Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

rrmisia - przyjedź do Rasi po szkoleniu bo my tam chyba u niej do upadłego będziemy siedzieć. Przy nowym kominku :D
Raczej lezec :D , jak juz nastanie to upadle :roll:

Czesc Magi ,ma Cie na oku , widzialam nawet Dzyndzelka , ale juz nie zdazylam opinii wydac , no ale wiadomo jaka ta moja opinia jest.

Ciesze sie , ze masz sie dobrze w nowej pracy . :p

Kasia

Zdjec pewnie dlugo nie bedzie , Nikona szlag trafil .Musze szukac serwisu , a tak naprawde nie wiem co z nim bedzie , a dopoki nie wiem nie kupie raczej nic nowego . Wlasnie sie zastanawiamy jak to mozliwe , no ale pewnie normalnie , robil i robil i wzial i stanal :D Bardzo jestem z nim zwiazana , bywal ze mna w najfajniejszych miejscach jakie moglam zobaczyc .

To pewnie dlatego , ze Stary w Niedziele zachwalal lustrzanki :roll:

Babke robi sie tak .

Trzeba zetrzec duzo ziemniakow , najlepiej w maszynie , bo recznie to chyba nie jest mozliwe Ja tak z 8 kilo .

Smazyc co jest pod reka , kielbase , boczek , wedliny i cebule na oliwie .

Dodac to tej mazi , razem z ta oliwa /, dodac ze 4 jajka i pewnie ze szklanke mleka i przelac do naczynia i piec .Dlugo sie piecze , ja robie czesc w glebszym naczyniu szklanym i troche w takiej blaszce co to jest w piekarnku , to szybciej jak cienkie .Jak pacznie to nie d sie wytrzymac i trzeba szybko jesc .

Oczywiscie sol i pieprz duzo .

Ot i danie :lol:

Marjucha

Masz pozdrowienia od rodziny , chyba wszyscy dzisiaj byli na treningu.

Ja dzisiaj Pablisia pierwszy raz wzielam , normalnie czad :D

Ten to jest dopiero , 3xZ :roll:

Bardzo ladnie mu poszlo , mialam obawy , ze taki zrownowazony to nie bedzie chcial ganiac za jakas szmatka , ale dawal jakby byl juz kilka razy , nawet chcial za rekaw zlapac przypadkiem .

Rak nie czuje :D

Marjucha

Masz pozdrowienia od rodziny , chyba wszyscy dzisiaj byli na treningu.

Ja dzisiaj Pablisia pierwszy raz wzielam , normalnie czad :D

Ten to jest dopiero , 3xZ :roll:

Bardzo ladnie mu poszlo , mialam obawy , ze taki zrownowazony to nie bedzie chcial ganiac za jakas szmatka , ale dawal jakby byl juz kilka razy , nawet chcial za rekaw zlapac przypadkiem .

Rak nie czuje :D

Dziękuję i czuję się pozdrowiony :wink:

No widzisz, było się obawiać o temperament Pablisia?

Szkoda, że ja mam tak daleko do Was.

Wzięlibyśmy Parysa i by sobie trochę szmaty poszarpał :wink:

Parys sobie wczoraj łapki poranił, bo wyszedłem z Nim na spacer, aby odebrac Anię z pracy, a ten gdy już ją zauważył, to tak gonił po asfalcie, że pozadzierał opuszki :-?

W sobotę jedziemy z Nim do Chwaszczyna, aby obejrzał go gość, do którego mamy chodzić na szkolenie.

W czasie rozmowy telefonicznej bardzo trafnie wytypował obecne zachowanie Parysa i jego blokady. Może się zna :lol: :lol:

Chce go zobaczyć i powiedzieć co mamy robić do momentu rozpoczęcia szkolenia PT, aby jak najwięcej podgonić.

Pozdrawiamy i podrap Gocia i Pablisia po szyjce.

Zosia

Niby liczyc nie potrafisz , ale miedzy wierszami wiek przemycilas , no pogadamy se inna raza :lol:

Poza tym to jeszcze dopowiem w takim wieku to sie juz i meza ma i w ogole wiec mozna jesc do woli , jesli jest oczywiscie wpatrzony i wciaz zakochany :D

Nie wiem dlaczego mi sie zawsze z jedzeniem kojarzy , bo innym to normalnie wiadomo z czym :roll:

No normalnie zwoje mi sie zagrzaly, jak myslalem, gdzie ta Zosia wiek przemycila... na szczescie akurat w dowcipach przeczytalem (o tym, ze Krawczyk jest jak granat...).

Podobno mialas byc w Łodzi, czekam i czekam i nic... Dwa tygodnie w domu siedzialem i tylko Smieciozaur przyjechal...

O mamuniu , mmmadziu :D

No bede , bede , wszystko w swoim czasie :roll:

To musi byc dobry czas , wiec wyczekuje :roll:

mokka

No popatrz jak to Twoja dziewczynka jest do moich chlopcow podobna , ewentualnie oni do niej :D

Z tym , ze maly to je co popadnie , duzy byle czego nie ruszy , bo jak kanapke to z szynka , a maly to i cebule wtrzachnie , byle kradziona :D

Chlopcy wydrapani , wycalowani , dziekuja bardzo :wink:

Teraz leza we dwoch i sami sie caluja :D