Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

hihi...niesłe..niesłe..załuje ze teras psiaka nie ma ale jak bede mial to tylko cos z 3ech ras owczarek niemicki, kaukaz albo rottweiler..dobranoc

Duszku :) ja mam owczarka niemieckiego, starowinkę już ;, ale to są kochane psy : i bardzo mądre :)

rrmi ...sorki, że u Ciebie i nie o Twoich dobermankach :)

hehe , no juz sie wzielam i obrazilam normalnie na cale zycie i w zycuu po zyciu tez :D

Jak tam chlopiec dzisiaj ?

Tak siedze , a nie zajrzalam do Ciebie :roll:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wariata ... spadłam z kanapy ;) ... kota kocha swojego tatę, który ostatnio w araba się zamienił ;) ... miał mieć dziś zdjęty turban, ale ... jeszcze sobie w nim pochodzi :) ... jak on go nie lubi :-? i prosi, aby mu zdjąć. I Tu mamy rodzinniego "moralniaka", bo wiadomo, że da niego lepiej, aby jeszcze za araba kilka dni robił ;) :lol:

Duchu jak bedziesz w Piskorce zapraszam na degustacje dobermanow , gwarancja zakochania :wink:

Z wymienionej przez Ciebie trojki wzielabym rottka :D

A ja nie :lol: :lol:

Wziąłbym ON-ka i byłbym szczęśliwy :wink:

Cześć wszystkim.

Ja tak tylko na chwilkę bo idę popracować na budowie.

Chciałem tylko rzec, że Parys to żarłok jest :wink:

Dzięki temu jest jeszcze bardziej podobny do mnie :oops:

Już nie tylko grzywa taka sama :wink:

Na szkoleniu nadal nie byliśmy, bo śniegu masa.

Na szczęście już odpuszcza i być może w sobotę pojedziemy z Parysem na małe szkolonko :wink:

Jak zrobię to wstawię fotkę jak stoi na hałdzie ziemi na działce i ogląda teren z wysokości.

Naprawdę pięknie się prezentuje. :D

Podrap chłopaków po szyjce od Nas i miłego dnia życzę :D

No to fajnie, ze nuszka juz ok. :p

A Ty nie daj im za sarenkami ganiac :roll: bo one biedne sie przy tym strachu najedza jak nie wiem. :(

Tyle, ze jak Wy po lesie spacerujecie to bez smyczy pewnie :roll: a wtedy nie dasz im rady. Jak zobacza sarny to pewnie gonia jak nie wiem co.

A mi zal sarenek.

Dzis tutaj u nas na polu naliczylam 11 sztuk. :p Tylko u nas sa tylko wczesniej rano, potem juz znikaja. Pewnie boja sie ruchu. :roll:

Zerknij do mnie mam fotki z sarenkami. :D

Cześć rrmiś :D , czym Ty nacierasz swoich chłopców, że tak lśnią, oliwką :roll: :wink: ?

Oliwa z oliwek , przeciez 5 litrow kupilam od chlopa przez posrednictwo Nefki :D

Mokka gada , ze on jakis popielaty Pablinio jest :roll:

Nie dowidzi pewnie ze starosci juz :lol:

Marjucha

Ty nie bsz smieszny i nie opowidja jakie to ladne niby zdjecia , tylko udowodnij , to prosciej bedzie dla wszystkich .

No mamy tu calkiem niezly dom wariatow :D

Pies w arabskim turbanie , ktory jest ojcem kotki bez turbana , pregowana Swinka , ktora jest moj synowa wcale nie jest rozowa jak swinika , Gotek , ktory jest Kotkiem , no po prostu cyrk :lol:

Dalej nie wymieniam , bo ide wafelki robic . Znowu :roll: :wink:

Moje burki biegaja z sarnami , ale sa przywolywalne , teraz nawet Gotek .

Krzywdy im nie zrobia , bo oni saren nie dogonia .Gorzej jak do nich ludzie strzelaja :roll: I jedza pozniej z tego kielbsy :-?

11 sztuk nie robi na mnie wrazania , u nas po 20 stoi czesto :D

20 sztuk to musial byc piekny widok :p

Zrob nastepnym razem koniecznie fotki. :wink:

A kiebaski z sarenki tyz nie zjem. :roll: Choc swinie zjem i krowe tez, wiec nie wiem sama czy lepsza jestem od tych co sarenki jedza. :( Wole myslec, ze tak.., ale... :lol:

A fotki u mnie widzialas jakie ladne? Sarenki tez mam. :D :wink:

Jest zasadnicza roznica pomiedzy jedzeniem zwierzat hodowanych dla czlowieka przez czlowieka a jedzeniem dzikiej zwierzyny .

Zeljko to oczywiste :D

Nie zagladalam jeszcze , gadam sobie na gg z kims i tak tylko lukam raz na jakis czas jak mi lokaj poczte podrzuci :D

No ja tez to sobie tak tlumacze. :lol:

Pamietam u nas kiedys w domu, to juz okazja byla jak koledzy taty - mysliwy podarowali sarnine, mieso zajaca albo dzika - to tylko ja nie jadlam. :roll:

A znajoma z liceum kiedys mnie oszukala i zjadlam kiebase z kona. :cry: Do dzis tego zapomniec nie moge.

Ale schabowego zjem bez wyrzutow sumienia. :oops: 8)

Oxa

Widac i Ty masz dobry wech :lol:

Teraz to juz musisz sie codziennie meldowac .

My po spacerku , probowalam w ruchu robic zdjecia , jedne lepsze inne gorsze .

Prosze bardzo :D

Walka Magilla kontra Gigant

http://img8.imageshack.us/img8/4572/25022009016.jpg

Dziennika nie ma , a co malo masz tutaj ? :D

Kasia

Podziwiaj na jednym , a co wszystko mam wklejac , chyba bym od zmniejszania zeszla :D

Tu mozna porownac wzrost chlopakow , chociaz jakos tak na zywo Gociu jakos na wiekszego wyglada :roll:

http://img187.imageshack.us/img187/861/25022009091.jpg