Spartankaa 25.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dawno mnie tu nie bylo ale czytam, sledze. arjuna - ogromne brawa! Cieszy fakt, ze takich ludzi jest troszke na swiecie. Nadal za malo ale sa, to wazne! rrmi - Twoi jak zwykle boscy....zreszta u mnie zaden inny pies z dobkiem nie wygra pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ....zreszta u mnie zaden inny pies z dobkiem nie wygra U mnie tez , to jest nas dwie Szkoda , ze nie odezwalas sie jak pisalam kiedys , byla bardzo zla sytuacja , potrzebna byla pomoc Fundacji.Wole nawet nie wiedziec co sie stalo z tym psem .Kierowniczke tego schronu bym powiesila najchetniej Chyba ludzie pracujacy w schronach nie powinni twardniec nigdy , bo to trac sens , a tu o wielkie serca chodzi . mokka Ty nie wazelinuj , tylko posag szykuj nie ma ze to tamto I poinstruuj odpowiednio , pewnie masz doswiadczenie Arjuna Tu sie liste obecnosci podpisuje , nie ma lekko , nasza Mokka kadrowa jest i behapowcem w jednej osobie . Moi sie tak napozowali , ze spia jak zabici . Dobrze , jak spia to sa jak anioly http://img15.imageshack.us/img15/2982/25022009037.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 26.02.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Szkoda , ze nie odezwalas sie jak pisalam kiedys , byla bardzo zla sytuacja , potrzebna byla pomoc Fundacji.Wole nawet nie wiedziec co sie stalo z tym psem .Kierowniczke tego schronu bym powiesila najchetniej Chyba ludzie pracujacy w schronach nie powinni twardniec nigdy , bo to trac sens , a tu o wielkie serca chodzi . Oj...sorka. Jak cos sie rodzi takiego to daj mi na maila zawsze. [email protected] My niestety fundacja nie jestesmy jeszcze ale w miare mozliwosci naszych staramy sie pomagac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 CZe , kadrowcem i behapowcem dobra biere te robote, jednak moim marzeniem ,a i predyspozycje posiadam, aby wnioskować o posadę kaowca, bardzo bym pragnęła taką funkcję pełnić . Rrmi nic nie wazelinuję, Świnka posag dostanie wypasiony, worek ryżu, 10 kur niosek, poletka marchwi ,no i jeszcze zworek buraków. Nie dam młodym głodem przymierać, jako dobra teściowa dokładam jeszcze kanapę małżeńska, co by wygodnie mieli. U nas taki obyczaj, że panna do męża idzie, a ja tylko daję kryształy, pierzynę, ze dwa widelce i jakąś miskę, do strawy . U mnie na polu nasadzę co i owo i będę do Was do miasta dostarczać, o krowie już wspominałam ,czyli nabiał z tego co udoisz porobisz to i serka młodzi pojedzą, a w razie młodych to i mleczka będziesz miała pod dostatkiem. U nas wszystko, zdrowe, ekologiczne, tyle że nie reklamowane, ale i potrzeby takiej nie ma, bo u nas ludzie od wieków widzą co dobre i tego gadać im nie trzeba, żadne to dla nich odkrycie ,a porośli na tym jedzeniu zdrowym jak tury, a panny dorodne jak Jagienki. Nie myśl, że wyrodna jestem, Świnki w świat z gołymi rencami nie wypuszczę, czyli widzisz, że na tym ożenku Kotka to dobrze jeszcze wyjdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja co prawda owczarkowa jestem ale dobki rrmi bardzo lubię Moja starowinka cały czas w turbanie, do wtorku już się na nas prawie obraził za ten czepek. Nawet córkę podskubuje dzień dobry chciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.02.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam i dziś Oj się obśmiałam jak norka Zazdroszczę Ci mokka gadki i poczucia humoru, ja to spokojna i cicha baba jestem Przebrnęłam przez babkę, kartacze, podziwiam cuda rrmisi, arjuny, świnkę mokki, poczwarka niemieckiego Marjuszka, bernisia, śnieżnego yorczka i będę jechać dalej, strategia od tyłu jednak lepsza Za pozwoleństwem wkleję moją królewnę, może i ją wydam za jakiegoś przystojnego kawalera, choć patrząc na przygotowania mokki, marchewkowe pole, krowę i kurze jajca, nie wiem czy podźwignę Mężulkowi powiem, żeby, żeby nadgodzinki sobie załatwił jakieś, co mi tu będzie przed 22 po chałupie się kręcił http://images34.fotosik.pl/382/6f3931e47fdb49dd.jpg http://images37.fotosik.pl/20/1b6186d9c0cee394.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Oxa no piękna to Twoja Królewna, Arjuna ma Księżniczkę to się o tytuły nie pobijecie w razie czego. Sama arystokracja, widzę w tym wewątku, tylko króla nam trzeba , ja na króla to bym widziała Pablisia ładnie by było Król Pablito I z dynastii Rrmisów, skoro Świnka już do Rodziny idzie , to watro jakoś pod królewski tytuł się podczepić, będzie sobie wtedy hrabianka Świnka I, a ja spuchnę z dumy jak dziewczyną w życiu ustawiłam . Oxa ja to gadam wiesz sama jak, najgorsze jest to , że ja i tak myślę . Rottki to bardzo lubię, bo ja lubię duże i konkretne psy, ale zakochałam się tez w terrierach, więc na początek stada wprowadziłam astkę. Zwłaszcza, że mój Stary to typ koci, mieszkał kiedyś z rodzicami i kotem i musiałam go wybawić z tej niewoli, a psów się bardzo bał więc dla oswojenia dałam rasę o najlepszej opinii publicznej . strategia od tyłu jednak lepsza Tu dobrze gadasz, ja tez tak sadzę . W sumie ja wszystko robię od tyłu , najpierw budowałam dom, potem przyszłam na forum, aby się już nie stresować, tym co tam skopałam, teraz mam luz, wszystko już zrobione, a że czasem nie tak, ale już mam i się nie denerwuję. Jestem przez to budowlanie wyluzowana. Nawet nie wiem jakie mam płytki, a w sumie to i nie swoje mam, bo sie Stary w hurtowni pomylił. Mam inne ciekawe rozwiązanie , ale o tym to i wstyd gadać, pewnie nikt by się nie zainspirował. Królewnę wydasz, teraz jest parcie na tytuły, czyli dobra koniunktura na te sprawy. Arjuny Pikuś to fajny jest, ma charakter i postawny, w rodzinie księżniczka czyli też z dobrego domu, to możecie myśleć w razie co. Trzeba się śpieszyć jak to u nas gadają, wiosna idzie suki cieczki mają, trzeba kuć żelazo póki gorące, bo następna szansa na seks za rok dopiero . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Cześć Dziewczyny, ja tylko przelotem, ale pozdrowienia zostawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Cześć Dziewczyny, ja tylko przelotem, ale pozdrowienia zostawiam . Chyba faktycznie dobrze nie wyhamowalas , bo psow nie podziwiasz , a wybor tu sie zrobil , ze ojej . Co jeden to ladnieszy Oxa Tak patrze , ze rottki i dobki to takie same w sumie , z tym , ze rottki to grubasy Oj wybiegalaby sie Twoja panna z moimi , oni za dziewczynami bardzo sa ,Pabli to tak ladnie zaglada dziewczynom w oczy i usmiecha sie , a ten Maly to tak patrzy z zaciekawieniem i rusza geba jakby gume zul .No komik to on jest prawdziwy . Mokka bedziesz musiala do niego jeszcze z worek ryzu dorzucic , bo malo jakos , a ryz drogi jest . Mam nadzieje , ze mlodych na wakacje na wies bedziesz zabierala , bo ja tez niby powinnam czasem odpoczac .Tak kuchta ze mnie i domowniczka , ze wypada gdzies tez wyjechac w swiat wielki i kolorowy .Zawsze to rozrywka jakas po mieszkaniu na wsi .Ludzi mozna spotkac , popatrzec na wielki swiat . Jak male beda to musowo bedziesz musiala na zmiane ze mna wnukow pilnowac . Ja jak nie wyspana to zla sie robie .Ciekawe po ile takie bedziemy sprzedawac ,i jak z biznesem nam pojdzie . Jakby na allegro po 350 wystwiac to chyba pojda , co? Jesli ladne beda po Kotku i madre po Swince to powinny sie sprzedac jak swieze bulki. Ostatnio widzialam tez po rodowodowych rodzicach , po matce dobermance i ojcu cane corso , to nawet dwurodowodowe. Nasze gorsze nie beda Powaznie widzialam to na allegro Aaaa , za Pablisiem na krola jestem jak najbardziej za , bo on sie nadje , taki jest dostojny i madry Kruelciu Bardzo zal mi Partyzanta ,ale jakos wytrzymac musi z tym turbanem . Mam nadzieje , ze corka dobrze sie nim opiekuje. Spartanko Pisallam wtedy na pw na tamtym forumi odebralas , wiec nie szukalam juz innej drogi . Uznalam , ze pewnie zajeta jestes i sie sprawa razem ze mna nie zajmiesz. Wiem , ze ND jeszcze nie jest Fundacja , mam nadzieje , ze juz niedlugo bedzie .Wtedy tez mozna sensownej zbierac kase z 1% podatku czy na wiele innych sposobow . Widze jednak , ze sporo dobkow do Niemiec trafia . U nas chyba ludzie sie boja takiej rasy . Slyszalam o szkoleniowcu i behawioryscie ,ktory bal sie amstafow to sie dziwic ludziom . No nic , dosyc tych glupot , trzeba sie do roboty zabrac , w domu zagrabic , chlopakow poczesac moze , bo w blocie zaczynaja wracac , sniegu prawie nie ma , ale za to blota po oporu . W kaloszach slisko ,w innych mokro , wiec i tak zle i tak niedobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 rrmi daj tylko znać kiedy psie gody będą, bo bardzo chętnie wpadnę a i prezent nowożeńcom przyniosę Ta moja psica trochę głucha jest teraz, bo jedno ucho ma schowane i nawet dwa razy trzeba go na spacer wołać ... chciał bitkę to teraz ma turban ... do weterynarza codziennie chodzimy polekomanić się trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Przypomniało mi się, że klimaty amerykańskie z pozycji psów powstawiałam na stronę Cool Dog w imieniu mojej polsko-amerykańskiej znajomej. Chcecie to poczytajcie. Nazbierało się tego ale czyta się chyba nieźle tu dalmatyńczyk opowiada: http://gu-gu.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/moje-wstepne-refleksje http://gu-gu.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/inne-zwierzatka http://gu-gu.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/usmiech http://gu-gu.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/nasze-psie-sprawy-i-nie-tylko http://gu-gu.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/nasza-jolutka-jest-chorutka tu bulterrier: http://mack.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/dzien-w-gorach http://mack.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/lato-miejskich-ludzi http://mack.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/zwierzeta-ludzkim-glosem-przemawiaja http://mack.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/moj-dzien a tu pitbull: http://ranger.cooldog.pl/dog_blog_posts/view/ranger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Mokka - Ty talent pisarski posiadasz powinnaś publikować gdzieś szerzej , bo forum, choć szacowne, ograniczony jednak zasięg posiada no żesz czekam pół godziny juz na fotosika - pół butli wina wypiłam wewtym czasie i nic lepiej nie idzie ..drugie pol wypije , ale nie wiem czy co pomoże. Tedy mam jedno zdjęcie tylko, na którym Jagunia z kadru wyszła, a szkoda bo ona bardzo wdzieczna jest Andzia-pindzia druga z kolei , reszta jest zaprzyjazniono -sąsiedzka. Troche na spacerach jak Violetta Vilas czuje się czasami - przyznam , gdyż psów spacerowych w porywach jest do ośmiu Zaprzeg zamyka Dżimuś, który przybląkał się czas temu jakiś i u sąsiadow na garnuszku ostał Dżimuś - oprocz natury włoczegi, mimo niepozonego wzrostu, posiada pokazny skok dosiezny i gdyby na lepsze dziecinnstwo trafił to spokojnie w NBA kariere by robił Poza tym wszystko płynie. Nie chodzi mi tu o filozofie jakieś - tylko o te roztopy na podwórku. Bez gumofilców nie ma życia. http://images37.fotosik.pl/68/c507ac7236c27659med.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 to dopiero watacha, cudo zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Hej wpadłam jeszcze na chwilę, pakować ludzkie stado muszę u nas też kajakiem po podwórku trza a małż w góry ciągnie, podobno starczy śniegu na tydzień jeszcze cudo fota czekam na emeryturę, to stado powiększę - uwielbiam takie widoki, - albo moje ludzkie dzieci młodo wydam doczekać się nie mogę 2 sztuk choćby8) chociaż z drugiej strony - sama nie wiem, koniec świata wieszczą na fo w 2012 więc i pewnie nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 no żesz czekam pół godziny juz na fotosika olej fotosika i przejdź na Picasa Web http://picasa.google.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 rrmi daj tylko znać kiedy psie gody będą, bo bardzo chętnie wpadnę a i prezent nowożeńcom przyniosę Ta moja psica trochę głucha jest teraz, bo jedno ucho ma schowane i nawet dwa razy trzeba go na spacer wołać ... chciał bitkę to teraz ma turban ... do weterynarza codziennie chodzimy polekomanić się trochę.Dam znac , obiecuje , ale cos mokka u krawcowej sie zaklinowala i suknie slubna szyje i dla siebie jais zakiet pewnie , bo poki co nie gada kiedy na omowiny zajedzie Swinka musi w sumie pieknie wygladac , wiec niech szyja . Gosiek Ja to bardzo lubie takie historie czytac psie Zosia Zdjecie boskie , no ale najgorsze , ze Jagusi nie ma , a na synowa szykowalam , na krolowa znaczy OxaOdchowasz swoje i przyjdzie czas , jako i u mnie przyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 rrmi nawet mokki nie poganiaj, bo jeszcze mało dopasowaną sukienkę panna młoda będzie miała a wiesz co może się zdarzyć, gdy panna młoda w niewygodnej kiecce będzie musiała wystąpić Zosiu cuudne zdjęcie wataha, aż miło popatrzeć Mam gdzieś fajne zdjęcie mojego Partyzanta jak biegnie ... cudne psiska są jak nie wiem co ... patrzę teraz na mojego starowinka, który bardzo dzielnie znosi swój turban ... ale jak pojedzie na wakacje, nad morze najpewniej , to odzyska wigor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kruelko Widze , ze Partyzant lubi morze , co ? Ciekawe jak moi , jeszcze orza nie widzieli ale chyba na wiosne pojade ich wykapac mam nadzieje ze tez polubia . Ten turban to do wtorku , tak ? No umeczy sie biedulek . I ja najbardziej lubie takie zdjecia w biegu i to az tylu psow , one sie tak staraja biec Moi juz grzeczni ja anioly , bo spia , a przed chwila jedli chrupi z worka . Glodni biedacy Z ta sukienka to jest chyba tak , ze ma byc z zakladami , pewnie chytrza obie , zeby od razu ciazowa byla . Bo my hodowle zakladamy Najfajniejszych psow ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Uwielbiam Was wariaty ... znaczy się Panią rrrmi i Panią mokke ... nie będę wnikać już w krój kiecki dla Świnki l;), ... aczkolwiek moja córka uwielbia projektować , więc jeżeli byście chciały nowoczesny design dla strojów dla Państwa Młodych to dajcie znać ... Partek od kilku lat wyjeżdża nad morze do fajnego ośrodka ... codziennie chodził nad morze, tzn około sześć godzin spędzał nad wodą a my z nim ... i myślę, że to go uratowało przed nawrotem "raka", na którego zapadł w zeszłym roku " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 27.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 rrmi czy mnie wzrok myli, czy jednak kupilas lancuszki swoim bezdresiarzom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts