Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Tam smaka , my czesto jemy to , bo dobre , a i chlopcy lubia :D

Kurcze Kotek kuleje na tylna prawa nozke . Wczoraj juz kulal , ale myslalam , ze mu zdretwiala po prostu .

Wyglada na to , ze zle postawic i skrecil . :-? No taki biedny jest . :(

A snieg fajny lezy , pobieglaloby sie :roll:

Melduję,że Parys już się wybiegał :wink:

Dzisiaj było pierwsze starcie na szmacie Parys kontra Snajper. Długo to trwało, warczały na siebie, w końcu Snajper odpuścił.

Czyżby teraz miała mieć miejsce dominacja Parysa :wink:

Tak poza tym to nie mogę skończyć murowania ścianek, bo mi gazobetonu zbrakło, a auto w warsztacie :roll:

Może dzisiaj naprawią.

Pozdrawiam :D

rrmisia - ucałuj Kotka w szyjkę :D Niech mu nózia szybko się goi :D

Pablisia też w szyjkę proszę :D

Zdjątka Miśka razem z suczą :D

http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/DSC01062.jpg

http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/DSC01061.jpg

Piękne :oops: :oops: :oops:
i ten elegant z serduszkiem 8)

Cudowne!!!

dzięki za miłe słowa :D

Serducha z adresem noszą obydwa :D Serducha są z balszki i przydają się na nocnych spacerach jak nic nie widać - za to je słychać. Czasami się czuję jakbym wieczorami z owieczkami wychodziła na spacery :lol:

Maluszku cudniaste masz psiska. Misiek jest śliczny i na takiego porządnego i dobrego wygląda. Bernisie to dla mnie takie dobre z natury psiska. Nasi znajomi mają berniaka no cudowny jest, ja to nie jestem przyzwyczajona do takich kudłaczy, i jak się z nim wygłaskuję, to całe dłonie mi się w tych futrze chowają. Moja Świnka bardzo Berniego lubi, a u niej nie jest to takie oczywiste. Bardzo śmiesznie wyglądają zabawy astki z berniaczkiem, dwa światy , dwie osobowości , dwa temperamenty, no kabaret za darmo. Jeszcze jedno , Berni też gada, taki mruczenie z mlaskaniem i poszczekiwaniem no padłam jak to zobaczyłam. Zupełnie inne psiska, moja astka przy Bernim to taka zalotnica frywolna, on taki facet na poziomie. Ona za nim biega, skacze, łapą trąca, a on taki spokojny. Jak przywieźli Berniego to latałam oglądać, mały berniaczek to śliczny jest bardzo. Taki kontaktowy mały szczylek i bardzo szybko się wszystkiego uczy, Z Majowego Skarbca pochodzi. Teraz to juz kawał byka, moja przy nim to jak pchła wygląda. Bardzo śmieszny z nich duet.

Rrmi, jak tam Kotek, oby lepiej już.

Dobrego dnia dla Wszystkich.

Marjucha

Pewnikiem Parys dominantem jest , bedzie radil w obejsciu :D

Tak wiec grzeczny badz :wink:

Ciekawa jestem ja sie Tobie szkoleniowiec spodoba , pewnie do Martina mu daleko :roll: Aby nie za duzo :D

Maluszku

Diekuje za zdjecia , no kocham Miska i nic na to nie poradze , ale widac , ze to dobre dziecko jest , no cudny .

Sucz faktycznie jakby z Parysem spokrewniona :D

Kasia

Kiedy Ty bedziesz miala wiecej czasu na wychwanie psa jak nie teraz ?A i z doswiadczenia powiem , ze jak jest pies to inne sprawy takie jak np. jakies firanki schodza na dalszy plan , no niech Mariusz sam Ci to powie :lol:

Mokka

Mam tak samo z glaskaniem takich kudlaczy , jakos tak dziwnie :D

I to gadanie :oops: :roll: :D

Mialam isc sama z Pablisiem , znaczy we dwoje na spacer , no ale ten maly stal i plakal rzewnymi lzami , to poszlam z nim tez na smyczy troszeczke .

Musialam wrocic szybko , bo to skacze jak koziol , Pablisia zaczepia , nic nie mysli , ze boli .Niestety trzeba myslec za niego .I tak sie glupota wykazalam ulegajac , bo sprawy mial kolo domu pozalatwiane , no ale co poradze .

Jakby zelzalo , wiecej stapa , moze to jednak tylko leki urazik .

mokka - dziękuję bardzo :D

ja bardzo lubię psy z kudełkami bo właśnie o to chodzi, żeby przy głaskaniu łapki w futerku się nurzały :D Bernusie to spokojne, spolegliwe psy są. Wyobrażam sobie Świnkę z bernem bo u mnie to tak samo wygląda. Misiek spokojny, , stateczny, uległy - Sucz wariat szalony - ciągle go tarmosi, zaczepia cały czas w ruchu jest. Mimo, że dwa różne rodzaje charakterów to bardzo się kochają :D

Prawda, że to gadanie jest boskie - zobaczysz jak ten Wasz bern będzie starszy to zrobi się jeszcze bardziej gadatliwy :D Zrób im fotkę tnz. Śwince i bernusiowi :D

Maluszku

Diekuje za zdjecia , no kocham Miska i nic na to nie poradze , ale widac , ze to dobre dziecko jest , no cudny .

Sucz faktycznie jakby z Parysem spokrewniona :D

dzięki :D

Mokka

Mam tak samo z glaskaniem takich kudlaczy , jakos tak dziwnie :D

I to gadanie :oops: :roll: :D .

a ja to mam problem z głaskaniem takich łysolków - chociaż Twoje chłopaki mają taką fajną aksamitno-mięciutką sierść. Nie spodziwałam się, że taka będzie. Myślałam, że jest taka bardziej szorstka.

Co do gadania to się nie znacie i tyle :roll: :lol:

Spotkanie ze szkoleniowcem nie doszło do skutku, ze względu na śnieg, który spadł w nocy i uniemożliwił dojazd na plac.

Przełożyliśmy spotkanie na środę.

Parys ma się dobrze.

Wczoraj był na chwilę w mieście, coby się oswoić z innym otoczeniem.

Dzielnie sobie radzi i już jest taki zupełnie Nasz :D

pozdrawiam :D