Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

....zreszta u mnie zaden inny pies z dobkiem nie wygra :-)

U mnie tez , to jest nas dwie :D

Szkoda , ze nie odezwalas sie jak pisalam kiedys , byla bardzo zla sytuacja , potrzebna byla pomoc Fundacji.Wole nawet nie wiedziec co sie stalo z tym psem .Kierowniczke tego schronu bym powiesila najchetniej :-?

Chyba ludzie pracujacy w schronach nie powinni twardniec nigdy , bo to trac sens , a tu o wielkie serca chodzi .

mokka

Ty nie wazelinuj , tylko posag szykuj nie ma ze to tamto :lol: I poinstruuj odpowiednio , pewnie masz doswiadczenie :roll:

Arjuna

Tu sie liste obecnosci podpisuje , nie ma lekko , nasza Mokka kadrowa jest i behapowcem w jednej osobie .

Moi sie tak napozowali , ze spia jak zabici .

Dobrze , jak spia to sa jak anioly :p

http://img15.imageshack.us/img15/2982/25022009037.jpg

Szkoda , ze nie odezwalas sie jak pisalam kiedys , byla bardzo zla sytuacja , potrzebna byla pomoc Fundacji.Wole nawet nie wiedziec co sie stalo z tym psem .Kierowniczke tego schronu bym powiesila najchetniej :-?

Chyba ludzie pracujacy w schronach nie powinni twardniec nigdy , bo to trac sens , a tu o wielkie serca chodzi .

Oj...sorka. Jak cos sie rodzi takiego to daj mi na maila zawsze.

[email protected]

My niestety fundacja nie jestesmy jeszcze ale w miare mozliwosci naszych staramy sie pomagac.

CZe :D , kadrowcem i behapowcem dobra biere te robote, jednak moim marzeniem ,a i predyspozycje posiadam, aby wnioskować o posadę kaowca, bardzo bym pragnęła taką funkcję pełnić :lol: .

Rrmi nic nie wazelinuję, Świnka posag dostanie wypasiony, worek ryżu, 10 kur niosek, poletka marchwi ,no i jeszcze zworek buraków. Nie dam młodym głodem przymierać, jako dobra teściowa dokładam jeszcze kanapę małżeńska, co by wygodnie mieli. U nas taki obyczaj, że panna do męża idzie, a ja tylko daję kryształy, pierzynę, ze dwa widelce i jakąś miskę, do strawy :lol: . U mnie na polu nasadzę co i owo i będę do Was do miasta dostarczać, o krowie już wspominałam ,czyli nabiał z tego co udoisz porobisz to i serka młodzi pojedzą, a w razie młodych to i mleczka będziesz miała pod dostatkiem. U nas wszystko, zdrowe, ekologiczne, tyle że nie reklamowane, ale i potrzeby takiej nie ma, bo u nas ludzie od wieków widzą co dobre i tego gadać im nie trzeba, żadne to dla nich odkrycie ,a porośli na tym jedzeniu zdrowym jak tury, a panny dorodne jak Jagienki. Nie myśl, że wyrodna jestem, Świnki w świat z gołymi rencami nie wypuszczę, czyli widzisz, że na tym ożenku Kotka to dobrze jeszcze wyjdziesz :lol: .

Witam i dziś :D

Oj się obśmiałam jak norka :lol: Zazdroszczę Ci mokka gadki i poczucia humoru, ja to spokojna i cicha baba jestem :lol:

Przebrnęłam przez babkę, kartacze, podziwiam cuda rrmisi, arjuny, świnkę mokki, poczwarka :lol: niemieckiego Marjuszka, bernisia, śnieżnego yorczka i będę jechać dalej, strategia od tyłu jednak lepsza :lol:

Za pozwoleństwem wkleję moją królewnę, może i ją wydam :lol: za jakiegoś przystojnego kawalera, choć patrząc na przygotowania mokki, marchewkowe pole, krowę i kurze jajca, nie wiem czy podźwignę :lol: Mężulkowi powiem, żeby, żeby nadgodzinki sobie załatwił jakieś, co mi tu będzie przed 22 po chałupie się kręcił :lol:

http://images34.fotosik.pl/382/6f3931e47fdb49dd.jpg

http://images37.fotosik.pl/20/1b6186d9c0cee394.jpg

Oxa no piękna to Twoja Królewna, Arjuna ma Księżniczkę to się o tytuły nie pobijecie w razie czego. Sama arystokracja, widzę w tym wewątku, tylko króla nam trzeba , ja na króla to bym widziała Pablisia ładnie by było Król Pablito I z dynastii Rrmisów, skoro Świnka już do Rodziny idzie , to watro jakoś pod królewski tytuł się podczepić, będzie sobie wtedy hrabianka Świnka I, a ja spuchnę z dumy jak dziewczyną w życiu ustawiłam :lol: . Oxa ja to gadam wiesz sama jak, najgorsze jest to , że ja i tak myślę . Rottki to bardzo lubię, bo ja lubię duże i konkretne psy, ale zakochałam się tez w terrierach, więc na początek stada wprowadziłam astkę. Zwłaszcza, że mój Stary to typ koci, mieszkał kiedyś z rodzicami i kotem i musiałam go wybawić z tej niewoli, a psów się bardzo bał więc dla oswojenia dałam rasę o najlepszej opinii publicznej :lol: .

strategia od tyłu jednak lepsza :lol:

Tu dobrze gadasz, ja tez tak sadzę :lol: . W sumie ja wszystko robię od tyłu :lol: , najpierw budowałam dom, potem przyszłam na forum, aby się już nie stresować, tym co tam skopałam, teraz mam luz, wszystko już zrobione, a że czasem nie tak, ale już mam i się nie denerwuję. Jestem przez to budowlanie wyluzowana. Nawet nie wiem jakie mam płytki, a w sumie to i nie swoje mam, bo sie Stary w hurtowni pomylił. Mam inne ciekawe rozwiązanie , ale o tym to i wstyd gadać, pewnie nikt by się nie zainspirował.

Królewnę wydasz, teraz jest parcie na tytuły, czyli dobra koniunktura na te sprawy. Arjuny Pikuś to fajny jest, ma charakter i postawny, w rodzinie księżniczka czyli też z dobrego domu, to możecie myśleć w razie co. Trzeba się śpieszyć jak to u nas gadają, wiosna idzie suki cieczki mają, trzeba kuć żelazo póki gorące, bo następna szansa na seks za rok dopiero :lol: .

Cześć Dziewczyny, ja tylko przelotem, ale pozdrowienia zostawiam :D .

Chyba faktycznie dobrze nie wyhamowalas , bo psow nie podziwiasz , a wybor tu sie zrobil , ze ojej .

Co jeden to ladnieszy :p

Oxa

Tak patrze , ze rottki i dobki to takie same w sumie , z tym , ze rottki to grubasy :lol: Oj wybiegalaby sie Twoja panna z moimi , oni za dziewczynami bardzo sa ,Pabli to tak ladnie zaglada dziewczynom w oczy i usmiecha sie , a ten Maly to tak patrzy z zaciekawieniem i rusza geba jakby gume zul .No komik to on jest prawdziwy .

Mokka bedziesz musiala do niego jeszcze z worek ryzu dorzucic , bo malo jakos , a ryz drogi jest . Mam nadzieje , ze mlodych na wakacje na wies bedziesz zabierala , bo ja tez niby powinnam czasem odpoczac .Tak kuchta ze mnie i domowniczka , ze wypada gdzies tez wyjechac w swiat wielki i kolorowy .Zawsze to rozrywka jakas po mieszkaniu na wsi .Ludzi mozna spotkac , popatrzec na wielki swiat .

Jak male beda to musowo bedziesz musiala na zmiane ze mna wnukow pilnowac . Ja jak nie wyspana to zla sie robie .Ciekawe po ile takie bedziemy sprzedawac ,i jak z biznesem nam pojdzie . Jakby na allegro po 350 wystwiac to chyba pojda , co?

Jesli ladne beda po Kotku i madre po Swince to powinny sie sprzedac jak swieze bulki.

Ostatnio widzialam tez po rodowodowych rodzicach , po matce dobermance i ojcu cane corso , to nawet dwurodowodowe. Nasze gorsze nie beda :lol:

Powaznie widzialam to na allegro :-?

Aaaa , za Pablisiem na krola jestem jak najbardziej za , bo on sie nadje , taki jest dostojny i madry :p

Kruelciu

Bardzo zal mi Partyzanta ,ale jakos wytrzymac musi z tym turbanem . Mam nadzieje , ze corka dobrze sie nim opiekuje.

Spartanko

Pisallam wtedy na pw na tamtym forumi odebralas , wiec nie szukalam juz innej drogi .

Uznalam , ze pewnie zajeta jestes i sie sprawa razem ze mna nie zajmiesz.

Wiem , ze ND jeszcze nie jest Fundacja , mam nadzieje , ze juz niedlugo bedzie .Wtedy tez mozna sensownej zbierac kase z 1% podatku czy na wiele innych sposobow .

Widze jednak , ze sporo dobkow do Niemiec trafia . U nas chyba ludzie sie boja takiej rasy .

Slyszalam o szkoleniowcu i behawioryscie ,ktory bal sie amstafow to sie dziwic ludziom .

No nic , dosyc tych glupot , trzeba sie do roboty zabrac , w domu zagrabic , chlopakow poczesac moze , bo w blocie zaczynaja wracac , sniegu prawie nie ma , ale za to blota po oporu .

W kaloszach slisko ,w innych mokro , wiec i tak zle i tak niedobrze .

rrmi daj tylko znać kiedy psie gody będą, bo bardzo chętnie wpadnę a i prezent nowożeńcom przyniosę ;) :lol:

Ta moja psica trochę głucha jest teraz, bo jedno ucho ma schowane i nawet dwa razy trzeba go na spacer wołać ;) ... chciał bitkę to teraz ma turban ;) ... do weterynarza codziennie chodzimy :-? polekomanić się trochę.

Mokka - Ty talent pisarski posiadasz :lol: powinnaś publikować gdzieś szerzej , bo forum, choć szacowne, ograniczony jednak zasięg posiada :lol:

no żesz czekam pół godziny juz na fotosika - pół butli wina wypiłam wewtym czasie i nic lepiej nie idzie ..drugie pol wypije , ale nie wiem czy co pomoże.

Tedy mam jedno zdjęcie tylko, na którym Jagunia z kadru wyszła, a szkoda bo ona bardzo wdzieczna jest :)

Andzia-pindzia druga z kolei , reszta jest zaprzyjazniono -sąsiedzka.

Troche na spacerach jak Violetta Vilas czuje się czasami - przyznam , gdyż psów spacerowych w porywach jest do ośmiu :roll:

Zaprzeg zamyka Dżimuś, który przybląkał się czas temu jakiś i u sąsiadow na garnuszku ostał :) Dżimuś - oprocz natury włoczegi, mimo niepozonego wzrostu, posiada pokazny skok dosiezny i gdyby na lepsze dziecinnstwo trafił to spokojnie w NBA kariere by robił :)

Poza tym wszystko płynie. Nie chodzi mi tu o filozofie jakieś - tylko o te roztopy na podwórku. Bez gumofilców nie ma życia.

http://images37.fotosik.pl/68/c507ac7236c27659med.jpeg

Hej wpadłam jeszcze na chwilę, pakować ludzkie stado muszę :lol:

u nas też kajakiem po podwórku trza :-? a małż w góry ciągnie, podobno starczy śniegu na tydzień jeszcze :wink:

cudo fota :D

czekam na emeryturę, to stado powiększę :lol: - uwielbiam takie widoki, - albo moje ludzkie dzieci :lol: młodo wydam :lol: doczekać się nie mogę 2 sztuk choćby8) chociaż z drugiej strony - sama nie wiem, koniec świata wieszczą na fo w 2012 :roll: więc i pewnie nie doczekam :lol:

rrmi daj tylko znać kiedy psie gody będą, bo bardzo chętnie wpadnę a i prezent nowożeńcom przyniosę ;) :lol:

Ta moja psica trochę głucha jest teraz, bo jedno ucho ma schowane i nawet dwa razy trzeba go na spacer wołać ;) ... chciał bitkę to teraz ma turban ;) ... do weterynarza codziennie chodzimy :-? polekomanić się trochę.

Dam znac , obiecuje , ale cos mokka u krawcowej sie zaklinowala i suknie slubna szyje i dla siebie jais zakiet pewnie , bo poki co nie gada kiedy na omowiny zajedzie :lol:

Swinka musi w sumie pieknie wygladac , wiec niech szyja .

Gosiek

Ja to bardzo lubie takie historie czytac psie :p

Zosia

Zdjecie boskie , no ale najgorsze , ze Jagusi nie ma , a na synowa szykowalam , na krolowa znaczy :D

OxaOdchowasz swoje i przyjdzie czas , jako i u mnie przyszedl :D

rrmi nawet mokki nie poganiaj, bo jeszcze mało dopasowaną sukienkę panna młoda będzie miała ;) a wiesz co może się zdarzyć, gdy panna młoda w niewygodnej kiecce będzie musiała wystąpić ;)

Zosiu cuudne zdjęcie :) wataha, aż miło popatrzeć ;)

Mam gdzieś fajne zdjęcie mojego Partyzanta jak biegnie :) ... cudne psiska są jak nie wiem co :) ... patrzę teraz na mojego starowinka, który bardzo dzielnie znosi swój turban :-? ... ale jak pojedzie na wakacje, nad morze najpewniej :), to odzyska wigor :)

Kruelko

Widze , ze Partyzant lubi morze , co ?

Ciekawe jak moi , jeszcze orza nie widzieli ale chyba na wiosne pojade ich wykapac mam nadzieje ze tez polubia .

Ten turban to do wtorku , tak ? No umeczy sie biedulek .

I ja najbardziej lubie takie zdjecia w biegu i to az tylu psow , one sie tak staraja biec :D

Moi juz grzeczni ja anioly , bo spia , a przed chwila jedli chrupi z worka .

Glodni biedacy :roll:

Z ta sukienka to jest chyba tak , ze ma byc z zakladami , pewnie chytrza obie , zeby od razu ciazowa byla .

Bo my hodowle zakladamy :lol:

Najfajniejszych psow ever :wink:

Uwielbiam Was wariaty ;) ... znaczy się Panią rrrmi i Panią mokke ;) :lol: :lol: ... nie będę wnikać już w krój kiecki dla Świnki l;), ... aczkolwiek moja córka uwielbia projektować ;), więc jeżeli byście chciały nowoczesny design dla strojów dla Państwa Młodych to dajcie znać ;) ...

Partek od kilku lat wyjeżdża nad morze do fajnego ośrodka :) ... codziennie chodził nad morze, tzn około sześć godzin spędzał nad wodą :) a my z nim :) ... i myślę, że to go uratowało przed nawrotem "raka", na którego zapadł w zeszłym roku :(

"