Maluszek 16.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 rrmisia - dawaj fotki chłopaków miło było się z Wami spotkać w sobotę Świetnie się bawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Maluszku, śliczne Twoje futrzaki I tak im mądrze z oczu patrzy Andzia linieje na potęgę - miała takie piękne futrzane bryczesy na tylnych łapkach i zgubiła. Wygląda jak lama. z tym że, co Andzia zgubiła, to ja przybrałam - także nic w przyrodzie nie ginie chyba jej w chałupie za gorąco wyłączyliśmy podłogówkę w przedsionku i się tam mości na noc a Jagunia golas za nią Zima u nas, jak w Bieszczadach normalnie Sto metrów przed chałupą kończy się asfalt i w tym samym miejscu dopiero zaczyna się śnieg . Nawet pomyślałam , że nam może gmina asfalt podgrzewa - ale Moj gadał że nie i jakoś dziwnie patrzył. No to innego pomysłu na to zjawisko to ja już nie mam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 rrmi - czy Ty już mówiłaś jak się robi ten makaron ze szpinakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Rrmia, Ty wiesz że śniłaś mi się dzisiaj i o dziwo to nie był koszmar Tak się naogladałam tych zdjęć z Waszej impry, że normalnie szok. I śniłas mi się taka wystrojona, wymalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Maluszku Kochana z jeczenia moich to ja najbardziej lubie jak Pablini warczy tak z klaty az I mi jak zwykle milo sie z Toba spotkac i pojesc razem Marjuszek Co ma wisiec nie utonie , badzmy dobrej mysli i czekajmy na roztpy. Bierz malego do miasta ie mzesz , zeby nie byl takim typowym wiejskim burkiem , bo sie bedzie bal wszystkiego . U nas jak przez wies sie idzie to te niby psy pilnujace od tupniecia nogi sikaja pod siebie Zosiu U Was to widze mechanizacja , nasza droga cala oblodzona a ja jechalam dzisiaj .Szczesliwie jakos mi sie udalo. Po Andzi to i ja widac przybieram , znaczaco . Moi tez linieja , ale oni to calynczas. No ale Ty nie mydlij tylko pokaz jak dziewczeta rozkwitaja Makaron mowilam jak sie robi , a co Ty jeszcze nie robilas ? Na Twoim miejscu ze wstydu bym sie spalila Kasia Jesli nie mialas koszmaru to nie bylam ja pewnikiem . Do uslyszenia na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kasia Jesli nie mialas koszmaru to nie bylam ja pewnikiem . Do uslyszenia na wiosne Ty Ty!! I nie strasz mnie z tą wiosną Przecei to będzie za pół roku chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Rrmi - zapomniałam zapytać - w jakim stanie zastałaś w sobotę chałupkę? Mam nadzieję, że chłopcy spisali się na medal Zosiu - dziękuję za miłe słowa o piesach mych moje gubią sierściuchę przez cały rok wszędzie pełno kłaczków Gorąco im, ale jak chcę Miśka na wygnać do ogrodu, żeby się troszkę ochłodził - to udaje, że to nie o niego chodzi. Normalnie zastyga jak słup soli i udaje, że go nie ma. Przeważnie to skutkuje i zostawiam go w domu - się na stare lata pieszczoch domowy zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kasia Pol roku zleci jak z bicza Maluszku Dobre pytanie . W domu bylo wszystko ok , czestowali sie tylko ze stolu slonymi paluszkami , ktore zostawilam nieopatrznie Tak wiec dzieciaki na medal Tylko nie mogli przestac skakac jak weszlismy .Oni odbijaja sie jak pilki z radosci .Skacza obaj powyzej mnie , a chyba i Starego przeskakuja Zosiu Tak ja mysle sobie , ze moze Andzi a woli na podworku .Ty zostawiasz ja na zewnatrz kiedy wychodzicie czy obie w domu siedza ? Moze ona tylko spac by chciala do domu ? Pomysl bude jej wyszykowac elegancka w razie deszczu czy slonca i zostawiaj ? Nie wiem jakby to bylo jesli jedna w domu a druga na out ? Snieg kurde pada i pada . Na polu po kolana , moi w nozki marzna , moze czeka mnie zakup 8 sztuk bucikow W Niedziele bede miala juz aparat , kurcze , jak lezy w domu to nie chce sie robic zdjec a jak nie ma to by sie robilo i robilo mokka Ty bys mogla chociaz napisac cos w rodzaju "przylazlam " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 17.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Będę tendencyjna i napisze jezdem Nawaliłam taki długi post, o tańczach, Miśku i mi zjadło .Nie zrażam się jakowyż i napiszę od nowa analiż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 rrmi - wiedziałam, że chłopcy dadą sobie radę Cmokaski dla nich w szyjki mokka - jednakowoż napisz koniecznie zwaszcza, że w tym króciutkim pościku wysłuskałam, że o Miśku cuś będzie Świnkę też proszę cmoknąć w to co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jak to białe szajstwo nie przestanie sypac to mnie jakaś kurwica nagła trafi To tyle co mam do powiedzenia w kwestii śniegu i zimy Znowu mi się śniłaś I to nie był koszmar Byłam u Was z Zuzką, miałaś piękne nowe meble w kuchni A ja mam prorocze sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobry zakopany jestem...jak sie odkope, to wdepne to narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 20.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witajcie drogie Panie Nie zasypało Was całkiem? U mnie wczoraj sąsiad "autostradę" zrobił i wreszcie nie zakopouję się w koleinach ( mamy wspólną drogę prywatną tylko do mojego i jego domu) Maluszek Widzę na zdjęciach ze masz pieski, które są moimi ulubinymi rasami. Zanim kupiłam owczarka ( bo mam go już 2 tygodnie ) myślałam również o berneńskim psie pasterskim ( to są cudne miski). Który Twoim zdaniem ma lepszy charakter, który spokojniejszy, który lepiej pilnuje. Bardzo ciekawa jestem. Marjucha A jak sprawuje się Twój piesek. Jest tak samo fajny jak i ładny? Pisałyście takie fajne przepisy, czy macie może pomysł na szybkie i dobre danie miesne ( drób, wieprzowina), które mozna przygotować dzień wcześniej ( chcę uniknąc smażenia przy gościach) i podać na obiad babciom i dziadkom? Nie za bardzo lubie gotować nie mówiąc o moich zdolnościach w tym temacie Pls pomóżcie, bo muszę jutro zakupy zrobić a wieczorem chcę przyszykować ten obiad na niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja tutuaj wchodzę w nadzieji mna jakieś nowe zdjecia a tutaj spamm!na szczeście zdjęcia psów są, wiec wszystko w najlepszym porzadku.Swoja drogą-bardzo dobre zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/DSC01062.jpg http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/DSC01061.jpg Ooo ja znam to towarzystwo :) Jeden taki to mi nawet na kolanach kiedyś siedział Pogłaskac poproszę odemnie RAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 20.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja się kocham w Miśku co prawda tylko wirtualnie, ale jednak to też uczucie jest . Monia widzę psim instynktem wiedziona zaleciałaś do psiego wewątka . Ja tu o mojej Śwince różne bzdury wygaduję, ale sie już ogarnęłam i spoważniałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wewątki ostatnio strasznie mnie intrygują po prostu-przyszłam tutaj, bo mialam torsje gdzie indziej Fajne sa te owczareczki, ale założę się, że nie chrumkaja tak jak nasze. Nefer-strasznie silna babaczka musisz być, skoro potrafisz utrzymać takiego slonia na kolanach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wewątki ostatnio strasznie mnie intrygują po prostu-przyszłam tutaj, bo mialam torsje gdzie indziej Fajne sa te owczareczki, ale założę się, że nie chrumkaja tak jak nasze. Nefer-strasznie silna babaczka musisz być, skoro potrafisz utrzymać takiego slonia na kolanach;) na szczęście siedziałam po turecku na trawie - a on się przysiadł Fajowy jest do ukochania noooooooooo Ale koty też są piękne u Maluszka. Szczególnie ten ze złotą mordką- mój ulubieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi przyszłam wieczorową porą się przywitać i doprawdy nie wiem czemu mnie u Ciebie wcześniej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja się kocham w Miśku co prawda tylko wirtualnie, ale jednak to też uczucie jest . Monia widzę psim instynktem wiedziona zaleciałaś do psiego wewątka . Ja tu o mojej Śwince różne bzdury wygaduję, ale sie już ogarnęłam i spoważniałam .Ty sie od Miska odczep , bo on moj ukochany jest Arjuna jak widac wiedziala gdzie ma isc . Widac psi instynkt ma dziewczyna Gosiek Milo , ze zajrzalas , ja to tak prawde mowiac nie mam watka budowlanego , bo jakos taki psi sie zrobil sam z siebie , bo to lepiej o psach gadac , a w sumie to i z psami niz z niektorymi ludzmi czy innych oczerniac . Dziwne , ze to jednak tak ludzi zajmuje , bo co by sie nie napisalo to ludzie zagladaja Nefcia Obiecuje Ci jak zalecisz do nas Pablisia na kolanka Arjuna Czuj sie tutaj jak domownik Co prawda mialam juz tu nie wchodzic , bo to forum zaczyna mnie irytowac , wlasciwie nie forum tylko niektore pomocne kotki latajace , z pecherzami jak nalezy , byle sie przypodobac gawiedzi . bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts