kaśka maciej 23.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kasia U nas tez w nocy padalo i rano chyba do 9 , ale pozniej wszystko zaczelo plynac , jak z dachu mi sie zsunelo to myslalam , ze koniec swiata U mnie i sypie i odwilż Jak spadło z dachu, to myślałam, ze pierdykne na zawał Odśniezyłam, ale znów po kolana śniegu No dosłownie cycki opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 23.02.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 arjuna wierzyc się nie chce, że tyle okrucieństwa jest w ludziach Pięknie zadbaliście o psy. Ślicznie teraz wyglądają. To przykre, ze tyle musialy przejść. Zdjecia mnie sparalizowaly. dlatego własnie tak angażujemy sie w pomoc psiakom. Psom, szczególnie typu bull, nikt za bardzo nie chce pomagać, częśto wpadają w ręce marginesu społecznego..i efekt jest taki, jak na zdjeciach. Jakie piękne świnkowe zdjęcie, u nas też tyle śniegu, na szczeście nAPRAWDĘ odwilż dzis była...czyżby wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 posłuchałam go ale śpiewać to raczej nie umie, chyba, że takie nagranie było http://emoty.blox.pl/resource/chanteuseyz8.gifa bo to o spiewanie chodzi ? O gacie Swinka piekna , bardzo , ta klata taka miesista Taka dama na bialej sali Maylandziu Czasem okreslenie ludzie czy czlowiek bywa nie na miejscu jednak Czasem jednak az mi jakos tak dziwnie wstyd , ze moim rozdrabniam kurczaczka , daje rybke reka , bo lubia i trzymam marchwki , bo wola gryzc jak ja im trzymam , a tam gdzies inne ... Zdjec narobilam aparatem po naprawie , ale jakies wszystkie do kitu wzieli i wyjszli Chyba nic nie wybiore , popatrze . Kasia W pewnym wieku cycki same z siebie opadaja , nic nie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kasia W pewnym wieku cycki same z siebie opadaja , nic nie poradzisz też mówię co widzę Szukaj tych zdjęć, nie wykręcaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 szybko, czekamy na zdjęcia, dawaj co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Naprawde jakos mi sie nie udalo No ale dawno nie wklejalam to to mi tam http://img413.imageshack.us/img413/7486/23022009016.jpg Jeszcze Pablisiowe jest jedno takie zjadliwe . Bawilam sie ustawieniami i kicha mi wyszla http://img14.imageshack.us/img14/2374/23022009026.jpg I Kotek , specjalnie dla Tesciowej , ale na spiaco http://img14.imageshack.us/img14/2458/23022009011.jpg Te usteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 23.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Błysk bije po oczach, dawaj mojego zięcia. Synowa czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dokleilam , popatrz wyzej Zmeczony widac , bo spiacy Teraz juz tez spi , tylko wzdycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wcale nie złe, co chcesz. Trenuj dalej i lepiej w dzień na śniegu bez błysku po śpiących ślepiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Gosiek Znajac siebie bede dawala z automatu pewnie . Maly spiacy nie byl , tak jakos wyszlo Oni obaj jak chodze z aparatem pobudzaja sie , jakby pozowac lubili Z tym sniegie to nie wiem , mam nadzieje , ze go jutro juz nie bedzie i zocze to biale cos dopiero za rok. Dla mnie naprawde zima ma tylko jedna zalete . Mrozna zima. Bedzie mniej kleszczy , ot i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 E tam, tak czy inaczej w dzień będzie lepsze światło. Rzucisz im patyka czy inny aport i wtedy cykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Bede sie starala . Mi to te kozuchy i szaliki przeszkadzaja , chodze jak mumia . Stary dobrze gadal , zeby w cieplych krajach sie budowac i zyc a nie w Polsce . No ale to sie tak dobrze gada Chyba czas sie oddalac juz wczoraj ogladalam taki straszny film , ze spac pozniej nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Łaaaaaaaaaaaa nakryłam się kopytami No co, nie zawsze tak głupio wygląda http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif NIe głupio !! Fajowo - piesek na baterie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 hihi...niesłe..niesłe..załuje ze teras psiaka nie ma ale jak bede mial to tylko cos z 3ech ras owczarek niemicki, kaukaz albo rottweiler..dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 23.02.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ghost34dawaj rottka, super piechy lespsiejsze od innych , pienkne nad zwyczaj, a i takie dobre. No mój zięć to jednak prezencje ma nad podziw, wielka klata to i serce wielkie, tak zawsze jakoś wychodzi. Topranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 O ile tu pieknych mordek! Straszne, ze co niektore z nich musialy swoje przejsc. Na szczescie sa i dobrzy ludzie na tym swiecie. Dlatego warto tu byc. A noga Gocia juz wydobrzala porzadnie mam nadzieje. Pozdrowienia od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 rrmi na pierwszej fotce zgrabne tyłeczki zaprezentowałaś ... śliczne są te twoje chłopaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 rrmi na pierwszej fotce zgrabne tyłeczki zaprezentowałaś ... śliczne są te twoje chłopaczyska No a jak Duchu jak bedziesz w Piskorce zapraszam na degustacje dobermanow , gwarancja zakochania Z wymienionej przez Ciebie trojki wzielabym rottka Nefcia Mi tez skojarzylo sie z pieskiem na baterie Echh co ja dzisiaj robilam na polu to wstyd gadac , bieglalam za sarnami razem z chlopakami Tak niby , ze dietetycznie . Gociowa lapka na szczescie , dziekuje za pytanie , dobrze . Gocio tez . Dalam im dzisiaj po uchu , a ten maly z uchem stanal pod tarasem o placze myslalam , ze na siku to otworzylam , a ta mala plaga za chwile do domu juz bez ucha . Zakopal sobie ucho i do domu szedl Pablisiowi zabrac jego ucho .Pablis jadl sobie na spokojnie , a maly skakal jak koziolek dookola . Jak juz zjadl , Maly pod taras i prosi , poszedl , odkopal i zaczal szpanowac uchem . No poprawil mi humor od rana . Co tam w swiecie ? http://img7.imageshack.us/img7/8499/23022009033.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Wiosna idzie to i psom pstro w głowach. Super, że foty dajesz, tylko więceeeej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 hihi...niesłe..niesłe..załuje ze teras psiaka nie ma ale jak bede mial to tylko cos z 3ech ras owczarek niemicki, kaukaz albo rottweiler..dobranoc Duszku ja mam owczarka niemieckiego, starowinkę już ;, ale to są kochane psy : i bardzo mądre rrmi ...sorki, że u Ciebie i nie o Twoich dobermankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts