rrmi 24.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 hihi...niesłe..niesłe..załuje ze teras psiaka nie ma ale jak bede mial to tylko cos z 3ech ras owczarek niemicki, kaukaz albo rottweiler..dobranoc Duszku ja mam owczarka niemieckiego, starowinkę już ;, ale to są kochane psy : i bardzo mądre rrmi ...sorki, że u Ciebie i nie o Twoich dobermankach hehe , no juz sie wzielam i obrazilam normalnie na cale zycie i w zycuu po zyciu tez Jak tam chlopiec dzisiaj ? Tak siedze , a nie zajrzalam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 rrmi ładna podłoga ... żartowałam ... chłopai są wspaniali ... ja jeszcze o kocie mogłabym bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dawaj o kocie , a co to niby jakis zakaz czy jak? Lubilam jak Witia na kocie galopem dawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Wariata ... spadłam z kanapy ... kota kocha swojego tatę, który ostatnio w araba się zamienił ... miał mieć dziś zdjęty turban, ale ... jeszcze sobie w nim pochodzi ... jak on go nie lubi i prosi, aby mu zdjąć. I Tu mamy rodzinniego "moralniaka", bo wiadomo, że da niego lepiej, aby jeszcze za araba kilka dni robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.02.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Duchu jak bedziesz w Piskorce zapraszam na degustacje dobermanow , gwarancja zakochania Z wymienionej przez Ciebie trojki wzielabym rottka A ja nie Wziąłbym ON-ka i byłbym szczęśliwy Cześć wszystkim. Ja tak tylko na chwilkę bo idę popracować na budowie. Chciałem tylko rzec, że Parys to żarłok jest Dzięki temu jest jeszcze bardziej podobny do mnie Już nie tylko grzywa taka sama Na szkoleniu nadal nie byliśmy, bo śniegu masa. Na szczęście już odpuszcza i być może w sobotę pojedziemy z Parysem na małe szkolonko Jak zrobię to wstawię fotkę jak stoi na hałdzie ziemi na działce i ogląda teren z wysokości. Naprawdę pięknie się prezentuje. Podrap chłopaków po szyjce od Nas i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Duchu jak bedziesz w Piskorce zapraszam na degustacje dobermanow , gwarancja zakochania Z wymienionej przez Ciebie trojki wzielabym rottka ja tego nie preczytałem ..teraz dopiro jasne ze wpadne...bede nawet chyba na poczatku przyszłego tygodnia..Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No to fajnie, ze nuszka juz ok. A Ty nie daj im za sarenkami ganiac bo one biedne sie przy tym strachu najedza jak nie wiem. Tyle, ze jak Wy po lesie spacerujecie to bez smyczy pewnie a wtedy nie dasz im rady. Jak zobacza sarny to pewnie gonia jak nie wiem co. A mi zal sarenek. Dzis tutaj u nas na polu naliczylam 11 sztuk. Tylko u nas sa tylko wczesniej rano, potem juz znikaja. Pewnie boja sie ruchu. Zerknij do mnie mam fotki z sarenkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Cześć rrmiś , czym Ty nacierasz swoich chłopców, że tak lśnią, oliwką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Cześć rrmiś , czym Ty nacierasz swoich chłopców, że tak lśnią, oliwką ? Oliwa z oliwek , przeciez 5 litrow kupilam od chlopa przez posrednictwo Nefki Mokka gada , ze on jakis popielaty Pablinio jest Nie dowidzi pewnie ze starosci juz Marjucha Ty nie bsz smieszny i nie opowidja jakie to ladne niby zdjecia , tylko udowodnij , to prosciej bedzie dla wszystkich . No mamy tu calkiem niezly dom wariatow Pies w arabskim turbanie , ktory jest ojcem kotki bez turbana , pregowana Swinka , ktora jest moj synowa wcale nie jest rozowa jak swinika , Gotek , ktory jest Kotkiem , no po prostu cyrk Dalej nie wymieniam , bo ide wafelki robic . Znowu Moje burki biegaja z sarnami , ale sa przywolywalne , teraz nawet Gotek . Krzywdy im nie zrobia , bo oni saren nie dogonia .Gorzej jak do nich ludzie strzelaja I jedza pozniej z tego kielbsy 11 sztuk nie robi na mnie wrazania , u nas po 20 stoi czesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Duchu Daj znac jak bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 aye aye madame.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 20 sztuk to musial byc piekny widok Zrob nastepnym razem koniecznie fotki. A kiebaski z sarenki tyz nie zjem. Choc swinie zjem i krowe tez, wiec nie wiem sama czy lepsza jestem od tych co sarenki jedza. Wole myslec, ze tak.., ale... A fotki u mnie widzialas jakie ladne? Sarenki tez mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Jest zasadnicza roznica pomiedzy jedzeniem zwierzat hodowanych dla czlowieka przez czlowieka a jedzeniem dzikiej zwierzyny . Zeljko to oczywiste Nie zagladalam jeszcze , gadam sobie na gg z kims i tak tylko lukam raz na jakis czas jak mi lokaj poczte podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No ja tez to sobie tak tlumacze. Pamietam u nas kiedys w domu, to juz okazja byla jak koledzy taty - mysliwy podarowali sarnine, mieso zajaca albo dzika - to tylko ja nie jadlam. A znajoma z liceum kiedys mnie oszukala i zjadlam kiebase z kona. Do dzis tego zapomniec nie moge. Ale schabowego zjem bez wyrzutow sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 25.02.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dzień dobry melduję się, i ze wstydem przyznaję, że jeszcze tu nie byłam ale naaaaaaaaaadrooooobię zaległości Zakasuję rękawy i cytom, cytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Oxa Widac i Ty masz dobry wech Teraz to juz musisz sie codziennie meldowac . My po spacerku , probowalam w ruchu robic zdjecia , jedne lepsze inne gorsze . Prosze bardzo Walka Magilla kontra Gigant http://img8.imageshack.us/img8/4572/25022009016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Tylko jedno?? Ciotka, coś słabo się starasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 25.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie wiem, czy ten węch taki dobry, nie mogę namierzyć Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dziennika nie ma , a co malo masz tutaj ? Kasia Podziwiaj na jednym , a co wszystko mam wklejac , chyba bym od zmniejszania zeszla Tu mozna porownac wzrost chlopakow , chociaz jakos tak na zywo Gociu jakos na wiekszego wyglada http://img187.imageshack.us/img187/861/25022009091.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Lepiej Oni są starsznie wielcy Rosną jak opetani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts