rrmi 20.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jak to białe szajstwo nie przestanie sypac to mnie jakaś kurwica nagła trafi To tyle co mam do powiedzenia w kwestii śniegu i zimy Znowu mi się śniłaś I to nie był koszmar Byłam u Was z Zuzką, miałaś piękne nowe meble w kuchni A ja mam prorocze sny Komentuje No co mam gadac , ze codziennie robie z 15 kilosow w sniegu po kolana , myslisz , ze tylko u Ciebie tyle tego lezy ? Meble moze i mnie czekaja , bo kryzys to dom sie nie sprzeda pewnie tak szybko . Sam nie wiem co zdecydujemy , poki co dobrze mi jak jest . Noza na gardle to jednak dobrze jest nie miec , ja sie sprzeda to dobrze jak nie to tez dobrze . Tylko musze sie za sprzedaz jakos zabrac Poki co Stary doszedl do wniosku , ze musze miec nowe auto , no ale bronie sie dzielnie . Jeszcze tylko mi brakuje dbac o samochod , bo niby jak nowy to wypada Betsi A co Ty bys chciala zrobic , ja to takie zwykle rzeczy gotuje to raczej nie zabysniesz jak ja cos Ci poradze Opowiadaj jak tam szczeniak ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 21.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 HA! jak jak wiem o jakich lizusów chodzi. Cóż, dla jednych forum to po prostu mile spedzenie chwilki między piciem piwka a wyprowadzaniem psa-zaś dla innych napisanie debilnego posta na forum to NAJWAŻNIEJSZA RZECZ DO ZROBIENIA w danym dniu.. Cóż: powinni znaleźć sobie lepszą podnietę, np. dziewczynę, bo internetowy świat niestety nie jest prawdziwy Ja juz sie czuje jak u siebie. Mogę sobie tu przyjsć, pozazdrościć, pośmiać się i chociaż jakieś normalne zdjecia: tj. z psami są Chciałabym też oblookać koty, o których pisała Nefer, ale nie wiem o co chodzi:/ gdzie ja mam ich szukać? Sama też nie mogę się doczekac, aż wrescxie(za 100 lat) wybudujemy nasz dom. Na razie musimy mieszkać w ogromnym domu na zbyt małej działce(mamy psy(nie wiedzieliście?)-wiec mamy za mało miejsca), dom jest w wiecznym remoncie i chyba czas to rzucić i przenieść sie gdzie indziej. Może i sąsiedzi będą normalniejsi-szczególnie wtedy gdy wybudujemy sie w jakimś buszu;) Może sie przerpowadzę koło Ciebie albo Mokki? Alkbo nie-w alkoholizm byście wpadły, a lubię gdy chociaz jedna osoba w towarzystwie jest trzeźwa(byle nie ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Arjuna No Ty to calkiem do rzeczy widze jestes , Wiesz jakie tematy sa wazne i w ogole . Te koty co to Nefcia gadala to pewnikiem sa Maluszkowe . Znam je osobiscie , jeden faktycznie zloty jest Glaskac za duzo nie glaskalam , bo moj Stary by chorowal pozniej , jako ze jednym samochodem bylismy w gosciach . Na socjalizacje z moimi chlopakami do Maluszka jezdzilismy . Bardzo fajnie bylo , moj Kotek sie popisal , dostal ucho w gosciach , uciekl z nim pod drzewo i do samochdu dowolac nie moglam , wstyd i kicha jak 150. No co tu jeszcze by powiedziec , zeby za duzo nie naklamac No w TG Friday daja polska wolowine to kicha , nie ma to jednak jak amerykanski steak , no ale niby lepszy rydz jak nic . Nie wiem w jakich okolicasz pomieszkujesz i straszysz pewnie jednoczesnie , ale zapraszam w moje okolice do mieszkania . Dzicz w sumie , nie tyle , ze mam las dookola , ale i w innych "sensach" tez . No nic chyba trzeba cos lyknac przy ostatkach , po trzezwemu to sie jakos tak bzdety wypisuje ino . No to po szklaneczce :wink Dawaj zdjecia swojego przychowku , bo inaczej sie nie liczy Mokka jestes na sluzbie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 21.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 No pewnie, że na służbie jestem, ale Pan dobry to jakoś to znoaszę Arjuna dawaj do mnie , dziki wschód, ja grasuję na dzielnicy razem ze Świnką . Ludzie u nas dobre, miłe, jako i ja sama . Koty w okolicy nie występują , za to psów pod dostatkiem. Dawaj Pikusia i Rudolfinę i jeszcze Ramola, bo wiem, że i taka istota u Ciebie zamieszkiwała. Tu normalnie jak na psim forum jest, a budowa kręci sie gównie na budowaniu więzi z psem. Jak będziesz potrzebowała budowlanej rady to wal do mnie śmiało, nic w temacie nie wiem w sumie, ale na wszystko patrzę bardzo optymistycznie. Nasz dom powstał sam z siebie, logiki działania przy tym nie było. Do Miśka nie zalatujcie, ja się w nim kocham , bo wiem co berniaki gadają. Poznałam ten język i teraz robię tłumaczenia. Dogadam sie z Miśkiem bez słów. Ja do Rrmi trafiłam przez asta, był taki jeden kiedyś do wyadoptowania, a że mam amstaffiego świra to wszystko musze w sieci wyśledzić. Tak tutaj dotarłam i zostałam i nigdzie się nie wybieram, ku zmartwieniu niektórych . Plotę trzy po trzy i ogólnie jak chora na głowę, zawsze w sumie o tym samym, Świnka występuje w każdej mej opowieści. Obgaduje jeszcze Kotka czyli Gotka i Blinia czyli Pablisia, to Rrmisiowe dobki, ładnie sztuki , a Kotek to charakter ma taki jak Świnka. No i juz popadam w psi trans, czyli powinnam kończyć, bo do rana mi zjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 21.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 HA! już wiem, że Maluszek to osoba i idę poszperać do Niej;] U Mokki dziki wschód-u mnie dziki zachód ze śniegiem po pachy i gorami-koniec świata. Moje domostwo pokazę, tyle, że siara Może w tym roku zrobimy niesczęsną elewację,m więc nie będziecie myśleć, że mieszkam w komórce:D na razie mam tylko zdjecia kawałka ogródka z moją Królewną w roli głównej(nie wiem czy tu mam wstawić czy nie tu-ale jestem nowa, mogę sie mylić i dam Wam tutaj) http://img165.imageshack.us/img165/8838/ruda2kv0.jpg http://img165.imageshack.us/img165/2572/ruda3wd4.jpg Rrmi już chyba się upiła, bo coś cicho siedzi, ja chyba też wezmę z Niej przykład-Mąż grozi rozwodem, ale na pewno żartuje-jak coś, psem go poszczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 21.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Moje domostwo pokazę, tyle, że siara Arjuna, ja to mam siarę, mam tynk w kolorze chińskich gaci, więc mnie nie przebijesz . Na dzikim wschodzie też śnieg po pachy i koniec świata, czyli rejony podobne . Tobie Mąż grozi rozwodem dlatego, że nie pijesz? Mój Stary to chodzący liberał, w sumie nie mam wyjścia, dostosował się, a jako, ze ma autyzm, to Jemu wielkiej różnicy nic nie robi. Rudolfinka , faktycznie Księżniczka, ja się tutaj szarogęszę, to i zdjęcia komentować sobie pozwalam. Klimat u Ciebie widzę dobry, w ogrodzie to chyba cyprysy sobie rosną, u mnie na wschodzie to zupełna egzotyka jest. Gospodynia pewnie zajęta, ale może i zaleci przy wolnej chwili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 21.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 no własnie rozwodem grozi, bo piję...w sumie jak tak wszystko na p robię, tyle, że palenie rzuciłam. nie znam sie na tych drzewkach-grunt, że rosną i nie usychają za szybko, gdy psy je obsikują. Raz na jakiś czas mniejsze musze wymieniać-pikuś o to dba:D Mokka, może Twój mąż to mój mąż, bo opisy się zgadzaja Nie wiem czemu dobrzy faceci trafiają na złe kobiety hrhrhr. Może inaczej, byłoby im nudno? piękny, ułożony swiat z kobietą-podnózkiem, nawet dla wygodnego faceta musi być nie do zniesienia;) Jaki kolor mają chińskie gacie?sraczkowaty? idę(albo podczołgam sie) po kolejune piwo..rrmi wstawaj spod biurka!!!Sobota jest, chodź poplotkować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Moje domostwo pokazę, tyle, że siara Arjuna, ja to mam siarę, mam tynk w kolorze chińskich gaci, więc mnie nie przebijesz . podobałyby misie chińskie gacie - a mam swojskie barchany i to po gotowaniu Arjuna - piękna sunia i szczęśliwa widac ogród też niczego sobie. ja pozwolicie golnę z Wami - bo impreza coś szybko się skończyła i jakoś niedopita jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Chinskie gacie maja gorszy kolor niz sraczkowaty .Maja kolor rozowy No ale co komu , nie bedziemy tutaj kolezanki obsmiewac i tej pomylki co to aszla w miedzyczasie . Arjuna Ladna ta Twoja ksiezniczka , nie powiem , z ta galezia mi sie najbardziej podoba Dziwi mnie tylko , ze sama ja niesie , moi jak jest galaz to lapia razem i razem niosa , czasem se pokloca i polamia , ale generalnie to solidarnosc . Poki co , poki co Maly to juz duzy taki jak duzy , czasem mi sie myla , ale daje rade . Dobrze , ze Kotkowi resztka guza zostala to po glowach patrze , no i Gotek jeszcze taki mizerny w sumie , ale jak na 8 miesiecy to ma klateczke jak beczke i jest sliczny , z usmiechu zwlaszcza , a i wciaz ma takie fajne usta Szkodny tylko bardzo cos sie zrobil , no ale jakos z nim walcze .Zjadl mi dzisiaj calkiem dizajnerski portfel , na szczescie mialam jeden na zapasie . Dobrze , ze dokumenty zostawil , madry jednak , wiedzial , ze za to poszedlby do sasiadow na wiejskie szkolenie kijem od szczotki , a nie dla rozrywki na gryzienie do pozoranta . Radzi sobie super i jeden i drugi . Jak taki chlop mnie zaczepil ostatnio w lesie to moglo byc niezle , ale jakos chyba zauwazyl , ze nie przelewki i poszedl sobie . Dobrze , ze przywololanie w takich sytuacjach dziala mimo wszystko . Raz nie zadzialalo jak taka pani zaczela machac reklamowkami , to Kotek myslal , ze ona sie z nim bawi , no ja sie nie dziwie , ze tak myslal .Na szczescie z ta pania byl ktos przytomny i ja bylam przytomna w adrenalinie i opanowalam sytuacje . U mnie jest na outsajdzie -15 poki co , no to nie powiem , ze niezle . Nie wiem jak tam u Was na wschodzie i zachodzie , ale pewnie podobnie. Jedna w tym pociecha cale te scierwo pozamarza . Kleszcze mam na mysli oczywiscie . Tym zabojczym akcentem koncze poki co . Nie wie czy to dzisiaj sie je te sledzie , ale my nie jemy , bo nie mamy . To co po maluchu ? Czesc Zosia , przylacz sie , my nie imprezujemy na wyjsciu jak zwykle , tydzien temu bylismy za to i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Witaj Rrimi, przyszłam jeszcze przedstawić mordę mojej jednej futerkowej biedaczki co po śniegu biegać za dużo nie może. Od razu zmienia się w bałwanka i bardzo jest wtedy biedna http://img15.imageshack.us/img15/1508/psyspacereknasniegu715.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Gosiek No fajna jak najbardziej , ale co ja tak biedna osierocilas , gdzie jest druga ? Ze mna po polu one by nie pochodzily , sniegu po kolana a moim po brzucy . Niech pomysle , wiele psow przewinelo sie od mojego urodzenia w mojej Rodzinie , ale zawsze byly to duze psy , tak i jakos wychodzi. Kiedys spotkalismy pania z Yorkiem to moi sie patrzyli tak smiesznie na tego malego , bo to piesek tez byl Do juterka Gosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 21.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 I ja Cię znalazłam ... przez przypadek zupełnie i czasem wpadnę do Ciebie. To mogę się swobodnie o zwierzakach wypowiadać A jeżeli o zwierzyniec chodzi to moje psisko nam, a właściwie sobie niezły numer wyciął ... na porannym spacerku piesek do niego coś widać niemiłego warknął i zaczęli się gryźć. Skończyło się tym, że moja starowina ma naderwane ucho i jest po operacji. Ma zabandażowany łeb i wystawione ucho zdrowe. Teraz wygląda naprawdę jak Partyzant. Kocica chodzi go i ogląda i własnym oczom chyba nie wierzy, że ojciec w turbanie po chałupie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 To biedulek, bardzo współczuję. Zawsze gdy zwierzak choruje znoszę to gorzej niż gdy dolegliwości trapią innych domowników. Ludzie potrafią określić jak sie czują, co ich boli a taki zwierzak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 drugiej pragniesz, proszę bardzo http://lh3.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SaEVMl3H9BI/AAAAAAAAA_Q/pULoqyXRoB0/s640/spacerek%20na%20sniegu%2027.01.07%20025.jpg w albumie więcej fot, zimowych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 22.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 super kubrak-tylko czemu nie rózowy??? ja moją pit bullkę w rózu trzymam-odpowiedni kolor dla ksieżniczki:P RRmi-moje psy nie mogą razem sie spotykać, bo nie są dowcipne i by sie żywcem zjadły..glupia rasa-ot co. Taka bez kija nie podchodź. Ika-masz różowy domek? Ty się nie przejmuj. Świnkowy pałac musi być różowy;) Gochna-dzięki za docenienie mojej dziewczynki. Mamy ją z adopcji i jest z nami już ponad rok;) Na początku nie wygladała tak ładnie, chyba pomyślę nad założeniem własnego tematu-będę mogla fotki tuzinami wrzucać i Was czarować moimi Wróbelkami;) słabo sie dzis czuję, musze piwko otworzyć. A to wszystko przez Was, złe kobiety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 różowy uwielbiam a w kwiatach album załóż sobie na http://picasaweb.google.pl/home bardzo wygodne, nie musisz zmniejszać zdjęć, łatwo się ładują. Zobacz moją stronę www zdjęcia zwierzów i nie tylko, już pół limitu wyczerpałam moje futrzaki nie są krwiożercze, tylko okrutnie pyskate zakochane są za to z wzajemnością w pewnym amstafku http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_hideface.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 22.02.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Chinskie gacie maja gorszy kolor niz sraczkowaty .Maja kolor rozowy No ale co komu , nie bedziemy tutaj kolezanki obsmiewac i tej pomylki co to aszla w miedzyczasie . To nie pomyłka zaszła w międzyczasie, tylko Stary zaszedł do hurtowni i z centymetrowego próbnika dokonał wyboru doskonałego wyboru . Nie ma się w sumie co śmiać, bo do dachu czarnego jak asfalt, pięknie taki kolor gaci się komponuje. Jesteśmy przez to szybo rozpoznawalnie na dzielnicy, no nikt tak nie ma w całej naszej wsi . super kubrak-tylko czemu nie rózowy??? ja moją pit bullkę w rózu trzymam-odpowiedni kolor dla ksieżniczki:P Arjuna, nie przesadzaj z ta swoją duszą romantyczki , masz też kubraki dla komandosów, z rasowego wojskowego moro, dla prawdziwych psich twardzieli. Ika-masz różowy domek? Ty się nie przejmuj. Świnkowy pałac musi być różowy;) No dokładnie, jak Świnka to i świński róż jest na miejscu. Jak nie patrzeć to my w trochę większej budzie stacjonujemy. Gosiek33 bardzo rasowy kubrak, materiał kolor pierwsza klasa. moje futrzaki nie są krwiożercze, tylko okrutnie pyskate zakochane są za to z wzajemnością w pewnym amstafku No to jakby nie patrzeć to trudna miłość, bo moja astka to pyskatych nie pokocha, miłych, sympatycznych, uległych , a i owszem, no nie wiem po kim ona taka konfliktowa . Tak po za tym to dobra z niej Świnka, dowcipna w sumie i leniwa bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ale one do ukochanego nic nie gadają, już od 10 metrów idą do niego w pokłonach, czołgając się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kruelko Przykro mi bardzo , biedne psisko , ale tak czesto bywa , niektore psy zaczepiaja i rzucaja sie na wszystko co sie rusza . Moi tez nie raz sa zaczepiani , Pablo tez jednego juz przetracil , gdyby tego nie zrobil sam by byl przetracony , stanal zreszta w obronie Mlodego naszego. Na szczescie nie prowokowani udaja , ze nic sie nie dziejei nie zauwazaja niczego . Gosiek Fajne te ubrania dla Yorkow , ciekawe jak taki doberman wygladalby w kombinezoniku Dziekuje Ci za pomoc i za mile spotkanie .Swaty rozpoczete Bardzo fajna masz Core Arjuna No nie zakladaj chociaz nowego we watka , jak mozes tutaj zdjecia wklejac , poza tym kto Ci bedzie amstaffy czy pitbule tak serdecznie podziwial jak nie my tutaj Swinka to juz u mnie synowa jest prawie , kombinujemy z mokka kiedy sie spotkac i dzieci namnozyc Z Kotkiem oczywiscie . To by byl miocik ciekawy Pewnie podobna mieszanka jak york z amstafem Moi tez sie kloca i czasem musze drzec jape , poki co daje rade i mowie , ze bracmi sa i nie ladnie sie klocic Fajnie jest Poganiali po sniegu , tropy lapali , malo sie nie pozabijali dzisiaj skaczac po drzewach prawie , chyba mysleli , ze moga tak jak te koty co to uciekaja przed nimi Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 22.02.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 w takim razie nie zakładam, Was podręczę tutaj: tutaj macie pikusia-srikusia:http://img401.imageshack.us/img401/1138/pikusjrox9.jpghttp://img170.imageshack.us/img170/117/dscf0352da2.jpg Tutaj Księżniczka Rudolfina:kidys-jak do nas trafiła http://img175.imageshack.us/img175/7628/rudawet2pw6qs8.jpghttp://img175.imageshack.us/img175/rudawet2pw6qs8.jpg/1/w480.png dziś:http://img385.imageshack.us/img385/2329/1a898c1ea1mb7.jpg Jest i Remirez:Kidyś-jak do nas trafił http://img131.imageshack.us/img131/3796/dscf2074tq6.jpg dzis;http://img176.imageshack.us/img176/2681/rami1hg3.jpg no, to możecie poznać moje Wróbelki.I już wiecie dlaczego dalej nie mam dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts