rrmi 09.02.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 po ryju ? Nie zdazysz , bo juz wstaje . Obudze chlopakow , bede zdjecia robila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 po ryju ? Nie zdazysz , bo juz wstaje . Obudze chlopakow , bede zdjecia robila gdzie popadnie zdjęcia i przepis!!!!!! NOW!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 rrmisia - przyjedź do Rasi po szkoleniu bo my tam chyba u niej do upadłego będziemy siedzieć. Przy nowym kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 pozdrawiam psiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 rrmisia - przyjedź do Rasi po szkoleniu bo my tam chyba u niej do upadłego będziemy siedzieć. Przy nowym kominku Raczej lezec , jak juz nastanie to upadle Czesc Magi ,ma Cie na oku , widzialam nawet Dzyndzelka , ale juz nie zdazylam opinii wydac , no ale wiadomo jaka ta moja opinia jest. Ciesze sie , ze masz sie dobrze w nowej pracy . Kasia Zdjec pewnie dlugo nie bedzie , Nikona szlag trafil .Musze szukac serwisu , a tak naprawde nie wiem co z nim bedzie , a dopoki nie wiem nie kupie raczej nic nowego . Wlasnie sie zastanawiamy jak to mozliwe , no ale pewnie normalnie , robil i robil i wzial i stanal Bardzo jestem z nim zwiazana , bywal ze mna w najfajniejszych miejscach jakie moglam zobaczyc . To pewnie dlatego , ze Stary w Niedziele zachwalal lustrzanki Babke robi sie tak . Trzeba zetrzec duzo ziemniakow , najlepiej w maszynie , bo recznie to chyba nie jest mozliwe Ja tak z 8 kilo . Smazyc co jest pod reka , kielbase , boczek , wedliny i cebule na oliwie . Dodac to tej mazi , razem z ta oliwa /, dodac ze 4 jajka i pewnie ze szklanke mleka i przelac do naczynia i piec .Dlugo sie piecze , ja robie czesc w glebszym naczyniu szklanym i troche w takiej blaszce co to jest w piekarnku , to szybciej jak cienkie .Jak pacznie to nie d sie wytrzymac i trzeba szybko jesc . Oczywiscie sol i pieprz duzo . Ot i danie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 W aparacie to może padł akumulator Aż się pośliniłam na ta babkę jeśeteś pewna, że mleko, a nie mąka?? Bo mnie sie przypomniał przepis mojej babci na coś podobnego, ale tam była mąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 O!!! Troche maki tez sypie , patrz co za glowa Tak kilka lyzek , ale mozna bez . Bateria dobra jest Jest serwis na szczescie w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jaki piękniasty ten Parys kurde noooooooooo i pańcię ma niczego sobie Ty to jednak znasz się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Marjucha Masz pozdrowienia od rodziny , chyba wszyscy dzisiaj byli na treningu. Ja dzisiaj Pablisia pierwszy raz wzielam , normalnie czad Ten to jest dopiero , 3xZ Bardzo ladnie mu poszlo , mialam obawy , ze taki zrownowazony to nie bedzie chcial ganiac za jakas szmatka , ale dawal jakby byl juz kilka razy , nawet chcial za rekaw zlapac przypadkiem . Rak nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 gadaj co to 3xZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No jak co znaczy ? Zlapac zabic , zjesc Teraz juz wiem , ze lepiej mnie jednak nie zaczepiac Musialabys to zobaczyc , czad Wiem , wiem , nie kazdy jest nawiedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No jak co znaczy ? Zlapac zabic , zjesc Teraz juz wiem , ze lepiej mnie jednak nie zaczepiac Musialabys to zobaczyc , czad Wiem , wiem , nie kazdy jest nawiedzony PABLO, 3 X ZZZ Nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No ale w obronie , przeciez nie rzuca sie na to co sie rusza , spokojnie , to taki sport Ledwie dycha teraz , spi szczesliwy i wymeczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No ale w obronie , przeciez nie rzuca sie na to co sie rusza , spokojnie , to taki sport Ledwie dycha teraz , spi szczesliwy i wymeczony No tak!! Za uszkiem Go podrap, Gocia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No ile razy mam mowic , ze oni w szyjki wola No ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No ile razy mam mowic , ze oni w szyjki wola No ile ? uuuuuuuppppppppsssssssssssss Dobra, w szyjkę ich podrap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.02.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Marjucha Masz pozdrowienia od rodziny , chyba wszyscy dzisiaj byli na treningu. Ja dzisiaj Pablisia pierwszy raz wzielam , normalnie czad Ten to jest dopiero , 3xZ Bardzo ladnie mu poszlo , mialam obawy , ze taki zrownowazony to nie bedzie chcial ganiac za jakas szmatka , ale dawal jakby byl juz kilka razy , nawet chcial za rekaw zlapac przypadkiem . Rak nie czuje Dziękuję i czuję się pozdrowiony No widzisz, było się obawiać o temperament Pablisia? Szkoda, że ja mam tak daleko do Was. Wzięlibyśmy Parysa i by sobie trochę szmaty poszarpał Parys sobie wczoraj łapki poranił, bo wyszedłem z Nim na spacer, aby odebrac Anię z pracy, a ten gdy już ją zauważył, to tak gonił po asfalcie, że pozadzierał opuszki W sobotę jedziemy z Nim do Chwaszczyna, aby obejrzał go gość, do którego mamy chodzić na szkolenie. W czasie rozmowy telefonicznej bardzo trafnie wytypował obecne zachowanie Parysa i jego blokady. Może się zna Chce go zobaczyć i powiedzieć co mamy robić do momentu rozpoczęcia szkolenia PT, aby jak najwięcej podgonić. Pozdrawiamy i podrap Gocia i Pablisia po szyjce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Zosia Niby liczyc nie potrafisz , ale miedzy wierszami wiek przemycilas , no pogadamy se inna raza Poza tym to jeszcze dopowiem w takim wieku to sie juz i meza ma i w ogole wiec mozna jesc do woli , jesli jest oczywiscie wpatrzony i wciaz zakochany Nie wiem dlaczego mi sie zawsze z jedzeniem kojarzy , bo innym to normalnie wiadomo z czym No normalnie zwoje mi sie zagrzaly, jak myslalem, gdzie ta Zosia wiek przemycila... na szczescie akurat w dowcipach przeczytalem (o tym, ze Krawczyk jest jak granat...). Podobno mialas byc w Łodzi, czekam i czekam i nic... Dwa tygodnie w domu siedzialem i tylko Smieciozaur przyjechal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 11.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ten to jest dopiero , 3xZ To tak samo jak Świnka, ona tez jest 3xZ:Zjeść dobre jedzonka, Zaszaleć w zabawie , Zasnąć w wyrku. Jaka to uniwersalna teoria . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 O mamuniu , mmmadziu No bede , bede , wszystko w swoim czasie To musi byc dobry czas , wiec wyczekuje mokka No popatrz jak to Twoja dziewczynka jest do moich chlopcow podobna , ewentualnie oni do niej Z tym , ze maly to je co popadnie , duzy byle czego nie ruszy , bo jak kanapke to z szynka , a maly to i cebule wtrzachnie , byle kradziona Chlopcy wydrapani , wycalowani , dziekuja bardzo Teraz leza we dwoch i sami sie caluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts