dawaj jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jaki piękniasty ten Parys kurde noooooooooo i pańcię ma niczego sobie Jakby moj chrzesniak w sumie A Ty kiedy sie do mnie wybierzesz tak wlasciwie ? Bym tarla znowu te kartofle , no niech bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Własnie!!!!!! Przepisa miałaś dać na ta babkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jaki piękniasty ten Parys kurde noooooooooo i pańcię ma niczego sobie Jakby moj chrzesniak w sumie A Ty kiedy sie do mnie wybierzesz tak wlasciwie ? Bym tarla znowu te kartofle , no niech bedzie Kochana, wiesz, że z rewizytą w sobotę ruszam - jak się nie sponiewieram to może w niedzielę dam radę - choć może powinnam jakieś kamienie wybrać, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nefcia Czy Ty chcesz powiedziec moja Droga , ze jeszcze nie zdecydowalas sie ? No ladnie , ladnie Moze zdjec jeszcze poogladaj wiecej A potem mozesz zajechac , ja w domu bede . W sumie to naprawde wstyd , ze nie robie chlopcom zdjec . Tak jakos mi wyszlo , szkoda , ze na treningu sama bede , to juz calkiem nie ma mowy , tam fajne zdjecia wychodza Przepis na babke , no nie gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Przepis na babke , no nie gadaj Czy ja mam krzyczeć|???????????? Prosze o przepis na babkę!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pozniej napisze , musze isc obiad doprawic . No ale to nie kzademu smakuje w sumie bo to taka mamalyga jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pozniej napisze , musze isc obiad doprawic . No ale to nie kzademu smakuje w sumie bo to taka mamalyga jest no trzasnę ją, jak mi Pan Bóg miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts