Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Maluszku, śliczne Twoje futrzaki

I tak im mądrze z oczu patrzy :D

Andzia linieje na potęgę - miała takie piękne futrzane bryczesy

na tylnych łapkach i zgubiła.

Wygląda jak lama.

z tym że, co Andzia zgubiła, to ja przybrałam -

także nic w przyrodzie nie ginie :roll:

chyba jej w chałupie za gorąco

wyłączyliśmy podłogówkę w przedsionku i się tam mości na noc

a Jagunia golas za nią :)

Zima u nas, jak w Bieszczadach normalnie

Sto metrów przed chałupą kończy się asfalt

i w tym samym miejscu dopiero zaczyna się śnieg .

Nawet pomyślałam , że nam może gmina asfalt podgrzewa

- ale Moj gadał że nie i jakoś dziwnie patrzył.

No to innego pomysłu na to zjawisko to ja już nie mam.

Pozdrowienia :D

Maluszku Kochana z jeczenia moich to ja najbardziej lubie jak Pablini warczy tak z klaty az :D

I mi jak zwykle milo sie z Toba spotkac i pojesc razem :oops:

Marjuszek

Co ma wisiec nie utonie , badzmy dobrej mysli i czekajmy na roztpy.

Bierz malego do miasta ie mzesz , zeby nie byl takim typowym wiejskim burkiem , bo sie bedzie bal wszystkiego .

U nas jak przez wies sie idzie to te niby psy pilnujace od tupniecia nogi sikaja pod siebie :roll:

Zosiu

U Was to widze mechanizacja , nasza droga cala oblodzona a ja jechalam dzisiaj .Szczesliwie jakos mi sie udalo.

Po Andzi to i ja widac przybieram , znaczaco .

Moi tez linieja , ale oni to calynczas.

No ale Ty nie mydlij tylko pokaz jak dziewczeta rozkwitaja :D

Makaron mowilam jak sie robi , a co Ty jeszcze nie robilas ?

Na Twoim miejscu ze wstydu bym sie spalila :roll:

Kasia

Jesli nie mialas koszmaru to nie bylam ja pewnikiem .

:D

Do uslyszenia na wiosne :wink:

Rrmi - zapomniałam zapytać - w jakim stanie zastałaś w sobotę chałupkę? Mam nadzieję, że chłopcy spisali się na medal :D

Zosiu - dziękuję za miłe słowa o piesach mych :D

moje gubią sierściuchę przez cały rok :( wszędzie pełno kłaczków :evil: Gorąco im, ale jak chcę Miśka na wygnać do ogrodu, żeby się troszkę ochłodził - to udaje, że to nie o niego chodzi. Normalnie zastyga jak słup soli i udaje, że go nie ma. Przeważnie to skutkuje i zostawiam go w domu - się na stare lata pieszczoch domowy zrobił :D

Kasia

Pol roku zleci jak z bicza :D

Maluszku

Dobre pytanie .

W domu bylo wszystko ok , czestowali sie tylko ze stolu slonymi paluszkami , ktore zostawilam nieopatrznie :D Tak wiec dzieciaki na medal :p

Tylko nie mogli przestac skakac jak weszlismy .Oni odbijaja sie jak pilki z radosci .Skacza obaj powyzej mnie , a chyba i Starego przeskakuja :lol:

Zosiu

Tak ja mysle sobie , ze moze Andzi a woli na podworku .Ty zostawiasz ja na zewnatrz kiedy wychodzicie czy obie w domu siedza ?

Moze ona tylko spac by chciala do domu ?

Pomysl bude jej wyszykowac elegancka w razie deszczu czy slonca i zostawiaj ? Nie wiem jakby to bylo jesli jedna w domu a druga na out ?

Snieg kurde pada i pada . Na polu po kolana , moi w nozki marzna , moze czeka mnie zakup 8 sztuk bucikow :lol:

W Niedziele bede miala juz aparat , kurcze , jak lezy w domu to nie chce sie robic zdjec a jak nie ma to by sie robilo i robilo :roll:

mokka

Ty bys mogla chociaz napisac cos w rodzaju "przylazlam " :lol:

Jak to białe szajstwo nie przestanie sypac to mnie jakaś kurwica nagła trafi :x :evil:

To tyle co mam do powiedzenia w kwestii śniegu i zimy :evil:

Znowu mi się śniłaś :o

I to nie był koszmar :lol:

Byłam u Was z Zuzką, miałaś piękne nowe meble w kuchni 8)

A ja mam prorocze sny :D

Witajcie drogie Panie

Nie zasypało Was całkiem? U mnie wczoraj sąsiad "autostradę" zrobił i wreszcie nie zakopouję się w koleinach ( mamy wspólną drogę prywatną tylko do mojego i jego domu)

Maluszek

Widzę na zdjęciach ze masz pieski, które są moimi ulubinymi rasami.

Zanim kupiłam owczarka ( bo mam go już 2 tygodnie :p ) myślałam również o berneńskim psie pasterskim ( to są cudne miski).

Który Twoim zdaniem ma lepszy charakter, który spokojniejszy, który lepiej pilnuje. Bardzo ciekawa jestem.

Marjucha

A jak sprawuje się Twój piesek. Jest tak samo fajny jak i ładny?

Pisałyście takie fajne przepisy, czy macie może pomysł na szybkie i dobre danie miesne ( drób, wieprzowina), które mozna przygotować dzień wcześniej

( chcę uniknąc smażenia przy gościach) i podać na obiad babciom i dziadkom? Nie za bardzo lubie gotować nie mówiąc o moich zdolnościach w tym temacie :oops:

Pls pomóżcie, bo muszę jutro zakupy zrobić a wieczorem chcę przyszykować ten obiad na niedzielę.

http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/DSC01062.jpg

http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/DSC01061.jpg

Ooo ja znam to towarzystwo :):)

Jeden taki to mi nawet na kolanach kiedyś siedział :) Pogłaskac poproszę odemnie RAZ :)

wewątki ostatnio strasznie mnie intrygują :lol: po prostu-przyszłam tutaj, bo mialam torsje gdzie indziej :lol:

Fajne sa te owczareczki, ale założę się, że nie chrumkaja tak jak nasze.

Nefer-strasznie silna babaczka musisz być, skoro potrafisz utrzymać takiego slonia na kolanach;)

na szczęście siedziałam po turecku na trawie - a on się przysiadł :) Fajowy jest do ukochania noooooooooo :) Ale koty też są piękne u Maluszka.

Szczególnie ten ze złotą mordką- mój ulubieniec :oops:

Ja się kocham w Miśku co prawda tylko wirtualnie, ale jednak to też uczucie jest :lol: . Monia widzę psim instynktem wiedziona zaleciałaś do psiego wewątka :lol: . Ja tu o mojej Śwince różne bzdury wygaduję, ale sie już ogarnęłam i spoważniałam :lol: .
Ty sie od Miska odczep , bo on moj ukochany jest :D

Arjuna jak widac wiedziala gdzie ma isc .

Widac psi instynkt ma dziewczyna :D

Gosiek

Milo , ze zajrzalas , ja to tak prawde mowiac nie mam watka budowlanego , bo jakos taki psi sie zrobil sam z siebie , bo to lepiej o psach gadac , a w sumie to i z psami niz z niektorymi ludzmi czy innych oczerniac .

Dziwne , ze to jednak tak ludzi zajmuje , bo co by sie nie napisalo to ludzie zagladaja :D

Nefcia

Obiecuje Ci jak zalecisz do nas Pablisia na kolanka :D

Arjuna

Czuj sie tutaj jak domownik :D

Co prawda mialam juz tu nie wchodzic , bo to forum zaczyna mnie irytowac , wlasciwie nie forum tylko niektore pomocne kotki latajace , z pecherzami jak nalezy , byle sie przypodobac gawiedzi .

bleee